Jump to content

Σκουλαρίκι σε ανδρικό αυτί: Απόψεις

MiKe-Dee
 Κοινοποίηση

Τι γνώμη έχετε για το σκουλαρίκι σε άντρες;  

408 members have voted

1. 1. Τι γνώμη έχετε για το σκουλαρίκι σε άντρες;

• Φοράω και μου αρέσει!
      168
    • Έχω τρύπα αλλά το έχω μετανιώσει..
      18
    • Δεν θα έκανα τρύπα ποτε στη ζωή μου!
      98
    • Για αδερφές ψάχνεις;
      68
    • Θα με κρεμάσουν στο σπίτι..
      56

Recommended Posts

Μπαμπας? χαχαχα..Σε σένα? Ρε λες να εχω κανα εξώγαμο αλεξανδρούπολη μεριά κ να μην έχω πάρει πρέφα

Δεν σε προσβαλα εγω αλλα εσυ με τις ανωριμες ανοφορες σου πανω στο θεμα '' σκουλαρικι σε ανδρικο αυτι''. (λιγη δοση αυτογνωσιας δεν κανει κακο)

εεε? σορρυ αλλά αυτό δεν ειναι το θεμα, μπερδεύτηκα λίγο τώρα? χαχαχα αναφέρθηκα πουθενά εγώ σε σένα? :lol: μάλλον όπως λες κ όταν συστήθηκες σε άλλο thread θες οι άλλοι να ασχολουνται με σένα :lol:

τελοσπαντων, το πως μιλάει ο καθενας μην ανησυχείς κ το κρίνουν οι υπόλοιποι εδώ μέσα...

Αν ο Λαζοπουλος ηταν εμπορικος δε θα σταματουσε το Αλ τζαντιρι πανω στα 70% που εκανε. Οσο για αυτους τους 2 καλλιτεχνες τους ανεφερα εντελως συμπτωματικα.

α το θεμα ειναι για τον Λαζόπουλο ε?μπερδεύτηκα :lol:

οι χαρακτηρισμοί γενικότερα πάντως ειναι η αμυνα εκείνων που δεν έχουν να αντιταξουν επιχειρήματα!

Εσυ απ όλες τις απόψεις αποφάσισες να ασχοληθείς με τη δική μου κ όχι εγώ με την δική σου.

ps το συγγνώμη θέλει 2 γ, δεν γράφεται συγνωμη κ ο ανώνυμος με υ

Vita Brevis

• Απαντήσεις 289
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μπαμπας? χαχαχα..Σε σένα? Ρε λες να εχω κανα εξώγαμο αλεξανδρούπολη μεριά κ να μην έχω πάρει πρέφα (θα 'θελες εε ?)

ps το συγγνώμη θέλει 2 γ, δεν γράφεται συγνωμη κ ο ανώνυμος με υ (δεν μπορεις να πεις.. βελτιωθηκα παντως μονο δυο λαθη αυτη τη φορα)

Αν ξαναδιαβασεις το post μου θα δεις οτι γραφω: δεν ασχολουμε με κατι απλα οι αλλοι ασχολουνται με 'μενα. (αυτο που κανεις και συ τωρα) Επισης (σε περιπτωση που δεν το προσεξες) εχει και μια δοση απο χιουμορ..

''Μερικοι ανθρωποι οταν μεγαλωσουν μου σπανε τα νευρα...''οπως λεει και ο Φουσεκης.

Στο θεμα μας απο δω και περα. Δε χρειαζεται να φαμε ban ή κλειδωμα για βλακειες.

[sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε

''Μερικοι ανθρωποι οταν μεγαλωσουν μου σπανε τα νευρα...''οπως λεει και ο Φουσεκης.

Μπα..ξέρεις και από φουσέκη;;;;φητα,φι φι φι,πως λέμε φάκα..

Σχετικά με την κόντρα σας θα πάρω το μέρος(αν και δεν μου αρέσει που το κάνω αυτό) του "φίλου" mylogic..δεν ασχολείται μαζί σου..απλά είπε την ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΗ άποψη του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

..απλά είπε την ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΗ άποψη του.

Μπα.. μαλλον κανω λαθος τοτε...

Ισως αν ξαναδιαβαζες και ΄συ τα ποστς αλλη μια φορα θα ελεγες οτι αυτο δεν ειναι αλλο.. παρα '' ΟΛΟΚΡΗΡΩΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ '' και οχι αποψη.

Αλλα οπως ειπα και παραπανω.. για μενα εχει μεγαλη διαφορα ''εδω μεσα απο 'κει έξω''

Παντα φιλικα

βασικά παρακολούθησα όλα τα μηνύματα κ ειδα οτι αυτό κάνεις ασχολείσαι, αποκλειστικά με άλλους

αν πρόσεξες πολυ καλα τι έγραψα

Εγώ πάντως αν δω αντρα πάνω απ τα 25 με σκουλαρίκι, Αλογοουρα, μακρυα μαλλια η ταττου σε σημειο που φαίνεται τοτε...βραστα χαράλαμπε, η φιγουρατζής, ή κανας καγκουρας το λιγοτερο, οχι σοβαρός.

είπα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ για σενα τιποτα? δε νομίζω, αλλώστε δεν εισαι καν 25, 17 εισαι...

Στο θέμα μας τώρα. επειδή από τα στάδια αυτά έχουμε περάσει όλοι κ μόνο τα ταττού μείναν, εσεις, πόσο θα εμπιστευόασταν έναν άνθρωπο, ο οποίος ερχόταν να σας μιλήσει πχ για δουλεια, όντας 34-35, με μαλι τρεντόιμο, σκουλαρίκι, ή αλογοουρά? εμένα θα με έπαιρναν τα γέλια... Και σπάνια έχω πέσει έξω. και το ξαναγράφω με bold μηπως και ξαναθιχτεί κάποιος Απο 25 - 27 κ πάνω

Οτιδήποτε προσθέτει κάποιος πάνω του συνήθως το κάνει σε ηλικία μικρή από αντίδραση ή για να ξέρει να ξεχώρίσει ειτε επειδη απλά του αρέσει. Αλλά ο ανθρωπος εξελίσσεται. Οτι κάνουμε πιτσιρικάδες δεν σημαίνει οτι θα το έχουμε κ ως μεγαλύτεροι. Και ειναι η φυσιολογική ροή της ζωής αυτή.

Αλλα δυστυχώς εδώ έχουμε μάθει να ξεχωρίζουμε από εμφάνιση κ μόνο κ όχι σε άλλα θέματα. Η αντίδραση μας να βγαίνει μόνο σε απόψεις κ τσαμπα μαγκιές, είτε αυτό εχει να κάνει με εμφάνιση, ομιλια, συμπεριφορά στυλ αγελης κλπ!

Οι εξαιρέσεις είναι εξαιρέσεις, και αφορούν ελάχιστα ατομα

Vita Brevis

εσεις, πόσο θα εμπιστευόασταν έναν άνθρωπο, ο οποίος ερχόταν να σας μιλήσει πχ για δουλεια, όντας 34-35, με μαλι τρεντόιμο, σκουλαρίκι, ή αλογοουρά? εμένα θα με έπαιρναν τα γέλια... Και σπάνια έχω πέσει έξω. και το ξαναγράφω με bold μηπως και ξαναθιχτεί κάποιος Απο 25 - 27 κ πάνω

Οτιδ

Εξακολουθεις ομως να κρινεις ανθρωπους συμφωνα με το τι φορανε και τι μαλλι εχουν! Δε θα μιλησω αλλο, εξαλλου με ρατσιστες δεν ασχολουμε.

Σεβομαι την αποψη σου αλλα συναμα το εχει παρακανει.. Αλλοι ειναι αυτοι που οταν μεγαλωσουν θα βαλουν μυαλο τελικα!

Παντα φιλικα

παρακολουθησα τη συζήτηση κ εχω να κάνω μόνο την εξής διαπίστωση. Αν όταν πηγαινατε να πιάσετε δουλειά σας ζητούσαν να το βγάλετε, τι θα κάνατε? Οποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Θα το βγάζανε. Είναι άτιμο το χρήμα ****το :p

Στο θέμα μας τώρα. επειδή από τα στάδια αυτά έχουμε περάσει όλοι κ μόνο τα ταττού μείναν, εσεις, πόσο θα εμπιστευόασταν έναν άνθρωπο, ο οποίος ερχόταν να σας μιλήσει πχ για δουλεια, όντας 34-35, με μαλι τρεντόιμο, σκουλαρίκι, ή αλογοουρά? εμένα θα με έπαιρναν τα γέλια...

Έχω γνωστή, 47 χρονών παρακαλώ με 3 τατουάζ τα οποία όμως είναι σε μέρη που πρέπει να γδυθεί ή να έρθει Καλοκαίρι για να τα δει κάποιος. Πίσω στη μέση, στον αστράγαλο και διπλα από τον αφαλό. Επίσης, έχει αρκετά σκουλαρίκια, 3-4 αν θυμάμαι καλά στο κάθε αυτί. Είναι μητέρα 3 αγοριών και μια από τις εξυπνότερες γυναίκες που έχω γνωρίσει.

Θέλω να καταλήξω στο εξής. Μπορεί κι εγώ και άλλοι να κρίνουμε κάποιον από την εξωτερική εμφάνιση. Αν έρθει ο οποιοσδήποτε που έχει ένα κάρο τατουάζ και μου ζητήσει μια πληροφορία, θα του τη δώσω αλλά μέσα μου μπορεί και να σχολιάσω "τι σούργελο". Όμως σε αρκετές περιπτώσεις πέφτουμε έξω.

Οτιδήποτε προσθέτει κάποιος πάνω του συνήθως το κάνει σε ηλικία μικρή από αντίδραση ή για να ξέρει να ξεχώρίσει ειτε επειδη απλά του αρέσει. Αλλά ο ανθρωπος εξελίσσεται. Οτι κάνουμε πιτσιρικάδες δεν σημαίνει οτι θα το έχουμε κ ως μεγαλύτεροι. Και ειναι η φυσιολογική ροή της ζωής αυτή.

Αλλα δυστυχώς εδώ έχουμε μάθει να ξεχωρίζουμε από εμφάνιση κ μόνο κ όχι σε άλλα θέματα. Η αντίδραση μας να βγαίνει μόνο σε απόψεις κ τσαμπα μαγκιές, είτε αυτό εχει να κάνει με εμφάνιση, ομιλια, συμπεριφορά στυλ αγελης κλπ!

Οι εξαιρέσεις είναι εξαιρέσεις, και αφορούν ελάχιστα ατομα

Πιστεύω πως όταν τα κάνανε σε μικρή ηλικία επιζητούσαν την προσοχή. Άλλωστε, αν μιλάμε για 40άρη, το έκανε πριν 20 χρόνια για παράδειγμα που τότε είχαν άλλο νόημα τα τατού. Εκφράζαν μια εποχή, μια ιδεολογία, μια επανάσταση αν θες.

Αυτό που θέλω να σε ρωτήσω, είναι το εξής: αυτά τα παιδιά που κάνουν τώρα σε ηλικία 20 χρονών τατουάζ σε ένα μέρος που κάνει μπαμ (βλέπε χέρι), όταν φτάσουν στην ηλικία σου, πιστεύεις ότι θα ντρέπονται που κάναν κάτι τέτοιο; Ή ότι μετά από 14 χρόνια θα θέλουν να τους προσέχουν οι άλλοι;

Γιατί προσωπικά πιστεύω ότι τα βαριούνται. Μετά από καιρό, τα βλέπουν σαν ένα κομμάτι του δέρματός τους όπως οι ελιές :p

Destiny found.

Παρεμπιπτώντος εγώ δεν συμφωνώ με τη λογική να χαρακτηρίζουμε άτομα βάσει την εμφάνιση τους..σχετικά πρόσφατα είχαμε ζητήσει ένα μηχανολόγο από μια εταιρία για ένα θέμα..μόλις ήρθε είδαμε έναν 30αρη με σκισμενα παντελόνια,ταττου σε χέρια πόδια και σκουλαρίκια..φαινόταν πολύ λέτσος αλλά στη δουλειά του ήταν κύριος..και πολύ καλός στο αντικείμενο του..

Οπότε ειναι λίγο άστοχο να χαρακτηρίσουμε κάποιον από τα σκουλαρίκια κτλ..αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υπάρχουν και άτομα που το κάνουν για πρεστίζ κτλ

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Ο ρατσισμός και τα κολλημένα μυαλά δίνουν δυναμικά το παρών σ'αυτο το thread...

Αυτά περι ρατσισμού βερεσε τα ακούω. Οταν θα προσφέρεις σε μια κουβέντα, καλό ειναι να προσφέρεις με επιχειρήματα κ όχι με ατάκες. Ο λόγος είναι ένα δώρο που μας δόθηκε απ την φύση, για αυτο ακριβώς να ξεφύγουμε απ το νόμο της ζούγκλας. Κ να διατυπώνουμε επιχειρήματα.

Και επειδη το γυρίσαμε στο προσωπικό

Τον κάθε ένα μεσα στην κοινωνία δεν τον ενδιαφέρει το τι καπνό φουμάρω εγώ, αρκεί να μην του τον φυσάω στη μυτη

Δεν μετάνιωσα ουτε για το piercing που εκανα στα 19 ουτε για τα 3 ταττού που έχω, ούτε για τη μουσική που ακούω, αλλά δεν γουστάρω να τα βγαζω φόρα παρτίδα, δεξιά αριστερά. Ουτε αν δω κάποιον με ανάλογα ΔΕΝ θα δυσανασχετήσω. Απλά δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να πάρω στα σοβαρά έναν άντρα από καποια ηλικία κ μετά αν εξακολουθήσει να παλιμπαιδίζει.

Συνήθως το συγκεκριμένο είδος, θα το δεις κ παρέα με άλλα πραγματα, οπως πχ αθλητική εφημερίδα, φραπε, αμάξι γκαζιάρικο, τσαμπουκα, μουρη κ γοητεία, χαιμαλια κ τίγκα το σκυλαδικο ή οποια μουσική τελοσπαντων κανει μεγαλύτερη φασαρια.:lol::lol:

Και επειδή Ελλάδα -δυστυχώς- δεν ειναι η Αλεξανδρούπολη (ο παληκάρι εκεί πάνω όντας στα 18 του μπορεί να το κάνει επειδή γουστάρει)- αλλά δυστυχώς η Σκ...πολη και η Μπουγατσούπολη, οι περισσότερες από αυτές τις ενέργειες γίνονται καθαρά για πρόκληση, ειδικά όταν συνοδεύονται με τα παραπάνω (για να κανουμε κ λιγο χιουμορ). Αλλα θα το ξαναπώ υπάρχουν κ εξαιρέσεις, οπως παντου

Και για να επανέλθουμε στα περι ρατσισμου. όταν γίνεται καμιά ληστεία στην αμερική, αμέσως υποψιάζονται κ ψάχνουν αν ειναι μαυρος ιρλανδος ή ιταλός...Όχι αδίκως μιας κ αυτες οι κατηγορίες πληθυσμού λόγω ανέχειας ή νοοτροπίας κάνουν τα περισσότερα εγκληματα ποινικου δικαίου (τα του οικονομικού δεν φαινονται ;) )

Γνωμη μου στο παρακάτω

Αυτό που θέλω να σε ρωτήσω, είναι το εξής: αυτά τα παιδιά που κάνουν τώρα σε ηλικία 20 χρονών τατουάζ σε ένα μέρος που κάνει μπαμ (βλέπε χέρι), όταν φτάσουν στην ηλικία σου, πιστεύεις ότι θα ντρέπονται που κάναν κάτι τέτοιο; Ή ότι μετά από 14 χρόνια θα θέλουν να τους προσέχουν οι άλλοι;

Για μενα το ταττου ειναι κατι το προσωπικό, σημαίνει κάτι, κ δεν θέλω να το κάνω βορά στον όποιον τυχαρπαστο, οποτε το κάνω σε σημειο που δεν φαίνεται. όπως κ το piercing.

Απο κει κ στο εξης

Ναι το μεγαλυτερο ποσοστο το βαριουνται κ οι περισσοτεροι απο αυτούς προβαίνουν σε τεχνικές αφαίρεσης

Συνήθως αυτοί που θέλουν να επιδειχθουν έχω διαπιστώσει, ότι στανταρ θα το συνδιάσουν με κάτι άλλο... Και τέτοιοι ανθρωποι κ να μην το καταλάβεις με την πρώτη, θα προσπαθησουν να το δειξουν με κάθε μα με κάθε τρόπο

Σας ευχαριστώ

CH

Μεγας Μαγιστρος της ΚΚΚ

Vita Brevis

Μεγας Μαγιστρος της ΚΚΚ

:p:lol:

Verba volent, scripta manent. (Μια και βλέπω γνωρίζεις τη λατινική)

Destiny found.

:p:lol:

Verba volent, scripta manent. (Μια και βλέπω γνωρίζεις τη λατινική)

Ναι,ναι.ειναι γνωστός Λατίνος εραστής...

Αλλά εξήγηστε και για μας τους αδαείς,τεμπέληδες, που βαριόμαστε να κάνουμε 2 κλικ στο γούγλι, τι σημαίνει

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Ναι,ναι.ειναι γνωστός Λατίνος εραστής...

Αλλά εξήγηστε και για μας τους αδαείς,τεμπέληδες, που βαριόμαστε να κάνουμε 2 κλικ στο γούγλι, τι σημαίνει

Σε ελεύθερη μετάφραση (μια και έχω να πιάσω λατινικά στα χέρια μου εδώ και 2 χρόνια) : τα λόγια φεύγουν, τα γραπτά μένουν.

Destiny found.

Αυτά περι ρατσισμού βερεσε τα ακούω. Οταν θα προσφέρεις σε μια κουβέντα, καλό ειναι να προσφέρεις με επιχειρήματα κ όχι με ατάκες. Ο λόγος είναι ένα δώρο που μας δόθηκε απ την φύση, για αυτο ακριβώς να ξεφύγουμε απ το νόμο της ζούγκλας. Κ να διατυπώνουμε επιχειρήματα.

