stile23 Δημοσιεύτηκε September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 21, 2009 Καλημέρα σε όλους σας Έχω blog εδώ και καιρό με περίπου 1000 επισκέπτες το μήνα και θέλω να βγάλω κάποια λεφτά γιατί από τις διαφημίσεις google μόνο 50 ευρω έβγαλα το χρόνο – θέλω να ρωτήσω με δικό μου domain βγάζω λεφτά? Αξίζει ? πόσο θα πληρώνω για ένα δικό μου domain σε κατάληξη com? Υπάρχει άλλως τρόπος να βγάλω λεφτά ? Παρακαλώ απαντήστε οποίος γνωρίζει Ευχαριστώ εκ τον προτέρων :!::!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Δεν αρκεί το domain, πρέπει να πληρώνεις και για τον server για να μπορείς να βάζεις ότι θέλεις από διαφημίσεις. Μετά βάλε όσα banner θες. Αλλά να ξέρεις ότι server και domain (κυρίως το πρώτο) θέλουν λεφτά κάθε μήνα. Φρόντισε να μην μπαίνεις μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts