Dobroveche Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Το PC Studio ψιλοάχρηστο είναι ούτως ή άλλως. :lol: Α επίσης από τον Opera μπορείτε να κάνετε bookmark τη διεύθυνση http://meteo.gr/i/#_main και να έχετε κι από εκεί πληροφορία για τον καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Κανονικότατα ! Σάν αποθηκευτικό χώρο. Διαλέγεις απλά κατά την σύνδεση μαζική αποθήκευση είτε στο τηλέφωνο είτε στην κάρτα -αν έχεις-. Βέβαια το Pc studio το ξεχνάς... Σωστά... πρίν μέρες θυμάμε... έτσι συνδεώταν, τώρα όποτε το συνδέω, λέει πως εκτελείτε ανάγνωση αρχείων..δοκιμάστε αργότερα!! (πάντα αυτό λέει):mad: καμιά ιδέα? Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 παιδια και γω ειχα δουλιες και δεν εμπαινα στο forum..διαβαζω ολες τις απαντησεις σας στο forum και απο εδω και περα θα μπαινω καθε μερα...:p:) εχω καποιες αποριες... θελω να κανω αναβαθμηση αλλα επειδη δεν εχω ξανακανει υπαρχει περιπτωση να περασει κανενα αρχειο στο κινητο η να σβηστει τιποτα???Εχω το Μ1... Κατι αλλο,μπορειτε να μου δωσετε κανενα link με καποιες εφαρμογες... Και μια τελευταια ερωτηση...οταν κατεβαζω εφαρμογες δωρεαν απο το shop χρεωνομαι ??? ευχαριστω για τον χρονο σας Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamerxristos Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 οι ρυθμίσεις για What's Up είναι οι εξείς: Ρυθμίσεις->Ρυθμίσεις δικτύου->Συνδέσεις Vodafone->Προσθήκη νέας σύνδεσης >>>>> Καθορισμός ονόματος: Ότι όνομα θες Όνομα πρόσβασης: internet Τύπος ελέγχου ταυτότητας: Κανονικό Όνομα χρήστη: (Το αφήνεις κενό) Κωδικός πρόσβασης: (Το αφήνεις κενό) Πρωτόκολλο: HTTP Αρχική Διεύθυνση WEB: (κατα προτίμηση κένο να μην χρεώνεσαι) Διεύθ.διακ.μεσολάβ.: 0.0.0.0 (οπως είναι) Αριθμός θύρας: 80 Χρόνος καθυστέρησης (δευτ.): (εγώ το έχω) 300 και στις Προχωρημένες εγώ έβαλα στην κατηγορία κίνησης: Εγγραφή (έτσι είναι και VF Live και τα άλλα...) μετά πρέπει να πας στις ρυθμήσεις του Ίντερνετ και να επιλέξεις την παραπάνω σύνδεση ως προτιμόμενη, για να μπείς στο 360 νομίζω πρέπει να πας σε κατάστημα της Vodafone... αυτές οι ρύθμίσεις είναι για WhatsUp, δεν νομίζω να είναι διαφορετικές για Κάρτα Cosmote απλά να σου θυμισω οτι η χρέωση είναι 10€ το MB όταν δεν έχεις πακέτο Internet On The Phone. για το πακέτο ΕΔΩ Παράθεση Samsung Galaxy 3, Nokia 6220 Classic, Samsung 360 M1, Nokia 6263, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson T316, Ericsson T28, Ericsson GH388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dobroveche Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Για να μπει 360 και Shop το κινητό πρέπει να έχει μέσα κάρτα Vodafone και μάλιστα σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis25 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Αύριο πάω να αγοράσω κινητό !!! Τα κινητά τα χρησιμοποιώ μόνο για μηνύματα , κλήσεις και κανένα παιχνιδάκι!! Λέω να πάω να αγοράσω το Samsung h1 να το πάρω ή θα έχω πρόβλημα ?? Aαα θα το χρησιμοποιώ με κάρτα cosmote !!! Τι λέτε ? Το προηγούμενο κινητό μου ήταν το nokia n81 8gb!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamerxristos Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Αύριο πάω να αγοράσω κινητό !!! Τα κινητά τα χρησιμοποιώ μόνο για μηνύματα , κλήσεις και κανένα παιχνιδάκι!! Λέω να πάω να αγοράσω το Samsung h1 να το πάρω ή θα έχω πρόβλημα ?? Aαα θα το χρησιμοποιώ με κάρτα cosmote !!! Τι λέτε ? Το προηγούμενο κινητό μου ήταν το nokia n81 8gb!!! θα έχεις πρόβλημα, πρώτον δεν παίζει να βρεις σε στοκ, δεύτερον θα χρειαστεί να κάνεις αναβαθμίσεις.... και οι αναβαθμίσεις σε αυτό το κινητό είναι Γολγοθάς... σου προτείνω το Galaxy S...... Παράθεση Samsung Galaxy 3, Nokia 6220 Classic, Samsung 360 M1, Nokia 6263, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson T316, Ericsson T28, Ericsson GH388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis25 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Γιατί να κάνω αναβαθμίσεις ??? γενικά με αυτά που θέλω θα έχω πρόβλημα ??? όταν λες δεν θα το βρεις σε στοκ τι εννοείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamerxristos Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Γιατί να κάνω αναβαθμίσεις ??? γενικά με αυτά που θέλω θα έχω πρόβλημα ??? όταν λες δεν θα το βρεις σε στοκ τι εννοείς ? με τις αναβαθμίσεις βοηθάει και τα μηνύματα, αφού η αρχική έκδοση παρουσιάζει προβλήματα στο μενού των μηνυμάτων. καποιος παρακάτω αναφέρει οτι δεν ειχε η Vodafone συσκευές... καλα αυτο είναι το τελευταίο πας στην Vodafone και βλεπεις επισεις βγαίνει το καινουργιο το Η2 αλλα όχι αύριο Παράθεση Samsung Galaxy 3, Nokia 6220 Classic, Samsung 360 M1, Nokia 6263, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson T316, Ericsson T28, Ericsson GH388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis25 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Μμμμμ κατάλαβα !!!! ευχαριστώ!!!! Εσύ έχεις το h1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamerxristos Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Μμμμμ κατάλαβα !!!! ευχαριστώ!!!! Εσύ έχεις το h1 ? εγώ έχω το Μ1 αλλά έχουν το ίδιο λογισμικό απλά έχει λιγότερα πάνω του και μικρότερη οθόνη..... Παράθεση Samsung Galaxy 3, Nokia 6220 Classic, Samsung 360 M1, Nokia 6263, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson T316, Ericsson T28, Ericsson GH388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis25 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Ααα είσαι ικανοποιημένος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamerxristos Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Ααα είσαι ικανοποιημένος ? είμαι ικανοποιημένος απο το Μ1 που το πηρα δωρεαν επειδή: -έχει πολύ ωραία οθόνη -εχει ωραίο ιντερνετ Browser -είναι αφής ειμαι της γνώμης οτι αν ήταν να δώσω λεφτά θα έπαιρνα άλλο κινητό Παράθεση Samsung Galaxy 3, Nokia 6220 Classic, Samsung 360 M1, Nokia 6263, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson T316, Ericsson T28, Ericsson GH388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loa Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 paidia mporw na valw diko m ixo klishs sto h1 i mono auta p exei apo mono t? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamerxristos Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 paidia mporw na valw diko m ixo klishs sto h1 i mono auta p exei apo mono t? μπορείς, αν κανεις και αναβαθμιση μπορεις να βάλεις οτι θές και στα μυνηματα Παράθεση Samsung Galaxy 3, Nokia 6220 Classic, Samsung 360 M1, Nokia 6263, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson T316, Ericsson T28, Ericsson GH388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 (edited) παιδια εγω εχω το Μ1 και δεν του εχω κανει καμια αναβαθμηση....δεν με πειραζουν τοσο η ηχοι το φοντο και τα bluetooth...με τα μυνηματα δεν εχω μεγαλο προβλημα...εχει κολλησει λιγες φορες και με ενα κλισιμο και ανοιγμα το κινητο ειναι μια χαρα...το κινητο μου αρεσει πολυ...ξερει κανενας κανα site να κατεβασω εφαρμογουλες??οχι απο το shop του 360 κανενα αλλο...αμα εχετε δωστε το μου please....το link που εδωσε ο φιλος πριν ισχει και για Μ1....απαντηστε μου...θελω καμια εφαρμογουλα για το κινητο μου...αν ειναι για Μ1 πως τις περναω στο κινιτο?????ευχαριστω για τον χρονο σας.... Edited July 12, 2010 by giothesuper Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dobroveche Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Ναι, οι εφαρμογές του tntslack κάνουν και για M1, το είχε ήδη απαντήσει σε σχετική ερώτηση άλλου χρήστη. Οδηγίες έχουν δοθεί αναλυτικά στις προηγούμενες σελίδες, αν κάποιος βαριέται να ανατρέξει, υπάρχουν οδηγίες και μέσα στο αρχείο. Είναι στα ισπανικά, μπορείτε να τις μεταφράσετε online. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamerxristos Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Ναι, οι εφαρμογές του tntslack κάνουν και για M1, το είχε ήδη απαντήσει σε σχετική ερώτηση άλλου χρήστη. Οδηγίες έχουν δοθεί αναλυτικά στις προηγούμενες σελίδες, αν κάποιος βαριέται να ανατρέξει, υπάρχουν οδηγίες και μέσα στο αρχείο. Είναι στα ισπανικά, μπορείτε να τις μεταφράσετε online. βασικά οι εφαρμογές του tntslack είναι για οθόνη 800χ480, μερικές εφαρμογές ειναι για διάφορα μεγέθη οθονών όπως το Anno και κάποια άλλα Παράθεση Samsung Galaxy 3, Nokia 6220 Classic, Samsung 360 M1, Nokia 6263, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson T316, Ericsson T28, Ericsson GH388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 ευχαριστω πολυ παιδια....παρα πολυ...:):)μου λετε και ενα τροπο αν ξερετε πως τις περναω στο κινητο?? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loa Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 πως ακριβως κανω αναβαθμιση? σας ρωταει ενας ασχετος:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 πως ακριβως κανω αναβαθμιση? σας ρωταει ενας ασχετος:p Αν ρήξεις μια ματιά ΕΔΩ... θα καταλάβεις! δεν είναι δισκολο;) Ή μέσω του NPS:D Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loa Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 ευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Έχοντας smartphone από εποχής SX1 μετά από 3 μήνες χρήσης της συσκευής θέλω να κάνω το δικό μου μικρό review. Τις πρώτες 2 μέρες που το είχα αγοράσει σκέφτηκα "θεέ μου τι βλακεία έκανα" καθώς οι ελλείψεις που είχε σε πολλούς τομείς με εκνεύριζαν αφάνταστα. Μετά από ψάξιμο αποφάσισα να κάνω μόνος μου το update με την έκδοση μαρτίου και πραγματικά ήταν η πρώτη φορά που έκανα αναβάθμιση σε κάποια συσκευή μου χωρίς να με νοιάζει αν θα πετύχει ή οχι αφού σαν κινητό το είχα ξεγράψει αφου δεν πρόσφερε αυτά που ζητούσα (διόρθωση: τα πρόσφερε απλά έπρεπε να γίνω το γιουσουφάκι της Vodafone) όπως Gps, Msn, εφαρμογές της προκοπής και όχι σε java και άλλα που τώρα δεν τα θυμάμαι. Ίσως με είχε καλομάθει το Symbian και μπορεί να το είχα θεοποιήσει και εγώ αφου είχα ασχοληθεί αρκετα. Αυτά που με κάνανε να το αποκτήσω (το πήρα δωρεάν από αναβάθμιση) ήταν η μεγάλη οθόνη που θα την βαθμολογούσα με 8,5/10 κάτι το οποίο πιστεύω πως είναι και το δυνατό χαρτί του τηλεφώνου. Η απόκρισή της δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει πάντα αλλά σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιητική προς το καλή. Εκεί που απογοητεύτηκα ικτρά ήταν το λειτουργικό και το πόσο εξαρτώμενο είναι το τηλέφωνο από τις υπηρεσίες 360. Τώρα θα μου πείτε ρε φίλε για να προωθήσει το 360 έβγαλε η Voda αυτό το τηλέφωνο όπως και το Μ1 και ίσως να έχετε δίκαιο σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό αλλά όταν παίρνεις ένα smartphone το θές απελευθερωμένο χωρίς περιορισμούς χωρίς να χρειάζεται jailbreak και άλλες αηδίες. Η κάμερα είναι σχετικά καλή το βίντεο πολύ καλό όπως και ο ήχος. Απλά πιστεύω πως ένα τηλέφωνο με τέτοιο επεξεργαστή με δυνατότητα απεικόνισης 3D και τέτοια οθόνη αδικείται από το LiMo και την βόντα. Περιμένω πως και πως την ώρα να μπορέσω να εγκαταστήσω Android σ'αυτή την συσκευή. Απο άποψης Hardware θα την βαθμολογούσα με 8,5/10 ενώ το λειτουργικό με 3/10 Αν θα ξαναέπαιρνα αυτή την συσκευή; Όχι με τίποτα. Τουλάχιστον δεν έδωσα ούτε σεντ. (αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι κάτι πλήρωσα με τις αχρείαστες και ξαφνικές χρεώσεις από το Voda 360) Μέχρι να απενεργοποιήσω το ιντερνετ κάθε κατά λάθος πάτημα εικονιδίου που συνδέεται στο 360 με χρέωνε τουλάχιστον 1 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamerxristos Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Θέμα: Εντυπώσεις μετά από 3 μήνες χρήσης... Σωστός... αντε να βάλουμε Android να τελειώνουμε!!! Παράθεση Samsung Galaxy 3, Nokia 6220 Classic, Samsung 360 M1, Nokia 6263, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson T316, Ericsson T28, Ericsson GH388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dobroveche Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Αν θα ξαναέπαιρνα αυτή την συσκευή; Όχι με τίποτα. Η προσωπική μου άποψη είναι πως είναι πραγματικά κρίμα για μία επιβάρυνση της τάξης των 4 ευρώ, που θα κόστιζε το μήνα ένα μικρό data plan, να επιλέξεις να εξαρτάσαι από τη διαθεσιμότητα public wi-fi, αλλά και να στερήσεις τον εαυτό σου από τη χρήση όλων αυτών των "καλουδιών" που το τηλεφωνάκι προσφέρει μέσω 360. Κατά τα άλλα γενικότερα συμφωνώ με όλα όσα γράφεις ωστόσο πρέπει να πω ότι βλέπω μια αργή αλλά υπαρκτή εξέλιξη στο θέμα του H1, καθώς κάθε 3 και λίγο κυκλοφορούν νέα custom firmwares στο net. Χτες του φόρεσα 2, τα οποία δε ξέρω πως, αλλά έκαναν την απόκριση της οθόνης και τα scrollαρίσματα να είναι ασύλληπτα γρήγορα, σαν να είχα ένα εντελώς νέο τηλέφωνο. Το ένα ήταν αισθητικά κακάσχημο βέβαια και το έβγαλα, το δεύτερο το κράτησα ουσιαστικά έχουν πειράξει μόνο την οθόνη των apps, αλλά πάει σφαίρα. Το Samsung Firmwares έγραψε χθες ότι θα ανεβάσει customs για το LiMo R3. Από άλλα λειτουργικά το android porting φαίνεται να είναι σε εξέλιξη και το meego porting υποτίθεται ότι λειτουργεί ωστόσο δεν το έχω ρισκάρει. Waiting for LiMo 3 λοιπόν και ομολογώ ότι έχω αγαπήσει απίστευτα αυτή τη συσκευή. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts