Jump to content

Jaga phones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι γίνεται ρε παιδιά με τους φορτιστές σε αυτά τα κινητά; Έχω δύο συσκευές και σε κανένα από τα δύο δεν δουλεύουν. Ενώ όλα πήγαιναν ρολόι ξαφνικά άρχισαν να μην αντιδρούν. Άλλαξα μπρίζα και δούλευαν. Μετά απο λίγο πάλι τα ίδια. Τώρα δεν δουλέυουν καθόλου. Έχει δεί κανείς τιποτα παρόμοιο?

Σε εμένα καλύτερα φορτιζει απο το PC . Στις πρίζες δεν φόρτωνε ούτε μετά απο 24 ώρες

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 108
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παλικάρια γνωρίζει κανείς τί λειτουργικό έχει το Jaga V30 J Dream ;

Κλειστό λειτουργικό της ίδια της εταιρίας.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

• 4 weeks later...
Κλειστό λειτουργικό της ίδια της εταιρίας.

Μπορούμε να κάνουμε firmware update?

Γενικά, μπορεί το κινητό να συνδεθεί με τον υπολογιστή? Το συνδέω με το usb αλλα ούτε αναγνωρίζει τίποτα, ούτε καν φωρτιζει..

• 3 months later...
Καλησπερα! Ψαχνω ενα κινητο που να ειναι Dual sim, το θελω σαν δευτερο. Λοιπον βρηκα το http://www.getitnow.gr/prod/tilefonia-gps/kinita-tilefona/jaga-v28-l-dual-sim-kinito-tilefono-mayro/prod1102801pp/ , αυτο εχει κ bluetooth (το προηγουμενο μοντελο δεν ειχε, αυτο ειναι το L ). Αυτο που θα ηθελα να μαθω αν η μπαταρια κραταει. Διαβασα για χρονο ομιλιας 4 ωρες και αναμονη 400, μου φαινονται λιγες. Να υποθεσω οτι και οι δυο καρτες δεν δουλευουν μαζι δηλ. αν μιλας στην πρωτη γραμμη και σε καλεσει καποιος στην δευτερη θα δειχνει το δυκτιο κλειστο,απλα εχεις και τις δυο γραμμες ανοιχτες. ετσι γινεται?? Μπορει να μου πει καποιος την αποψη του για το συγκεκριμενο μοντελο αν το εχει φυσικα και αν αξιζει να παρω jaga, Ευχαριστω!

κοντευει χρονος που εχω το jaga v30j και ακομα παιζει....παντως ακομα δεν εχω βρει πως γινεται να του βαλεις games..ισως τελικα παιζει μονο τα 2 δικα του που εχει μεσα. Edited by giorgossv

• 3 months later...

καλησπερα εχω το jaga v30 J Dream και δεν μπωρω να εγκαταστισω παιχνιδια και εφαρμογες...''πανω απο το μεγιστο οριο εγκαταστασης'' μου λεει....Ξερει κανενας τι τρεχει??? :cry:

ευχαριστω εκ των προτερων

{ ακομα μπορει να μου πει κανεις το αρχικο pin συσκευης?? δεν εχω το βιβλιο οδιγιων και δεν ξερω το pin}

Edited by mixalhsk

• 4 months later...
  • 1 month later...

Γειά σας,εαν καποιος φιλος εχει το JAGA V30-4 δηλαδη αυτο http://www.jaga.gr/?page_id=5786

θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει black list δηλαδη μαυρη λιστα στην οποια καταχωρει ο χρηστης ,τους τηλεφωνικους αριθμους που δεν θελει να τον ενοχλουν ,δηλαδη να απορριπτονται οι εισερχομενες απο αυτα τα νουμερα της λιστας.Ευχαριστω.

• 1 month later...

Γεια σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.

Τα μοντελα ''Jaga V 78 B , Jaga V 30 B , Jaga V 30 X , ξερετε αν εχουν Wifi ή αν υπαρχει σε καποιο αλλο στη μαρκα αυτη ;

Ευχαριστω πολυ.