diecast Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Παιδια μου εβγαλε ενημερωση για kit kat !!! Το εχω μια μερα μου φαινεται τοσο περιεργο που το πηρα με 4.3 jelly και ακομα δεν το χω δουλεψει και μου βγαζει για kit kat! Λεω να μην το κανω ακομα να το χαρω λιγο ετσι! Πρωην χρηστης galaxy s advance ! Εχω παθει πλακα με το κινητο! Το ποσο καλο ειναι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Και μενα κουνιεται πολυ φιλε και γω ανησυχησα λιγο αλλα ετσι πρεπει να ειναι! Ελπιζω να μην υπαρξει κανα προβλημα! Σ'ευχαριστώ για την απάντηση και εγώ νόμιζα ότι είναι ελαττωματικό το δικό μου. Έχω άλλη μία απορία, όταν ανοίγω και κλείνω τη φωτογραφική μηχανή ακούγεται ένας θόρυβος σαν να κουνιούνται τα μηχανικά μέρη της κάμερας. Αυτό γιατί το κάνει; δε το έχω συναντήσει σε παλιότερα κινητά που είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 (edited) Σ'ευχαριστώ για την απάντηση και εγώ νόμιζα ότι είναι ελαττωματικό το δικό μου. Έχω άλλη μία απορία, όταν ανοίγω και κλείνω τη φωτογραφική μηχανή ακούγεται ένας θόρυβος σαν να κουνιούνται τα μηχανικά μέρη της κάμερας. Αυτό γιατί το κάνει; δε το έχω συναντήσει σε παλιότερα κινητά που είχα. στο δικό μου κινητό το power button δεν κουνιέται καθόλου, κουνιούνται τα πλήκτρα έντασης. Αυτό με την κάμερα το κάνει σε όλους νομίζω. Edited January 17, 2014 by nasos_79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Σ'ευχαριστώ για την απάντηση και εγώ νόμιζα ότι είναι ελαττωματικό το δικό μου. Έχω άλλη μία απορία, όταν ανοίγω και κλείνω τη φωτογραφική μηχανή ακούγεται ένας θόρυβος σαν να κουνιούνται τα μηχανικά μέρη της κάμερας. Αυτό γιατί το κάνει; δε το έχω συναντήσει σε παλιότερα κινητά που είχα. Και αυτο το χω! Ολοι πρεπει να το εχουμε ! Σαν μικρο bug μου φαινεται! Αλλα κλειν ! Εμενα το power button με απασχολει πιο πολυ...που ειναι τοσο λασκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stepar10 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Καλησπέρα, είμαι και εγώ από σήμερα κάτοχος ενός Motorola Moto G. Επίσης θα εκτιμούσα τις απόψεις σας πάνω σε must have apps (media player, file manager, battery manager, cloud servises, battery widgets, sync) να μαθαίνουμε και εμείς οι καινούργιοι. Όχι λεπτομέρειες, άπλα ονομαστικά. Συμφωνω και επαυξάνω! Μεγάλη βοήθεια για εμας τους νέους στα κινητα αυτά! Ολο και κάποιος θα γνωρίζει και θα μπορεί να μας βοηθησει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Και αυτο το χω! Ολοι πρεπει να το εχουμε ! Σαν μικρο bug μου φαινεται! Αλλα κλειν ! Εμενα το power button με απασχολει πιο πολυ...που ειναι τοσο λασκα! Λάσκα δε θα πει τίποτα, αφού σκέφτομαι να το κολλήσω με σελοτέιπ γιατι κάνει σαν κουδουνίστρα! :p Αλλά ας μην είμαστε και πλεονέκτες, μικρό το κακό για ένα τόσο καλό κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Λάσκα δε θα πει τίποτα, αφού σκέφτομαι να το κολλήσω με σελοτέιπ γιατι κάνει σαν κουδουνίστρα! :p Αλλά ας μην είμαστε και πλεονέκτες, μικρό το κακό για ένα τόσο καλό κινητό. ναι οντως μην ειμαστε πλεονεκτες αλλα ειναι τραγικο ας πουμε να χαλασει το κουμπι μεσα σε τρεις μηνες! αμα γινει κατι τετοιο θα ειναι απλα για καταγγελια η μοτο !! ας ελπισουμε να μην γινει τιποτα τετοιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Απθ χθες το βραδυ που το εκανα αναβαθμιση στην ΚΙΤΚΑΤ με φουλ μπαταρια εχει κολλησει στο 39% εως σημερα και δεν αλλαζει. Εχει συμβει σε καποιον αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Απθ χθες το βραδυ που το εκανα αναβαθμιση στην ΚΙΤΚΑΤ με φουλ μπαταρια εχει κολλησει στο 39% εως σημερα και δεν αλλαζει. Εχει συμβει σε καποιον αλλο; μόλις τελείωσε η αναβάθμιση τι ποσοστό έδειξε η μπαταρία;σε μένα είχε κολλήσει στο 40% και μόλις το σύνδεσα στο φορτιστή μετά από 5 λεπτά πήγε 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Εγώ που χρησιμοποιώ φορτιστή samsung λετε να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα; Η υποδοχή φαίνεται να είναι ίδια αλλά μήπως πρεπει να χρησιμοποιώ το δικό του καλώδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormEk Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Δυστυχώς, και μένα το power button πάει πάνω κάτω. Ειδικά όταν πας να κάνεις κλήση και το βάζεις στο αυτί σου, μου σπάει τα νεύρα να το ακούω... Τώρα ελπίζω να μην εξελιχθεί σε κάτι χειρότερο και μείνουμε με το κουμπί στο χέρι. Νομίζω μια λύση είναι αυτές οι grip shell (όπως της motorola) που ουσιαστικά περικλείουν τα πλήκτρα. Το κινητό το έχω μια εβδομάδα και μέχρι στιγμής είναι το μόνο που βλέπω ως "αρνητικό"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 μόλις τελείωσε η αναβάθμιση τι ποσοστό έδειξε η μπαταρία;σε μένα είχε κολλήσει στο 40% και μόλις το σύνδεσα στο φορτιστή μετά από 5 λεπτά πήγε 100%. Τελικα ξεκολλησε και το δικο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Απο λαγκ πως τα παει η συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Επιβεβαιώνω ότι το Light Manager-LED Settings λειτουργεί πολύ ωραία στο Moto G (και στο ξαδελφάκι του το Nexus 4). τα εχω δοκιμασει ολα και αυτο που λες αλλα παντα ασπρο ειναι το λαμπακι στα τεστ ,τι δεν κανω καλα ? για βοηθα αν μπορεις για τις ρυθμισεις. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Απο λαγκ πως τα παει η συσκευη? Λαθος ερωτηση! Δεν υπαρχει lag! Θα λαβεις απαντηση φιλε μου σε κανα μηνα που θα το φορτωσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Απο λαγκ πως τα παει η συσκευη? Μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι το GS4 που είχα πριν λάγκαρε αρκετά συχνά! Με αυτό έχω εμπειρία iphone, πιο smooth δε γίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Καλημέρα παιδιά.Οι Ιταλοί κρατάνε τη συσκευή για τεστ?:mad::mad: Τοποθεσία Ημερομηνία Τοπική ώρα Δραστηριότητα Milano, Italy 15.01.2014 21:30 Σάρωση αναχώρησης 15.01.2014 12:00 Σάρωση άφιξης Barking, United Kingdom 14.01.2014 3:45 Σάρωση αναχώρησης 14.01.2014 0:06 Σάρωση άφιξης Luton, United Kingdom 13.01.2014 23:00 Σάρωση αναχώρησης 13.01.2014 18:06 Σάρωση προέλευσης United Kingdom 13.01.2014 10:47 Έγινε επεξεργασία της παραγγελίας: Έτοιμη για την UPS Παράθεση :lol: Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 @jpk μην ανχωνεσαι και μην εμπιστευεσαι το tracking,και σε μένα έτσι είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Αα το κανει και σε σενα? Νταξει ειναι λιγο περιεργο! Δεν το χω στο φουλ την ενταση και ακουγεται παλι παρανορφωνενο! ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια ποιον browser εχετε? Πειτε μου οτι δεν μεινατε με τον τραγικο και απιστευτα βαρυ chrome! Opera Mini :D ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για όσους δεν θέλουν να ασχολούνται με το power button για να κλειδώνουν/ξεκλειδώνουν και ΔΕΝ θέλουν να αγοράσουν το εξαιρετικό flip case της Motorola, ας τσεκάρουν αυτή την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plexnor.gravityscreenofffree Απλά, το app ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!! Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Καλημέρα παιδιά.Οι Ιταλοί κρατάνε τη συσκευή για τεστ?:mad::mad: ΤοποθεσίαΗμερομηνίαΤοπική ώραΔραστηριότητα Milano, Italy 15.01.2014 21:30Σάρωση αναχώρησης 15.01.2014 12:00Σάρωση άφιξης Barking, United Kingdom 14.01.2014 3:45Σάρωση αναχώρησης 14.01.2014 0:06Σάρωση άφιξης Luton, United Kingdom 13.01.2014 23:00Σάρωση αναχώρησης 13.01.2014 18:06Σάρωση προέλευσης United Kingdom 13.01.2014 10:47Έγινε επεξεργασία της παραγγελίας: Έτοιμη για την UPS Ερχεται μεσω Ιταλιας με φορτηγο της UPS. Μετα θα το αναλαβει η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ στην Ελλαδα. Θα το παρεις την προγραμματισμενη μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Ερχεται μεσω Ιταλιας με φορτηγο της UPS. Μετα θα το αναλαβει η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ στην Ελλαδα. Θα το παρεις την προγραμματισμενη μερα. Τα δικά μου δεν ήρθαν με φορτηγό από Ιταλία, Αθήνα μου το παρέδωσε η UPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Τα δικά μου δεν ήρθαν με φορτηγό από Ιταλία, Αθήνα μου το παρέδωσε η UPS Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπου έχει δικά της καταστήματα η UPS λογικά τα φέρνει η ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 παιδια σος!!!!! χθες μου εβγαλε για την ενημερωση σε κιτ κατ και πατησα να αναβληθει και να με ξαναρωτησει σε 17 ωρες! και τωρα με το που ανοιγω ιντερνετ την κατεβαζει μονο του χωρις να πατησω κατι!! ΠΩΣ μπορω να το σταματησω δεν θελω να την βαλω ακομα δεν υπαρχει αυτη η επιλογη??να την βαλω οποτε θελω? help me xd :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 παιδια σος!!!!! χθες μου εβγαλε για την ενημερωση σε κιτ κατ και πατησα να αναβληθει και να με ξαναρωτησει σε 17 ωρες! και τωρα με το που ανοιγω ιντερνετ την κατεβαζει μονο του χωρις να πατησω κατι!! ΠΩΣ μπορω να το σταματησω δεν θελω να την βαλω ακομα δεν υπαρχει αυτη η επιλογη??να την βαλω οποτε θελω? help me xd :ninja: Και σε μένα το ίδιο έκανε. Νομίζω όταν κατέβει σε ρωτάει αν θες να την εγκαταστήσεις τώρα ή αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Και σε μένα το ίδιο έκανε. Νομίζω όταν κατέβει σε ρωτάει αν θες να την εγκαταστήσεις τώρα ή αργότερα. beowulf εισαι σιγουρος φιλε? γιατι δεν θελω να την βαλω ακομα και ειδα πριν λιγο κατι μικρα θεματακια lag στην κιτ κατ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts