Jump to content

[Επίσημο] Νokia 3650

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατ' αρχας σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας...

Αρχικό Μήνυμα από τον bbbb Φίλε την πάτησα και εγώ όπως και εσύ.Η λύση είναι να τα σβήσεις όλους τους drivers και να τους ξαναπεράσεις και αφού τους εγκαταστήσεις να συνδέσεις την συσκευή.

Τους drivers από που τους σβήνω σε windows 98?????? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά....

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον alkis81

paidia poio bluetooth na parw>>>>>???????

to kalytero mallon einai tis gigabyte usb adaptor apo plaisio 42 euro xoris f.p.a

Παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... Θα το σπάσω το P.C.. Πέρασα ένα πρόγραμμα των Windows 98 για υπέρυθρες και λέει ότι ψάχνει συνέχεια αλλά δεν βρίσκει το κινητό μου... Το φωτάκι δεν αναβοσβήνει.... Πριν λίγο προσπάθησα να στείλω κατι στον P.C μεσω υπέρυθρων... Το φωτάκι αναβόσβηνε αλλά δεν έλαβε τίποτα και στο τέλος μου έγραψε το κινητό... Σύνδεση αδύνατη... Βοηθήστε μεεεεε.... Τι πρέπει να κάνω??? Να σβήσω τους drivers (αν ναι πως) και να τους ξαναπεράσω??? Όσοι ξέρετε κάντε ένα Post ή στείλτε μου Pm με το κινητό σας για να σας παρω....

Αρχικό Μήνυμα από τον tsouf

Κατ' αρχας σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας...

Τους drivers από που τους σβήνω σε windows 98?????? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά....

πας στον πίνακα ελέγχου και μετά από την κατηγορία σύστημα επιλέγεις διαχείριση συσκευών.Επιλέγεις την συσκευή και κάνεις κατάργηση.

Αρχικό Μήνυμα από τον tsouf

Παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... Θα το σπάσω το P.C.. Πέρασα ένα πρόγραμμα των Windows 98 για υπέρυθρες και λέει ότι ψάχνει συνέχεια αλλά δεν βρίσκει το κινητό μου... Το φωτάκι δεν αναβοσβήνει.... Πριν λίγο προσπάθησα να στείλω κατι στον P.C μεσω υπέρυθρων... Το φωτάκι αναβόσβηνε αλλά δεν έλαβε τίποτα και στο τέλος μου έγραψε το κινητό... Σύνδεση αδύνατη... Βοηθήστε μεεεεε.... Τι πρέπει να κάνω??? Να σβήσω τους drivers (αν ναι πως) και να τους ξαναπεράσω??? Όσοι ξέρετε κάντε ένα Post ή στείλτε μου Pm με το κινητό σας για να σας παρω....

ΜΗΝ τρελαινεσαι.. Αρχικα πηγαινε στον υπολογιστη μου και με δεξι κλικ επελεξε ιδιοτητες.. Μετα απο την διαχειρηση (δευτερη καρτελα) βρες τις υπερυθρες και απο το δικο τους menu κανε uninstall στους drivers.. Βρες μια πιο καινουρια εκδωση τους και μετα απο ενα restart φορτωσε τους.. good luck..

.. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια ..

Να ρωτήσω κάτι κουφό?.... Νόμιζα πως το 3650 είχε ραδιόφονο. Πήρα λίγο το κινητο απο την ξαδερφή μου και δεν βρήκα να έχει. Τελικά τι γίνετε? Έχει?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την Spyros86

Να ρωτήσω κάτι κουφό?.... Νόμιζα πως το 3650 είχε ραδιόφονο. Πήρα λίγο το κινητο απο την ξαδερφή μου και δεν βρήκα να έχει. Τελικά τι γίνετε? Έχει?

Distixws oxi.

Αρχικό Μήνυμα από τον mitsos

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Distixws oxi.

Και νόμιζα πως είχε. Δηλαδή η μόνη διαφορά από το 7650 είναι ότι έχει mmc?

Αρχικό μήνυμα από τον/την Spyros86

Distixws oxi.

Oxi. Ektos apo mmc to 3650 einai triband,exei voice bluetooth kai einai pio elafry.

Και νόμιζα πως είχε. Δηλαδή η μόνη διαφορά από το 7650 είναι ότι έχει mmc?[/b]

Oxi. Ektos apo mmc to 3650 einai triband,exei voice bluetooth kai einai pio elafry.

Ενοούσα απο δυνατότητες. Αλλά το ραδιόφονο είναι κάτι πολύ απλό που μπορούσαν να το βάλουν και δεν το βάλανε. Θα μπορούσε να το εμπλουτήσει με ΄περισότερεσ δυνατότητες και να το κάνει να ξεχορίσει περισσότερο από το 7650.

Αρχικό Μήνυμα από τον Spyros86

Ενοούσα απο δυνατότητες. Αλλά το ραδιόφονο είναι κάτι πολύ απλό που μπορούσαν να το βάλουν και δεν το βάλανε. Θα μπορούσε να το εμπλουτήσει με ΄περισότερεσ δυνατότητες και να το κάνει να ξεχορίσει περισσότερο από το 7650.

To 7650 ανήκει σε ανώτερη κατηγορία! ;)

Αρχικό μήνυμα από τον/την johner

To 7650 ανήκει σε ανώτερη κατηγορία! ;)

Giati parakalw???

giati,mikrh diafora einai h mmc?O xwros se kinhto me toses efarmoges kai dynatothtes einai kati teleiws aparaithto.

Μy Wii number : 1434 - 3964 - 4896 - 4229

Γιατί? Το 3650 δεν είναι καλήτερο? Εγώ έτσι πηστεύω.

Giati parakalw???

Γιατί μου την πέσατε ρε παιδια; :lol:

Δεν είπα οτι είναι καλύτερο, είπα οτι ανήκει σε ανώτερη κατηγορία! Αυτό φαίνεται και απο την κατασκευή τους! ;)

Αναφερεται σε διαφορετικο "target group" οπως το λενε...

Σκεφτητε να δειτε κανεναν υπουργο με 3650 !!! Ε ρε γελια :p

Ειναι πιο σοβαρο στην εμφανηση αλλα δυστυχως του λειπουν μερικα καλα του 3650

Βασικα εγω εβαλα "μαϊμου" μαυρη προσοψη στο 3650 και δειχνει γαματο ! :cool:

Ρε παιδιά γιατί όταν περνάω τις εικόνες αό το κινητό στο P.c τις δείχνει πολύ μαύρες??? Τις ανοίγω με την ζωγραφική...

Επίσης για να τρέξω τα βίντεο από το Κινητό στον υπολογιστή τι πρέπει να κάνω???

re paidia pira autin tin mlkia pou taxa fortizi to kinito se wra anageis[autoi oi fortistes me mpataria pou einai]alla molis to sindesw me to kinito den fortizei.me bgazei minima : DEN FORTIZEI

ti pezei kserei kaneis?

http://www.LetsDate.gr

[Η 1η Polysexual ιστοσελίδα!!!]

http://www.eMediaShop.gr

[Τα φθηνότερα πακέτα Filehosting, Easybytez,Zevera κτλ...]

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia6610/1.0 (4.74) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την alexander_g16

re paidia pira autin tin mlkia pou taxa fortizi to kinito se wra anageis[autoi oi fortistes me mpataria pou einai]alla molis to sindesw me to kinito den fortizei.me bgazei minima : DEN FORTIZEI

ti pezei kserei kaneis?

Emena den fortize to 3650,alla to 8210 fortize kanonika.

Δεν είναι καθόλου σίγουρο οτι οι οδηγοί που συνοδέυουν την συσκευή , θα δουλέυουν .... Πρόσφατα αγόρασα αυτή την USB IrDa που κυκλοφορεί αυτό τον καιρό στην αγορά...Αφού έφαγα μιά ολόκληρη μέρα για να "δει" τα κινητά μου (αλλά και το notebook), ανακάλυψα πως οι drivers ήταν εντελώς άσχετοι. Ενα ψάξιμο στο δίκτυο μπορεί να σέ γλυτώσει από πολύ κόπο

Ποιά θύρα πήρατε ρε παιδιά; Εγώ πήρα μια USB που δίνει ο Γερμανός, με CD, σε λειτουργικό XP και έπαιξε με τη μια χωρίς κανένα απολύτος πρόβλημα. Βλέπει όλα τα κινητα. Πρέπει πάντως να έχετε εγκαταστήσει και το Nokia Suite. Οι υπέρυθρες που πάνε σε COM, αυτές είναι μεγάλη πίκρα. Πότε δουλεύουν, και πότε όχι. Και συνήθως... ποτέ!!!
Γιάννης Χ.

Αρχικό Μήνυμα από τον alexander_g16

ti pezei kserei kaneis?

den einai symbato gia 3650 alla gia ta pio palia nokia grafei ta montela poy eipostirizei piso apothn syskeyasia

Wirelessly posted (Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την sadiagraxa

Αναφερεται σε διαφορετικο "target group" οπως το λενε...

Σκεφτητε να δειτε κανεναν υπουργο με 3650 !!! Ε ρε γελια :p

Ειναι πιο σοβαρο στην εμφανηση αλλα δυστυχως του λειπουν μερικα καλα του 3650

Βασικα εγω εβαλα "μαϊμου" μαυρη προσοψη στο 3650 και δειχνει γαματο ! :cool:

An allaxeis kai ta koumpia ginetai teleio! Vale crystal!