Jump to content

SΙΜ Cloning

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

No Sim Detected βγάζει. Τώρα το έχω στο magicsim 17 και ψάχνω με normal. Αλλά κάθε φορά πετάει blue screen, να δω θα είμαι τυχερός τώρα?

EDIT 1: Το magicsim17 κράσαρε (πάλι), τώρα σκανάρει με magicsim9.

Edit 2: Scan Error! Reconnect Failed! Please reinsert Sim Card.

Edited by hurin

No Sim Detected βγάζει. Τώρα το έχω στο magicsim 17 και ψάχνω με normal. Αλλά κάθε φορά πετάει blue screen, να δω θα είμαι τυχερός τώρα?

Μπλε εικόνες δεν μου είχαν παρουσιάσει ποτε.

Δοκίμασε και το sim scan 7. Εγώ με αυτό το κατάφερα.

Με όλες τι άλλες οχι.

Αν δεν δεις αποτέλεσμα δοκίμασε σε άλλο υπολογιστή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ας έχουμε και στο βάθος του μυαλού μας ότι αυτές που αντιγράφονται ακόμη, ίσως να είναι "παλιάς έκδοσης" και γι' αυτό το λόγο αντιγράφονται.....

Π.χ έχει ειπωθεί και το επιβεβαίωσα ο ίδιος ότι οι SIM από την προσφορά του φοιτητικού που παίζει τώρα τελευταία, κλωνοποιείται κανονικά.....

Στο στόμα του σκύλου....

Π.χ έχει ειπωθεί και το επιβεβαίωσα ο ίδιος ότι οι SIM από την προσφορά του φοιτητικού που παίζει τώρα τελευταία, κλωνοποιείται κανονικά.....

Ναι, ήδη έχω κλωνοποιήσει με επιτυχία 2 τέτοιες sim (με απενεργοποιημένο το "Use new scan engine")!:happy:

• 2 weeks later...
Καρτες καρτοκινητης της Wind κλωνοποιουνται κανονικα ακομη. Χτες κλωνοποιησα ενα φοιτητικο.

ΥΛΙΚΟ π.χ.

http://www.ebay.com/itm/USB-16in1-Sim-card-Reader-Writer-Copy-Cloner-Backup-CD-/200525563762?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item2eb0414772

SOFTWARE (για αυτο το διαφανο reader μονο, το μπλε reader αν θυμαμαι καλα θελει αλλη εκδοση)

http://download.cnet.com/SIM-Card-Scanner-Editor/3000-10440_4-10439524.html?tag=rb_content;contentBody

To reader πρεπει να παρει θυρα COM1 μεχρι COM8 αλλιως δε δουλευει. Δοκιμασμενο σε Vista και XP. Καλο ειναι να βγαλετε τα PIN απο τις καρτες.

ΟΔΗΓΙΕΣ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2902204#post2902204

;)

Συμπληρωνω επειδη δε μπορω να κανω edit και για να το προσεξετε,

με αυτο τον driver παιζει o διαφανος reader για simmax 16-1 και σε windows 8 (πιθανως και σε 7 αλλα δεν εχω δοκιμασει)

https://docs.google.com/file/d/0B7FildjsrNkILWhYVHYwanJLS3c/edit

Edited by psyched

• 4 months later...

Η Q ακομα δεν αντιγραφονται η εχει αλλαξει κατι?

Το τελευταιο software me use new engine που θα το βρω? Εχω χρονια να ασχοληθω και δεν εχω ακολουθησει εξελιξεις.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Η Q ακομα δεν αντιγραφονται η εχει αλλαξει κατι?

Το τελευταιο software me use new engine που θα το βρω? Εχω χρονια να ασχοληθω και δεν εχω ακολουθησει εξελιξεις.

όχι η q εξακολουθεί να μην αντιγράφεται....

τι το θες το νέο software;; ;το παλιό μια χαρά δουλεύει....

έχεις κάτι υπόψιν σου;;;

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

• 2 months later...

Ωραία παρήγγειλα το usb "μαραφετάκι" για την κλωνοποίηση. Κάρτες sim όμως δεν βλέπω πουθενά, υπάρχει κάτι ώστε να προμηθευτώ 2-3 κάρτες να έχω για τις πρώτες δοκιμές;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ωραία παρήγγειλα το usb "μαραφετάκι" για την κλωνοποίηση. Κάρτες sim όμως δεν βλέπω πουθενά, υπάρχει κάτι ώστε να προμηθευτώ 2-3 κάρτες να έχω για τις πρώτες δοκιμές;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

και εγω το παραγγειλα βαλτε ενα λινκ για καρτες Ευχαριστώ

συνήθως πουλάνε τις κάρτες μαζί.... αν ψάξεις sim card 16 in 1 θα βρεις.... κάπου 1 ευρώ η μία είναι....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Γεια σας παιδιά,μόλις χτες είδα την σελίδα με της κλώνο κάρτες,λοιπόν έχω 2 απορίες, 1 ερώτηση,εχω 1 κάρτα whatsup & 1 κάρτα wind F2G το φοιτητικό πακέτο, & αναγκάζομαι να κουβαλάω μαζί μου 2 κινητά,Γίνεται να κλωνοποιηθούν & να γίνουν 2 σε 1..? ..Τώρα όταν θα χρειαστεί να κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας σε ποια απο της 2 κάρτες θα κάνω ανανέωση..? στην αυθεντική whatsup η στον κλώνο..? Τ ο κινητο μου ειναι νοκια το 6500 αρκετά παλιό άλλα το έχω σαν δεύτερή συσκευή ,Τι αλαγες θα πρέπει να κάνω στο κινητό μου για να αλλάζω της κάρτες , όταν με το κάλο κάνω την κλώνο ποίησή ..Α & τι κόστος εχει στο κατάστημά που λέτε στα πιο πάνω μηνυματα,ευχαριστώ περιμένω απαντήσεις Α & ενωειται η αυθεντικές κάρτες θ μπουν στην ντουλάπι & δεν θα χρησιμοποιηθούν απ άλλο άτομο

• 4 months later...
Κλωνοποίησα επιτυχώς μια κάρτα wind broadband που έδιναν προσφορά με το wind double play με τον άσπρο reader, σε windows 7 64bit με το πρόγραμμα simmax 5.15 και τους τελευταίους drivers από την σελίδα της prolific.

Κλωνοποίησα επιτυχώς μια κάρτα wind broadband που έδιναν προσφορά με το wind double play με τον άσπρο reader, σε windows 7 64bit με το πρόγραμμα simmax 5.15 και τους τελευταίους drivers από την σελίδα της prolific.

Καλά νέα!

Απ' ότι φαίνεται μόνο οι κάρτες της Wind κλωνοποιούνται ακόμα!;)

• 3 weeks later...
Με την κλωνοποίηση δουλεύουν ταυτόχρονα και τα 2 νούμερα? Δηλαδή μπορούν να δέχομαι και στα 2 νούμερα κλήσεις ?dual standby?
SAMSUNG NOTE 5

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Οι καινούργιες sim της wind έχουν το μέγεθος των παλιών sim. Όμως στην πραγματικότητα το τσιπάκι είναι σε μια nanosim η οποία είναι "κουμπωμένη" σε ένα ανταπτοράκι μεγέθους microsim το οποίο με τη σειρά του είναι "κουμπωμένο" σε ένα ανταπτοράκι μεγέθους παλιάς sim. Τα ανταπτοράκια αυτά κουμπώνουν και ξεκουμπώνουν ανάλογα με τις ανάγκες σου... Ελπίζω να έγινα κατανοητός...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Δυστυχώς όχι αλλά ας πάρουμε μια δεύτερη γνώμη.

Εννοείς ότι δεν κλωνοποιούνται ή ότι δεν έχεις δοκιμάσει;

Εγώ ρωτάω εδώ και μέρες, αλλά κανείς δεν μου έχει δώσει μια σίγουρη απάντηση ότι το δοκίμασε και το κατάφερε ή όχι.....

Στο στόμα του σκύλου....

• The topic was unpinned