SeCtoR Δημ. March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 forthnet karfwto paidia,h acn einai fthnh alla gia ta mpaza :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SeCtoR (21 Μάρ. 2004 , 01:10) forthnet karfwto paidia,h acn einai fthnh alla gia ta mpaza :whistle: Μα η Forthnet είναι φθηνότερη από την ACN. :confused: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2004 H pio fthini 384 pleon einai h vivodi! Oloi vivodi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (21 Μάρ. 2004 , 15:50) H pio fthini 384 pleon einai h vivodi! Oloi vivodi! ouao! elpizw kai euxomai mexri na liksei to trimino pou exw kanei me ti forthnet,na ftininoun ki alo :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasal Δημ. May 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2004 Eμένα με vivodi παίζει από 40-43kbps (384kbps) και δεν είμαι μόνος μου στον ρούτερ..... :rolleyes: VIVODI είσαι μεγάλη! Παράθεση Όποιος γελάει όταν όλα πάνε στραβά, έχει βρει κάποιον να "του τα φορτώσει". :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Ρε παιδιά,εγώ είδα τις τιμές στην "Q " για αόριστη σύνδεση και την χρέωνε 25€ το μήνα,με ΦΠΑ πάει στα 30€ περίπου, ενώ στις άλλες είναι η αορίστου 30€ , με ΦΠΑ δηλαδή 35€ περίπου? Αξίζει λέτε??? Και η "Q " χρησιμοποιεί το δίκτυο της HOL, που πιστεύω πως είναι πολύ καλό.Δεν ξέρω όμως για το τί ταχύτητες θα πιάνει στο download!! Ξέρει κανείς? Και το καλό ότι τις χρεώνει στο λογαριασμό του κινητού "Q " με σύνδεση, αν έχεις βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas-k (29 Μάι. 2004 , 00:15) Ρε παιδιά,εγώ είδα τις τιμές στην "Q " για αόριστη σύνδεση και την χρέωνε 25€ το μήνα,με ΦΠΑ πάει στα 30€ περίπου, ενώ στις άλλες είναι η αορίστου 30€ , με ΦΠΑ δηλαδή 35€ περίπου? Αξίζει λέτε??? Και η "Q " χρησιμοποιεί το δίκτυο της HOL, που πιστεύω πως είναι πολύ καλό.Δεν ξέρω όμως για το τί ταχύτητες θα πιάνει στο download!! Ξέρει κανείς? Και το καλό ότι τις χρεώνει στο λογαριασμό του κινητού "Q " με σύνδεση, αν έχεις βέβαια. Βασικά η Q είναι ελάχιστα ακριβότερη (για κάτι cents μιλάμε) από τη Forthnet. Η Vivodi είναι ακόμα φθηνότερη, κάτω από 20 ευρώ χωρίς το ΦΠΑ. Όσο για το δίκτυο της HOL έχω ακούσει αρκετά άσχημα σχόλια, αλλά μπορείς να πάρεις demo account. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Σωστά τα λες,απλά η μια τα θέλει τα λεφτά ντούκου (FORTHnet) ενώ η άλλη τα θέλει κάθε μήνα μαζί με το λογαριασμό. Καλύτερα δεν είναι να πληρώνεις κάθε μήνα αν δεν τα έχεις να τα δώσεις μαζεμένα? Για λίγα cents δε χάλασε ο κόσμος. Απλά με ενδιαφέρει να είναι γρήγορο το internet και να κατεβάζει γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Για αυτό σου ανέφερα και τη Vivodi που είναι με διαφορά η φθηνότερη και έχει κορυφαία ταχύτητα (μόνο σε pings υστερεί). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Το καλό όμως με την "Q" είναι ότι μπορώ να χρησιμοποιώ τη σύνδεση και σαν dial-up PSTN ή ISDN αν δεν είμαι στο σπίτι.Δεν ξέρω αν η Vivodi το έχει αυτό αλλά απ'ότι ξέρω η OTEnet το χρεώνει και αυτό από 5€ μέχρι και 10€. Όσο για τη γραμμή DSL της Vivodi και όχι του ΟΤΕ δε με πολυ νοιάζει μιας και η διαφορά είναι κάπου 4€ και δε θα ήθελα να προσθέσω κι άλλο λογαριασμό.Απλά επιλέγω DSL OTE και "Q" σύνδεση αφού έρχονται ούτως ή άλλως αυτοί οι δυο λογαριασμοί στο σπίτι. Λες να μην αξίζει η σύνδεση με "Q" (με HOL στην ουσία) ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas-k (29 Μάι. 2004 , 01:05) Το καλό όμως με την "Q" είναι ότι μπορώ να χρησιμοποιώ τη σύνδεση και σαν dial-up PSTN ή ISDN αν δεν είμαι στο σπίτι.Δεν ξέρω αν η Vivodi το έχει αυτό αλλά απ'ότι ξέρω η OTEnet το χρεώνει και αυτό από 5€ μέχρι και 10€. Όσο για τη γραμμή DSL της Vivodi και όχι του ΟΤΕ δε με πολυ νοιάζει μιας και η διαφορά είναι κάπου 4€ και δε θα ήθελα να προσθέσω κι άλλο λογαριασμό.Απλά επιλέγω DSL OTE και "Q" σύνδεση αφού έρχονται ούτως ή άλλως αυτοί οι δυο λογαριασμοί στο σπίτι. Λες να μην αξίζει η σύνδεση με "Q" (με HOL στην ουσία) ????? Όχι η Vivodi δεν πρσφέρει ούτε επί πληρωμή dial-up σύνδεση. Αλλά έχε υπόψη σου ότι η vivodi λειτουργεί και ως ÍSP μέσω DSL γραμμής του ΟΤΕ και είναι με διαφορά φθηνότερη από τις άλλες. Αν δε χρησιμοποιείς πολύ συχνά dial-up συνδέσεις ίσως σε καλύπτει ο συνδιασμός Vivodi για ADSL και μιας Netkey από αυτές που έχουν διάρκεια 6 μήνες και κοστίζουν 10 ευρώ. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Δεν ξέρω τί είναι τα Shared LLU και τα Full LLU που αναφέρονται στον τιμοκατάλογο της Vivodi,αλλά αν επιλέξεις το Full LLU η τιμή είναι ίδια με αυτή του ΟΤΕ,όπως το βλέπω η Full LLU θα είναι καλύτερη ως πιο ακριβή.Τώρα τα 5€ δε νομίζω να είναι και μεγάλη διαφορά,ούτως ή άλλως μια φορά θα τα πληρώσω για την ενεργοποίηση και όχι κάθε μήνα. Αλλά έτσι που περιγράφεται η διαδικασία νομίζω πως θα είναι πιο χρονοβόρα αν πάρω DSL γραμμή με τη Vivodi. Τώρα δεν ξέρω τι να επιλέξω πραγματικά.Απλά με διευκολύνει η"Q" αφού θα πληρώνω κάθε μήνα και όχι όλα μαζί στην αρχή. Απλά με ενδιαφέρει η ταχύτητα download. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas-k (29 Μάι. 2004 , 01:34) Δεν ξέρω τί είναι τα Shared LLU και τα Full LLU που αναφέρονται στον τιμοκατάλογο της Vivodi,αλλά αν επιλέξεις το Full LLU η τιμή είναι ίδια με αυτή του ΟΤΕ,όπως το βλέπω η Full LLU θα είναι καλύτερη ως πιο ακριβή.Τώρα τα 5€ δε νομίζω να είναι και μεγάλη διαφορά,ούτως ή άλλως μια φορά θα τα πληρώσω για την ενεργοποίηση και όχι κάθε μήνα. Αλλά έτσι που περιγράφεται η διαδικασία νομίζω πως θα είναι πιο χρονοβόρα αν πάρω DSL γραμμή με τη Vivodi. Τώρα δεν ξέρω τι να επιλέξω πραγματικά.Απλά με διευκολύνει η"Q" αφού θα πληρώνω κάθε μήνα και όχι όλα μαζί στην αρχή. Απλά με ενδιαφέρει η ταχύτητα download. Mα αυτό σου λέω, πέρα από τις δύο υπηρεσίες που πρσφέρει με δικιά της γραμμή, η Vivodi λειτουργεί και σαν ISP μέσω ΟΤΕ, όπως η Forthnet και η OTENET. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 OK,thanks!!! θα το σκεφτώ και θα αποφασίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 ΟΚ, δική σου είναι η απόφαση, απλά ήθελα να σε ενημερώσω ότι έχεις και αυτήν την επιλογή. Το κόστος είναι 17 ευρώ για 256άρα σύνδεση και 23,9 ευρώ για 384άρα. Χωρίς ΦΠΑ αυτά. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghalas Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 prepei na tsekareis kai thn perioxi sou na deis ti paizei kalytera ekei. Egw sto maroussi me forthnet 384k spania peftw katw apo 40k sta downloads akoma kai peak time. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts