evris2013 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 (edited) Κάτι για το Nokia 9. https://m.youtube.com/watch?v=sQyjRRIK7o8 ...και κάτι για το Nokia 10. https://m.youtube.com/watch?v=EKCa-3fn8RU Απ' ότι δείχνει, η Nokia τουλάχιστον δεν σκοπεύει να καταργήσει εντελώς το 3,5mm jack στις επόμενες συσκευές της. Θα συνυπάρχει μαζί με το usb-c. Edited March 2, 2018 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 έκδοση compact/mini για τις ναυαρχίδες θα έχει άραγε; Ήδη με το CM1 είμαι στα όριά μου..! Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 έκδοση compact/mini για τις ναυαρχίδες θα έχει άραγε; Ήδη με το CM1 είμαι στα όριά μου..! Τι εννοείς ότι είσαι στα όρια με το CM1; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 (edited) "Αυτό το κάτι που θέλω" :) Αυτό το κάτι θέλουμε οι περισσότεροι ;) Αυτό το κάτι που είχε π.χ. το 808 μοναδικός έρωτας, που δεν πουλιέται. Αυτό το κάτι του Ν9 με το MeeGo, του 1020 με την 40άρα στα WP, το κομψό premium E7 με πλήρες QWERTY, το διπλό slider N86 με την καλύτερη κάμερα σε κλασικό μη αφής κινητό, η σειρά "transformer" των Ν90, 91, 92, 93, 93i με περιστρεφόμενες κάμερες και οθόνες και τόσα άλλα... Το Νόκια 8, το μόνο κάτι που είχε ήταν ο 3D ήχος. Η κάμερα δεν... Ελπίζουμε σε περισσότερα στο μέλλον, αν και οι χαμηλές κατηγορίες έχουν ήδη αξιόλογους αντιπροσώπους από Νόκια 2 και άνω ;) Τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι σοβαρά το Nokia 8, λόγω κάμερας και οπτικών Carl Zeiss κλπ, κυρίως λόγω του ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή κινητού και πραγματικά θα ήθελα να επιστρέψω εκεί που πραγματικά θεωρώ σπίτι μου, τη Nokia φυσικά. Βλέπω όμως προβληματισμό κυρίως από λάτρεις της πάλαι ποτέ κραταιάς Nokia, δηλαδή επουδενί λόγω haters που θα είχαν λόγω να "θάψουν" τη νέα προσπάθεια των φινλανδών, αλλά γνήσιο ενδιαφέρον και πραγματικά ειλικρινή προβληματισμό. Προέρχομαι από μια συσκευή (LG G4) που πέρα από το σοβαρό πρόβλημα που έβγαλε (εμένα δεν το εμφάνισε ακόμα ευτυχώς, αλλά πλησιάζει το τέλος της εγγύησης και με έχουν ζώσει τα φίδια που λένε), έχει καταπληκτική κάμερα για την εποχή του. Πραγματικά έβλεπα με πολύ καλό μάτι μια επιστροφή στη Nokia για χάρη του "8", αλλά με τα όσα διαβάζω κλονίζομαι. Είναι όντως μέτρια επιλογή ως προς στην κάμερα; Edited March 4, 2018 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Είναι... Η 1η σειρά της hmd είναι αρκετά χλιαρή γενικά... Η 2η που έβγαλε τώρα, είναι αισθητά καλύτερη... Πάντως πολύ καλό vfm είναι το LG G6... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Είναι... Η 1η σειρά της hmd είναι αρκετά χλιαρή γενικά... Η 2η που έβγαλε τώρα, είναι αισθητά καλύτερη... Πάντως πολύ καλό vfm είναι το LG G6... Όχι ρε συ LG, ποτέ ξανά... Η ψυχική οδύνη που τρώω δύο χρόνια τώρα, πότε θα μου πεθάνει το G4, με τίποτα... Και το V30 που υποτίθεται θα άλλαζε την κατάσταση, πανάκριβο ξεκίνησε, και παραμένει πανάκριβο ακόμα. Κάτι ασυνήθιστο για LG, να κρατάει τόσο ψηλά την τιμή για τόσο καιρό... Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Θα φας καλή φόλα πάντως με τη κάμερα του NOKIA 8... Ανάλογα τι θες βέβαια... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Θα φας καλή φόλα πάντως με τη κάμερα του NOKIA 8... Ανάλογα τι θες βέβαια... Έστω κι ένα κλικ πάνω απ' το LG G4, μια χαρά θα είναι. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Έστω κι ένα κλικ πάνω απ' το LG G4, μια χαρά θα είναι. Κι εγώ πιστεύω πως δεν θα μετανιώσεις για την αγορά του! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 και το κλικ σχετικό είναι... δες στο gsmarena να πάρεις μια γεύση... εμένα δεν μου αφήνει καλή γεύση. του lg g6 πάντως είναι πολλά κλικ πάνω και απ' τα δύο... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 και το κλικ σχετικό είναι... δες στο gsmarena να πάρεις μια γεύση... εμένα δεν μου αφήνει καλή γεύση. του lg g6 πάντως είναι πολλά κλικ πάνω και απ' τα δύο... Απ' το g4 μπορεί. Από το Nokia 8 δεν νομίζω.... ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.gsmarena.com/nokia_9_on_the_way_details_leak_with_a_snapdragon_845_and_best_inclass_camera-news-29952.php Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 και το κλικ σχετικό είναι... δες στο gsmarena να πάρεις μια γεύση... εμένα δεν μου αφήνει καλή γεύση. του lg g6 πάντως είναι πολλά κλικ πάνω και απ' τα δύο... Πότε ξανά LG. Που να κάνει παπάδες, ποσώς με ενδιαφέρει. Αν είναι να βγάλει κάποια στιγμή σοβαρό τεχνικό πρόβλημα, να μ' αφήσει στα κρύα του λουτρού, να τη βράσω και την κάμερα και όλα. Αν και νομίζω ότι για κάποιο ανεξήγητο λόγο κράζεις ανεξήγητα και υπερβολικά τη νέα προσπάθεια της Nokia. Δεν ξέρω πού μπορεί να οφείλεται αυτό. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Πότε ξανά LG. Που να κάνει παπάδες, ποσώς με ενδιαφέρει. Αν είναι να βγάλει κάποια στιγμή σοβαρό τεχνικό πρόβλημα, να μ' αφήσει στα κρύα του λουτρού, να τη βράσω και την κάμερα και όλα. Αν και νομίζω ότι για κάποιο ανεξήγητο λόγο κράζεις ανεξήγητα και υπερβολικά τη νέα προσπάθεια της Nokia. Δεν ξέρω πού μπορεί να οφείλεται αυτό. Καλά αυτό το έχουμε εδώ στη χώρα μας. Όταν μια εταιρία τα πάει πολύ χάλια, μετά δεν εχει μέλλον ότι κι αν κάνει. Κόλλημα το λες, προκατάληψη το λες, δεν ξέρω! Αρχίσαμε με τη Nokia, Blackberry, Microsoft, Motorola και τώρα πάει προς την HTC, Sony και την LG. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Καλά αυτό το έχουμε εδώ στη χώρα μας. Όταν μια εταιρία τα πάει πολύ χάλια, μετά δεν εχει μέλλον ότι κι αν κάνει. Κόλλημα το λες, προκατάληψη το λες, δεν ξέρω! Αρχίσαμε με τη Nokia, Blackberry, Microsoft, Motorola και τώρα πάει προς την HTC, Sony και την LG. Άλλο να σου βάζει σάπια κάμερα (Sony), άλλο να σου πεθαίνει το κινητό στα καλά καθούμενα (LG). ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Άλλο να σου βάζει σάπια κάμερα (Sony), άλλο να σου πεθαίνει το κινητό στα καλά καθούμενα (LG). ;) Δεν μιλάω μόνο γι αυτά. Εννοώ τα προβλήματα. Αυτά πταίσματα είναι... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Κράζω εγώ τη ΝΟΚΙΑ!? You must be new here... :lol: Είπα, ότι η 1η σειρά της hmd είναι μέτρια και ισχύει... Το G6 έχει πολύ καλύτερη κάμερα απο το ΝΟΚΙΑ 8, όποιος ξέρει βλέπει... τώρα που κολλάει ένα άρθρο για το υποτιθέμενο 9, ο evris μόνο ξέρει. Το G6 δεν έχει κανένα τεχνικό πρόβλημα, και η λογική σου πάσχει... Τώρα από κει και πέρα με το ΝΟΚΙΑ 8 παίρνεις: -Πιο καινούργια συσκευή -Καλύτερο επεξεργαστή -Stock Android, and that's about it... Με το G6: -40€ στη τσέπη -καλύτερη κάμερα, η διπλή κάμερα με τη μία να είναι super-wide είναι ότι πιο χρήσιμο έχω δει... -minjack -18:9 οθόνη με καλύτερο screen to body... αλλά έχεις παλιότερο επεξεργαστή και ui της lg... εγώ προσωπικά αν έπαιρνα το 8, θα ένιωθα ότι πήρα μια συσκευή 2 χρόνια πίσω... ενώ με το g6 δεν φαίνεται τόσο μεγάλο το χάσμα... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Κράζω εγώ τη ΝΟΚΙΑ!? You must be new here... :lol: Είπα, ότι η 1η σειρά της hmd είναι μέτρια και ισχύει... Το G6 έχει πολύ καλύτερη κάμερα απο το ΝΟΚΙΑ 8, όποιος ξέρει βλέπει... τώρα που κολλάει ένα άρθρο για το υποτιθέμενο 9, ο evris μόνο ξέρει. Το G6 δεν έχει κανένα τεχνικό πρόβλημα, και η λογική σου πάσχει... Τώρα από κει και πέρα με το ΝΟΚΙΑ 8 παίρνεις: -Πιο καινούργια συσκευή -Καλύτερο επεξεργαστή -Stock Android, and that's about it... Με το G6: -40€ στη τσέπη -καλύτερη κάμερα, η διπλή κάμερα με τη μία να είναι super-wide είναι ότι πιο χρήσιμο έχω δει... -minjack -18:9 οθόνη με καλύτερο screen to body... αλλά έχεις παλιότερο επεξεργαστή και ui της lg... εγώ προσωπικά αν έπαιρνα το 8, θα ένιωθα ότι πήρα μια συσκευή 2 χρόνια πίσω... ενώ με το g6 δεν φαίνεται τόσο μεγάλο το χάσμα... Όλα αυτά για σένα μόνο. Δεν βλέπω να συμφωνεί κανένας άλλος! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 όποιος δεν συμφωνεί με δεδομένα, έχει πρόβλημα... μέχρι και ο panosz75 δεν είπε ότι διαφωνεί κάπου. αλλά έχει τον παράλογο φόβο μην τον αφήσει το G6, 'cause LG... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 (edited) όποιος δεν συμφωνεί με δεδομένα, έχει πρόβλημα... μέχρι και ο panosz75 δεν είπε ότι διαφωνεί κάπου. αλλά έχει τον παράλογο φόβο μην τον αφήσει το G6, 'cause LG... Αυτός ο παράλογος κατ' εσέ φόβος είναι που με αναγκάζει να αφήσω στην άκρη το G4, το οποίο υπεραγαπώ, και να το χρησιμοποιώ μόνο στη χάση και στη φέξη, και λόγω της πολύ καλής κάμερας που έχει: για να μην συνεχίσω να το τσακίζω και μου πεθάνει. Το Nokia 8 το θέλω για καθημερινή συσκευή την οποία κυριολεκτικά θα λιώνω στη χρήση, να κάνω τη δουλειά μου εύκολα και γρήγορα. Και ο νεότατος επεξεργαστής σε συνδυασμό με το σχεδόν stock android, εμένα προσωπικά μου το εξασφαλίζουν αυτό. Για 2+ χρόνια μου κάνει. Και για την κάμερα, χρήστες του κινητού στο νήμα της συσκευής λένε ότι είναι πολύ καλή. Δεν ξέρω για ποιο λόγο λες ότι θα φάω φόλα. Τόσο χάλια είναι; :what: Edited March 6, 2018 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 όποιος δεν συμφωνεί με δεδομένα, έχει πρόβλημα... μέχρι και ο panosz75 δεν είπε ότι διαφωνεί κάπου. αλλά έχει τον παράλογο φόβο μην τον αφήσει το G6, 'cause LG... Το G4 έχει όχι το G6. Δεν βλέπω να συμφωνεί απόλυτα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Το G4 έχει όχι το G6. Δεν βλέπω να συμφωνεί απόλυτα! Όχι, ο φίλος εννοεί ότι δεν πάω στο G6 λόγω του φόβου για bootloop που είχε το G4. Και πραγματικά είναι για μένα σοβαρός λόγος, δεν το ρισκάρω, ακόμα και η καλύτερη συσκευή του κόσμου να ήταν το G6, που δεν αμφιβάλλω ότι είναι πολύ ποιοτικό τηλέφωνο. Ο άλλος λόγος είναι η παντελής έλλειψη mobile αντιπροσωπείας της LG στην Ελλάδα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Παιδιά, η πρωτη σειρα πιστευω ηταν αξιολογη, απλα οχι πληρης. Δεν ειδαμε ουσιαστικά ναυαρχιδα, το 9 δεν ξερω ποτε θα βγει.. Το 8 οπως και τα περισσοτερα lumia της κατηγορίας 8 δεν ειχε καλη καμερα δυστυχως. Αν το επαιρνα θα ηταν για ηχο και για μια συγχρονη συσκευη νοκια. Το g6 επισης δεν ειχε καλη καμερα, πολυ επεξαργασια και κατωτερη ποιοτητα απο g4 και 5 μιας και τα αναφερατε. Το 9 θα ηθελα να εχει μια καλη καμερα με φυσικα χρωματα σαν το htc u11 και τα παρεμφερή του. Για λιγο πιο ελκυστικές φωτο καλη ηταν η καμερα του g5 και των 1030/950. Για να δουμε.. Ετοιμαζουν και το 10αρι το πενταπλο πολυβόλο βέβαια ;-) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Παιδιά, η πρωτη σειρα πιστευω ηταν αξιολογη, απλα οχι πληρης. Δεν ειδαμε ουσιαστικά ναυαρχιδα, το 9 δεν ξερω ποτε θα βγει.. Το 8 οπως και τα περισσοτερα lumia της κατηγορίας 8 δεν ειχε καλη καμερα δυστυχως. Αν το επαιρνα θα ηταν για ηχο και για μια συγχρονη συσκευη νοκια. Το g6 επισης δεν ειχε καλη καμερα, πολυ επεξαργασια και κατωτερη ποιοτητα απο g4 και 5 μιας και τα αναφερατε. Το 9 θα ηθελα να εχει μια καλη καμερα με φυσικα χρωματα σαν το htc u11 και τα παρεμφερή του. Για λιγο πιο ελκυστικές φωτο καλη ηταν η καμερα του g5 και των 1030/950. Για να δουμε.. Ετοιμαζουν και το 10αρι το πενταπλο πολυβόλο βέβαια ;-) Κι εγώ αυτά τα δύο θα περίμενα. Αν και το 10 θα έρθει προς το φθινόπωρο. Ίσως και αργότερα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Απλά το 10ρι θα είναι το hype της νεας νοκια Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Μάλλον έτσι θα είναι. Γιατί θα είναι η μόνη συσκευή της Nokia που θα φοράει τον 845 προς το παρόν. Για το 9 λένε ότι θα έχει τον 835. Βέβαια αυτό θα το δούμε όταν έρθει και επίσημα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts