thanassiskostas Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 (edited) Μαλλον αυτο που λεει ο φιλος kouf ειναι. Μπορει ισως να εχει σπασει και κανενα ''δοντακι'' μπροστα και να μην κανει σωστη επαφη. Κουνα το καθως το βαζεις και ταυτοχρονα ασε να παιζει ενα τραγουδι. το εχω δοκιμασει με πολλα ακουστικα το ιδιο κανει Επίσης για πήγαινε Ρυθμίσεις--> Τηλέφωνο--> Αξεσουάρ και δες εκεί που λέει "Ακουστικό και μικρόφωνο" αν από κάτω λέει προεπιλογή. πηγα αλλα δεν γραφει προεπιλογει λεει ''ενεργο προφιλ'' και εχω δοκιμασει πολλα ακουστικα αλλα τα ιδια πιστευετε θα φτιαχτει αν κανω επαναφορα ρυθμισεων Edited July 25, 2010 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 πηγα αλλα δεν γραφει προεπιλογει λεει ''ενεργο προφιλ'' και εχω δοκιμασει πολλα ακουστικα αλλα τα ιδια πιστευετε θα φτιαχτει αν κανω επαναφορα ρυθμισεων κανε μια αναβαθμιση,ειδαλως παντο για service :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Παιδια τελικα υπαρχει καποιος Browser για το Satio το οποιο να εχει FaceBook Chat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanassiskostas Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 κανε μια αναβαθμιση,ειδαλως παντο για service :( πιστευετε θα φτιαχτει αν κανω επαναφορα ρυθμισεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underground Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Που δηλαδη? Ξερω την απαντηση αλλα μεχρι εκει ειναι το ''ταβανι'' σας στους περισσοτερους μηλοφωναδες.:dash: Ειστε πολυ γελασμενοι...:lol: Φιλε δεν θα μπω σ'αυτη την διαδικασια να αποδειξω το αυτονοητο.... Οπως και να εχει το iphone ειναι καλητερο σε καποιους τομεις που δεν ειναι το Satio οπως και αντιστροφα που ειναι το δυσκολο να καταλαβεις? Δες ποσες εφαρμογες υπαρχουν για το Iphone και ποσες για το Satio... Παράθεση ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ :kill: :shoot: :up: :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xploder Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Φιλε δεν θα μπω σ'αυτη την διαδικασια να αποδειξω το αυτονοητο.... Οπως και να εχει το iphone ειναι καλητερο σε καποιους τομεις που δεν ειναι το Satio οπως και αντιστροφα που ειναι το δυσκολο να καταλαβεις? Δες ποσες εφαρμογες υπαρχουν για το Iphone και ποσες για το Satio... Η apple πάντως στην Ελλάδα είναι από τις χειρότερες εταιρίες, για παράδειγμα αν θέλω να αλλάξω την μπαταρία του iphone, εγώ που μένω Κρήτη πρέπει να το στείλω Αθήνα, δηλαδή 1+ μήνα. Επίσης είναι και η πολιτική της σε διάφορα θέματα, όπως την μεταφορά δεδομένων από κινητό σε κινητό με bluetooth και γενικότερα, που θεωρώ ότι είναι τελείως ηλ**ια, ειδικότερα στην ψηφιακή εποχή που ζούμε. Εκτός από αυτά τα 2 παραδείγματα, υπάρχουν αρκετά άλλα, που έχουν και δεν έχουν να κάνουν καθαρά με το κινητό αλλά προσθέτονται στα αρνητικά του. Τα οποία εν τελεί είναι περισσότερα από όλα όσα προσφέρει το κινητό. Αλλά αν συγκρίνεις τις συσκευές μόνο, αντικειμενικά το iPhone πιστεύω προσφέρει λίγο περισσότερα από το satio. Παράθεση Everybody_Lies... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Η apple πάντως στην Ελλάδα είναι από τις χειρότερες εταιρίες, για παράδειγμα αν θέλω να αλλάξω την μπαταρία του iphone, εγώ που μένω Κρήτη πρέπει να το στείλω Αθήνα, δηλαδή 1+ μήνα. Επίσης είναι και η πολιτική της σε διάφορα θέματα, όπως την μεταφορά δεδομένων από κινητό σε κινητό με bluetooth και γενικότερα, που θεωρώ ότι είναι τελείως ηλ**ια, ειδικότερα στην ψηφιακή εποχή που ζούμε. Εκτός από αυτά τα 2 παραδείγματα, υπάρχουν αρκετά άλλα, που έχουν και δεν έχουν να κάνουν καθαρά με το κινητό αλλά προσθέτονται στα αρνητικά του. Τα οποία εν τελεί είναι περισσότερα από όλα όσα προσφέρει το κινητό. Αλλά αν συγκρίνεις τις συσκευές μόνο, αντικειμενικά το iPhone πιστεύω προσφέρει λίγο περισσότερα από το satio. παιδια εδω ειναι για satio!!!!! μην ξεχνιομαστε :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Παιδια τελικα υπαρχει καποιος Browser για το Satio το οποιο να εχει FaceBook Chat? Πανω σε αυτο το θεμα κανενας δεν γνωριζει κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Πανω σε αυτο το θεμα κανενας δεν γνωριζει κατι τετοιο? το εχω πει 10 φορες ως τωρα!!!!!κατεβασε το nimbuzz και θα με θυμηθεις!!!!! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Πανω σε αυτο το θεμα κανενας δεν γνωριζει κατι τετοιο? Επισης και το eBuddy ενσωματωνει το chat του FB χωρις ομως να βλεπεις ταυτοχρονα το thread των συμβαντων. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 το εχω πει 10 φορες ως τωρα!!!!!κατεβασε το nimbuzz και θα με θυμηθεις!!!!! ;) Το nimbuz το κατεβασα αλλα δεν εχει FaceBook Chat. Επισης και το eBuddy ενσωματωνει το chat του FB χωρις ομως να βλεπεις ταυτοχρονα το thread των συμβαντων. Απο το Ebuddy δεν εχω καταφερει να συνδεθω ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IMMORTALFRANK Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Το nimbuz το κατεβασα αλλα δεν εχει FaceBook Chat. Δεν γίνεται να μην σου εμφανίζει το fb chat .......κάτι κάνεις λάθος!!! Παράθεση ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Δεν γίνεται να μην σου εμφανίζει το fb chat .......κάτι κάνεις λάθος!!! Ε?δεν εχει facebook chat.......μηπως κατεβασες τιποτα αλλο?αποκλειεται,εγω αυτο εχω και δουλευει αψογα!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 (edited) Οπς ναι τελικα το βρηκα... Edited July 24, 2010 by MaZzzZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniodel2007 Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 ευχαριστω .....για να δουμε τι θα γίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teonotis Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 καλημέρα παιδιά μετά από χρονια απαρνήθηκα την nokia k πήρα "σατιο"...αλλα μάλλον κακός έκανα...έχω ένα θέμα αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος....όταν τραβάω video στην αναπαραγωγή ξεκινάει παίζει κολλάει 1δευτερόλεπτο και συνεχίζει έχει κανεις κάποια λύση η παρόμοια εμπειρία?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Και σε μενα που εχω vivaz το κανει και στο Nokia 5800 που ειχα, δεν ξερω αν ειναι προβλημα του symbian. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teonotis Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 είχα n95,n95 8g,n96 k δεν είχα ποτε πρόβλημα,πήγα στην wind που το πήρα,μου κάναν format κάρτα k λογισμικό k πάλι τα ίδια...δεν νομίζω να είναι φυσιολογικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 καλημέρα παιδιά μετά από χρονια απαρνήθηκα την nokia k πήρα "σατιο"...αλλα μάλλον κακός έκανα...έχω ένα θέμα αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος....όταν τραβάω video στην αναπαραγωγή ξεκινάει παίζει κολλάει 1δευτερόλεπτο και συνεχίζει έχει κανεις κάποια λύση η παρόμοια εμπειρία?? Nαι το κανει,(δεν παγωνει η οθονη ομως). Αυτο ομως παει να πει οτι εκανες λαθος επιλογη?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 καλημέρα παιδιά μετά από χρονια απαρνήθηκα την nokia k πήρα "σατιο"...αλλα μάλλον κακός έκανα...έχω ένα θέμα αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος....όταν τραβάω video στην αναπαραγωγή ξεκινάει παίζει κολλάει 1δευτερόλεπτο και συνεχίζει έχει κανεις κάποια λύση η παρόμοια εμπειρία?? αφου εχεις τραβιξει το βιντεο και πας να το δεις εκει σου κολαει?αν ειναι ετσι σε μενα δεν το κανει αυτο μονο οταν πας να τραβιξεις αργει λιγο!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 αφου εχεις τραβιξει το βιντεο και πας να το δεις εκει σου κολαει?αν ειναι ετσι σε μενα δεν το κανει αυτο μονο οταν πας να τραβιξεις αργει λιγο!!!! αυτο εννοει,οταν παει να τραβηξει το κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teonotis Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 (edited) αφου εχεις τραβιξει το βιντεο και πας να το δεις εκει σου κολαει?αν ειναι ετσι σε μενα δεν το κανει αυτο μονο οταν πας να τραβιξεις αργει λιγο!!!! οταν παω για αναπαραγωγη ξεκιναει παιζει κολλαει γυρω στο 1δευτερολεπτο κ συνεχιζει...πηγα στην σ.ε. κ μου λενε πρεπει να το αφησω τουλαχιστον 5μερες...ειναι δυνατον καινουργιο κιν...ααα κ οταν τα βαζω στο p.c. αλλες φορες παιζουν κανονικα κ αλλες δειχνει μονο μαυρι οθονη κ εχει μονο ηχο.... Edited July 27, 2010 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 οταν παω για αναπαραγωγη ξεκιναει παιζει κολλαει γυρω στο 1δευτερολεπτο κ συνεχιζει...πηγα στην σ.ε. κ μου λενε πρεπει να το αφησω τουλαχιστον 5μερες...ειναι δυνατον καινουργιο κιν...ααα κ οταν τα βαζω στο p.c. αλλες φορες παιζουν κανονικα κ αλλες δειχνει μονο μαυρι οθονη κ εχει μονο ηχο.... δοκιμασες να το κανεις ενα update?μπας και ξεκολησει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teonotis Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 το έχω κάνει 3 φορες k update k μορφοποίηση την κάρτα μνήμης..αλλα τίποτα..έχω ξενερώσει απίστευτα..:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 το έχω κάνει 3 φορες k update k μορφοποίηση την κάρτα μνήμης..αλλα τίποτα..έχω ξενερώσει απίστευτα..:mad: Δεν ειναι και κατι σοβαρο(καθολου θα ελεγα) για να ξενερωνεις,ουτε οτι εκανες λαθος επιλογη συσκευης. Μπορει να διορθωθει με το επομενο update. Αν το θεωρεις TΟΣΟ σοβαρο πια αυτο αλλαξε συσκευη.:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts