klaount Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Δεν νομίζω πως χρειάζεται greenify το moto g. Τα κλείνει όλα από μόνο του. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Δεν νομίζω πως χρειάζεται greenify το moto g. Τα κλείνει όλα από μόνο του. Νταξει δεν κάνει και κακό πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Υπάρχει κάποιο λινκ για ρουτ; Ευχαριστώ! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Υπάρχει κάποιο λινκ για ρουτ; Ευχαριστώ! http://www.theandroidcop.com/how-to-root-motorola-moto-g/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Ευχαριστώ πολύ! Να φανταστώ ότι το xposed και το gravity box είναι τα ίδια σε όλα τα τύπου Nexus κινητά. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Ευχαριστώ πολύ! Να φανταστώ ότι το xposed και το gravity box είναι τα ίδια σε όλα τα τύπου Nexus κινητά. Ναι φίλε για όλες τις aosp συσκευές ίδια εφαρμογή είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Ναι φίλε για όλες τις aosp συσκευές ίδια εφαρμογή είναι Ευχαριστώ για την απάντηση. Και κάτι τελευταίο γιατί ένα ένα τα θυμάμαι. Αν γίνει ρουτ η συσκευή και μετά θέλουμε να την επαναφέρουμε σε στοκ, φαίνεται πουθενά ότι έχει γίνει ρουτ; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. Και κάτι τελευταίο γιατί ένα ένα τα θυμάμαι. Αν γίνει ρουτ η συσκευή και μετά θέλουμε να την επαναφέρουμε σε στοκ, φαίνεται πουθενά ότι έχει γίνει ρουτ; Δεν μου χει χρειαστει να την επαναφερω αλλα πιστευω οτι φαινεται μιας και τον κωδικο για το ξεκλειδωμα του bootloader τον παιρνουμε απ το σαιτ της μοτορολα και δινουμε αριθμο ιμει αρα λογικα θα φαινεται σε τυχον σερβις αν το πας οτι στο ιμει της συσκευης σου ξεκλειδωσε ο bootloader. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και μια ερωτηση κι εγω. στην στοκ ρομ δεν γινεται ν αλλαξουμε το lcd density, ξερει κανεις? δοκιμαζω ν αλλαξω λιγο την τιμη και δεν γινεται η αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisju Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Γεια σας.Σημερα παρατηρησα στο κινητο 2 μικρες γρατζουνιες οι οποιες φαινονται(και παλι με πολυ προσπαθεια) μονο εαν βαλεις την συσκευη κοντα στο φως της λαμπας xDD.Οταν το εχω κανονικα στα χερια μου δεν φαινονται καθολου(Τωρα γιατι δεν ξερω).Οποτε ηρθε η ωρα να παρω θηκη πριν γινει το κακο και κλαιω.Σκεφτομαι για την flip shell.Ειναι καλη?Την εχει κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Αρκετα τα bugs της νεας εκδοσης τελικα... Δεν αντιμετωπιζα ΤΙΠΟΤΑ απο τα bugs που αναφερονταν πριν την αναβαθμιση και τωρα τα εχω συναντησει ολα μια φορα τουλαχιστον(ακυρο restart, κολλημα της οθονης με το rotation, ενα μικροπροβληματακι στον ηχο κατα τις κλησεις, κα)... Ας ελπισουμε να παρουμε την L μπας και αλλαξουν λιγο τα πραγματα. Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike299 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Γεια σας.Σημερα παρατηρησα στο κινητο 2 μικρες γρατζουνιες οι οποιες φαινονται(και παλι με πολυ προσπαθεια) μονο εαν βαλεις την συσκευη κοντα στο φως της λαμπας xDD.Οταν το εχω κανονικα στα χερια μου δεν φαινονται καθολου(Τωρα γιατι δεν ξερω).Οποτε ηρθε η ωρα να παρω θηκη πριν γινει το κακο και κλαιω.Σκεφτομαι για την flip shell.Ειναι καλη?Την εχει κανενας? εγώ πήρα αυτη και είμαι ευχαριστημένος. Είναι μια πιο οικονομική θήκη από την original και πιστεύω ότι προστατεύει περισσότερο το κινητό. Και ο αισθητήρας λειτουργεί μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikatapi Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Γεια σας.Σημερα παρατηρησα στο κινητο 2 μικρες γρατζουνιες οι οποιες φαινονται(και παλι με πολυ προσπαθεια) μονο εαν βαλεις την συσκευη κοντα στο φως της λαμπας xDD.Οταν το εχω κανονικα στα χερια μου δεν φαινονται καθολου(Τωρα γιατι δεν ξερω).Οποτε ηρθε η ωρα να παρω θηκη πριν γινει το κακο και κλαιω.Σκεφτομαι για την flip shell.Ειναι καλη?Την εχει κανενας? To flip shell το έχω από το Μάρτιο, μπορώ να το συστήσω ανεπιφύλακτα, καθώς δεν προσθέτει καθόλου όγκο στο κινητό. Να ξέρεις πως επηρεάζει το μαγνητόμετρο του κινητού και κατά συνέπεια την πυξίδα, όχι βέβαια πως είναι και ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα αυτό. Θα σου πρότεινα να επιλέξεις το μαύρο χρώμα πάντως, γιατί το εσωτερικό του "καπακιού" λερώνει εύκολα από τον ιδρώτα των δακτύλων, τουλάχιστον στο δικό μου (μπλέ) έχει κάνει ένα σημάδι (όχι τόσο εμφανές). Πάντως όσον αφορά στην αισθητική νομίζω είναι ότι καλύτερο μπορείς να βάλεις για να προστατεύσεις τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisju Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 ΟΚ σας ευχαριστω.Θα παρω την flip shell γιατι ετσι και αλλιως απο εξωτερικο δεν μπορω να αγορασω γιατι δεν εχω paypal(ακομα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Και γω θα σου πρότεινα να πάρεις την flip shell είναι πολύ ωραία αισθητικά, έχει ωραία υφή στο κράτημα, ο μαγνήτης βολεύει γιατί ανοίγει την οθόνη και δεν προσθέτει όγκο στο κινητό! Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1001 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 (edited) Επειδη θελω να παρω και εγω την flip shell.Αυτο που λετε οτι επηρεαζει το μαγνητομετρο,εαν βγαλω την θηκη φευγει το προβλημα,ετσι δεν ειναι?Η παραμενει? Edited August 16, 2014 by nikos1001 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikatapi Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Επειδη θελω να παρω και εγω την flip shell.Αυτο που λετε οτι επηρεαζει το μαγνητομετρο,εαν βγαλω την θηκη φευγει το προβλημα,ετσι δεν ειναι?Η παραμενει? Nαι εννοείται δεν υπάρχει θέμα αν βγάλεις τη θήκη. Απλά ο μαγνήτης της θήκης επηρεάζει τον αισθητήρα γι αυτό και σε εφαρμογές navigation μπορεί να σου δείχνει λάθος προσανατολισμό, όταν κινείσαι όμως δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Ερώτηση στα παιδιά που έχουν κάνει ρουτ και έχουν gravity box. Στην επιλογή να δείχνει τα βελάκια στο wifi και στο data όταν κατεβάζω κάτι για παράδειγμα, σας δουλεύει; Γιατί σε μένα δεν τα δείχνει. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Ερώτηση στα παιδιά που έχουν κάνει ρουτ και έχουν gravity box. Στην επιλογή να δείχνει τα βελάκια στο wifi και στο data όταν κατεβάζω κάτι για παράδειγμα, σας δουλεύει; Γιατί σε μένα δεν τα δείχνει. Δεν νομίζω να έχει τέτοια επιλογή. Για στείλε ενα σκρινσοτ που το βρήκες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 [ATTACH]48559[/ATTACH] Στο νεξους δούλευε κανονικά. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Αρκετα τα bugs της νεας εκδοσης τελικα... Δεν αντιμετωπιζα ΤΙΠΟΤΑ απο τα bugs που αναφερονταν πριν την αναβαθμιση και τωρα τα εχω συναντησει ολα μια φορα τουλαχιστον(ακυρο restart, κολλημα της οθονης με το rotation, ενα μικροπροβληματακι στον ηχο κατα τις κλησεις, κα)... Ας ελπισουμε να παρουμε την L μπας και αλλαξουν λιγο τα πραγματα. Με την 4.4.4 σου βγηκαν αυτα εε? Γ@@@@α! Το χειροτερο ολων ειναι το προβλημα στον ηχο πιστευω! Γιατι ειναι βασικη λειτουργια(ελεος)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Με την 4.4.4 σου βγηκαν αυτα εε? Γ@@@@α! Το χειροτερο ολων ειναι το προβλημα στον ηχο πιστευω! Γιατι ειναι βασικη λειτουργια(ελεος)! Ακόμη να το στείλεις σέρβις; :p Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 [ATTACH]48559[/ATTACH] Στο νεξους δούλευε κανονικά. Μπα ούτε εμένα δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Μπα ούτε εμένα δεν γίνεται. Οκ. Ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Ακόμη να το στείλεις σέρβις; :p Ναι χαχα! Αλλα πρεπει καποια στιγμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Με την 4.4.4 σου βγηκαν αυτα εε? Ναι, μετα την 4.4.4 ρε ****το...! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts