diecast Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Και σε μενα το ιδιο. Α δεν το έχω μόνο εγώ... :lol: Πάλι καλά γιατί νόμιζα ότι είχα πάθει κάτι... Τέλειο bug! Αν κάποιος δοκιμάσει να κάνει και factory reset από recovery και να σβήσει όλα τα user data ας μας πει αν τα κατάφερε Εγώ ήθελα μόνο cache. 3 προσπάθειες και τίποτα. Παιδια το εκανα(μαλλον) ξαναδοκιμασα και πηρε κανα 4λεπτο και εκανε μονο του reboot μετα οποτε πρεπει να εγινε! Δοκιμαστε το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakos30 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Παιδιά σκέφτομαι και γω να αγοράσω το moto g ήμουνα ανάμεσα σε s4μινι η lg g2mini αλλά βλέπω ότι το moto εχει καλές κριτικές τι λέτε; Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Είναι πολύ καλό τηλέφωνο από τα vfm της αγοράς δεν θα το μετανιώσεις Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Παιδιά σκέφτομαι και γω να αγοράσω το moto g ήμουνα ανάμεσα σε s4μινι η lg g2mini αλλά βλέπω ότι το moto εχει καλές κριτικές τι λέτε; και εγώ φίλε σε αυτήν την σκέψη είμαι κ το ψάξιμο + τo Sony M2 από αυτά που ανέφερες για ένα φίλο που θέλει οικονομικό κ καλό τηλέφωνο...έχοντας N 5 και εμπειρία από μαμά android σε moto g καταλήγω.. χωρίς κολλήματα και με άμεσα update....... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 παιδιά, help. ήμουν με 4,4,2 ρουταρισμένο. το ρουτ έγινε με το moto tool. Πάτησα unroot στο superSU, έβαλα stock recovery με το moto tool και πάτησα να γίνει το update σε 4,4,4. η στοκ ρομ κατέβηκε στον αποθηκευτικό χώρο, το κινητό μπαίνει σε στοκ recovery αλλά και πάλι βγαίνει error. Επίσης συνέδεσα το κινητό με pc και το motorola device manager μου έβγαλε πως δεν υπάρχει νεότερο update. καμια ιδέα γιατί δεν γίνεται το official update ενώ το κινητό έγινε πάλι στοκ? ευχαριστώ εκ προοιμίου :confused: Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 To motorola device manager σου δείχνει κανονικά την έκδοση του κινητού ή λέει unknown; Αν λέει το δεύτερο χρειάζεται factory reset. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 To motorola device manager σου δείχνει κανονικά την έκδοση του κινητού ή λέει unknown; Αν λέει το δεύτερο χρειάζεται factory reset. λέει τον αριθμό της έκδοσης κανονικά. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 παιδιά, help. ήμουν με 4,4,2 ρουταρισμένο. το ρουτ έγινε με το moto tool. Πάτησα unroot στο superSU, έβαλα stock recovery με το moto tool και πάτησα να γίνει το update σε 4,4,4. η στοκ ρομ κατέβηκε στον αποθηκευτικό χώρο, το κινητό μπαίνει σε στοκ recovery αλλά και πάλι βγαίνει error. Επίσης συνέδεσα το κινητό με pc και το motorola device manager μου έβγαλε πως δεν υπάρχει νεότερο update. καμια ιδέα γιατί δεν γίνεται το official update ενώ το κινητό έγινε πάλι στοκ? ευχαριστώ εκ προοιμίου :confused: Εδώ είσαι [GUIDE] Moto G - Restore stock firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Εδώ είσαι [GUIDE] Moto G - Restore stock firmware σε ευχαριστώ πολύ και θα τα κάνω όλα αυτά. όμως μετά απο λίγο η κατάσταση επιδεινώθηκε και τώρα είμαι σε bootloop. after all, σε stock κατάσταση είμαι και δεν θέλω να κάνω erase user data :-( Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Παιδια εκανα antutu 11267 ειναι δυνατον με 4.4.4? Ενω πριν 175000! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Παιδια εκανα antutu 11267 ειναι δυνατον με 4.4.4? Ενω πριν 175000! φιλε εδω ολα οκ 17393 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 φιλε εδω ολα οκ 17393 Αχα οκ ! Θα ξαναδοκιμασω μηπως σκαλωσε χαχα ;) Edit:οντως ειχε σκαλωσει!! 17254 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 παιδιά, help. ήμουν με 4,4,2 ρουταρισμένο. το ρουτ έγινε με το moto tool. Πάτησα unroot στο superSU, έβαλα stock recovery με το moto tool και πάτησα να γίνει το update σε 4,4,4. η στοκ ρομ κατέβηκε στον αποθηκευτικό χώρο, το κινητό μπαίνει σε στοκ recovery αλλά και πάλι βγαίνει error. Επίσης συνέδεσα το κινητό με pc και το motorola device manager μου έβγαλε πως δεν υπάρχει νεότερο update. καμια ιδέα γιατί δεν γίνεται το official update ενώ το κινητό έγινε πάλι στοκ? ευχαριστώ εκ προοιμίου :confused: Δε χρειαζοταν να κανεις τιποτα τετοιο, εχω μια χαρα εκανα το update με root. Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Φιλε πανο σοβαρα μην την περιμενεις με τοση ανυπομονισια δεν υπαρχουν αλλαγες!μημ σου πω οτι θα βγαλεις κανα προβλημα που δεν ειχες! Οποτε χαλαρα απλα περιμενε! Φιλικη συμβουλη μην παρεξηγηθω :D Χαχαχα ναι κάτι είδα στα σχόλια ότι δεν έχει καμια σημαντική αλλαγή :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Παιδια το εκανα(μαλλον) ξαναδοκιμασα και πηρε κανα 4λεπτο και εκανε μονο του reboot μετα οποτε πρεπει να εγινε! Δοκιμαστε το! Σχετικά με το cache ούτε εμένα μου έγινε. Μάλιστα στο σημείο 6 βάσει των πληροφοριών εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2634361 δεν μου εμφανίζει τιςδιαφορετικες επιλογές μενού παρά μόνο ένα ανθρωπάκι που λέει κάτι του τύπου no command ή κάτι τέτοιο και αναγκάζομαι να κάνω επανεκίνηση από κει και πέρα Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Σχετικά με το cache ούτε εμένα μου έγινε. Μάλιστα στο σημείο 6 βάσει των πληροφοριών εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2634361 δεν μου εμφανίζει τιςδιαφορετικες επιλογές μενού παρά μόνο ένα ανθρωπάκι που λέει κάτι του τύπου no command ή κάτι τέτοιο και αναγκάζομαι να κάνω επανεκίνηση από κει και πέρα Δεν το κανεις.σωστα μαλλον φιλε! Προσπαθησε το ξανα και.μετα τα δευτερολεπτα θα σου βγει σιγουρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) Δε χρειαζοταν να κανεις τιποτα τετοιο, εχω μια χαρα εκανα το update με root. πως γίνεται να κάνεις το official update ενώ είσαι root ??? Ρωτάω γιατί με το mototool έβαλα πάλι stock recovery και έτσι έφυγε το bootloop όμως το ρουτ είναι εύκολο Edited July 27, 2014 by airtim Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Στην kitkat μπορείς να ακούσεις ράδιο από την εφαρμογή του κινητού μέσω ηχείου; Ξέρω στην 4.3 δεν γινόταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Ναι μπορείς αλλά μόνο αν έχεις συνδέσει τα ακουστικά Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Γίνεται? Πώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να ακούσεις ράδιο FM από το ηχείο... Δεν μιλάω για web radio μέσω κάποιου app σαν το tune in. Edited July 28, 2014 by dimitris99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Όχι παιδιά έχετε δίκιο. Λάθος μου δεν ξέρω πως είχα αυτήν την εντύπωση Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tjs Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Κι όμως, μπορείς να ακούσεις μέσω ηχείων: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chislonchow.toggleheadp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Μόλις πήρα την 444 από οτα, retail. En. EU Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 πως γίνεται να κάνεις το official update ενώ είσαι root ??? Ρωτάω γιατί με το mototool έβαλα πάλι stock recovery και έτσι έφυγε το bootloop όμως το ρουτ είναι εύκολο Δεν εκανα κατι το ιδιαιτερο, βασικα μου εμφανισε απο μονο του ειδοποιηση για Update. Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts