Jump to content

[Επίσημο] Νokia 3650

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spirosgate4 (19 Απρ. 2004 , 23:52)

ρε φιλε αν μπορεισ πεσ μου σε παρακαλω πωσ σβηνονται και τα παιχνιδια που αποθηκευω στισ εφαρμογεσ!ευχαριστω

Πατάς το c και σου λέει αν θέλεις να το διαγράψεις. :D Για άλλες εφαρμογές δεν ξέρω τι παίζεται αλλά για το eti camcorder μάλλον βάζεις λάθος έκδοση.Κατέβασε την πρώτη έκδοση που δουλεύει σίγουρα στο 3650 :cool:

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spirosgate4 (20 Απρ. 2004 , 16:17)

ρε παιδια οποιοσ μπορει ας γραψει ενα registration code για το eti cam corder!ευχαριστω

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, απαγορέυεται η δημοσίευση κωδικών στο forum...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Παιδεια βοηθεια.Εκανα format στο pc μου και εωαλα τα winxp αγγλικα και εγκατεστησα το pc suite 3650 και απο τοτε μου βγαζει αυτο το μηνυμα "mRouterRuntime MFC Application has encountered a problem and needs to close". We are sorry for the inconvenience.και μου λεει τα γνωστα να το κανω send στη microsoft.Βοηθηστε οπιος ξερει,please.Δεν μπορω ουτε back up να κανω ουτε να βαλω κανα prog μεσα. :cry: :cry: :!: :!:

Paidia Kalispera..

Me sigxorite ean den einai afto to sosto Thema gia na kano afti tin erotisi.

Exo paratirisei oti merikes fores (3 fores se peripou 4 mines) svinei mono tou to kinito!!!Simvenei kai se esas afto?

Exo tin ekdosi 3.42.1 ean einai thema ekdosis diorthonete me tin 4.XX.X

Stl

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stl (21 Απρ. 2004 , 09:33)

Paidia Kalispera..

Exo paratirisei oti merikes fores (3 fores se peripou 4 mines) svinei mono tou to kinito!!!Simvenei kai se esas afto?

μαλλον εννοεις επανεκινηση.ναι κε σε εμενα που ειχα την 4.13 συνεβαινε

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stl (21 Απρ. 2004 , 09:33)

Paidia Kalispera..

Καλυτερα θα ειναι να ποσταρεις στο θεμα του 6600 καθως οπως θα διαβασες και στον τιτλο του thread εδω,λεει 3650

:o

:worry:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !

Παιδια, το 3650 μου εχει βαρεσει μπιελες. δεν ξεκναει με τιποτα και βγαζει ενα μυνημα "επαναλυψη, διαφορετικα θα χαθουν δεδομενα". Παταω ενταξει αλλα μου το ξαναβγαζει συνεχεια. Του κανω και το format με τα 3κουμπια και δεν κανει τιποτα, σαν να παταω μονο το on και ξαναβγαζει το ιδιο μυνημα. Πεστε μου, τελικα μονο στη Νοkia γιατρευεται? μηπως ξερει κανεις τον λογο που μου κανει τετοια?

Εχει καταφερει κανεις format με τα 3 κουμπια?

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vagoraja (21 Απρ. 2004 , 16:07)

Παιδια, το 3650 μου εχει βαρεσει μπιελες. δεν ξεκναει με τιποτα και βγαζει ενα μυνημα "επαναλυψη, διαφορετικα θα χαθουν δεδομενα". Παταω ενταξει αλλα μου το ξαναβγαζει συνεχεια. Του κανω και το format με τα 3κουμπια και δεν κανει τιποτα, σαν να παταω μονο το on και ξαναβγαζει το ιδιο μυνημα. Πεστε μου, τελικα μονο στη Νοkia γιατρευεται? μηπως ξερει κανεις τον λογο που μου κανει τετοια?

νομιζω οτι με τα 3 κουμπια γινεται μονο σε 6600,αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος,αν δεν σου ανοιγει με τιποτα τοτε νοκια δυστυχως :( με το μολυβακι δοκιμασες να το ανοιξεις?

Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από lagoudakis

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vagoraja (21 Απρ. 2004 , 16:07)

νομιζω οτι με τα 3 κουμπια γινεται μονο σε 6600,αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος,αν δεν σου ανοιγει με τιποτα τοτε νοκια δυστυχως :( με το μολυβακι δοκιμασες να το ανοιξεις?

Mono sto 6600 kai genika sta symbian 7.0s:) File mou dokimase xwris tin mmc,kai kratwntas to molyvaki,opws eipe o filos lagoudakis:)

Αδελφια προβλημα.

Εχω την εξης, χαζη απορια.

(το εχω 1 εβδομαδα το 3650...)

Τις εφαρμογες πως μπορω να τις περασω στο κινητο????

Εχω το 3300, το συνδεω με τον υπολογιστη, βαζω μεσα mmc

φωτογραφιες, ηχους .wav και .mid, καθως και εφαρμογες .sis

βγαζω την καρτα, την βαζω στο 3650 και ενω

με ολα τα αλλα ειναι ΟΚ, τις εφαρμογες δεν τι διαβαζει.

+Σημειωση πως θυρα υπερυθρων για PC δεν εχω....+

Κανω κανενα λαθος και δεν μου βρισκει τις εφαρμογες????

Βοηθεια αδελφια!!!!

Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από PRATINAS

Αδελφια προβλημα.

Εχω την εξης, χαζη απορια.

(το εχω 1 εβδομαδα το 3650...)

Τις εφαρμογες πως μπορω να τις περασω στο κινητο????

Εχω το 3300, το συνδεω με τον υπολογιστη, βαζω μεσα mmc

φωτογραφιες, ηχους .wav και .mid, καθως και εφαρμογες .sis

βγαζω την καρτα, την βαζω στο 3650 και ενω

με ολα τα αλλα ειναι ΟΚ, τις εφαρμογες δεν τι διαβαζει.

+Σημειωση πως θυρα υπερυθρων για PC δεν εχω....+

Κανω κανενα λαθος και δεν μου βρισκει τις εφαρμογες????

Βοηθεια αδελφια!!!!

Den tis vriskei giati tis exeis ston E folder,enw mono apo ta msgs ta vlepei.Kalutera pare bt dongle:)

Μην μου την πει, αλλα δεν ειμαι ακομα τοσο εξικειωμενος

στα S.O.60 κινητα.....

Τι ειναι το msgs και το bt dongle?????

Ευχαριστω!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mitsos (21 Απρ. 2004 , 16:34)

νομιζω οτι με τα 3 κουμπια γινεται μονο σε 6600,αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος,αν δεν σου ανοιγει με τιποτα τοτε νοκια δυστυχως :( με το μολυβακι δοκιμασες να το ανοιξεις?[/b]

Mono sto 6600 kai genika sta symbian 7.0s:) File mou dokimase xwris tin mmc,kai kratwntas to molyvaki,opws eipe o filos lagoudakis:)

Δηλαδη χωρις ΜΜC και μονο το μολυβακι συνεχεια? το κανω αλλα δεν κανει τιποτα. πιαστηκε το δακτυλο! τιποτα!!...

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vagoraja (21 Απρ. 2004 , 17:40)

Δηλαδη χωρις ΜΜC και μονο το μολυβακι συνεχεια? το κανω αλλα δεν κανει τιποτα. πιαστηκε το δακτυλο! τιποτα!!...

τοτε φιλε μου...νοκια δυστυχως :(

Θα με στειλει αυτος απο το club. Εχω παει ειδη 3 φορες, ετσι και με δει και 4η, αστα να πανε!!!

Μηπως ξερει κανεις ενα καλο Nokia Club προς τα βορεια του νομου εκτως απο τους Αγιους Αναργυρους?

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vagoraja (21 Απρ. 2004 , 17:47)

Θα με στειλει αυτος απο το club. Εχω παει ειδη 3 φορες, ετσι και με δει και 4η, αστα να πανε!!!

Μηπως ξερει κανεις ενα καλο Nokia Club προς τα βορεια του νομου εκτως απο τους Αγιους Αναργυρους?

καλυτερα να το πας στην συγγρου εσυ,αν πας πρωι κατα τις 8-9 θα το παρεις σε 3 ωρες αλλιως αν το στειλουν απο το club αν δεν μπορουν να το φτιαξουν αυτοι θα στο κρατησουν 3 μερες

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (21 Απρ. 2004 , 18:20)

καλυτερα να το πας στην συγγρου εσυ,αν πας πρωι κατα τις 8-9 θα το παρεις σε 3 ωρες αλλιως αν το στειλουν απο το club αν δεν μπορουν να το φτιαξουν αυτοι θα στο κρατησουν 3 μερες

EYXAΡΙΣΤΩ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PRATINAS (21 Απρ. 2004 , 17:32)

Μην μου την πει, αλλα δεν ειμαι ακομα τοσο εξικειωμενος

στα S.O.60 κινητα.....

Τι ειναι το msgs και το bt dongle?????

Ευχαριστω!

bt dongle ειναι σησκευει μπλουτουθ και την συνδεεις στο pc νομιζω οτι πουλαει το πλαισιο ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vagoraja (21 Απρ. 2004 , 17:47)

Δες εδω ποιο καταστημα στα βορεια σε βολευει

http://www.alphacopy.gr/listing.asp?pageid=36&pageCode=00.01&tablepageID=17&pageNo=2&direction=asc&orderby=&langid=1&perioxh_1=&perioxh_2=&perioxh=&pages=2

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Παιδεια βοηθεια.Εκανα format στο pc μου και εωαλα τα winxp αγγλικα και εγκατεστησα το pc suite 3650 και απο τοτε μου βγαζει αυτο το μηνυμα "mRouterRuntime MFC Application has encountered a problem and needs to close". We are sorry for the inconvenience.και μου λεει τα γνωστα να το κανω send στη microsoft.Βοηθηστε οπιος ξερει,please.Δεν μπορω ουτε back up να κανω ουτε να βαλω κανα prog μεσα.

file spirosgate4 merikes efarmoges den leitourgoun an tis egatastiseis stin mmc.dokimase stin mnimtou tilefwnou.se mena (3650) epiase.

..τα σκεπάσματα είναι κρύα

κοιταζόμαστε βουβά

ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία

ξεψυχάει στα σκοτεινά..

Παιδιά χαίρετε,

Εδώ και 2 μέρες έχω ένα 3650 και τα έχω παίξει με τις δυνατότηες του. Επειδή είμαι καινούριος στα series 60 κινητά θα ήθελα να με ενημερώσει κα΄ποιος για τα εξής:

1. πως μπορώ να δω την έκδοση firmware του κινητού μου

2. ποια είναι η τελευταία έκδοση firmware που κυκλοφορει.

3. ποιο είναι πιο γρήγορο για επικοινωνία με pc: bluetooth ή infrared?

4. ποια blz παιχνίδια μπορεί να παίξει το κιν μου (μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει μονο το σονικ)

5. η εγκατάσταη εφαρμογών πρέπει να γίνεται απαραιτήτως μόνο στην μνήμη flash του κιν ή μπορεί να γίνει και στην mmc?

Αυτά προς το παρόν. Όποιος μου απαντήσει κερδίζει την αμέριστη εκτίμησή μου.

Υ.Γ. πολλά μπορεί να έχουν ΄ηδη απαντηθεί αλλά αναζήτηση σε 80+ σελίδες είναι κομματάκι δύσκολο.

Να στε όλοι καλά.

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elefas (22 Απρ. 2004 , 13:36)

Παιδιά χαίρετε,

Εδώ και 2 μέρες έχω ένα 3650 και τα έχω παίξει με τις δυνατότηες του. Επειδή είμαι καινούριος στα series 60 κινητά θα ήθελα να με ενημερώσει κα΄ποιος για τα εξής:

1. πως μπορώ να δω την έκδοση firmware του κινητού μου

2. ποια είναι η τελευταία έκδοση firmware που κυκλοφορει.

3. ποιο είναι πιο γρήγορο για επικοινωνία με pc: bluetooth ή infrared?

4. ποια blz παιχνίδια μπορεί να παίξει το κιν μου (μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει μονο το σονικ)

5. η εγκατάσταη εφαρμογών πρέπει να γίνεται απαραιτήτως μόνο στην μνήμη flash του κιν ή μπορεί να γίνει και στην mmc?

Αυτά προς το παρόν. Όποιος μου απαντήσει κερδίζει την αμέριστη εκτίμησή μου.

Υ.Γ. πολλά μπορεί να έχουν ΄ηδη απαντηθεί αλλά αναζήτηση σε 80+ σελίδες είναι κομματάκι δύσκολο.

Να στε όλοι καλά.

1)*#0000#

2)4.13

3)bluetooth φυσικα

4)μαλλον μονο το σονικ

5)και στην mmc βεβαια

argi_7 ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σου. Η έκδοση firmware που έχω είναι 3.16 είναι απαραίτητο να το πάω για αναβάθμιση?

Α και κάτι άλλο, το σονικ αφού το εγκατέστησα δεν έχει επιλογή για απεγκατάσταση στο Tools->Manager. Πώς γίνεται να το απεγκαταστήσω σωστά?

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]