ringo7213 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Εκανα την αναβαθμιση. Σε γενικες γραμμες ολα καλα Θετικα Πιο γρηγορο interface Καλυτερη διαχειρηση profiles Επιτελους SMS ελληνικα με 160 χαρακτηρες και threaded ΠΟΛΥ καλυτερος browser (ενταξει οχι safari αλλα πολυ κοντα σε opera πλεον) Διαφορες υποεπιλογες σε μενου που ειναι αρκετα χρησιμες αλλα οχι επαναστατικες. Μια πολύ καλη επιλογη ειναι το security wipe μεσα στο security options Αρνητικα Οταν αλλαζεις theme χανει και το organize των εικονιδιων στη κεντρικη οθονη. Πρεπει για καθε θεμα να κανεις ξεχωριστο organize. Μιλάω για τα 2 θεματα που εχει έτοιμα η συσκευη. Τωρα δεν ξερω αν αυτο ειναι bug ή οχι Αν εχετε τον opera 4.2 καλυτερα να τον σβησετε και αφου κανετε την αναβαθμιση να περασετε τον οπερα 5 beta. Ο 4.2 δεν μου επαιξε και διαβαζω και σε ξενα forum οτι δεν παιζει σε πολλους Μετα την αναβαθμιση θα σας αλλαξει ολα τα ringtones που εχετε και πρεπει να τα ξαναπερασετε Σημειωτεον οτι εγω αναβαθμισα απο την 4.6.1.239 οποτε ειναι η πρωτη 5 εκδοση που περναω και επισης την περασα απο πάνω την αναβαθμιση, χωρις wipe δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Updated to 5.0.0.314 toο :) Όλα μια χαρά!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carlitos Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Δυστυχώς δοκίμασα τα πάντα, και από την συσκευή και από τον παροχή, συνεχίζω να μην έχω internet. Στα settings μου εμφανίζει μόνο Blackberry Browser – Wind Plus – Hotspot Browser, δεν έπρεπε να έχω και Internet Browser ? Παράθεση PIN: 2099FB04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Λοιπόν μια γρήγορη παρατήρηση σχετικά με τον ήχο κλήσης. Έχω την αίσθηση ότι έχουν χαμηλώσει αρκετά την ένταση. Δηλαδή, στο level 5 (προκαθορισμένο) δεν μπορώ να τον ακούσω καθόλου. Στο 9 είναι καλά και στο 10 είναι αρκετά δυνατά, σαν να υπάρχει ένα κενό ανάμεσα τους. Να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ ένα από τους προκαθορισμένους ήχους και όχι κάποιον δικό μου. Αυτά στα γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Δυστυχώς δοκίμασα τα πάντα, και από την συσκευή και από τον παροχή, συνεχίζω να μην έχω internet. Στα settings μου εμφανίζει μόνο Blackberry Browser – Wind Plus – Hotspot Browser, δεν έπρεπε να έχω και Internet Browser ? Στείλε τα service books από την σελίδα του παρόχου σου και κάνε ένα battery pull. Την διαδικασία αυτή μπορεί να χρειαστεί να την επαναλάβεις. Στο 9500 και 8520 μου δεν έχει επιλογή internet browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carlitos Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 έχω το 8900 Παράθεση PIN: 2099FB04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Kαι πάλι η διαδικασία παραμένει η ίδια. Απλά σου ανέφερα ενδεικτικά τα μοντέλα γιατί δεν νομίζω οτί υπάρχει επιλογή για internet browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Η επίσημη .238 δεν πρόλαβε ακόμα να κυκλοφορήσει για το 9530 και ήδη είχαμε το πρώτο Leak, την .323 και όπως είχα αναφέρει ήταν θέμα χρόνου να κάνει την εμφάνιση του και το τελευταίο hybrid os για το 9500. Η .323 φαίνεται, μέχρι στιγμής, να είναι η καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη 5.0 που έχει κυκλοφορήσει. Η εγκατάσταση είναι η ίδια με τις προηγούμενες φορές και χρειαζόμαστε ως βάση την .230. Καταρχάς απεγκαθιστούμε οποιοδήποτε os έχουμε περασμένο στον υπολογιστή μας. Στη συνέχεια κατεβάζουμε την 5.0.0.216 απο εδώ, την 5.0.0.230 και την 5.0.0.323 και τρέχουμε τα .exe με την παραπάνω σειρά. Αυτό θα βάλει στον φάκελο που βρίσκονται τα αρχεία της .216 τα στοιχεία της .230 και της .323. Θα χρειαστούμε το BBSAK για να κάνουμε wipe στην συσκευή μας. Εγκατάσταση: - Χρησιμοποιώντας τον desktop manager κάνουμε ένα backup τα settings μας. - Κλείνουμε τον DM και τρέχουμε το BBSAK - Πατάμε connect. Όταν εμφανιστεί το pin της συσκευής μας σημαίνει οτι συνδέθηκε. - Πατάμε το Backup apps. Όταν τελειώσει θα δημιουργηθεί ο φάκελος backup στο /program files/BBSAK ο οποίος θα περιέχει το backup. - Πατάμε το wipe device. Mε την επιλογή αυτή ξηλώνουμε οποιδήποτε ος φοράει η συσκευή μας, εμφανίζεται δηλαδή το error 507. Μην πατήσετε τίποτα μέχρι να βγάλει ειδοποίηση το BBSAK wipe complete. - Πατάμε το load os. Η επιλογή αυτή σβήνει το vendor.xml και ανοίγει το loader.exe, οι παλιοί μπορούν να το κάνουν και χειροκίνητα. - Μπορεί να αργήσει να διαβάσει την συσκευή μας. Ενδέχεται να χρειαστεί να ανοιγοκλείσουμε αρκετές φορές το loader.exe. Όταν βγεί το pin της συσκευής πατάμε next - Στην επόμενη οθόνη διαλέγουμε τις εφαρμογές που θέλουμε να περάσουμε. - Για να κάνουμε restore τις παλιές third party εφαρμογές μας πατάμε add και πάμε στον φάκελο του backup και διαλέγουμε το αρχείο backup.alx. - Στην συνέχεια πατάμε next και περιμένουμε να τελειώσει η διαδικασία. Η συσκευή θα αργήσει αρκετά να ανοίξει, ΥΠΟΜΟΝΗ!!! - Τέλος (επιτέλους) συνδέουμε πάλι την συσκευή μας και κάνουμε restore το backup μας με τον desktop manager ps: προτείνω να κάνετε την όλη διαδικασία χωρίς την κάρτα μνήμης στην συσκευή Να σημειώσω οτι όπως όλες οι 5.0 έτσι και αυτή δεν τα πάει καλά με θέματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Μόλις την πέρασα και περιμένω να ανοίξει… :happy: Edit: Χμμμμ, όταν προσπαθώ να μπω στις επιλογές μου βγάζει το παρακάτω error: Uncaught exception: Missing resource net.rim.device.apps.internal.vad.resource.VAD και δεν με αφήνει να μπω στο μενού. Any ideas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Κάνε batterry pulls μέχρι να στρώσει. Όλα τα errors θα φύγουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosbakos Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Κάνε batterry pulls μέχρι να στρώσει. Όλα τα errors θα φύγουν γεια σας παιδια.μετα το wipe ανοιγω το λοαδερ διαλεγω τι θελω ξεκινα ολα καλα μολισ φτανει ενημερωση συσκευης στοπ . ΕΧΩ κανει αρκετεσ φορες update το ος δεν ειναι η πρωτη---------απο ποια εκδοση πρεπει να ξεκινησω ? Παράθεση spis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carlitos Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Έχω δοκιμάσει τα πάντα, δεν μπαίνει στο internet με τίποτα, μήπως φταίει που είναι BES σύνδεση ? Παράθεση PIN: 2099FB04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosbakos Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Μόλις την πέρασα και περιμένω να ανοίξει… :happy: Edit: Χμμμμ, όταν προσπαθώ να μπω στις επιλογές μου βγάζει το παρακάτω error: Uncaught exception: Missing resource net.rim.device.apps.internal.vad.resource.VAD και δεν με αφήνει να μπω στο μενού. Any ideas? εχω κανει τουλαχιστον 20 αλλα τιποτα.κατι αλλο θπαρχει να κανουμε ? Παράθεση spis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Δεν ξέρω γιατί σου συνεχίζει και στο βγάζει! Έκανες wipe την συσκευή σου; Η μόνη λύση μιας και δεν στρώνει είναι να ξαναπέρασεις το ος. Μπορεί απλά να μην πάτησε καλά η εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_goofy Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ , έβαλα την γλώσσα μενού στα Ελληνικά και απο τότε δεν μπορω να μπώ στα options και μου βγάζει το ίδιο μήνυμα : 'Uncaught exception: Missing resource net.rim.vad.resource.VAD' Έκανα άπειρα battery pull , ξαναπέρασα το OS αλλα και πάλι όταν επέλεξα Ελληνικά παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα και δεν μπορώ κιόλας να μπώ στις ρυθμίσεις για να αλλάξω την γλώσσα... καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Να το ξαναεγαταστήσεις και να διαλέξεις σαν γλώσσα τα Αγγλικά. Απ ότι φαίνεται λείπει το ελληνικό αρχείο για το voice dialing. Εμένα τρέχει μια χαρά χωρίς errors. Τα μόνα προβλήματα που έχω είναι με το stoptilt το οποίο δεν είναι συμβατό με αυτή την 5.0 και μου δημιουργεί στιγμιαία κολλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Βγήκε stoptilt που υποστηρίζει os 5. Μπες στο site και κατέβασε το upgrade χωρίς έξτρα χρέωση. Εμένα μου ήρθε email. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Δεν υποστηρίζει την .230 και κατ επέκταση την .323 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interbiz Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 εχω την 5.0.238 για storm και δεν μπορω να στειλω μηνυμα γιατι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Πήγαινε στα options και βάλε κωδικοποίηση 7bit στα sms and text και γράφε τα μηνύματα σου σε greeklish. Το γράφω και στο review. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stouris4 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 carlito - εχω ακριβως το ιδιο προβλημα στο blod μου ,φαινεται η wind δεν υποστιρηζει ακομα την 5ρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 carlito - εχω ακριβως το ιδιο προβλημα στο blod μου ,φαινεται η wind δεν υποστιρηζει ακομα την 5ρα... +1 Εκανα downgrade στην τελυταια επίσημη της cote και περιμενω μεχρι να υπάρξει υποστήριξη. Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Δεν είναι θέμα παρόχου αλλα os. Μην ξέχνατε οτι είναι beta και είναι λογικό να υπάρχουν κολλήματα. Και σε εμένα υπάρχει πρόβλημα με τα threaded sms και εχω vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Threaded Sms, όταν λέμε, εννοούμε τα μηνύματα σε συννεφάκια, σαν το iPhone??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stouris4 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 πως ειναι δυνατον ολοι οι χρηστες bold με wind να εχουν προβλημα στα service book?σκεφτειτε λιγο δεν φταιει καθολου το λογισμικο beta καθως σε συζητηση που ειχα μαζι τους τελικα, ανεφεραν οτι υποστηριζουν μεχρι την 4.6 . * εκτος και αν και σε υπολοιπες εταιριες τα bold εχουν το ιδιο προβλημα αλλα εδω μονο με wind εχει αναφερθει βλαβη** Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts