Eldarion Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 οκ φιλε μου σευχαριστω...μηπως ξερεις πως μπορω να το κανω φορματ? Αν θελεις να κανεις Format η Hard Reset τοτε γραψε: *2767*3855# και μετα πατα το πληκτρο να κανει κληση....Θα σβησει τα παντα και θα εχει τις αρχικες ρυθμισεις οπως οταν το πηρες απο την Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Αν θελεις να κανεις Format η Hard Reset τοτε γραψε: *2767*3855# και μετα πατα το πληκτρο να κανει κληση....Θα σβησει τα παντα και θα εχει τις αρχικες ρυθμισεις οπως οταν το πηρες απο την Vodafone. το ιδιο δεν ειναι να κανεις επαναφορα ρυθμισεων μεσα απο την συσκευη? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldarion Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 το ιδιο δεν ειναι να κανεις επαναφορα ρυθμισεων μεσα απο την συσκευη? Οχι δεν ειναι το ιδιο,δεν εχει καμια σχεση,Στην Επαναφορα δεν σου σβηνει επαφες,μηνυματα,φωτογραφιες βιντεο και ολα τα σχετικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Οχι δεν ειναι το ιδιο,δεν εχει καμια σχεση,Στην Επαναφορα δεν σου σβηνει επαφες,μηνυματα,φωτογραφιες βιντεο και ολα τα σχετικα.. ευχαριστω φιλε μου...ευτιχως γιατι θα μπερδευα και τον φιλο απο πανω Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση..μπορειτε να κανετε βιντεοκληση γιατι εμενα δεν με αφηνει.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskos Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 :!: η αναβαθμιση με τα εικονιδια που ειναι πιο φωτεινα βρισκεται σ'αυτον τον φακελο?(V5 - MOD Cristal) και αν ναι μπορω να βαλω ελληνικα σ'αυτο ή μονο αγγλικα ισπανικα?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 :!: η αναβαθμιση με τα εικονιδια που ειναι πιο φωτεινα βρισκεται σ'αυτον τον φακελο?(V5 - MOD Cristal) και αν ναι μπορω να βαλω ελληνικα σ'αυτο ή μονο αγγλικα ισπανικα?:blink: Ναι μπορείς κανονικά. Μόλις το έβαλα εγώ, αλλά δεν μου πολύ αρέσει. Προτιμώ το κλασικό. Απλός λένε έχει extra ρυθμίσεις για java. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 εχετε καμια φωτο αυτης τις εκδοσης..? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 εχετε καμια φωτο αυτης τις εκδοσης..? Να εδώ μπορείς να το δεις, εγώ μόλις το έσβησα :) http://samsung-h1.blogspot.com/2010/07/firmware-look-cristal-h1-de-la-mano-de.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Να εδώ μπορείς να το δεις, εγώ μόλις το έσβησα :) http://samsung-h1.blogspot.com/2010/07/firmware-look-cristal-h1-de-la-mano-de.html ευχαριστω πολυ φιλε..παντως το μενου μαρεσει πολυ...μονο αυτο δεν αλλαζει? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 ευχαριστω πολυ φιλε..παντως το μενου μαρεσει πολυ...μονο αυτο δεν αλλαζει? Αλλάζει και λίγο τα contacts, δεν μπορείς να βάλεις δικιά σου φώτο νομίζω, και στις κλίσεις, δεν μπορείς να βάλεις 3D. Και έχουν βάλει εξτρά ρυθμίσεις για java. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 τωρα που ειπες για java σημερα εχω αρχισει να περναω καποια παιχνιδια στο κινητο..βλεπω ενα τιτλο που λεει οτι ειναι για αλλο κινητο..αυτα τα παιχνιδια παιζουν κανονικα σε ενα Μ1 χωρις αναβαθμηση οπως ειναι το δικο μου..?απο τις εφαρμογες που μας ειχες δωσει εσυ..;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskos Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Ναι μπορείς κανονικά. Μόλις το έβαλα εγώ, αλλά δεν μου πολύ αρέσει. Προτιμώ το κλασικό. Απλός λένε έχει extra ρυθμίσεις για java. ευχαριστω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Ναι μπορείς κανονικά. Μόλις το έβαλα εγώ, αλλά δεν μου πολύ αρέσει. Προτιμώ το κλασικό. Απλός λένε έχει extra ρυθμίσεις για java. Αυτά τα εικονάκια.. που ακριβώς τα βρίσκουμε ρε παιδιά?:confused: (το έχασα λίγο):lol: στο πακέτο τον 1.5GB απο το GMspain?:shifty: Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση..μπορειτε να κανετε βιντεοκληση γιατι εμενα δεν με αφηνει.. ναι κανονικότατα, έχω κάνει και μάλιστα πολλές φορές και με πάρα πολύ καλή ποιότητα! Πιστεύω πως εκεί που προσπάθησες έπιανες 3g ε; Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 ναι κανονικότατα, έχω κάνει και μάλιστα πολλές φορές και με πάρα πολύ καλή ποιότητα! Πιστεύω πως εκεί που προσπάθησες έπιανες 3g ε; ναι...εχω προσπαθησει πολλες φορες Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 ναι...εχω προσπαθησει πολλες φορες τότε μήπως το άτομο που προσπάθησες να καλέσεις δεν είχα 3g κάλυψη; μπορεί να συμβεί και αυτό !!! Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 τότε μήπως το άτομο που προσπάθησες να καλέσεις δεν είχα 3g κάλυψη; μπορεί να συμβεί και αυτό !!! δεν ξερω μαλλον..αμα ειναι θα προσπαθησουμε ξανα :p Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Αυτά τα εικονάκια.. που ακριβώς τα βρίσκουμε ρε παιδιά?:confused: (το έχασα λίγο):lol: στο πακέτο τον 1.5GB απο το GMspain?:shifty: Εδώ θα το βρεις http://samsung-h1.blogspot.com/2010/07/firmware-look-cristal-h1-de-la-mano-de.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Εδώ θα το βρεις http://samsung-h1.blogspot.com/2010/07/firmware-look-cristal-h1-de-la-mano-de.html Πρέπει να μου το είχες ξαναπεί... μόλις πήγα να το κατεβάσω, είδα ότι το είχα είδη!:lol: (πρέπει να βάλω μια τάξη στον δίσκο μου):p Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! :happy: Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Πρέπει να μου το είχες ξαναπεί... μόλις πήγα να το κατεβάσω, είδα ότι το είχα είδη!:lol: (πρέπει να βάλω μια τάξη στον δίσκο μου):p Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! :happy: Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου το μενού, πολύ παιδικό φαίνεται... Θα ήθελα με τις ίδιες ρυθμίσεις αλλά με κανονικό μενού. Θα μιλήσω με τον Μοισενκο μπας και το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου το μενού, πολύ παιδικό φαίνεται... Θα ήθελα με τις ίδιες ρυθμίσεις αλλά με κανονικό μενού. Θα μιλήσω με τον Μοισενκο μπας και το κάνει. εισαι μελος στο gsmspain??καταλαβενεις απο τα ισπανικα...?;)...παιδικο πιστευω δεν ειναι..αν και φαινεται λιγο απο τα χρωματα..:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Σκέφτομαι να βάλω Meego στο τηλέφωνο. Υπάρχει κάποιος που να το έχει κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fondas Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 (edited) Το Η1 360 δεν μπορεί να σώσει τις φωτογραφίες , έχω μόνο την μνήμη του τηλεφώνου όχι extra memory. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει την πρώτη πήγε Samsung Αθήνα για να το φτιάξουν, το μύνημα που βγάζει είναι Failed to create file '/mnt/ums/images/P100805_012800.jpg.06DLGV':read-only file system {code:0x8 Phone:i8320BUJA2 PDA:i8320BUJC1 CSC:i8320GRIJ6 Ευχαριστώ ΥΓ.Έχω κάνει όλα τα απαραίτητα αναβαθμίσεις reset, full reset. Η τελευταία αναβάθμιση έγινε πριν 5 μέρες δωρεάν απο το δύκτιο της VF και το πρόβλημα συνεχίζει. Edited August 4, 2010 by fondas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου το μενού, πολύ παιδικό φαίνεται... Θα ήθελα με τις ίδιες ρυθμίσεις αλλά με κανονικό μενού. Θα μιλήσω με τον Μοισενκο μπας και το κάνει. Χμμμ! ναι! αν έχεις κονέ... μας σώνεις!! :D μπάς και δούμε κι εμείς στο ελλαδιστάν μια άσπρη μέρα!:lol: Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts