Jump to content

[Επίσημο] Νokia 3650

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια χθες ενας φιλος αγορασε ενα 3650 μεταχειρισμενο και το πηγαμε σπιτι του για να παιξουμε λιγο. Στην αρχη του εστειλα κατι εφαρμογες απο το 6600 μου (seleq,irRemote,ultramp3 και ενα java παιχνιδι) εκ των οποιων επαιζαν μονο λιγες (ΕΤΙ philips κτλ δεν επαιζαν) και αντι για εικονιδιο εβγαζε ενα κομματι puzzle.

Του ειπα να το κανουμε ενα format για να στρωσει. Με πρασινο ακουστικο+αστερακι+3 δεν εγινε τιποτα ουτε με *#7370# πραγμα που με παραξενεψε. Τελικα το καναμε format με το system tools.

Αλλα μετα το φορματ το προβλημα ειναι οτι δεν παιζει καμια εφαρμογη ουτε καν το seleq. Ο προηγουμενος ιδιοκτητης του ειχε αρκετες εφαρμογες μεσα btw. Παιζουν μονο λιγες τωρα. Παμε να ανοιξουμε μια εφαρμογη και λεει 'σφαλμα συστηματος' και το παιδι τωρα με βριζει και με το δικιο του.

Ξερει κανεις τπτ? Εχει προβλημα? Εχει το 2.50 firmware μεσα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια χθες ενας φιλος αγορασε ενα 3650 μεταχειρισμενο και το πηγαμε σπιτι του για να παιξουμε λιγο. Στην αρχη του εστειλα κατι εφαρμογες απο το 6600 μου ....

.... Παιζουν μονο λιγες τωρα. Παμε να ανοιξουμε μια εφαρμογη και λεει 'σφαλμα συστηματος' και το παιδι τωρα με βριζει και με το δικιο του.

Ξερει κανεις τπτ? Εχει προβλημα? Εχει το 2.50 firmware μεσα.

Καντε ενα φορματ και στην καρτα μνήμης για να "φτιαξει" ;)

Μετα απο φορματ παντως εννοειται οτι οι εφαρμογες χρειαζονται επανεγκατασταση.

Οι εφαρμογες του 6600 δεν λειτουργουν παντα στα 3650 γιατι ειναι μεν s60 και τα 2 αλλα διαφορετικες εκδοσεις.

Εγω θα απέφευγα φορματ μεσα απο το sTools καθως μου ειχε προκαλεσει προβλημα στο 3650 μου καποτε. Σε 3650 δεν γινεται φορματ με το κολπο των τριων πληκτρων αλλα μπορειτε να χρησιμοποιησετε το *#7780# και 7370.

Ελπιζω να βοηθησα.

Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω.

Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε.

Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα

Ή απλά διέγραψε από την διαχείρηση όσες εφαρμογές δεν τρέχουν ;)

Ψαξε (και εγκατέστησε) κυριώς παλαιότερες εκδόσεις εφαρμογών και ιδιαιτέρως αυτές που έχουν κατασκευαστει για 7650/3650/ngage.Είναι απόλυτα συμβατές. :)

Πάντως εγώ είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με τις εφαρμογές της psiloc γι αυτό και δεν τις ξαναχρησιμοποίησα ;)

@sv2evs ειχε ενα siemens m65 πριν.

@stelar δεν εχει καρτα μνημης μεσα. Μεταχειρισμενο τι να πεις (βεβαια πρωτου το αγορασουμε το ειδα αλλα ο φιλος μου θα παρει ουτως η αλλως αλλη οποτε δεν κολλαμε εκει)

@mitsos πριν το φορματ απ'οτι ειδα ο προηγουμενος ιδιοκτητης του επινε το αιμα. Και ngage παιχνιδια του ειχε βαλει (λες να ειναι απο εδω?). Τεσπα μετα το φορματ η διαχειρηση ηταν κενη. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πριν το φορματ επαιζε πχ το irremote αλλα τωρα πεταει σφαλμα συστηματος (μπας και παιζει τπτ με το hardware?)

[sIGPIC][/sIGPIC]

@sv2evs ειχε ενα siemens m65 πριν.

version number ρωτάω....είχε το ίδιο πριν ; :blink: :)

... Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πριν το φορματ επαιζε πχ το irremote αλλα τωρα πεταει σφαλμα συστηματος (μπας και παιζει τπτ με το hardware?)

Οπως σου ειπα παραπανω υπαρχουν διαφορετικες εκδοσεις του ir Remote οπως και των περισσοτερων εφαρμογων, αλλα δεν λειτουργουν ολες σε ολα τα s60. Εισαι σιγουρος οτι αυτη που δοκιμασατε ηταν για 3650? Αν ηταν απο 6600 πιθανον να μην ηταν συμβατη με 3650.

Ενα φορματ δεν μπορει να εχει πειραξει το hardware και ουτε το firmware, αλλα παντως αν εχει firmware 2.50 μια αναβαθμιση θα λυσει καποια προβληματα ειτε με εφαρμογες ειτε λειτουργικα του τηλεφωνου. Συμβουλη μου ομως αν μπορειτε ας αποφυγετε τις εφαρμογες της psiloc για να μην εχετε παραπανω προβληματα.

version number ρωτάω....είχε το ίδιο πριν ; :blink: :)

sorry δεν καταλαβα την ερωτηση :p :p :lol: :lol: :lol: τι εννοεις version number? :wacko:

Οπως σου ειπα παραπανω υπαρχουν διαφορετικες εκδοσεις του ir Remote οπως και των περισσοτερων εφαρμογων, αλλα δεν λειτουργουν ολες σε ολα τα s60. Εισαι σιγουρος οτι αυτη που δοκιμασατε ηταν για 3650? Αν ηταν απο 6600 πιθανον να μην ηταν συμβατη με 3650.

Ενα φορματ δεν μπορει να εχει πειραξει το hardware και ουτε το firmware, αλλα παντως αν εχει firmware 2.50 μια αναβαθμιση θα λυσει καποια προβληματα ειτε με εφαρμογες ειτε λειτουργικα του τηλεφωνου. Συμβουλη μου ομως αν μπορειτε ας αποφυγετε τις εφαρμογες της psiloc για να μην εχετε παραπανω προβληματα.

Ηταν η ιδια εκδοση irremote πριν το φορματ επαιζε μετα απο το φορματ οχι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

sorry δεν καταλαβα την ερωτηση :p :p :lol: :lol: :lol: τι εννοεις version number? :wacko:

Ηταν η ιδια εκδοση irremote πριν το φορματ επαιζε μετα απο το φορματ οχι.

Τη έκδοση λογισμικού φοράει, θέλω να πω. Αυτό που έχουν τονίσει και οι περισσότεροι πιο πάνω...αν είναι παλιά..με μια αναβάθμιση, θα λύσεις πολλά προβλήματα.

πηρα ενα 3650 μεταχειρισμενο απο ενα γνωστο μου και αφου το επεξεργαστηκα,ειδα πως δεν εχει εκθεση οπως το 6600 που ειχα πριν αλλα εικονες.δηλαδη αμα εγω θελω να δω ενα βιντεο ή εναν ηχο τι κανω;εκτος απο καποιον explorer φυσικα.

Και κατι ακομα,μερικα παιχνιδια αποθηκευωντε στο εφαρμογες και οχι στο κυριο μενου.Γιατι;

πιστευω να με βοηθησετε.

πηρα ενα 3650 μεταχειρισμενο απο ενα γνωστο μου και αφου το επεξεργαστηκα,ειδα πως δεν εχει εκθεση οπως το 6600 που ειχα πριν αλλα εικονες.δηλαδη αμα εγω θελω να δω ενα βιντεο ή εναν ηχο τι κανω;εκτος απο καποιον explorer φυσικα.

Και κατι ακομα,μερικα παιχνιδια αποθηκευωντε στο εφαρμογες και οχι στο κυριο μενου.Γιατι;

πιστευω να με βοηθησετε.

Για να δεις τα video σου ανοιγεις την εφαρμογη με την οποια θες να τα δεις πχ, το realplayer, την βιντεοσκοπηση (και απο εκει μπορεις) ή το pvViewer ή καλυτερα το smartmovie και απο εκει ανοιγεις τα βιντεο σου.

Για τα παιχνιδια, αν δεν κανω λαθος τα sis αποθηκευονται στο μενου και τα java στις εφαρμογες.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα,

Κατέβασα απο το δίκτυο την τελευταία έκδοση του Nokia PC Suite 6.6.18. Δηστυχώς δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει με το 3650. Καμιά ιδέα κανείς ;

Καλησπέρα,

Κατέβασα απο το δίκτυο την τελευταία έκδοση του Nokia PC Suite 6.6.18. Δηστυχώς δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει με το 3650. Καμιά ιδέα κανείς ;

Kαλησπερα ,η εκδοση που πρεπει να κατεβασεις ειναι εδω

http://www.europe.nokia.com/nokia/0,,5341,00.html

Το Nokia PC Suite 6.6.18 δεν κανει .

http://www.europe.nokia.com/nokia/0,,79477,00.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

...να πάρει...και είναι ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ καλύτερο !!! Πολλά features που είναι καλύτερα απ'την παλιά έκδοση...ευχαριστώ.

Καλήσπερα στους NOKIAδες....

Μετα απο full χρηση δυο χρονων (και κατι) του 3650 απο τον αδερφο μου, "κλαταρε" τελειως ο κερσορας. Δεν ανταποκρινεται καθολου με αποτελεσμα η πλοηγηση στο μενου να γινεται μονο με τις συντομευσεις (1εως9).

Μπορειτε να φανταστειτε ενα τροπο να καταφερω να ανοιξω IR ή BT για να καταφερω να το κανω synch με το pc και να περασω τις επαφες στο νεο του 6670???

Καθε ιδεα δεκτη...Ευχαριστω πολυ!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif

Καλήσπερα στους NOKIAδες....

Μετα απο full χρηση δυο χρονων (και κατι) του 3650 απο τον αδερφο μου, "κλαταρε" τελειως ο κερσορας. Δεν ανταποκρινεται καθολου με αποτελεσμα η πλοηγηση στο μενου να γινεται μονο με τις συντομευσεις (1εως9).

Μπορειτε να φανταστειτε ενα τροπο να καταφερω να ανοιξω IR ή BT για να καταφερω να το κανω synch με το pc και να περασω τις επαφες στο νεο του 6670???

Καθε ιδεα δεκτη...Ευχαριστω πολυ!!

εχεις κρατισει καποιο αντιγραφο ασφαλειας της μνημης τηλεφ. στην mmc??στην καρτα σιμ δεν της εχεις περασει??

• 2 weeks later...
Καλήμερα παιδία της νόκια ένα τέτοιο ήμουν και γω μέχρι που πριν 3 μέρες το κουκλί μου ,μού άφησε χρόνους το πήγα να το φτίαξουν!Μου είπαν δεν γίνεται και θέλω την γνώμη σας!Όλα άρχισαν όταν πήγα να μεταφέρω καμια 35ρια μηνυματα από 1 φάκελο σε έναν άλλο με το που το κάνα μου έβγαζε το γνωστο κοκκινο θαυμαστικο και οτι πιθανον να χουνε χαθει αρχεια κατεστραμένη βάση δεδομένων!Μετα απο 3ωρες το κλείνω και το ξανανοιγω και αυτο ήταν..μου βγαζε το logo tης ΝΟΚΙΑ και μέχρι εκει!την την εσωτερική μνήμη του έβγαζα,την άλλη sim του έβαλα τπτ!Το πήγα σενα μαγαζι να του κάνει reset αλλα δεν κατάφερε και πολλά πράγματα το ανογει αλλα δεν μπαίνει στο μενου!Τι να κάνω να το στείλω στην ALPHA COPY?Πόσο θα στοιχήσει γιατι σκέφτομαι να πάρω το Sony k500,αν και 6χρόνια είχα δεθει με την Νοκια 5130-6130-6145-6210-3210-3650 όλα αυτα πέρασαν απτα δαχτυλά μου!αλλα οι τιμές με τις ίδιες δυνατότητες απο εταιρία σε εταιρία έχουν μεγαλη απόκλιση>>>

Να ρωτήσω κάτι....

υπάρχει καμία εφαρμογή που να μπορεί να μου μεταφέρει τα sms που έχω στο κινητό στον υπολογιστή μου και να τα κρατήσω εκεί σαν backup (δηλαδή να μπορώ να τα διαβάζω κιόλας από εκεί καθώς και να φαίνεται ποιος το έστειλε και πότε)!?Ελπίζω να μην ζητάω κάτι το αδύνατο.... :confused:

Είχα βρει μία εφαρμογή που μππορούσε να σώσει τα sms σαν σημειώσεις, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να την δουλέψω σωστά.Έστω και κάτι τέτοιο, υπάρχει?Έχει δουλέψει κανείς κάτι τέτοιο?

Αποθήκευα τα sms στην memory card. Κατά λάθος το άλλαξα και αποθήκευσα 2 sms στην συσκευή. Γίνεται να τα μεταφέρω στην memory card; Πως; Ευχαριστώ!

ph4nt0m.is.a.hero.who.lives.southern.sun.to.an.

ocean.of.blue.with.his.supergirl.that.stings.him.red

Αποθήκευα τα sms στην memory card. Κατά λάθος το άλλαξα και αποθήκευσα 2 sms στην συσκευή. Γίνεται να τα μεταφέρω στην memory card; Πως; Ευχαριστώ!

δυστιχως δεν πρεπει γινεται κατι τετοιο

λοιπον, ασε χρησιμοποιουμενη μνημη τη συσκευη και πηγαινε διεγραψε το αρχειο index απο το φακελο E:\system\mail\. μετα στα μηνυματα ρυθμισε να τα αποθηκευει στην καρτα και θα σε ρωτησει αν θες να κρατησεις τα παλια(ναι) και αν θες να αντιγραψεις αυτα που ειχες στη συσκευη ;)