left_ace Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 φιλε πως ειναι με το ασπρο καπακι το κινητο? εχεις καμμια φωτο καλη να δουμε? Οπως ανεφερα και πιο πανω, προσδιδει μια premium νοτα στο κινητο. Πισω και μπροστα ειναι σαγρε με καλο κρατημα. Το ατου της ειναι οτι δε πατας καθολου το power button. Θα βαλω καμια εικονα να το δειτε. Αυτο το βιντεο ειδα και μ εκανε να την λατρεψω ;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 @left_ace ποσο σου κόστισε και απο πού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 @left_ace ποσο σου κόστισε και απο πού; 19 λιρες, καπου 22-23€. Αμαζον Αγγλιας. Γενικα θα πρεπει να κοιταξει η μοτορολα τη διαθεσιμοτητα των flip διοτι τις ζηταει πολυ ο κοσμος και μενουν απο αποθεμα. Να φανταστεις ενα πρωι την παρηγγηλα και μετα απο 3ωρες δεν ειχε..... Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Google Keyboard και το λεξικό εγκαθίσταται μέσα από τις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου ... Αν μπορείς να δώσεις κάποια παραπάνω πληροφορία... Το Google keyboard το πέρασα αλλά δεν δουλεύει το swype typing ούτε το autocorrection στα ελληνικά. Μόνο στα Αγγλικά...:wacko: Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormEk Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Αν μπορείς να δώσεις κάποια παραπάνω πληροφορία... Το Google keyboard το πέρασα αλλά δεν δουλεύει το swype typing ούτε το autocorrection στα ελληνικά. Μόνο στα Αγγλικά...:wacko: Όταν κάνεις εγκατάσταση το Google keyboard ουσιαστικά σε οδηγεί μέσα από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου ώστε να επιλέξεις το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο ως προεπιλεγμένο και να κατεβάσεις και το αντίστοιχο λεξικό της γλώσσας που χρησιμοποιείς. Διαφορετικά πήγαινε στα settings εκεί που επιλέγεις ποιο πληκτρολόγιο θες και επέλεξε το. Πέρα από αυτό, ούτως ή άλλως όταν εγκαθιστάς το Google keyboard δεν σου βγάζει το εικονίδιο του μαζί με τα άλλα προγράμματα που έχεις? Ε, από εκεί μπορείς να πειράξεις ότι ρυθμίσεις θες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 19 λιρες, καπου 22-23€. Αμαζον Αγγλιας. Γενικα θα πρεπει να κοιταξει η μοτορολα τη διαθεσιμοτητα των flip διοτι τις ζηταει πολυ ο κοσμος και μενουν απο αποθεμα. Να φανταστεις ενα πρωι την παρηγγηλα και μετα απο 3ωρες δεν ειχε..... Για αυτό σε ρωταω γιατί δεν την έχω δει πουθενά σε άσπρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeus2014 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Δεξιά επάνω στην κορυφή της οθόνης μου έβγαλε ένα G κεφαλαίο και μετά από λίγo και ένα H. Τι στο καλό είναι αυτά; Σκέφτομαι για αγορά θήκης Otterbox Defender. Αξίζει σαν προϊόν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Δεξιά επάνω στην κορυφή της οθόνης μου έβγαλε ένα G κεφαλαίο και μετά από λίγo και ένα H. Τι στο καλό είναι αυτά; Σκέφτομαι για αγορά θήκης Otterbox Defender. Αξίζει σαν προϊόν; Ταχύτητα δεδομένων G gprs E edge H hspa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeus2014 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Να' σαι καλά. Όπως ανέφερε χτες προχτές δεν το κατέχω το θέμα. Κι αυτά τα γράμματα κάθε πότε θα εμφανίζονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rinosatofios Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Εγώ να προτεινω για πληκτρολόγιο το Touch Pal X. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Δεξιά επάνω στην κορυφή της οθόνης μου έβγαλε ένα G κεφαλαίο και μετά από λίγo και ένα H. Τι στο καλό είναι αυτά; Σκέφτομαι για αγορά θήκης Otterbox Defender. Αξίζει σαν προϊόν; Otterbox Defender πολυ τουμπανο θηκη φαινεται απο κατι βιντεακια στο youtube !! βασικα γενικα otterbox ειναι πολυ φημισμενες σειρες για θηκες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobil1 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 που κανουν το κινητο διπλασιο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Να' σαι καλά. Όπως ανέφερε χτες προχτές δεν το κατέχω το θέμα. Κι αυτά τα γράμματα κάθε πότε θα εμφανίζονται; Καλημερα φιλε μου.λοιπον,για να εχεις μια εικονα.για να συνδεθεις στο ιντερνετ θα χρειαστεις συνδεση.ειτε ασυρματο wifi ειτε συνδεση δεδομενων μεσω του δικτυου κινητης που χρησιμοποιεις.μεσω wifi.δεν χρεωνεσαι οτι εφαρμογη και αν χρησιμοποιησεις.χρεωνεσαι μονο οταν δεν εχεις συνδεση wifi και εχεις ενεργοποιημενα τα δεδομενα στην συσκευη σου.οταν ειναι απενεργοποιημενα δεν μπορεις να χρεωθεις αλλα ουτε και να συνδεθεις στο ιντερνετ.αυτα τα γραμματα που βλεπεις δηλωνουν την ταχυτητα ιντερνετ που εχεις σε εκεινη την περιοχη.υπαρχει και σχετικη ρυθμιση ωστε να χρησιμοποιεις μονο 2g δικτυα για εξοικονομηση μπαταριας αλλα πολυ αργο ιντερνετ αμα ανοιξεις τα δεδομενα.τοτε σου εμφανιζει μονο το G.αν του βαλεις αυτοματη λειτουργια δικτυου,αναλογα με την ποιοτητα σηματος θα.σου εμφανιζει τα εξης G για το 2G,3G για το 3G (υψηλοτερες τα.χυτητες δεδομενων)και H για το 3,5G.ακομα υψηλοτερες ταχητυτες.αυτα.ελπιζω να μην.σε μπερδεψα περισσοτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis1975 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Καλημέρα, πώς γυρίζω σε 4.3; Μου φαίνεται πιο smooth στη χρήση του, και ίδιο στην ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Αγαπητοί συνμοτορολίστες, μπορώ να επιβεβαιώσω επίσημα(σχεδόν) πως η european έκδοση του Χ θα ανακοινωθεί στις 14 του μήνα. Το Χ θα έχει motomaker ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Όσο για το G, μπορώ επίσης να επιβεβαιώσω πως έρχεται επίσημα και στην Ελλάδα, απλώς δεν ξέρω τιμή ακόμα! Επανερχομαι σε ενα παλιο σου post για διευκρινιση (μια που η συζητηση στην πορεια ξεφυγε για το ΜΟΤΟ Χ): ισχυει ακομα η πληροφορηση σου για το ΜΟΤΟ G, μια που το link με τις χωρες προς κυκλοφορια απο το motorola forum εξακολουθει να μην μας ανφερει και να μην εχει ανανεωθει απο τις 14/11... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Μπορεί κάποιος να μου δώσει την αναλυτική διαδρομή ώστε να επιλεξω την χειροκίνητη επιλογή δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Επανερχομαι σε ενα παλιο σου post για διευκρινιση (μια που η συζητηση στην πορεια ξεφυγε για το ΜΟΤΟ Χ): ισχυει ακομα η πληροφορηση σου για το ΜΟΤΟ G, μια που το link με τις χωρες προς κυκλοφορια απο το motorola forum εξακολουθει να μην μας ανφερει και να μην εχει ανανεωθει απο τις 14/11... Da!:p:lol: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Μοτοραδες προτεινεται κανα app για ημερολογιο που να σημειωνω κιολας πανω για τιποτα υπενθυμησεις κτλπ :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Μοτοραδες προτεινεται κανα app για ημερολογιο που να σημειωνω κιολας πανω για τιποτα υπενθυμησεις κτλπ :-)τις google ειναι το καλυτερο κατ εμε ,και υπενθυμησεις και αναδυομενο αμα θες και αλλα πολλα και μπαινει και σε πολλα widget;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Μολις ξαναπαρέλαβα το Moto απο amazon.de μου το αντικαταστησανε χωρις δευτερη κουβέντα. Μου στειλανε καινουργιο και με φορτιστη πάλι ,μου έμεινε και ο προηγουμενος και ετσι έχω δυο τώρα. Μπραβο τους Γερμανους . Ειχα κανει και μια γρατζουνια στην οθονη στο πρωτο αλλα δεν μου ειπανε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Μολις ξαναπαρέλαβα το Moto απο amazon.de μου το αντικαταστησανε χωρις δευτερη κουβέντα. Μου στειλανε καινουργιο και με φορτιστη πάλι ,μου έμεινε και ο προηγουμενος και ετσι έχω δυο τώρα. Μπραβο τους Γερμανους . Ειχα κανει και μια γρατζουνια στην οθονη στο πρωτο αλλα δεν μου ειπανε τιποτα. πως το στελνεις πισω ακριβως φιλε? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τις google ειναι το καλυτερο κατ εμε ,και υπενθυμησεις και αναδυομενο αμα θες και αλλα πολλα και μπαινει και σε πολλα widget;) ευχαριστω το κατεβασα οντως πολυ καλο!! Αν μπορείς να δώσεις κάποια παραπάνω πληροφορία... Το Google keyboard το πέρασα αλλά δεν δουλεύει το swype typing ούτε το autocorrection στα ελληνικά. Μόνο στα Αγγλικά...:wacko: εβαλα google keyboard ειναι πολυ καλο βασικα ειναι ιδιο με το στοκ του κινητου + smileys!! κομπλε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris01 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Σήμερα το απόγευμα παρέλαβα και εγώ από το Amazon Γερμανίας ακριβώς την ημέρα που είχαν πει. Ήταν σφραγισμένο με ζελατίνα και με ταινία ασφαλείας. Μετά από καμιά ώρα μου ήρθε και η αναβάθμιση σε 4.4 Το κινητό είναι καταπληκτικό! Βέβαια ακόμα δεν μπορώ να συνηθίσω το μέγεθος της οθόνης γιατί ήμουν συνηθισμένος από από τις 3.5 ίντσες :-) Είμαι σίγουρος ότι έχει ξανά αναφερθεί αλλά επειδή βαριέμαι να ψάξω :-P υπάρχει τρόπος να φύγει το όνομα του παρόχου από την μπάρα των ειδοποιήσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 τις google ειναι το καλυτερο κατ εμε ,και υπενθυμησεις και αναδυομενο αμα θες και αλλα πολλα και μπαινει και σε πολλα widget;) Αναφέρεται στο προεγκατεστημένο της ΚΙΤΚΑΤ ή κάποιο αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobil1 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Μολις ξαναπαρέλαβα το Moto απο amazon.de μου το αντικαταστησανε χωρις δευτερη κουβέντα. Μου στειλανε καινουργιο και με φορτιστη πάλι ,μου έμεινε και ο προηγουμενος και ετσι έχω δυο τώρα. Μπραβο τους Γερμανους . Ειχα κανει και μια γρατζουνια στην οθονη στο πρωτο αλλα δεν μου ειπανε τιποτα. τι προβλημα ειχες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 καλα το ραδιο γιατι δεν παιζει απο το ηχειο???? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts