andrikosBO Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 ανέβασα καινούριες φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται πως με την χρήση του κάθε φακού για οποιαδήποτε απόσταση μπορούμε να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα :D enjoy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Μπορεί κάποιος να μου πει αναλυτικά τιμές για MMC για το 3650; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον MiKe-Dee Μπορεί κάποιος να μου πει αναλυτικά τιμές για MMC για το 3650; Στο expansys.. Παράθεση Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Φιλοι, μπορειτε να μου πειτε στις Επαφες που εχω καταχωριση ενος φιλου μου με δικη του φωτο σε πορτραιτο πως γινεται να φανει η φωτο του οταν με καλει γιατι το δοκιμασα αλλα δεν εγινε τιποτα. Αυτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον 21century Φιλοι, μπορειτε να μου πειτε στις Επαφες που εχω καταχωριση ενος φιλου μου με δικη του φωτο σε πορτραιτο πως γινεται να φανει η φωτο του οταν με καλει γιατι το δοκιμασα αλλα δεν εγινε τιποτα. Αυτα.. Πας σε κάποια επαφή, πατάς επεγεργασία, επιλογές, προσθήκη μικρογραφ. και επιλέγεις εικόνα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aivadream Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 H an thes mporeis na kateyaseis to FSCaller to opio soy deixnei tin fotografia toy alloy se Full Screen otan se kalei Tha to vreis sto http://www.aivanet.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
priestjim Δημ. November 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2003 Οι φακοί κάνουν για μεγάλες αποστάσεις; Παράθεση Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία - Σχολή Ναυαγοσωστικής, μια από τις παλαιότερες σχολές Ναυαγοσωστικής Web hosting - VPS hosting - Dedicated servers - Domain Names Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. November 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2003 Φιλε aivadream εχω δει το προγραμμα οπως και το ομορφο site link του οποιου προσθεσα στο δικο μου site και καλο ειναι να κανεις περιγραφη καθε εφαρμογης οπου χρειαζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neversummer Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον jog :happy: diladi tha mporo na alazo kanali sti tv????to 3650 einai teleio. :p :p :p :p :whistle: to kane i nokia to thayma tis pali pws ginetai na allaj kanali stin tv? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον neversummer pws ginetai na allaj kanali stin tv? Με το πρόγραμμα IRRemote! Υπάρχει εδώ ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Με το πρόγραμμα IRRemote! Υπάρχει εδώ ! ;) stin aytokratoria toy gianni.se mena allazei kanali kai apo ta 4 metra se sony kai philips :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. November 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2003 Τι 4 μετρα? Σίγουρα? Γιατί οι υπέρυθρες του 3650 είναι κοντα 2 μέτρα νομιζω! :i'mwithstupid: Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον oresti$ Τι 4 μετρα? Σίγουρα? Γιατί οι υπέρυθρες του 3650 είναι κοντα 2 μέτρα νομιζω! :i'mwithstupid: Το δοκίμασα σε διάφορες συσκευές και ένα video jvc καταφέρα να χειριστώ από απόσταση 4μέτρων.Ενώ μια τηλεόραση philips πρέπει να είμαι γύρω στα 30cm για να λειτουργήσει.Αρε γμτ γιατί να μην έχουν οι τηλεοράσεις bluetooth? :p Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. November 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2003 Ox, ox ox! Απο το πάνω διαμέρισμα θα άλλαζες κανάλι τότε! Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2003 sobara paidia 4 metra.piano.exo trelanei to spiti :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. November 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2003 Παιδιά πήρα τους φακούς σήμερα. Τελικά αξίζουν, μόνο στο βγάλσιμο είναι λίγο μανούρα. Κατα τ'αλλα είναι μαμάτοι!! :D Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nonono Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Gia ti fakous milate olli? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bbbb Αρε γμτ γιατί να μην έχουν οι τηλεοράσεις bluetooth? :p Και εμενα με ενοχλει αυτο :mad: :p Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nonono Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Gia ti fakous milate olli? Δες το παρακάτω link και θα καταλάβεις! ;) http://andrikosbo.com/forum/viewtopic.php?t=222 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nonono Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την Johny-B Αρχικό Μήνυμα από τον nonono Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Gia ti fakous milate olli? Δες το παρακάτω link και θα καταλάβεις! ;) http://andrikosbo.com/forum/viewtopic.php?t=222 An mporis pes mou proforika giati den exo ipologisti akoma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 An mporis pes mou proforika giati den exo ipologisti akoma. Όπως λέει και στο λινκ αυτό πρόκειται για "ένα gadget το οποίο προσαρμόζεται στην πίσω όψη του 3650 και διαθέτει 2 επιπλεόν φακούς οι οποίοι θα προσθέσουν στο 3650 σας τις δυνατότητες zoom και focus ο καθένας" Από ότι φαίνεται πρέπει να κάνει καλή δουλειά και κοστίζει 24 ευρώ από το Πλαίσιο (αν δεν απατώμαι). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nonono Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Poso zoom kani?Episis,i piotita tou zoom ine kaliteri apo to Photographer kai to CameraFX? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nonono Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Poso zoom kani?Episis,i piotita tou zoom ine kaliteri apo to Photographer kai to CameraFX? Μμμμ... Απ' ότι γράφουνε στο site αυτό ο ένας φακός είναι 50mm και κάνει μόνο focus μέχρι 50mm, ενώ ο άλλος είναι 100mm και κάνει focus και ζουμ. Επίσης έχει και μερικές φωτογραφίες παρμένες με διαφορετικούς τρόπους, δηλαδή χωρίς φακό και με τον καθένα φακό, στις οποίες φαίνεται ότι όντως είναι καλοί. Για το αν είναι ή όχι καλύτεροι από το Photographer και το CameraFX δεν μπορώ να σου απαντήσω επειδή δεν έχω καν το κινητό. Αν κάποιος συμφορουμίτης μας ξέρει κάτι επ' αυτού, ας πεί... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 iparhi megaliteri batraria apo aftin pou dini mazi me tin siskevi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kriz Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Johny-B Για το αν είναι ή όχι καλύτεροι από το Photographer και το CameraFX δεν μπορώ να σου απαντήσω επειδή δεν έχω καν το κινητό. Αν κάποιος συμφορουμίτης μας ξέρει κάτι επ' αυτού, ας πεί... :) Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει σύγκριση... το μεν είναι οπτικό ζουμ, οπότε έχουμε ουσιαστική μεταβολή της εικόνας που φωτογραφίζεται, ενώ το άλλο ψηφιακό, πρόκειται δηλαδή για ένα απλό resize που δε βελτιώνει το αντικείμενο, απλά το μεγενθύνει... Διορθώστε με αν κάνω λάθος. :worry: Παράθεση http://chrislaz.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts