vastegial_74 Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Είμαι με sndroid και σκέφτομαι τη μετάβαση. Έχω συνδρομή Spotify, Netflix. Σε iPhone απλά κατεβάζω τις εφαρμογές περνάω τα στοιχεία μου και ok; Έχω μπερδευτεί λίγο γιατί ξέρω σίγουρα πως άλλες εφαρμογές που έχω αγορασμένες από το playstore όπως το sygic πρέπει να τις ξαναπάρω.... Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Είμαι με sndroid και σκέφτομαι τη μετάβαση. Έχω συνδρομή Spotify, Netflix. Σε iPhone απλά κατεβάζω τις εφαρμογές περνάω τα στοιχεία μου και ok; Έχω μπερδευτεί λίγο γιατί ξέρω σίγουρα πως άλλες εφαρμογές που έχω αγορασμένες από το playstore όπως το sygic πρέπει να τις ξαναπάρω.... Ναι μονο τα credentials ξαναβαζεις και εισαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 (edited) καλησπέρα χρόνια χρήστης iphone 4 μέχρι πριν 3 χρόνια που άλλαξα πρόσφατα πήρα ένα ipad air 2019 Είχα παλαιά το Vshare και κατέβαζα εφαρμογές Τώρα τι μπορώ να βάλω για να κατεβάζω δωρεάν εφαρμογές? Edited September 20, 2020 by cristofer9680 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Αγόρασα ένα 6S στον πατέρα μου, και με ρώτησε αν μπορεί να ακούει μουσική, και πώς. Βρήκα στο App Store ότι υπάρχει εφαρμογή για τον σταθμό που ήθελε, και αφού την εγκατέστησα, είδα πως έχει βγάλει ένα widget της εφαρμογής στην lockscreen, το οποίο δεν θέλω να υπάρχει εκεί. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε πώς μπορώ να το απενεργοποιήσω; Όταν θέλει να ακούει τον σταθμό μπορεί να το κάνει μέσα από την εφαρμογή, δεν χρειάζεται να το κάνει από το Play button που υπάρχει στο widget της lockscreen. Ευχαριστώ. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts