Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε πόσο χρόνο κάνει περίπου πλήρη φόρτιση?

Το δοκίμασα με ένα φορτιστή από DEFY MINI που έχω και μου έκανε από 0% περίπου 2,5 ώρες. Είναι λογικό?

Επίσης νομίζω ότι δεν πιάνει τόσο καλό σήμα(δεν έβαλα ακόμη την ΚΙΤΚΑΤ). Το παρατήρησε κάποιος άλλος?

To output του φορτιστη που χρηιμοποιησες ηταν κατω απο 1.0A (1000mAh) γι αυτο

Το συγκεκριμενο μοντελο μπορει να παρει φορτιστη και 1.5A και αυτο δινει το maximum της φορτισης. Οσο περισοτερα τα mAh τοσο πιο γρηγορα φορτιζει.

Edited by jjonny
LG L3 E400 - Huawei u8800pro - Sony Xperia P - LG Nexus 4 E960

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισης για να πω την αληθεια το νεο σκηνικο με τα λευκα μενου σε dialer και sms κλπ δεν μου αρεσουν, μου θυμιζουν iOS 7.

Μπράβο, δουλεύει.

Δηλαδή αν βάλω στικάκι με καλωδιάκι να δω ταινία ή να μεταφέρω τραγούδια και φωτογραφίες δε θα το βλέπει το κινητό ή δε θα το διαβάζει?

Ναι, δεν το αναγνώριζε καν. Με την παραπάνω εφαρμογή τα αναγνωρίζει όμως. Στη full έκδοση θα παίζει και τα βίντεο, η free ανοίγει αρχεία μέχρι 30ΜΒ.

...

Εαν δεν στο βγάζει άνοιξε την εφαρμογή gmail,πήγαινε ρυθμίσεις,πατά πανω στο mail σου,χρηση δεδομένων και πατά συγχρονισμός gmail και θα σου βγάλει μετα επιλογές..

Φίλε andrewk είχα και εγώ το ίδιο ακριβώς θέμα και δεν έβρισκα πώς μπορώ να έχω αυτόματο συγχρονισμό, ξεχωριστά ανά εφαρμογή. Το ποστ σου μου έδωσε τη λύση!

Edited by Stephen_Patrick

Παιδια μηπως μπορεσαι καποιος ν συνχρονιση τις επαφες του φβ με του κινητου για ν εχει τις φωτο του φβ στις επαφες του κινητου?

Παιδια μηπως μπορεσαι καποιος ν συνχρονιση τις επαφες του φβ με του κινητου για ν εχει τις φωτο του φβ στις επαφες του κινητου?

Contacts+ Διαλεγεις σε καθε μια επαφη το προφιλ που εχει στο φβ και σου βγαζει την φωτο του ;-)

Φίλε andrewk είχα και εγώ το ίδιο ακριβώς θέμα και δεν έβρισκα πώς μπορώ να έχω αυτόματο συγχρονισμό, ξεχωριστά ανά εφαρμογή. Το ποστ σου μου έδωσε τη λύση!

Μπορεί καποιος να εξηγησει τι προσφέρει ο συγχρονισμος γενικά? Γιατί πρεπει να συγχρονισουμε ξεχωριστα την καθε εφαρμογη; Τι συγχρονιζει;

Ευχαριστω προκαταβολικα!

παιδια σημερα εγινα και γω μελος της παρεας το κινητο το ερωτευτικα απλα ειναι γρηγορο ΟΘΟΝΑΡΑ και γενικα τελειο feel!!

εχω μονο ενα θεματακι το ακουστικο οταν περνω τηλεφωνο η οταν μιλαω παραμορφωνει λιγο :(:( :X:X

Αφαλώς και παραμορφώνει λίγο, αφού ΟΛΑ παραμορφώνουν, άσχετα αν μερικοί κάτοχοι δεν ακούν την παραμόρφωση που βρίσκεται στο ακουστικό τους.;)

Αα το κανει και σε σενα? Νταξει ειναι λιγο περιεργο! Δεν το χω στο φουλ την ενταση και ακουγεται παλι παρανορφωνενο!

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια ποιον browser εχετε? Πειτε μου οτι δεν μεινατε με τον τραγικο και απιστευτα βαρυ chrome!

Επισης ρε παιδια οι υπηρεσιες google πιανουν 65 mb στο background και το viber 80 ο χρηστος και η παναγια

Edited by diecast

Μπορεί καποιος να εξηγησει τι προσφέρει ο συγχρονισμος γενικά? Γιατί πρεπει να συγχρονισουμε ξεχωριστα την καθε εφαρμογη; Τι συγχρονιζει;

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Μιλούσαμε συγκεκριμένα για τις επιλογές συγχρονισμού που βρίσκεις στο Ρυθμίσεις=>Λογαριασμοί=>Google.

Εγώ προσωπικά θέλω τα δεδομένα από κάποιες μεμονωμένες εφαρμογές της google να γίνονται αυτόματα back-up από το κινητό στο cloud. Παράδειγμα, θέλω να γίνεται αυτοματοποιημένα back-up από τις επαφές και τα ημερολόγια, αλλά δεν με ενδιαφέρει να παίρνω αυτόματα αντίγραφο ασφαλείας από, πχ, το "Περίπτερο Google Play" ή τις "Φωτογραφίες Google+".

Πριν διαβάσω το ποστ του andrewk δεν έβρισκα τον τρόπο να κάνω συγχρονισμό ξεχωριστά ανά εφαρμογή.

Παρελαβα κι εγω σημερα, οι εντυπωσεις μου αριστες.

Μου ηρθε βεβαια ειδοποιηση πριν ηδη για ενημερωση λογισμικου σε 4.4 Kit-Kat και επελεξα να ειδοποιηθω αργοτερα. Μετα ανοιγοντας το WiFi, η νεα εκδοση αρχισε να κατεβαινει αυτοματα! Με αυτον τον τροπο υποτιθεται οτι πρεπει να γινει? Ημουν χρηστης Samsung S Advance οπου για ενημερωσεις συνδεεις σε PC μεσω USB, τρεχεις Samsung Kies, οποτε δεν ξερω αν παιζει κατι διαφορετικο εδω.

Επισης,χρειαζονται factory reset πριν και μετα την εγκατασταση?

Παρελαβα κι εγω σημερα, οι εντυπωσεις μου αριστες.

Μου ηρθε βεβαια ειδοποιηση πριν ηδη για ενημερωση λογισμικου σε 4.4 Kit-Kat και επελεξα να ειδοποιηθω αργοτερα. Μετα ανοιγοντας το WiFi, η νεα εκδοση αρχισε να κατεβαινει αυτοματα! Με αυτον τον τροπο υποτιθεται οτι πρεπει να γινει? Ημουν χρηστης Samsung S Advance οπου για ενημερωσεις συνδεεις σε PC μεσω USB, τρεχεις Samsung Kies, οποτε δεν ξερω αν παιζει κατι διαφορετικο εδω.

Επισης,χρειαζονται factory reset πριν και μετα την εγκατασταση?

Οταν ερχεται ενημερωση απο OTA σε google devices, ολα ειναι στον αυτοματο πιλοτο. Απλα αν πατησεις εγκατασταση, θα κανει reboot και εγκατασταση. Factory reset δεν νομιζω οτι κανει και δεν χρειαζεται.

Edited by jjonny
LG L3 E400 - Huawei u8800pro - Sony Xperia P - LG Nexus 4 E960

Θα παραγγείλω(preorder) μια grip shell από Amazon.de Αν υπάρχει κάποιος Πατρινός που ενδιαφέρεται για την συγκεκριμένη θήκη ας μου στείλει pm να παραγγείλουμε μαζί και να μοιραστούμε τα έξοδα αποστολής. :):)

http://www.amazon.de/gp/product/B00HSJVQD6/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=ce-de

Παιδια ποιον browser εχετε? Πειτε μου οτι δεν μεινατε με τον τραγικο και απιστευτα βαρυ chrome!

Μόνο Chrome, ή είσαι γκούγκλης ή δεν είσαι!

Google Pixel 5

δεν ξέρω ρε παιδιά ίσως επειδή πριν είχα το xperia t, αλλά η μπαταρία του με έχει αφήσει αφωνο.με φουλ χρήση και φωτεινότητα 35% βλέπω 5.30 ώρες οθόνη.

Το προβλημα με το notification led που δεν αναβοσβηνει μετα απο αναπαντητη ΔΕΝ διορθωθηκε ουτε στην ΚΙΤΚΑΤ :(

Το προβλημα με το notification led που δεν αναβοσβηνει μετα απο αναπαντητη ΔΕΝ διορθωθηκε ουτε στην ΚΙΤΚΑΤ :(

Το notification led λειτούργησε κανονικά σε εμένα, μόλις κατέβασα το "Light Flow Lite" (δωρεάν) από το play store και ρύθμισα τις επιλογές του.

Με το που θα ρυθμίσεις το Light Flow Lite, το notification led θα αναβοσβήνει κανονικά και θα σε ενημερώνει για: missed calls, sms/mms, reminders του calendar, όταν δεν έχεις σήμα στο κινητό, όταν η μπαταρία του κινητού πέφτει κάτω από ένα -προκαθορισμένο από σένα- ποσοστό, εισερχόμενα μηνύματα στο gmail, καθώς και κάποιες άλλες περιπτώσεις.

Light Flow Lite - LED Control:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlite

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις και το "Light Manager - LED Settings" (επίσης δωρεάν):

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager

Δεν ειναι προβλημα της συσκευης. Ετσι ειναι και στο Nexus 4. Ετσι το εφτιαξε η Moto / Google να (μην) λειτουργει το led στις αναπαντητες.

Κατεβασε καποιο app απο το Play store να κανεις την δουλεια σου:)

Παιδιά το power button κουνιέται σε όλους; γιατί το δικό μου νομίζεις ότι θα ξεκολλήσει ενώ τα volume απο κάτω είναι πολύ σταθερά. είναι φυσιολογικό;

Έχω μια ερώτηση παιδιά. Αν πάρω το κινητό απ το amazon ας πούμε και χρειαστεί επισκευή, θα πρέπει να το στείλω πίσω για ν αλειτουργήσει η εγγύηση, ή είναι εγγύηση αντιπροσωπίας οπότε θα το πάω απλά στην αντίστοιχη αντιπροσωπία;
OnePlus 3T, iPad mini 2

Παιδιά το power button κουνιέται σε όλους; γιατί το δικό μου νομίζεις ότι θα ξεκολλήσει ενώ τα volume απο κάτω είναι πολύ σταθερά. είναι φυσιολογικό;

Και μενα κουνιεται πολυ φιλε και γω ανησυχησα λιγο αλλα ετσι πρεπει να ειναι! Ελπιζω να μην υπαρξει κανα προβλημα!

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χρησιμοποιείτε κάποιον file manager?

Τον πρωτο που βγαζει στο play! File manager

Αα το κανει και σε σενα? Νταξει ειναι λιγο περιεργο! Δεν το χω στο φουλ την ενταση και ακουγεται παλι παρανορφωνενο!

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επισης ρε παιδια οι υπηρεσιες google πιανουν 65 mb στο background και το viber 80 ο χρηστος και η παναγια

Εγώ χρησιμοποιώ και τον https://play.google.com/store/apps/details?id=com.UCMobile.intl ο οποίος έχει μια λειτουργία που μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και με το Internet κλειστό (τουλάχιστον μπορούσα, γιατί πλέον δεν έχω συσκευή tablet ή κινητό με internet)

:lol:

Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z

Καλησπέρα, είμαι και εγώ από σήμερα κάτοχος ενός Motorola Moto G.

Είμαι λίγο Newbie στα Android οπότε σας ζήτω συγνώμη εκ των προτέρων για τις πιθανόν πολλές και χαζές ερωτήσεις μου.

Κατ' αρχάς θα ήθελα να ρωτήσω τι καλώδιο να επιλεξω για την φόρτιση του κινητού?

Αγόρασα τον φορτιστή ταξιδιού Motorola SPN5507A ο οποίος βγάζει Output: 5,1V / 850mA και το θέμα που προκύπτει είναι εάν το καλώδιο που είχε μαζί το κινητό (amazon.uk) ειναι usb 3.0 ή usb 2.0, γιατί άμα είναι usb 2.0 (το οποίο από όσο γνωρίζω μπορεί να περάσει μέχρι 500mA και όχι 900mA που μπορεί το usb 3.0) θα πρέπει να αγοράσω και επιπλέον καλώδιο για να έχω την ταχύτητα φόρτισης πού θέλω. Γνωρίζει κανείς κάτι πάνω σε αυτό;

Επίσης θα εκτιμούσα τις απόψεις σας πάνω σε must have apps (media player, file manager, battery manager, cloud servises, battery widgets, sync) να μαθαίνουμε και εμείς οι καινούργιοι. Όχι λεπτομέρειες, άπλα ονομαστικά.

Υ.Γ: Παίζει καμιά πατέντα να κάνεις sync τα bookmarks και τους passwords από τον Firefox στο PC στον Dolphin στο κινητό;

Edited by drakos46
Υ.Γ.

• The title was changed to Moto G