Και επειδη το γυρίσαμε στο προσωπικό

Τον κάθε ένα μεσα στην κοινωνία δεν τον ενδιαφέρει το τι καπνό φουμάρω εγώ, αρκεί να μην του τον φυσάω στη μυτη

Δεν μετάνιωσα ουτε για το piercing που εκανα στα 19 ουτε για τα 3 ταττού που έχω, ούτε για τη μουσική που ακούω, αλλά δεν γουστάρω να τα βγαζω φόρα παρτίδα, δεξιά αριστερά. Ουτε αν δω κάποιον με ανάλογα ΔΕΝ θα δυσανασχετήσω. Απλά δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να πάρω στα σοβαρά έναν άντρα από καποια ηλικία κ μετά αν εξακολουθήσει να παλιμπαιδίζει.

Συνήθως το συγκεκριμένο είδος, θα το δεις κ παρέα με άλλα πραγματα, οπως πχ αθλητική εφημερίδα, φραπε, αμάξι γκαζιάρικο, τσαμπουκα, μουρη κ γοητεία, χαιμαλια κ τίγκα το σκυλαδικο ή οποια μουσική τελοσπαντων κανει μεγαλύτερη φασαρια.:lol::lol:

Και επειδή Ελλάδα -δυστυχώς- δεν ειναι η Αλεξανδρούπολη (ο παληκάρι εκεί πάνω όντας στα 18 του μπορεί να το κάνει επειδή γουστάρει)- αλλά δυστυχώς η Σκ...πολη και η Μπουγατσούπολη, οι περισσότερες από αυτές τις ενέργειες γίνονται καθαρά για πρόκληση, ειδικά όταν συνοδεύονται με τα παραπάνω (για να κανουμε κ λιγο χιουμορ). Αλλα θα το ξαναπώ υπάρχουν κ εξαιρέσεις, οπως παντου

Και για να επανέλθουμε στα περι ρατσισμου. όταν γίνεται καμιά ληστεία στην αμερική, αμέσως υποψιάζονται κ ψάχνουν αν ειναι μαυρος ιρλανδος ή ιταλός...Όχι αδίκως μιας κ αυτες οι κατηγορίες πληθυσμού λόγω ανέχειας ή νοοτροπίας κάνουν τα περισσότερα εγκληματα ποινικου δικαίου (τα του οικονομικού δεν φαινονται ;) )

Γνωμη μου στο παρακάτω

Για μενα το ταττου ειναι κατι το προσωπικό, σημαίνει κάτι, κ δεν θέλω να το κάνω βορά στον όποιον τυχαρπαστο, οποτε το κάνω σε σημειο που δεν φαίνεται. όπως κ το piercing.

Απο κει κ στο εξης

Ναι το μεγαλυτερο ποσοστο το βαριουνται κ οι περισσοτεροι απο αυτούς προβαίνουν σε τεχνικές αφαίρεσης

Συνήθως αυτοί που θέλουν να επιδειχθουν έχω διαπιστώσει, ότι στανταρ θα το συνδιάσουν με κάτι άλλο... Και τέτοιοι ανθρωποι κ να μην το καταλάβεις με την πρώτη, θα προσπαθησουν να το δειξουν με κάθε μα με κάθε τρόπο

Σας ευχαριστώ

CH

Μεγας Μαγιστρος της ΚΚΚ

Το μεγαλύτερο δώρο που μας έδωσε η φύση φίλε μου είναι το μυαλό και δυστυχώς το δικό σου παραμένει κλειστό.

Επιχειρήματα δε χρειάζεται να παραθέσω. Να πώ δηλαδή οτι η άποψη πως όποιος είναι πάνω απο 27 και έχει tattoo και σκουλαρίκια δε τον παίρνουμε στα σοβαρά είναι γελοία; Αυτό εννοείται και δε χρειάζεται περαιτέρω εξηγήσεις...

Αλλος ενας που μπηκε στο thread απλα να προκαλέσει κ να αντιπαρατεθεί προσωπικά με εναν συμφορουμιτη του...

Τι κρίμα που δεν διαβάζετε ΌΛΑ τα μυνήματα, που νομίζετε ότι η πρόκληση είναι αυτόματα κ σταση ζωής, που στην τελική δεν παραθέτεις επιχειρήματα στην όλη κουβέντα...

Τι κριμα που μπαίνετε σε μια ιστοσελίδα απλά να κοντραριστείτε όπως προφανως κάνετε με τις μηχανές σας κ τα πεζω ραλυ σας

και ευτυχώς που δεν ειμαι φίλος σου! :)

όσο για το ολόκληρο copy paste που εκανες, μου θυμίζεις κάτι δημοσιάγραφους που στο μοντάζ τους ξεφεύγουν κομμάτια... Ο αλλος εκρινε αν εχω ανοιχτό ή κλειστο μυαλό από ένα μηνυμα...χαχαχα!

trelo χα χα...αρκει να μην το μαθει κανεις παρέξω, γιατι κάηκα...τωρα ξεσκεπάστηκα...

Ρε θυμάτε κανείς -αν υπάρχει απο δω- δεκαετια 80 την μόδα προς το τελος της με διαμαντακι σκουλαρίκι κ σηκωμένα μανίκια στο σακάκι? (wham bam thank you mum) Δεν ειχε πολυ μα πολυ γέλιο???

Vita Brevis

Αλλος ενας που μπηκε στο thread απλα να προκαλέσει κ να αντιπαρατεθεί προσωπικά με εναν συμφορουμιτη του...

Τι κρίμα που δεν διαβάζετε ΌΛΑ τα μυνήματα, που νομίζετε ότι η πρόκληση είναι αυτόματα κ σταση ζωής, που στην τελική δεν παραθέτεις επιχειρήματα στην όλη κουβέντα...

Τι κριμα που μπαίνετε σε μια ιστοσελίδα απλά να κοντραριστείτε όπως προφανως κάνετε με τις μηχανές σας κ τα πεζω ραλυ σας

και ευτυχώς που δεν ειμαι φίλος σου! :)

όσο για το ολόκληρο copy paste που εκανες, μου θυμίζεις κάτι δημοσιάγραφους που στο μοντάζ τους ξεφεύγουν κομμάτια... Ο αλλος εκρινε αν εχω ανοιχτό ή κλειστο μυαλό από ένα μηνυμα...χαχαχα!

trelo χα χα...αρκει να μην το μαθει κανεις παρέξω, γιατι κάηκα...τωρα ξεσκεπάστηκα...

Ρε θυμάτε κανείς -αν υπάρχει απο δω- δεκαετια 80 την μόδα προς το τελος της με διαμαντακι σκουλαρίκι κ σηκωμένα μανίκια στο σακάκι? (wham bam thank you mum) Δεν ειχε πολυ μα πολυ γέλιο???

ετσι οπως τα λες ειναι,οι περισσοτεροι μπαινουν απλα για να κοροιδεψουν να ειρωνευτουν και να προσβαλουν,αυτο βεβαια το κανουν γιατι το ξερουν πολυ καλα.να κατσουν να συζητησουν δε θα μπορεσουν ποτε γιατι μεχρι εκει φτανουν μεχρι την ειρωνια και τη προσβολη,παραπερα δε ξερουν καν τι υπαρχει.μπαινουν διαβαζουν και διαφωνουν κοροιδευοντας και προσβαλλοντας τον καθε ανθρωπο που λεει την αποψη του και την καθε ιστορια που εχει ζησει.

Μη βγάζεις την ουρά σου απέξω κι εσύ.

Ο αλλος εκρινε αν εχω ανοιχτό ή κλειστο μυαλό από ένα μηνυμα...χαχαχα!

Εσύ φίλε κρίνεις αν ο άλλος είναι σοβαρός ή όχι απο το συνδυασμό ηλικίας/εμφάνισης... Δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε πάνω σ'αυτό!

Εσύ φίλε κρίνεις αν ο άλλος είναι σοβαρός ή όχι απο το συνδυασμό ηλικίας/εμφάνισης... Δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε πάνω σ'αυτό!

Εσύ αν δεις ένα ξέκωλο 50 χρονών στο δρόμο δε θα το κρίνεις αρνητικά; Σωστό ή λάθος, ολοι το κάνουμε.

Και σε τέτοιες ηλικίες που το κύρος και η σοβαρότητα παίζει ρόλο στον επαγγελματικό τομέα, ναι είναι λογικό και θεμιτό να κρίνεται κάποιος και από αυτό. Μπορεί ο άλλος να είναι το καλύτερο και το πιο μορφωμένο παιδί, αλλά αν έρθει να διδάξει το γιό μου στο σχολείο με 5 σκουλαρίκια και 12 τατουάζ.

Πήγα προχτές στον οδοντίατρο. Ο τύπος ήταν τελείως λέτσος, κάπνιζε κι έπινε μπύρα μπροστά στους πελάτες. Με το που τον είδα τρόμαξα και λέω που στο διάλο ήρθα τώρα; Στη δουλειά του είναι πολύ καλός (απ' όσο μπορώ να κρίνω και από αυτά που έχω ακούσει), αλλά δεν εμπνέει ΚΑΜΙΑ εμπιστοσύνη. Η εμφάνιση παίζει τεράστιο ρόλο στο να κερδίσει ένας επαγγελματίας την εμπιστοσύνη σου.

gkr μου εχει συμβεί κ μενα αυτό, ακριβώς με οδοντογιατρό. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. στην κουβεντα που ανοιξαμε μετά μου πε αυτο ακριβώς, οτι επειδή ακριβώς δεν χρειάστηκε να γλύψει κανεναν π... έκανε αυτό που ήθελα, όπως το ήθελε. Αλλά προσέξτε ήταν με σκουλαρικια κ ταττου, δεν ηταν ουτε απλητος ουτε λετσος, κυριος.

Επίσης πουθενά δεν αναφέρθηκα παραπάνω ότι όσοι φοράνε σακακια δεν ειναι τελειως φελοι! Και ναι η εμφανιση παίζει μεγάλο ρόλο κ καποιες φορες σε καποια επαγγέλματα είναι κ υποχρεωτική. Δεν θα αναφέρω ασφαλειας αλλα αλλα σε εργοστάσιο, οχι για κανα άλλο λόγο αλλά για λογους ασφαλειας. Εδώ δεν θα ξεχάσω ποτέ τον πρωην ηλίθιο διευθυντη μου που μου κανε παρατηρηση όταν σε εργοστάσιο μολύβδου, δεν φόραγα κουστούμι γραβάτα... Δίπλα σε εναν αναδευτήρα το επόμενο 10λεπτο πιάστηκε η γραβάτα του σε εναν μυλο (ευτυχως αργης ταχυτητας) και γελαγε ολο το εργοστασιο.

Αλλα ποσοι τέτοιοι υπάρχουν? Στην ελλάδα τουλάχιστον.

Ρε dimi ολο δεν εχεις να συζητήσεις κατι πανω σε αυτό κ όλο απαντάς. Αν ειναι ή καθησε να συζητήσεις, ή καντην...απλό είναι.

παραθέτουμε επιχειρήματα κ βιώματα ο καθένας... κ καποια στιγμή θα την πούμε κιολας ο ενας στον αλλον, λογικο είναι, αλλά θα έχουμε να πουμε κ πως κ γιατί.

Vita Brevis

Εσύ αν δεις ένα ξέκωλο 50 χρονών στο δρόμο δε θα το κρίνεις αρνητικά; Σωστό ή λάθος, ολοι το κάνουμε.

Δε κρίνω τυχαίους ανθρώπους που βλέπω στο δρόμο...

Ρε dimi ολο δεν εχεις να συζητήσεις κατι πανω σε αυτό κ όλο απαντάς. Αν ειναι ή καθησε να συζητήσεις, ή καντην...απλό είναι.

παραθέτουμε επιχειρήματα κ βιώματα ο καθένας... κ καποια στιγμή θα την πούμε κιολας ο ενας στον αλλον, λογικο είναι, αλλά θα έχουμε να πουμε κ πως κ γιατί.

Ωραία να συζητήσουμε, έγραψες πιο πρίν:

"Εγώ πάντως αν δω αντρα πάνω απ τα 25 με σκουλαρίκι, Αλογοουρα, μακρυα μαλλια η ταττου σε σημειο που φαίνεται τοτε...βραστα χαράλαμπε, η φιγουρατζής, ή κανας καγκουρας το λιγοτερο, οχι σοβαρός. Αδελφη μπορεί αλλα σπανιο το ενα δεν ειναι συνηφασμενο του άλλου"

Δε πιστεύεις πως είναι ο ορισμός του ρατσισμού αυτό;

Δε κρίνω τυχαίους ανθρώπους που βλέπω στο δρόμο...

Κι εγώ είμαι αστροναύτης :p Προσωπικά sorry αλλά δε με πείθεις (σκασίλα σου βέβαια για το αν σε πιστεύω, αλλά λέμε τώρα...). Αυτή είναι η πιο κοινότυπη απάντηση σε τέτοιες συζητήσεις. Κατά τη γνώμη μου ΟΛΟΙ το κάνουμε (λιγότερο ή περισσότερο). Ακόμα και σε γκόμενα να θες να την πέσεις, αρχικά από την εμφάνιση θα την κρίνεις.

Κι εγώ είμαι αστροναύτης :p Προσωπικά sorry αλλά δε με πείθεις (σκασίλα σου βέβαια για το αν σε πιστεύω, αλλά λέμε τώρα...). Αυτή είναι η πιο κοινότυπη απάντηση σε τέτοιες συζητήσεις. Κατά τη γνώμη μου ΟΛΟΙ το κάνουμε (λιγότερο ή περισσότερο). Ακόμα και σε γκόμενα να θες να την πέσεις, αρχικά από την εμφάνιση θα την κρίνεις.

Δεν είναι αυτό, απλά έχω δει τόσα που δύσκολα μου κάνει κάτι εντύπωση ώστε να το σχολιάσω...

Αυτό με τη γκόμενα είναι άσχετο γιατί υπάρχουν άλλοι παράγοντες στη μέση. :)

όχι δεν ειναι ρατσισμος

ο ρατισμος θα είναι όταν εγώ, απορρίψω ή αποκλίσω τον ανθρωπο αυτον απο δουλεια, εκδήλωση ή δραστηριότητα ή κατι άλλο, χωρίς να τον ακούσω.

Τοτε ειναι ρατσισμός.

Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία οδηγούν σε λογικά συμπεράσματα, χωρις να ειναι στερεότυπα. Και αυτά ειναι τα στολίδια, σε άντρες ή το να προσπαθείς να εζωρίσεις απο το συνολο μεσω της εμφανισής. Είτε αυτό ειναι σκουλαρικια, ειτε αυτο ειναι ενα αρμανι κουστουμι σε μια εταιρία που ο κοσμος ντυνεται νορμαλ κλπ κλπ. Κ τα δυο ειναι κομπλεξ ομως.

Καλα το θεμα της αδελφής το είπα, δεν ειναι συνιφασμένο το ένα με το άλλο κ κακώς, κάκιστα χρησιμοποιησα τη λεξη αδελφη. κακώς

Μην ξεχνάς πως κ αυτος για μενα μπορει να με χαρακτηρίσει οπως θέλει.

η εντυπωση επισης δημιουργειται οχι μονο απο εμφανιση αλλα κ απο το πως προσεγγιζει καποιος καποιον. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ομως στην ελλαδα, ο κανονας ειναι αυτός. Φιγουρα. Και επειδη τοποθετούμαστε εδώ μεσα σε θέματα, τοποθετουμαστε ΄ΓΕΝΙΚΑ κ όχι σε ειδικες περιπτώσεις. και από τα δικά μου τα βιώματα σε αθήνα κ θεσσαλονίκη, λαρισα, λαμια, πατρα έχουν να μου πουν το εξής. το 90% ειναι φιγουρα! ξερεις ποσοι ποζεραδες κυκλοφορουν με μακρυ μαλλι κ το σαββατο κομμωτήριο? ρώτα τα θηλυκα εδώ μεσα κ θα σου πουν. :)

Vita Brevis

αν και ξεφεύγουμε από το θέμα θέλω να προσθέσω το εξής. Σίγουρα να κρίνουμε τον άλλο από την εμφάνιση του δεν είναι σωστό ωστόσο οφείλουμε όλοι να παραδεχτούμε ότι η εμφάνιση κάποιου αποτέλεί σημαντική πηγή πληροφοριών ειδικά στην αρχή π.χ. αν δω μία κοπέλα με μίνι λεοπάρ, βαμμένη κάργα μπορώ να σου πω τι μουσική ακούει, τι ενδιαφέροντα έχει που συχνάζει κλπ. Σίγουρα δεν μπορώ να την αξιολογήσω περισσότερο αλλά θα έχω μια καλή ιδέα αυτήν.

Επίσης θυμάμαι όταν είχα πάει σε μία από τιςπρώες μου συνεντεύξεις για δουλειά αφου τελείωσα την σχολή, αν και όμορφα και "ακριβά" ντυμένη τα ρουχα μου ήταν σπορ (και είχα ένα σκουλαρίκι στο ένα αυτί μου), θυμάμαι ότι η κυρία που μου έπαιρνε συνέντευξη είχε σχολιάσει την εμφάνιση μου (ενώ για τον βαθμό του πτυχιου μου, τις υποτροφίες μου κλπ. δεν είπε τίποτα), εγω απλά της απάντησα ότι σε περίπτωση που με προσλάμβανε θα μπορούσα να επιλέξω τα κατάλληλα ρούχα...

το θέμα είναι είναι ότι η πρώτη εντύπωση είναι σημαντική και΄΄συμφωνώ για με τον mylogic χ σε αυτό το θέμα. Επειδή στην ζωή μας οι περισσότεροι δεν είμαστε προνομιούχοι ώστε να μην συμβιβαζόμαστε ποτέ και με τίποτα σε θέματα εμφάνισης θα πρέπει να είμαστε περισσότερο ανοικτοί. Στην τελική φόρα το σκουλαρίκι και πέτα στην μόστρα το tatoo σου τις 16 ώρες τις ημέρας