jog Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 kai se mena to idio pathenei gia ti mnimi sto video alla meta apo ena sbisimo ola ok :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sadiagraxa Ξερεις να μου πεις πως αποθηκευω τον τηλ. καταλογο και πως θα τον ξαναβαλω μεσα στο κινητο; Προσπαθησα αλλα κατι πρεπει να εκανα λαθος και δεν πετυχε τιποτα ! :confused: Αφού ανεβάσεις τον τηλ.κατάλογο στο πρόγραμμα πατάς το πρώτο εικονίδιο πάνω αριστερά και κάνεις αποθήκευση σε αρχείο.Για να τον ξαναβάλεις στο κινητό πατάς το κουμπί ενημέρωση.Παρατήρησα όμως ότι κατά την επαναφορά στο κινητό χάθηκαν οι εικόνες που είχα στις επαφές,η αντιστοίχιση των ήχων κλήσης και οι ομάδες που είχα φτιάξει ήταν κενές. :worry: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaZaMan Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sadiagraxa Ξερεις να μου πεις πως αποθηκευω τον τηλ. καταλογο και πως θα τον ξαναβαλω μεσα στο κινητο; Προσπαθησα αλλα κατι πρεπει να εκανα λαθος και δεν πετυχε τιποτα ! :confused: Perase apo to cd tou MA-620 to arxeio pou legetai MAgent..Xwris auto den mporeis na steileis sto kinito arxeia i tilefona....Oso gia auto pou eipes "bbbb" ontws isxiei...otan ta xsanaperaseis sto kinito xanontai oi foto kai oi proepilegmenoi ixoi....giati den pernas oles tis epafes sou sto kinito kai svistes apo ti sim gia na min exeis tetoies apwleies?????? Παράθεση Connecting People in every way.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 "Sergios" , "bbbb" , "KaZaMan" σας ευχαριστω πολυ :) Το .sis αρχειο το ειχα μεσα γιατι χρησιμοποιω ετσι κι αλλιως το Handset Manager για τα μυνηματα ! Απλα δεν ειχα καταφερει να αποθηκευσω και τον καταλογο μου και να τον επαναφερω ! Βεβαια εχει καποια προβληματακια απ'οτι βλεπω, σε οσα ονοματα εχω βαλει "Φραση" (επειδη χρησιμοποιω το HDH-2 της Nokia) δεν εμφανιζει τον αριθμο !!! :confused: Το αρχειο που σωζεται ειναι σε μορφη .pbf ε; Με αυτο ενημερωνω μετα το κινητο; Ευχαριστω και sorry που σας τα πριζω αλλα ειναι το μονο προγραμμα που μπορει να με σωσει σε περιπτωση "κολληματος" του κινητου ! Μια φορα ειχε παθει κατι και αναποφευκτα επρεπε να του κανω format χωρις να εχω backup τα τηλεφωνα και μετα ψαχνομουνα :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Γιατί δεν κάνεις backup των επαφών στην MMC? Το Format δεν επιρρεάζει την κάρτα και μετά μπορείς να κάνεις restore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 meta apo format den leitourgei h mmc.An kaneis format sto kinito prepei na kaneis kai stin mmc giati 8a kolane ta programmata.Meta apo format h anava8misi sto til. molis valeis tin mmc 8a sou petaei synexeia minimata sfalmatos. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 lipon meta to format i tin anavathmisi vgale tin karta mpes sto menu kai kane sindesi me to pc kai kane restore to backup pou exis kai meta vale tin karta kai ola ok to exo kani kai to ksero a kai kati akoma pos kanis baqckup to tilefoniko katalogo sti karta kai to ksanapernis?kai an ginete ta minita Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Ευτυχως δεν εχω κανει αλλο format εκτος απο 1 φορα που ειχε φαει κολλημα αλλα τοτε ηταν που εχασα και ολα τα τηλεφωνα μου απο βλακεια ! Ελπιζω να μην ξαναχρειαστει αλλα καλυτερα να εχω "καβατζα" τα τηλεφωνα για να μην την πατησω ξανα !!! Βεβαια εχω και το παλιο καλο backup, το χαρτι !!! :p Οσο για το restore χωρις την καρτα μεσα στο κινητο, το ειχα δοκιμασει τοτε αλλα δυστυχως το προγραμμα TaskManager μου ειχε δημιουργησει προβλημα κατα το restore και εκανα format και την καρτα αλλα και το τηλεφωνο για να δουλεψει ξανα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Για να κάνεις backup στην MMC κάνεις το εξής: Μενού->Άλλα->Μνήμη->Επιλογές->Αντιγραφή Μνήμης Τηλ. Για restore: Μενού->Άλλα->Μνήμη->Επιλογές->Επαναφ. από κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Πάνω σ'αυτό το θέμα έχω ένα ερώτημα (κάτι παρόμοιο έθεσα και στο forum 6600). Έχω κάνει αντίγραφο ασφαλείας στην κάρτα μου (128ΜΒ) και έχω κάνει κατα καιρούς δοκιμές να δώ αν κατα την επαναφορά του αντιγράφου ασφαλείας θα σώσει όλα τα αρχεία ή αν θα έχω απώλειες. Λοιπόν επαναφέρει κανονικά μηνύματα, συνθέσεις, επαφές (μαζί με την μικρογραφία τους), σημειώσεις ημερολογίου, σημειώσεις εγγράφων και ηχογραφήσεις. ΄Εβαλα όμως την κάρτα μου σε ένα άλλο 3650 για να περάσω τα αντίγραφά μου και σε αυτό το 3650 αλλα μόλις άνοιξα το άλλο 3650 δεν έκανε απολύτως τίποτα. Το ερώτημα είναι οτι κατι τέτοιο μπορεί να γίνει και αν μία κάρτα μνήμης σε χρήση μπορεί να λειτουργήσει σε ένα άλλο 3650; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mirrorofsorrow Πάνω σ'αυτό το θέμα έχω ένα ερώτημα (κάτι παρόμοιο έθεσα και στο forum 6600). Έχω κάνει αντίγραφο ασφαλείας στην κάρτα μου (128ΜΒ) και έχω κάνει κατα καιρούς δοκιμές να δώ αν κατα την επαναφορά του αντιγράφου ασφαλείας θα σώσει όλα τα αρχεία ή αν θα έχω απώλειες. Λοιπόν επαναφέρει κανονικά μηνύματα, συνθέσεις, επαφές (μαζί με την μικρογραφία τους), σημειώσεις ημερολογίου, σημειώσεις εγγράφων και ηχογραφήσεις. ΄Εβαλα όμως την κάρτα μου σε ένα άλλο 3650 για να περάσω τα αντίγραφά μου και σε αυτό το 3650 αλλα μόλις άνοιξα το άλλο 3650 δεν έκανε απολύτως τίποτα. Το ερώτημα είναι οτι κατι τέτοιο μπορεί να γίνει και αν μία κάρτα μνήμης σε χρήση μπορεί να λειτουργήσει σε ένα άλλο 3650; Δεν είναι σίγουρο.Εγώ έχω μια 32αρα mmc και ένα φίλος μου την 16αρα.Η δικιά του 16αρα λειτουργεί κανονικά στο δικό μου 3650 αλλά η δικιά μου μόλις την βάλω στο δικό του 3650 όταν πάω να μπω στο μενού γράφει σφάλμα συστήματος.Από ότι κατάλαβα το πρόβλημα οφείλεται στο γεγονός ότι ο φίλος μου δεν έχει κάποια προγράμματα από αυτά που έχω εγώ φορτωμένα στην κάρτα μου,ενώ όποιο πρόγραμμα έχει αυτός στην mmc του το έχω και εγώ.Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα με το δικό μου,δικό του. :p Οσο για το back up με το pc suite δεν λειτουργεί πάντα σωστά.Είχα βάλει το Keystick και έκανα format στο κινητό λόγω κολλήματος και μετά δεν λειτουργούσε η mmc.Eπανέφερα την μνήμη τηλεφώνου από το Pc suite και μπόρεσα να ανοίξω το κινητό με την mmc αλλά χρειάστηκε να την κάνω format γιατί μου έβγαζε σφάλμα σε κάποιες εφαρμογές. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Loipon paidia ego exw kapoia mikroprovlimata sto 3650.Sta minimata enw EXW ENERGOPOIHMENES tis anafores,fainontai men stigmiaia,alla meta den apothikeuontai stis anafores,enw to log einai stis 30 meres,kai oi kliseis uparxoun kanonika.Episis den akougontai oi hxoi twn pliktrwn enw tous exw energopoihmenous.Kai 3on polles fores ksafnika de leitourgei o fwtismos pliktrwn h tremopaizei. Please Help!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mitsos Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Loipon paidia ego exw kapoia mikroprovlimata sto 3650.Sta minimata enw EXW ENERGOPOIHMENES tis anafores,fainontai men stigmiaia,alla meta den apothikeuontai stis anafores,enw to log einai stis 30 meres,kai oi kliseis uparxoun kanonika.Episis den akougontai oi hxoi twn pliktrwn enw tous exw energopoihmenous.Kai 3on polles fores ksafnika de leitourgei o fwtismos pliktrwn h tremopaizei. Please Help!!!!!!!! ξαφνικα εγιναν ολα αυτα?εφαγε τουμπα μηπως?ισως αν του κανεις reset φτιαξει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Οπότε το πρόβλημα που παρουσιάζεται και δεν λειτουργεί το κινητό με μία ήδη γεμάτη κάρτα μνήμης πρέπει να οφείλεται στο οτι υπάρχουν εγκατεστημένες εφαρμογές στην κάρτα άλλα δεν υπάρχουν στην διαχείρηση του τηλεφώνου, οπότε δεν μπορεί να τις τρέξει, οπότε κολάει όλο το συστημα. Άν όμως σβήσω όλα τα προγράμματα απο την κάρτα μου και μετά βάλω την κάρτα σε ένα άλλο 3650 ή 6600 λέτε να δουλέψει; Μόνο αν το κάνει κάποιος θα μάθουμε αν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaZaMan Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Προς mirrorofsorrow:Αν τα αρχειακια .sis δεν υπάρχουν στο τηλέφωνο όσα προγραμματάκια και να εχεις στην mmc δεν πρόκειται να δουλέψουν!!!!!!!!! Προς mitsos:Τι έπαθες ρε φίλε; :eek: :eek: Τα έπαιξε το κινητό εεεε; :wacko: :wacko: Καντου ενα reset (αν και αυτό δεν πρόκειται να κάνει τίποτα πιστεύω..)αλλιώς κάνε ενα γερό backup λαι πήγαινε το σε ένα Nokia Club και δώστο να το δούνε..Εχεισ και την εγγυηση.... ;) ;) Παράθεση Connecting People in every way.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mirrorofsorrow Οπότε το πρόβλημα που παρουσιάζεται και δεν λειτουργεί το κινητό με μία ήδη γεμάτη κάρτα μνήμης πρέπει να οφείλεται στο οτι υπάρχουν εγκατεστημένες εφαρμογές στην κάρτα άλλα δεν υπάρχουν στην διαχείρηση του τηλεφώνου, οπότε δεν μπορεί να τις τρέξει, οπότε κολάει όλο το συστημα. Άν όμως σβήσω όλα τα προγράμματα απο την κάρτα μου και μετά βάλω την κάρτα σε ένα άλλο 3650 ή 6600 λέτε να δουλέψει; Μόνο αν το κάνει κάποιος θα μάθουμε αν γίνεται. αν τα σβησεις ολα απο την καρτα θα δουλεψει μια χαρα το τηλ ,.....το ειχα παθει πιο παλια οταν το ειχα .........τοτε ειχα σβησει την καρτα με ενα sl45 :whistle: ............ξεκινα λοιπον :) Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelar Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 γεια σε ολους! μια μερα μονο ελειψα και το φορουμ μου ελειψε τρελλά! :p :p το παθαινετε και σεις καμια φορα??? :D λοιπον παιδια, χθες γυρισα ψωφιος απο Θεσσαλονικη και επεσα κατευθειαν στο κρεβατι. μες στη νυχτα σηκωνομαι σα ζομπι για καποιες αναγκες τροφολειπτικης και βιοχημικης φυσης :p και βλεπω στο κινητο, ετσι οπως τα εμφανιζει το screensaver, 2 κλησεις. παω να πατησω ενα κουμπι για να αναψει η οθονη και κατα λαθος παταω το δεξι, το οποιο ηταν μαλλον exit! ωραια λοιπον, μπαινω στις κλησεις για να δω τις αναπαντητες και αυτες τις δυο τελευταιες δεν τις ειχε κρατησει. :confused: εχει προσεξει και κανεις αλλος κατι τετοιο? και φυσικα το σημαντικοτερο ειναι αν υπαρχει τροπος να βρει κανεις τις τελευταιες αναπαντητες με καποιον αλλον τροπο. αντε γιατι θα με πιασει υστερια με αυτα και αυτα :wacko: :wacko: :eek: Παράθεση Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω. Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε. Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
priestjim Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Προς stelar : Στο μητρώο αν πατήσεις τον σταυρό δεξιά σου βγάζει ολόκληρο το μητρώο (όλη τη διακίνηση πληροφοριών). Δες το από εκεί. Παιδιά ξέρετε αν η αναβάθμιση του κινητού μου γίνεται τσαμπέ αν είναι μέσα στην εγγύηση; Αν όχι πόσο πάει; Για να αποδείξω ότι είναι μέσα στην εγγύηση πρέπει να έχω τπτ μαζί μου; Υπάρχει κάποιο κατάστημα που την κάνει γρήγορα; Παράθεση Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία - Σχολή Ναυαγοσωστικής, μια από τις παλαιότερες σχολές Ναυαγοσωστικής Web hosting - VPS hosting - Dedicated servers - Domain Names Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αναβάθμιση μέσα στην εγγύηση τσαμπέ. Αν πας στο κεντρικό της Nokia Συγγρού 220 (κοντά σου) την κάνουν γρήγορα και μπορούν να βρουν και αν είναι μέσα στην εγγύηση εφόσον το αγόρασες από έμπορο συμβεβλημένο με την Alpha Copy (και όχι από το εξωτερικό ή από παράλληλη αγορά, π.χ. Makro) Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 lipon 2 apories to thema einai otan kano backup sti karta ti grafi kai an dimiourgi provlima stis efarmoges. kai to deytero exo ti teleytaia version kai sto log den kratai pano apo 2 meres eno tou vazo apo 1 eos kai 30 meres ala tipota kai prin tin anavathmisi to idio kai se esas to idio kani? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα στις εφαρμογές όταν κάνεις αντίγραφο στην κάρτα. Όλες οι εφαρμογές τρέχουν κανονικά. Αντιγράφει όλα τα αρχεία σου που βρίσκονται στην μνήμη τηλεφώνου (εκτός των προγραμμάτων) με πολύ μικρή απώλεια μνήμης της κάρτας. Το μητρώο αν πας στις ρυθμίσεις και επιλέξεις διάρκεια μητρώου 30 μέρες σου κρατάει τα πάντα για 30 μέρες. Το έχω δει σε αρκετά 3650 και λειτουργεί σε όλα τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την lagoudakis Αρχικό Μήνυμα από τον mitsos Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Loipon paidia ego exw kapoia mikroprovlimata sto 3650.Sta minimata enw EXW ENERGOPOIHMENES tis anafores,fainontai men stigmiaia,alla meta den apothikeuontai stis anafores,enw to log einai stis 30 meres,kai oi kliseis uparxoun kanonika.Episis den akougontai oi hxoi twn pliktrwn enw tous exw energopoihmenous.Kai 3on polles fores ksafnika de leitourgei o fwtismos pliktrwn h tremopaizei. Please Help!!!!!!!! ξαφνικα εγιναν ολα αυτα?εφαγε τουμπα μηπως?ισως αν του κανεις reset φτιαξει :( Oxi den efage toumpa.Eimai sigouros gi auto.An to paw se ena club nokia gia elegxo,poses meres tha meinw xwris kinito? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mitsos Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) ξαφνικα εγιναν ολα αυτα?εφαγε τουμπα μηπως?ισως αν του κανεις reset φτιαξει :([/b] Oxi den efage toumpa.Eimai sigouros gi auto.An to paw se ena club nokia gia elegxo,poses meres tha meinw xwris kinito? στην Αθηνα δεν περιμενεις πολυ ...... στο Βολο αν φυγει για κεντρικα ...πανω απο δυο βδομαδες :mad: τωρα στην περιοχη σου ρωτα εκει............... Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την xagios Αρχικό Μήνυμα από τον mitsos Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) ξαφνικα εγιναν ολα αυτα?εφαγε τουμπα μηπως?ισως αν του κανεις reset φτιαξει :( Oxi den efage toumpa.Eimai sigouros gi auto.An to paw se ena club nokia gia elegxo,poses meres tha meinw xwris kinito? στην Αθηνα δεν περιμενεις πολυ ...... στο Βολο αν φυγει για κεντρικα ...πανω απο δυο βδομαδες :mad: τωρα στην περιοχη σου ρωτα εκει...............[/b] An sto Bolo kanei panw apo 2 evdomades,to idio h kai perissotero tha kanei kai edw.An paw to 3650 gia ftiaksimo tha meinw me to 8210 pou den exei kan wap.Pws tha to anteksw?!?! Tha to skeftw an tha to paw twra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelar Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Προς priestjim : εισαι σωστος!!! Απο εκει δεν λειπει τιποτα! οσο για αναβαθμιση, εγω, οταν ημουν στην Αθηνα ρωτησα στο Nokia club επι της 3ης Σεπτεμβριου... κοστιζει 30ε κι αν το κινητο ειναι απο το εξωτερικο στην τιμη περιλαμβανεται και το πακετο γλωσσας. Οσο για την διαρκεια... μου ειπαν οτι ειναι υποθεση 20λεπτου-μισαωρου, το δινεις, περιμενεις και το περνεις! Για να ελεγξουν την εγγυηση σου ισως βοηθησει καποια αποδειξη, αλλιως εχω την εντυπωση πως μπορουν να βρουν την προελευση καθε συσκευης μεσω του ΙΜΕΙ, ισως και το ποτε αγοραστηκε και απο που αν και δεν θα βασιζομουν σε αυτο... :) Παράθεση Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω. Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε. Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts