stevetra Δημοσιεύτηκε February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 10, 2004 Μπορει κάποιος να μου πει αναλυτικά τι πρέπει να κάνω στα XP για format?Εχω γράψει ολα τα αρχεια και τα προγραμματα που μου χρειάζονται σε CD-RW. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 τα εχουμε αρκετες φορες, αλλα anyway ... :) στα xp δεν χρειαζεται κατι ιδιαιτερο, κατα την διαρκεια της εγκαταστασης σου δινεται η ευκαιρια για format, απλως κανε boot απο το cd των xp Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 molis anoiksei to pc, pata to pliktro DEL 8a mpeis sto BIOS. Bale first boot CDROM Bale to cd mesa Kai kane manual reboot Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Για να βγαλεις εντελως τα Xp απο το συστημα σου ο καλυτερος τροπος ειναι να κανεις fdisk. Βαλε μια bootdisk και under dos γραψε fdisk. Αν δεν εχεις ιδεα τι ειναι το fdisk τοτε βαλε το cd των Xp και κανε οτι θα εκανες οταν εκανες install. Σε ενα σημειο θα σου πει αν θες να κανεις format τον σκληρο, επελεξε ναι αλλα σε fat ή σε ntfs. Μολις τελειωσει το format θα παει να κανει restart, τοτε εσυ βγαλε το cd και εισαι ενταξει. Ο σκληρος σου δισκος ειναι αδειος και ετοιμος για να βαλεις τα νεο λειρουργικο. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Γιατι μενετε ακομα κολλημενοι στο Fat δεν μπορω να καταλαβω... Σαφως ανωτερο ασφαλεστερο και ταχυτερο το Νtfs με καλυτερα χαρακτηριστικα απ'οτι το υπεργερασμενο Fat.Και γιατι να επιστρεψει στα Millenium?δεν ζητησε κατι τετοιο.... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος porcupine (10 Φεβ. 2004 , 20:26) Γιατι μενετε ακομα κολλημενοι στο Fat δεν μπορω να καταλαβω... Σαφως ανωτερο ασφαλεστερο και ταχυτερο το Νtfs με καλυτερα χαρακτηριστικα απ'οτι το υπεργερασμενο Fat.Και γιατι να επιστρεψει στα Millenium?δεν ζητησε κατι τετοιο.... Λαθος δικο μου. Εκανα copy paste απο ενα αλλο θεμα που ζητουσε format + εγκατασταση millenium. Απλα με προλαβες πριν το αλλαξω.... :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος porcupine (10 Φεβ. 2004 , 20:26) Γιατι μενετε ακομα κολλημενοι στο Fat δεν μπορω να καταλαβω... Σαφως ανωτερο ασφαλεστερο και ταχυτερο το Νtfs με καλυτερα χαρακτηριστικα απ'οτι το υπεργερασμενο Fat. Πραγματικά... Από τότε που χρησιμοποιώ ntfs δεν έχω δει σχεδόν ποτέ scandisk μετά από διακοπή ρεύματος ή άλλο πρόβλημα. Πολύ πιο αξιόπιστο file system. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 nai vre pedia alla me ntfs pws kaneis scandisk an thes na deis pws eisai apo bad sector? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (10 Φεβ. 2004 , 20:58) Πραγματικά... Από τότε που χρησιμοποιώ ntfs δεν έχω δει σχεδόν ποτέ scandisk μετά από διακοπή ρεύματος ή άλλο πρόβλημα. Πολύ πιο αξιόπιστο file system. Μπα; Έτσι νομίζεις εσύ! Σε μένα το @#$(@#$()%NTFS όποτε πέφτει το ρεύμα ξεκινάει το ChkDsk (δεν υπάρχει Scandisk στην ουσία) και υποτίθεται ότι διορθώνει τα σφάλματα. Στην επόμενη επανεκκίνηση όμως μου λείπουνε και 2-3 αρχεία (συνήθως dll των Windows τα οποία και ξαναπερνάω από το cd) τα οποία αρχεία ΔΕΝ υπάρχουν στο found.000 ή αν υπάρχουν είναι μηδενικού μήκους. Στα Windows 98 και στο Scandisk δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Ποτέ δε μου χάθηκαν αρχεία. Ερώτηση: Αν πάθει κάτι ο δίσκος σου ο NTFS και χαλάσει η εγκατάσταση των Windows, μπορείς μετά να δεις τα αρχεία σου σε άλλο υπολογιστή και να τα σώσεις ή σου ζητάει κωδικούς και τα τοιαύτα; Και αν ναι, πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (10 Φεβ. 2004 , 22:43) Μπα; Έτσι νομίζεις εσύ! Σε μένα το @#$(@#$()%NTFS όποτε πέφτει το ρεύμα ξεκινάει το ChkDsk (δεν υπάρχει Scandisk στην ουσία) και υποτίθεται ότι διορθώνει τα σφάλματα. Στην επόμενη επανεκκίνηση όμως μου λείπουνε και 2-3 αρχεία (συνήθως dll των Windows τα οποία και ξαναπερνάω από το cd) τα οποία αρχεία ΔΕΝ υπάρχουν στο found.000 ή αν υπάρχουν είναι μηδενικού μήκους. Προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα το PC σου (ίσως χαλασμένος δίσκος, τι να πω; ) Πάντως και για μένα το NTFS είναι ένα καταπληκτικό σύστημα αρχείων. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (10 Φεβ. 2004 , 22:43) Ερώτηση: Αν πάθει κάτι ο δίσκος σου ο NTFS και χαλάσει η εγκατάσταση των Windows, μπορείς μετά να δεις τα αρχεία σου σε άλλο υπολογιστή και να τα σώσεις ή σου ζητάει κωδικούς και τα τοιαύτα; Και αν ναι, πως; Ναι, φυσικά, μπορείς να πάρεις τον δίσκο και να το βάλεις σε άλλο μηχάνημα με xp και να χρησιμοποιήσεις τα αρχεία. [Πως νομίζεις ότι μεταφέρουμε αρχεία; ;) ] Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 επισης ntfs.... σταθεροτατο και ποτε δεν εχω παθει το παραμικρο.Ασε που εχει βγει και ενα παρομοιο σαν το dos Και μπορεις να παιξεις με command Prompt οπως σε κλασσικο Fat. Για κανε ενα chkdsk -F μετα απο τα ξερα reboot να δεις τι θα βρει και πως θα διευθετησει την κατασταση... σε Ntfs παντα... φιλικα Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts