tesa Δημοσιεύτηκε February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 12, 2004 Το πρόβλημα είναι ότι εχω ενα νέο μηχανάκι που κάθεται γιατί δεν έχω win XP Gr αυτή τη στιγμή. Αν περάσω τα XP Engl. προς το παρόν για να δουλέψω και μετά από λίγο καιρό τα Greek από πάνω θα γυρίσουν τα xp στα ελληνικά ή θα θέλει φτου και από την αρχή ξανά full εγκατάσταση (drivers, soft ktl); Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση I don't mind coming to work, but that eight hour wait to go home is a bitch... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 Exw thn entyposh oti den gyrnaei se greek oyte to anti8eto... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoud Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 Ρίξε μια ματία σε αυτό το site (Microsoft). Υπάρχει η δυνατότητα σε ένα μηχάνημα να έχεις χρήστες με διαφορετικές γλώσσες (ανά χρήστη !). Σίγουρα μπορείς να αλλάξεις και την γλώσσα χωρίς να χρειαστεί συνολική επανεγκατασταση. Δεν το έχω κάνει αλλά μου έχουν πει πως δουλεύει μια χαρα. Bye http://msdn.microsoft.com/embedded/downloads/xp/mui/default.aspx Παράθεση skype : dkoud76 My BlackBerry PIN: 206BAA9B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tesa Δημ. February 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 Μάλλον είναι για develοpment ή κάτι τέτοιο. Όταν λέει windows embedded τι εννοεί? Παράθεση I don't mind coming to work, but that eight hour wait to go home is a bitch... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 Γιατι δεν βρισκεις winXP GR να μην μπλεξεις? Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 Εγώ θα έλεγα να βάλει το Αγγλικό και να μείνει με αυτό, anyway... Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (12 Φεβ. 2004 , 15:18) Εγώ θα έλεγα να βάλει το Αγγλικό και να μείνει με αυτό, anyway... sumfwnw! ksexase ta ta ellhnika kai meine sta agglika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 Stay away from Winxp Greek... To λέω και με πληγώνει....αλλά έτσι είναι. :( Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tesa (12 Φεβ. 2004 , 14:13) Το πρόβλημα είναι ότι εχω ενα νέο μηχανάκι που κάθεται γιατί δεν έχω win XP Gr αυτή τη στιγμή. Αν περάσω τα XP Engl. προς το παρόν για να δουλέψω και μετά από λίγο καιρό τα Greek από πάνω θα γυρίσουν τα xp στα ελληνικά ή θα θέλει φτου και από την αρχή ξανά full εγκατάσταση (drivers, soft ktl); Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν δεν έχεις σημαντικό λόγο να βάλεις ελληνικά, μείνε με τα αγγλικά. Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Οταν τα περάσεις από πάνω πάνε όλα :( Εγώ έχω τα xp τα ελληνικά και χρειάστηκε να τα ξαναπεράσω, τα πέρασα από πάνω και χάθηκαν όλα :( ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts