nebtios Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Απενεργοποίησε το "Use new scan engine'' και δοκίμασε ξανα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 (edited) No Sim Detected βγάζει. Τώρα το έχω στο magicsim 17 και ψάχνω με normal. Αλλά κάθε φορά πετάει blue screen, να δω θα είμαι τυχερός τώρα? EDIT 1: Το magicsim17 κράσαρε (πάλι), τώρα σκανάρει με magicsim9. Edit 2: Scan Error! Reconnect Failed! Please reinsert Sim Card. Edited February 4, 2014 by hurin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 No Sim Detected βγάζει. Τώρα το έχω στο magicsim 17 και ψάχνω με normal. Αλλά κάθε φορά πετάει blue screen, να δω θα είμαι τυχερός τώρα? Μπλε εικόνες δεν μου είχαν παρουσιάσει ποτε. Δοκίμασε και το sim scan 7. Εγώ με αυτό το κατάφερα. Με όλες τι άλλες οχι. Αν δεν δεις αποτέλεσμα δοκίμασε σε άλλο υπολογιστή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Ας έχουμε και στο βάθος του μυαλού μας ότι αυτές που αντιγράφονται ακόμη, ίσως να είναι "παλιάς έκδοσης" και γι' αυτό το λόγο αντιγράφονται..... Π.χ έχει ειπωθεί και το επιβεβαίωσα ο ίδιος ότι οι SIM από την προσφορά του φοιτητικού που παίζει τώρα τελευταία, κλωνοποιείται κανονικά..... Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Π.χ έχει ειπωθεί και το επιβεβαίωσα ο ίδιος ότι οι SIM από την προσφορά του φοιτητικού που παίζει τώρα τελευταία, κλωνοποιείται κανονικά..... Ναι, ήδη έχω κλωνοποιήσει με επιτυχία 2 τέτοιες sim (με απενεργοποιημένο το "Use new scan engine")!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 (edited) Καρτες καρτοκινητης της Wind κλωνοποιουνται κανονικα ακομη. Χτες κλωνοποιησα ενα φοιτητικο. ΥΛΙΚΟ π.χ. http://www.ebay.com/itm/USB-16in1-Sim-card-Reader-Writer-Copy-Cloner-Backup-CD-/200525563762?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item2eb0414772 SOFTWARE (για αυτο το διαφανο reader μονο, το μπλε reader αν θυμαμαι καλα θελει αλλη εκδοση) http://download.cnet.com/SIM-Card-Scanner-Editor/3000-10440_4-10439524.html?tag=rb_content;contentBody To reader πρεπει να παρει θυρα COM1 μεχρι COM8 αλλιως δε δουλευει. Δοκιμασμενο σε Vista και XP. Καλο ειναι να βγαλετε τα PIN απο τις καρτες. ΟΔΗΓΙΕΣ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2902204#post2902204 ;) Συμπληρωνω επειδη δε μπορω να κανω edit και για να το προσεξετε, με αυτο τον driver παιζει o διαφανος reader για simmax 16-1 και σε windows 8 (πιθανως και σε 7 αλλα δεν εχω δοκιμασει) https://docs.google.com/file/d/0B7FildjsrNkILWhYVHYwanJLS3c/edit Edited February 15, 2014 by psyched Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Η Q ακομα δεν αντιγραφονται η εχει αλλαξει κατι? Το τελευταιο software me use new engine που θα το βρω? Εχω χρονια να ασχοληθω και δεν εχω ακολουθησει εξελιξεις. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Η Q ακομα δεν αντιγραφονται η εχει αλλαξει κατι? Το τελευταιο software me use new engine που θα το βρω? Εχω χρονια να ασχοληθω και δεν εχω ακολουθησει εξελιξεις. όχι η q εξακολουθεί να μην αντιγράφεται.... τι το θες το νέο software;; ;το παλιό μια χαρά δουλεύει.... έχεις κάτι υπόψιν σου;;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ωραία παρήγγειλα το usb "μαραφετάκι" για την κλωνοποίηση. Κάρτες sim όμως δεν βλέπω πουθενά, υπάρχει κάτι ώστε να προμηθευτώ 2-3 κάρτες να έχω για τις πρώτες δοκιμές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ωραία παρήγγειλα το usb "μαραφετάκι" για την κλωνοποίηση. Κάρτες sim όμως δεν βλέπω πουθενά, υπάρχει κάτι ώστε να προμηθευτώ 2-3 κάρτες να έχω για τις πρώτες δοκιμές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. και εγω το παραγγειλα βαλτε ενα λινκ για καρτες Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 συνήθως πουλάνε τις κάρτες μαζί.... αν ψάξεις sim card 16 in 1 θα βρεις.... κάπου 1 ευρώ η μία είναι.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafeim71 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Γεια σας παιδιά,μόλις χτες είδα την σελίδα με της κλώνο κάρτες,λοιπόν έχω 2 απορίες, 1 ερώτηση,εχω 1 κάρτα whatsup & 1 κάρτα wind F2G το φοιτητικό πακέτο, & αναγκάζομαι να κουβαλάω μαζί μου 2 κινητά,Γίνεται να κλωνοποιηθούν & να γίνουν 2 σε 1..? ..Τώρα όταν θα χρειαστεί να κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας σε ποια απο της 2 κάρτες θα κάνω ανανέωση..? στην αυθεντική whatsup η στον κλώνο..? Τ ο κινητο μου ειναι νοκια το 6500 αρκετά παλιό άλλα το έχω σαν δεύτερή συσκευή ,Τι αλαγες θα πρέπει να κάνω στο κινητό μου για να αλλάζω της κάρτες , όταν με το κάλο κάνω την κλώνο ποίησή ..Α & τι κόστος εχει στο κατάστημά που λέτε στα πιο πάνω μηνυματα,ευχαριστώ περιμένω απαντήσεις Α & ενωειται η αυθεντικές κάρτες θ μπουν στην ντουλάπι & δεν θα χρησιμοποιηθούν απ άλλο άτομο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Κλωνοποίησα επιτυχώς μια κάρτα wind broadband που έδιναν προσφορά με το wind double play με τον άσπρο reader, σε windows 7 64bit με το πρόγραμμα simmax 5.15 και τους τελευταίους drivers από την σελίδα της prolific. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Κλωνοποίησα επιτυχώς μια κάρτα wind broadband που έδιναν προσφορά με το wind double play με τον άσπρο reader, σε windows 7 64bit με το πρόγραμμα simmax 5.15 και τους τελευταίους drivers από την σελίδα της prolific. Καλά νέα! Απ' ότι φαίνεται μόνο οι κάρτες της Wind κλωνοποιούνται ακόμα!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Με την κλωνοποίηση δουλεύουν ταυτόχρονα και τα 2 νούμερα? Δηλαδή μπορούν να δέχομαι και στα 2 νούμερα κλήσεις ?dual standby? Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Οχι μονο στο 1 απο τα 2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς να κλωνοποιήσει τις καινούργιες multisim της wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 τι εννοείς multisim? και θέλω να ρωτήσω αν γίνετε δουλειά με τις καινούργιες wind 4G ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Οι καινούργιες sim της wind έχουν το μέγεθος των παλιών sim. Όμως στην πραγματικότητα το τσιπάκι είναι σε μια nanosim η οποία είναι "κουμπωμένη" σε ένα ανταπτοράκι μεγέθους microsim το οποίο με τη σειρά του είναι "κουμπωμένο" σε ένα ανταπτοράκι μεγέθους παλιάς sim. Τα ανταπτοράκια αυτά κουμπώνουν και ξεκουμπώνουν ανάλογα με τις ανάγκες σου... Ελπίζω να έγινα κατανοητός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 κατανοητός έγινες τωρα μένει να απαντήσει καποιος στο επίμαχο ερώτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 κανα νέο για τις νέες 4g απο wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς να κλωνοποιήσει τις καινούργιες multisim της wind; Δυστυχώς όχι αλλά ας πάρουμε μια δεύτερη γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Δυστυχώς όχι αλλά ας πάρουμε μια δεύτερη γνώμη. Εννοείς ότι δεν κλωνοποιούνται ή ότι δεν έχεις δοκιμάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Εγώ ρωτάω εδώ και μέρες, αλλά κανείς δεν μου έχει δώσει μια σίγουρη απάντηση ότι το δοκίμασε και το κατάφερε ή όχι..... Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 δοκίμασα και δεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts