RAAD Δημοσιεύτηκε August 10, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 10, 2003 Θέλω να αγοράσω ένα laptop για να αντικαταστίσω το παλίο μου. Δεν θέλω να δώσω και πολλά λεφτά γύρω στα 1000 euro και στην συνέχεια να το εξοπλίσω με καρτες GPRS Bluetooth wifi όλα αυτα τα θελω απαραίτητα σε PCMCIA ώστε να τα έχω όλα μέσα στο laptop. Για laptop προτείνω http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Product_Id=147036&Merchant_Id=1&sts_cid=3 ακούω σχόλια και τιμές γύρω απο το θέμα! Επισης η μπαταρία του laptop αυτου νου κρατάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. August 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2003 Η συμβουλή μου είναι πάρε κάτι επώνυμο και μην εμπιστευεσαι τέτοιες λύσεις. Πρόσεξε ακόμα τον αριθμό των PCMCIA θυρών. Απ' ότι κατάλαβα θέλεις και τα 3 να είναι σε PCMCIA κάρτες, σωστά; Δεν νομίζω όμως οτι κάποιο Laptop δέχεται 3 PC Cards. Ίσως μα πρεπει να στραφείς σε κάποιο Laptop με κάποια από αυτές τις δυνατότητες ενσωματωμένη. Δες και τον πολύ καλό USB Bluetooth adaptor της USB που μπορείς να τον βρεις έως και στο 1/3 του κόστους αντιστοιχων επωνυμων υλοποιήσεων σε PCMCIA. Τέλος έχε υπόψιν σου ότι Bluetooth και Wifi δουλεύουν σε κοντινές συχνότητες. Εμένα αυτό μου έχει δημιουργίσει κάποιες παρεμβολές. Όχι απαγορευτικές για την ταυτόχρονη λειτουργία τους όμως. Αν και οι δύο συσκευές έιναι σε PC Card θα βρίσκονται ακόμα πιο κοντά μεταξύ τους κι ίσως αυτό να σου δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα. Δεν το ξέρω. Για τη διάρκεια της μπαταρίας που ρωτάς, δεν παίζει μόνο ρόλο η χωρηρικότητά της αλλά και η κατανάλωση. Δεν πιστεύω οτί μπορεί ένα Laptop με Desktop CPU να ανταγωνιστεί σε αυτονομία κάποιο άλλο με Mobile ή Cetrino. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. August 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2003 Αν είναι να πάρεις φορητό κατά παραγγελία πάρε από τα Multirama. Οι φορητοί του Πλαισίου είναι άθλιοι σαν κατασκευή. Όταν πατάς το πληκτρολόγιο βουλιάζει !!!! και η οθόνη δεν είναι και πολύ καθαρή. Πάντως για Bluetooth κοίτα αυτόν τον USB αντάπτορα και το GPRS είναι κάπως σχετικό γιατί αν έχεις Bluetooth κινητό με GPRS είναι πολύ καλύτερα. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2003 Για να μην πάρεις laptop με desktop cpu δες αυτό το thread: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=1651 Μιας και θέλεις wifi πρέπει να σκεφτείς την λύση laptop με centrino που πάει πακέτο με ενσωματομένο wifi οπότε σου μένουν 2 pcmcia κενές για τα υπόλοιπα. ;) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. August 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic Για να μην πάρεις laptop με desktop cpu δες αυτό το thread: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=1651 Μιας και θέλεις wifi πρέπει να σκεφτείς την λύση laptop με centrino που πάει πακέτο με ενσωματομένο wifi οπότε σου μένουν 2 pcmcia κενές για τα υπόλοιπα. ;) Δεν θα βρει με τίποτα Centrino στα 1000 ευρώ. Εξάλλου μπορεί να βρει μια Wi-fi κάρτα 802.11g σε πολύ φτηνή τιμή που είναι σαφώς καλύτερη από το 802.11b του Centrino. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. August 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gbil Δεν θα βρει με τίποτα Centrino στα 1000 ευρώ. Εξάλλου μπορεί να βρει μια Wi-fi κάρτα 802.11g σε πολύ φτηνή τιμή που είναι σαφώς καλύτερη από το 802.11b του Centrino. Κατ'αρχήν είναι απίθανο στα 1000 ευρώ να βρεί Laptop με 3 PCMCIA, κατά δεύτερον οι κάρτες αυτές προεξέχουν από το Laptop (π.χ. η 3com WiFi που έχω εγώ) και τρίτον αυξάνουν την κατανάλωση περισσότερο από αυτές που είναι onboard. Επίσης σκέψου 80 ευρώ για WiFi, 50 ευρώ για bluetooth και 200 - 300 ευρώ το GPRS. Βέβαια με GPRS onboard δεν νομίζω να βρεί... Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2003 Με 1100 παιρνεις Τoshiba 1410 604 με wifi ready, το εχω κι εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2003 Πάρε κάτι επώνυμο! Αυτά τα συστήματα είναι σαν να παίρνεις έτοιμο σύστημα desktop! Υπάρχει περίπτωση να δουλεύουν όλα σωστά; Notebook με 3 PCMCIA δεν έχω δει ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. August 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2003 xoris na bazo stoixima nomizo oti exo dei laptop ma ensomatomeno gprs, enan Genesis, entaksei apo marka den leei polla aplos pros enimerosi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον giorgaras xoris na bazo stoixima nomizo oti exo dei laptop ma ensomatomeno gprs, enan Genesis, entaksei apo marka den leei polla aplos pros enimerosi... Gericom.... προς ενημέρωση!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. August 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2003 Φίλε δεν ξέρω αν έχει βγάλει και η εταιρεία που λες, αλλά επειδή το βλέπω τώρα σε ένα περιοδικό είναι το Genesis M1905 αυτό που λέω και κάνει 1.665 ευρώ δεν ξέρω αν έχει φπα η τιμή. Προφανώς θα έχει βγάλει και η Gericom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2003 Αυτός που λες εσύ θα είναι πιο καινούριος! Ο Gericom έχει αρκετό καιρό στην αγορά! Οτι και να'ναι αν δεν είναι toshiba.... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. August 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2003 Εντάξει σίγουρα δεν νιώθεις άνετα με μια τέτοια μάρκα μέχρι να το αγοράσεις. Αν το αγοράσεις και σου βγει καλό, τότε όλα πάνε ρολόϊ. Εγώ είχα toshiba αλλά όταν αποφάσισα να αλλάξω για να μην σκάσω πολλά λεφτά πήρα fujitsu-siemens που έχει παραπάνω δυνατότητες από πολλούς toshiba και απλώς δεν έχω mobile cpu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2003 Η διαφορά δεν είναι μόνο στην CPU! Πίστεψέ με... Sorry για το off topic! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. August 11, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2003 Στην αρχή θα πάρω τις κάρτες PCMCIA Και θα τις βάλω στο παλιό laptop που αντέχει μια χαρά αλλά δεν εχει cdrw ! και η μπαταρία με xp + bluetooth + gprs κρατάει 30 λεπτά. Τώρα για τις κάρτες λέω να πάρω για GPRS + wifi την κάρτα της νόκια αλλα είναι καλή ?πέρνει εξωτερική κεραία για μετέπιτα σύνδεση με εξωτερική κεραια!? Για bluetooth εχω USB Bluetooth adaptor εξωτερικό αλλά θέλω να τα έχω όλα μέσα στο laptop (Παραξενιά). Τι τιμές παίζουν με την νοκια d211? Όσο αφορά το Laptop για πείτε λίγο τιμές σε μοντέλα που προτείνετε με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (πάνω απο 2 ώρες σε φυσιολογικές καταστάσεις) και όσο το δυνατόν οικονομικός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. August 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2003 Κοίτα με χίλια ευρώ δεν νομίζω να βρείς κάτι που να κρατάει 2 ώρες... Στα 1500 ευρώ + ΦΠΑ μπορείς να βρείς με WiFi και bluetooth onboard... Πιστεύω ότι αξίζει τη διαφορά χρημάτων... Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. August 11, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον valerio Κοίτα με χίλια ευρώ δεν νομίζω να βρείς κάτι που να κρατάει 2 ώρες... Στα 1500 ευρώ + ΦΠΑ μπορείς να βρείς με WiFi και bluetooth onboard... Πιστεύω ότι αξίζει τη διαφορά χρημάτων... Μπορείς να αναφέρεις Μοντέλα με link? Επισης πέρνουν εξωτερική κεραία για το wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. August 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον RAAD Μπορείς να αναφέρεις Μοντέλα με link? Επισης πέρνουν εξωτερική κεραία για το wifi? Σειρά ΙΒΜThinkPad R40 5MG:Intel ® CentrinoTM mobile technology Intel® Pentium ® M processor 1.30GHz, 256/2048 ΜΒ RAM, 40GB HD, 15" TFT, CDRW/DVDROM Combo, 56K Modem V92, 10/100 Ethernet - Integrated, Windows XP Professional, 1 χρόνος εγγύηση. Tιμή: 1580* € Χαρακτηριστικά ThinkPad Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. August 11, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2003 Εκτός απο Ibm ξέρεις κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts