demolition22 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Από στιγμή σε στιγμή βγαίνει και η 1.100.05_EMEA, 1st final release rom Τις τελευταιες ώρες βγαινει η μια rom μετά την άλλη...πανικος.... http://i40.tinypic.com/2d7gd5i.jpg βγηκε!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 εχω λιωσει στο flasharisma!!!δεν κανω αλλο για 2 μέρες . το εχω υποσχεθεί στον εαυτό μου :lol::lol: με nandroid backup γίνεται να σώσει τις Homescreen και τις εγκαταστάσεις? Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Παντως ειναι τοσο γρηγορη οσο η 1.6.. Επιτελους 2.1 χωρις bug στο Liquid μας :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 εχω λιωσει στο flasharisma!!!δεν κανω αλλο για 2 μέρες . το εχω υποσχεθεί στον εαυτό μου :lol::lol: με nandroid backup γίνεται να σώσει τις Homescreen και τις εγκαταστάσεις? Εγώ σταμάτησα να flashάρω ήδη. Δεν προλαβαίνεις να βάλεις τα προγράμματά που θέλεις. Όταν βγει επίσημα θα την περάσω και θα στήσω εκεί το σύστημά μου. by the way, κανένα νέο για την επίσημη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmatsar Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Παντως ειναι τοσο γρηγορη οσο η 1.6.. Επιτελους 2.1 χωρις bug στο Liquid μας :D άντε και με μια καλή 2.2 .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 βγήκε ο Xian0.7a . μου φαίνεται θα πέσω πάλι στο flasharisma :lol: Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 άντε και με μια καλή 2.2 .... Αυτό θα ήταν ευχής έργον! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Παιδιά είμαι πανευτυχής με την official 2.1!! Είναι πάρα πολύ γρήγορη και δεν υπάρχει περίπτωση κολλήματος! Να το βράσω το root άμα είναι να είμαι stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Τελικά η μόνη διαφορά του Liquid και του Liquid Ε είναι η rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Τελικά η μόνη διαφορά του Liquid και του Liquid Ε είναι η rom? E, οχι μονο η ROM, εχουν αλλάξει και το κουτι :lol: Απο hardware ειναι ολα ιδια, αφου οσες 2.1 leaked roms εχουν κυκλοφορισει ειναι για το liquid e, αλλα μια χαρα κανουν και στο liquid (χωρις το e) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmatsar Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 απάτη.....αλλά γιατί; Τι λόγο έχουν να το κάνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Δεν ειναι απατη καθολου. Και δεν νομιζω οτι θα εχουν διαφορα στην τιμη (αλλο αν καποιο μαγαζι αποφασισει να το κανει). Απλα πηρε ενα επιτυχυμενο μοντελο και του εδωσε μια δευτερη ζωη, ετσι το σκεφτομαι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 απάτη.....αλλά γιατί; Τι λόγο έχουν να το κάνουν; δεν πιστευω οτι ειναι ολοι ικανοί να κατσουν να φλασάρουν κινητά. αν του δωσεις ενα κινητό έτοιμο με multitouch και Live wallpaper και flash , κλπ κλπ θα πουλησει καλύτερα Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 απάτη.....αλλά γιατί; Τι λόγο έχουν να το κάνουν; Σε καμία περίπτωση δεν είναι απάτη. Γίνεται απλά για εμπορικούς λόγους μια συσκευή με καινούργιο όνομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 (edited) δεν την πάλεψα.έπεσα πάλι στο flasharisma :lol::lol: Πέρναω την 1.100.05 και την lcr 1.6 καλο brickarisma :lol: edit: Τρέχτε να flasharete. το android έγινε steroid!!!! Edited May 18, 2010 by karaLRS Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Εμεισ καλα καλα δεν πηραμε 2.1 (επισημα τουλαχιστον) και η Acer ετοιμαζει αντικαταστατη (?) του Liquid μας:X http://farm4.static.flickr.com/3409/4622400382_81394bc09d.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Not only is the Acer Liquid E packed with the powerful Qualcomm Snapdragon? 8250 processor running at 768 MHz but also comes with 512MB of RAM active memory so you get smooth.. Απο το Site του Liquid Εγινε κατι που δεν πηραμε χαμπαρι ή μηπως τυπογραφικο λαθος?? Edit: O Xian δοκιμάζει την "xian liquidF 0.1 ". Ελπίζω να καταλάβατε τι σημαίνει το F. Καλά νέα όπως και να έχει:-D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Εμεισ καλα καλα δεν πηραμε 2.1 (επισημα τουλαχιστον) και η Acer ετοιμαζει αντικαταστατη (?) του Liquid μας:X http://farm4.static.flickr.com/3409/4622400382_81394bc09d.jpg Οι πρώτες φήμες http://www.androidguys.com/2010/05/23/acer-liquid-stream-details/ Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Απο το Edit: O Xian δοκιμάζει την "xian liquidF 0.1 ". Ελπίζω να καταλάβατε τι σημαίνει το F. Καλά νέα όπως και να έχει:-D καλά το είδα και εγω. έλεγα να είχα αλλαξει το liquid να πάρω εν desire αλλα με αυτα που κάνουν εχω βρει την χαρά μου :D λεει για flash και app2sd native Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Θα μας τρελανει ο Xian I will update OP when ready. Added 3G/GPS/Video/Jpeg/CPU/GPU optimizations from latest Cyanogen Nexus One MOD 5.0.7, JIT, replaced stock maps with latest brut MOD, fixed SFR french APN, fixed FC's, fixed Sense Live Wallpaper, updated Arabic and Hebrew support, etc. The ROM uses 6mb more ram and takes 5mb more space, but the JIT performance boost is too great to ignore. ;) Ε, τωρα θα εχει φλασαρισμα, δεν παει αλλο...:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 @demolition22 Το JIT που αναφέρει δεν είναι στοιχείο που διαφημίζουν για το Android 2.2 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Γενικά τι λέει το liquid? Μου άρεσε πολύ εμφανισιακά και το πρότεινα σε ένα φίλο που θέλει να πάρει ένα κινητό με 300 ευρώ. Του δώσανε ένα Nokia X3 και το πήγε πίσω με συνοπτικές διαδικασίες... Έχει iPhone (το οποίο και θα κρατήσει) και θέλει ένα δεύτερο. Από ποιότητα? Από υποστήριξη από την Acer (roms, service κλπ)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Γενικά τι λέει το liquid? Μου άρεσε πολύ εμφανισιακά και το πρότεινα σε ένα φίλο που θέλει να πάρει ένα κινητό με 300 ευρώ. Του δώσανε ένα Nokia X3 και το πήγε πίσω με συνοπτικές διαδικασίες... Έχει iPhone (το οποίο και θα κρατήσει) και θέλει ένα δεύτερο. Από ποιότητα? Από υποστήριξη από την Acer (roms, service κλπ)? θα του αρεσει πιο πολυ απο το iphone. :D service δεν νομίζω να εχει στην Ελλάδα. απο roms γίνεται πανικός. για τα 300 ευρω δεν υπάρχει κάτι που να πλησιάζει καν τις δυνατότητες του 800χ480 multitouch οθονη. 768mhz επεξεργαστή gps wifi mini usb θύρα επίσης παλευουν να ενεργοποιησουν και το ραδιοφωνο :p Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 @karaLRS Πέρα από xian και lcr τι άλλο παίζει; Ξέρεις κάτι για 2.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Thnx karaLRS :) Με τη 2.1 τι γίνεται στα liquid? Την παίρνουν ΟΤΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts