Geezor Δημοσιεύτηκε September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 1, 2009 Γεια σας παιδια.Σκεφτομαι να ενσωματωσω χρηση Ιντερνετ στο προγραμμα μου για το κινητο και ηθελα αν μπορει να δωσει καποιος 2-3 παραδειγματα ποσα KB κατεβαζεις απο το κινητο σε ορισμενες περιπτωσεις οπως -να ανοιξεις π.χ.σελιδα οπως το forum αυτο και να περιηγηθεις 5-10 λεπτα -να δεις ενα video 3-4 λεπτα στο youtube -να δεις τον καιρο με την αντιστοιχη εφαρμογη (σε Iphone θα γινει η χρηση) -οποιοδηποτε παρομοιο παραδειγμα ωστε να παρω μια ιδεα για να αποφασισω ποσα MB το μηνα να ενσωματωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Γεια σας παιδια.Σκεφτομαι να ενσωματωσω χρηση Ιντερνετ στο προγραμμα μου για το κινητο και ηθελα αν μπορει να δωσει καποιος 2-3 παραδειγματα ποσα KB κατεβαζεις απο το κινητο σε ορισμενες περιπτωσεις οπως -να ανοιξεις π.χ.σελιδα οπως το forum αυτο και να περιηγηθεις 5-10 λεπτα -να δεις ενα video 3-4 λεπτα στο youtube -να δεις τον καιρο με την αντιστοιχη εφαρμογη (σε Iphone θα γινει η χρηση) -οποιοδηποτε παρομοιο παραδειγμα ωστε να παρω μια ιδεα για να αποφασισω ποσα MB το μηνα να ενσωματωσω. εγω που εκανα ολα αυτα που αναφερεις καθε μερα σχεδον και επιπλεον με παραλαβη-αποστολη email , οταν ειχα το Magic που ειχε προγραμμα μετρησης ημουν περιπου στα 10 MB την ημερα 300 μηνα ....εχω 500 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 Να προσέξεις γιατί μετράνε και τα kb που στέλνεις και αυτά που λαμβάνεις σαν ΣΥΝΟΛΟ. Στο λέω γιατί και εγώ δεν το χώνεψα καλά όταν είχα ίντερνετ στο κινητό. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 DUMeter!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 To Netlimiter 2 Monitor είναι μακράν το καλύτερο και είναι και δωρεάν! Σου δείχνει και ανά μήνα/μέρα/ημερομηνία/πρόγραμμα για να ξέρεις που είσαι και να μην ξεφεύγεις. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν δουλεύει ακόμα σε win7 αλλά σύντομα θα βγάλουν το 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 To Netlimiter 2 Monitor είναι μακράν το καλύτερο και είναι και δωρεάν! Σου δείχνει και ανά μήνα/μέρα/ημερομηνία/πρόγραμμα για να ξέρεις που είσαι και να μην ξεφεύγεις. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν δουλεύει ακόμα σε win7 αλλά σύντομα θα βγάλουν το 3 Aυτό για PC δεν είναι?Ο φίλος ρωτάει για κινητό Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Σκεφτομαι να ενσωματωσω χρηση Ιντερνετ στο προγραμμα μου για το κινητο και ηθελα αν μπορει να δωσει καποιος 2-3 παραδειγματα ποσα KB κατεβαζεις απο το κινητο σε ορισμενες περιπτωσεις οπως -να ανοιξεις π.χ.σελιδα οπως το forum αυτο και να περιηγηθεις 5-10 λεπτα για να αποφασισω ποσα MB το μηνα να ενσωματωσω. :O - να ρωτησω το ιδιο με τον ανω συνφορουμιτη συν γραψιμο 2-3 Gmail συν λιγο chat αυτου ενω ειμαι στη δουλεια στα ποσα ΜΒ περιπου ανα μερα θα ειμαι ? το λεω γιατι σε αλλα τοπικ διαβαζω για ξεπερασμα και πολλα ευρω λογαρισμο (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Εγώ έχω 100mb στο πρόγραμμα, αλλά δεν χρησιμοποιώ και πολύ να στέλνω-παίρνω email...αν το κάνεις σε καθημερινή βάση όμως και πάλι πιστεύω ότι φτάνουν. Μπορεί και να κάνω λάθος, εμένα μου φτάνουν και μου περισεύουν για την ελαφριά χρήση που του κάνω. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 :rolleyes: - φιλε μου αυτο ειναι βασικο για μενα γιατι ακουω τρελες ιστοριες με netbook [εκει κατεβαινουν πολλα ΚΒ οταν ανοιγει η σελιδα] και φοβηθηκα πολυ να μη την πατησω ,σκεφτηκα λοιπον αφου το θελω ισα για mail/chat να παρω κινητο με ιντερνετ οπου εκει ειναι πιο μικρο το νουμερο (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 ότι και αν κάνεις με κινητό, έχε ένα μετρητή gprs χρήσης...και θα είσαι μια χαρά. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 :worry: - μπορει να κατεβασει κανεις καποιον και να τον εγκαταστησει σαν προγραμμα ας πουμε ? Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 :worry: - μπορει να κατεβασει κανεις καποιον και να τον εγκαταστησει σαν προγραμμα ας πουμε ? Κάνε μια αναζήτηση στο google για gprs monitor και θα βρεις σίγουρα. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 ;) - ΟΚ σε ευχαριστω πολυ (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 To Netlimiter 2 Monitor είναι μακράν το καλύτερο και είναι και δωρεάν! Σου δείχνει και ανά μήνα/μέρα/ημερομηνία/πρόγραμμα για να ξέρεις που είσαι και να μην ξεφεύγεις. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν δουλεύει ακόμα σε win7 αλλά σύντομα θα βγάλουν το 3 πολυ ενδιαφερον φαινεται το προγραμματακι..εμενα με ενδιαφερει το εξης..εαν το τρεχω σε εναν υπολογιστη ο οποιος ενιοτε συνδεεται με wifi και ενιοτε με καρτουλα κινητης θα μπορει να μου λεει ογκους δεδομενων ανα περιπτωση? ευχαριστω! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limplixos Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Εγώ έχω 100mb στο πρόγραμμα, αλλά δεν χρησιμοποιώ και πολύ να στέλνω-παίρνω email...αν το κάνεις σε καθημερινή βάση όμως και πάλι πιστεύω ότι φτάνουν. Μπορεί και να κάνω λάθος, εμένα μου φτάνουν και μου περισεύουν για την ελαφριά χρήση που του κάνω. Σε H/Y ? Aν όχι, σε φορητό με περίπου 1 ώρα ελαφριά χρήση την ημέρα (κυρίως e-mail) πιστεύετε πως επαρκούν τα 100MB ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts