Jump to content

Acer Liquid

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 249
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

να ρωτησω προγραμα για gps υπαρχει καποιο? η ακομη για κινητα με Android δεν εχει βγει τιποτα

Προτεινω ανετα copilot μιας και τα εχω δουλεψει ολα.

Πολυ ευχαριστα νεα για τους κατοχους liquid.Η acer κανει release to kernel source της συσκευης σε 10 μερες!Αυτο σημαινει παρα πολλα πραμματα.Custom 2.0 η και 2.1 roms,multitouch καθως και χρονισμο της συσκευης εκει που ανηκει.Στο 1gh.:)

Edited by amdnikos

Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος που το έχει κοιτάξει να με ενημερώσει αν το Acer sync συγχρονίζει και με outlook? (επαφές, email, ημερολόγιο, σημειώσεις).

Επίσης, στο gsmarena γράφει οτι η συσκευή έχει για την κάμερα και LED flash, κάτι που όμως στις φωτο παρουσίασης της συσκευής δεν είδα. Τελικά φλας έχει ή όχι;

Μπορεί κάποιος να μου πει επίσης για την ποιότητα φωτογραφίας και βίντεο;

και αν στην ονομασία της φωτογραφίας ή επάνω στην φωτο υπάρχει η δυνατότητα να σώζεται ή να τυπώνεται -αντίστοιχα- ημερομηνία λήψης;

Ευχαριστώ.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Καλημέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το Liquid black απο expansys 300 EUR με επαγγελματικό ΑΦΜ, αυτο που δεν εχω βρεί ακόμα είναι αν υπάρχει ηποστήριξη σε Ελληνικά όπως τηλ.κατάλγος - μηνύματα, γνωρίζει κάποιος? Τελός θα υπάρχει υποστήριξει απο την ACER δημοσίευση kernel και έκδοση 2.0 ή 2.1?

Ευχαριστώ

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Καλημέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το Liquid black απο expansys 300 EUR με επαγγελματικό ΑΦΜ, αυτο που δεν εχω βρεί ακόμα είναι αν υπάρχει ηποστήριξη σε Ελληνικά όπως τηλ.κατάλγος - μηνύματα, γνωρίζει κάποιος? Τελός θα υπάρχει υποστήριξει απο την ACER δημοσίευση kernel και έκδοση 2.0 ή 2.1?

Ευχαριστώ

Φυσικα και υπαρχει υποστηριξη Ελληνικων.Η Acer εχει δεσμευτει οτι μεχρι το μαρτη θα υπαρχει 2.ΧΧ update.

Φυσικα και υπαρχει υποστηριξη Ελληνικων.Η Acer εχει δεσμευτει οτι μεχρι το μαρτη θα υπαρχει 2.ΧΧ update.

καλό αυτό ! από που το άκουσες;

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Με τα λεφτά αυτά είναι η καλύτερη λύση, που να περιμένω το nexus one που κάνει και ~600eur.

Όσοι το έχουν πιάσει στα χέρια του σαν μέγεθος τι λέει; μεγαλύτερο απο iphone; απο HTC HD δεν νομίζω ε? Ένα μέτρο σύγκρισεις γιατί απο smartphone αυτα έχω πιάσει στα χέρια μου.

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

--Τελικά φλας έχει ή όχι;

Όχι δεν έχει φλας.

--αυτο που δεν εχω βρεί ακόμα είναι αν υπάρχει ηποστήριξη σε Ελληνικά όπως τηλ.κατάλγος - μηνύματα, γνωρίζει κάποιος?

Υπάρχει. Όχι επίσημη, αλλά υπάρχουν στο app market, greek input methods που κάνουν αυτή τη δουλειά τέλεια.

--και αν στην ονομασία της φωτογραφίας ή επάνω στην φωτο υπάρχει η δυνατότητα να σώζεται ή να τυπώνεται -αντίστοιχα- ημερομηνία λήψης;

βαριέμαι να κοιτάξω αν τυπώνεται (:P), αλλά όπως και να 'χει σώζεται η ημερομηνία που τραβήχτηκε, όπως και οι συντεταγμένες (geotagging).

Ευχαριστώ για την απάντηση σου, απ' ότι κατάλαβα εχεις το Liquid σωστά? Ευχαριστημένως? Σχετικά με το μέγεθος που έγραψα παραπάνω σε σχέσει με iPhone και HTC HD πως είναι?

google it?

ναι σωστά. ένα paste θα σου έκανε κόπο.

Για φήμες λένε όλοι. Όχι για δέσμευση της ACER

Έχουμε πολύ καλά νέα σήμερα: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5479614&postcount=707

Έχουμε πολύ καλά νέα σήμερα: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5479614&postcount=707

Το ότι θα το προσθέσουν δεν σημαίνει πως θα ασχοληθούν περισσότερο όμως :worry:

Φυσικά είναι μία θετική εξέλιξη

καλά ρε MariosX τη αντιδρασεις είναι αυτες, και κάτι καλό που γίνεται εσυ το βλέπεις ανούσιο, ήμαρτον, αν δεν σ' αρέσει η συσκευή μην ασχοληθείς μαζί της συνεχώς την καταδικάζεις.

Ποιο Smartphone υπάρχει στους XDA και δεν έχουν ασχοληθεί με αρκετές ROM? To ότι ζητήθηκαν στο συγκεκριμένο θέμα άπειρα τηλεφωνα και απ' όλα επέλεξαν το Liquid με άλλα 3 είναι τυχαίο?

Το Liquid πέρνει μερίδιο γιατί με τα μισά λεφτά έχει τις ίδιες επιδώσεις με Nexus One και Milenstone, ValueForMoney γι' αυτό το επέλεξα και εγώ βαρέθηκα να πληρώνω Smartphone σε τιμές Laptop ήμαρτον πια. Το μόνο που περιμέναμε είναι υποστήριξη και με τους XDA θα το έχουμε, αν διαφωνείς και πάλι θα περιμένουμε να μας διαψεύσει ο χρόνος.

καλά ρε MariosX τη αντιδρασεις είναι αυτες, και κάτι καλό που γίνεται εσυ το βλέπεις ανούσιο, ήμαρτον, αν δεν σ' αρέσει η συσκευή μην ασχοληθείς μαζί της συνεχώς την καταδικάζεις.

Ποιο Smartphone υπάρχει στους XDA και δεν έχουν ασχοληθεί με αρκετές ROM? To ότι ζητήθηκαν στο συγκεκριμένο θέμα άπειρα τηλεφωνα και απ' όλα επέλεξαν το Liquid με άλλα 3 είναι τυχαίο?

Το Liquid πέρνει μερίδιο γιατί με τα μισά λεφτά έχει τις ίδιες επιδώσεις με Nexus One και Milenstone, ValueForMoney γι' αυτό το επέλεξα και εγώ βαρέθηκα να πληρώνω Smartphone σε τιμές Laptop ήμαρτον πια. Το μόνο που περιμέναμε είναι υποστήριξη και με τους XDA θα το έχουμε, αν διαφωνείς και πάλι θα περιμένουμε να μας διαψεύσει ο χρόνος.

Αγαπητέ με παρεξήγησες! Κι εγώ ACER smartphone έχω, κι είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτά που προσφέρουν σ' αυτές τις τιμές!

Την συσκευή δεν την καταδικάζω. Μ' αρέσει κι όλας. Και όπως είπα είναι ΘΕΤΙΚΟ το ότι θα αποκτήσει δικό της section, γιατί θα είναι όλες οι λύσεις στα ερωτηματικά και στα προβλήματα μαζεμένα και πιο εύκολο για κάποιον χρήστη να βρει αυτό που θέλει.

Το μόνο που είπα εγώ, είναι πως για το 2.1 δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της ACER όπως είπε κάποιος, και πως, είναι θετικό το ότι θα γίνει αυτό στο XDA, απλά είπα πως δεν σημαίνει αυτόματα πως θα αρχίσουν να ξεπετάγονται ROM επειδή έγινε ξεχωριστό section :confused:

υπάρχει κάποιος που να μην συμφωνεί μαζί μου δηλαδή ; :ninja:

Με τον τρόπο που απαντούσες αυτο το συμπέρασμα έβγαλα, τωρα όμως με την απαντησή σου σε κατάλαβα καλύτερα.οκ

Σήμερα έδωσε και η Acer στην δημοσιότητα το kernel, όλα βαίνουν καλά μέχρι στιγμής

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης"

• Administrators
φοβερο κινητο μου φαινεται....σε σχεση με samsung galaxy ποιο θα διαλεγατε?

Για τέτοιες συζητήσεις υπάρχουν αποκλειστικά οι Διαξιφισμοί.

Modpic.gif

• 2 weeks later...
ναι σωστά. ένα paste θα σου έκανε κόπο.

Για φήμες λένε όλοι. Όχι για δέσμευση της ACER

http://www.youtube.com/nomobile#p/u/2/1Sbd2AAovlM

και μαλιστα 2.1 οχι 2.01

http://www.youtube.com/watch?v=wbPimMHDWJc

2.1 ROM

ωραίο φαίνεται!!!!

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

• The title was changed to Acer Liquid