Jump to content

BlackBerry OS 5.0

moment_v
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 308
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορείς απλά να κάνεις automatic update απο τον desktop manager. Μιάς και η 5.0 δεν ειναι επίσημη ο DM θα σου αναγνωρίσει την τελευταία επίσημη του παρόχου σου και θα στην περάσει.

Αν θές να διευκολύνεις την ζωή σου με τα BB και τα mac κάνε bootcamp (dual boot windows και mac os)

Βοήθεια παιδιά!!!

Έκανα wipe με το BBSAK για να γυρίσω από την 5 στη .250 στο 8900 και έγινε αυτό απου γράφω και στον τίτλο!

Κάνω την διαδικασία που έχει στον Οδηγό Επιβίωσης για τα nukes BB και τίποτα!!!

Δεν ξέρω τι να κάνω...!

Δεν χρειάζεται να το επαναφέρεις με την διαδικασία για τα nuked. Η συσκευή σου δεν είναι Nuked απλά δεν έχει λειτουργικό σύστήμα (error 507). Απλά το συνδέεις, τρέχεις το loader.exe και κάνεις την εγκατάσταση κανονικά.

Κατέβασε το os που θέλεις και ακολούθησε τις οδηγίες όπως τις έχω γράψει παρακάτω.

Πώς κάνω καθαρή εγκατάσταση os στην συσκευή μου; (recommended)

Δεν χρειάζεται να το επαναφέρεις με την διαδικασία για τα nuked. Η συσκευή σου δεν είναι Nuked απλά δεν έχει λειτουργικό σύστήμα (error 507). Απλά το συνδέεις, τρέχεις το loader.exe και κάνεις την εγκατάσταση κανονικά.

Κατέβασε το os που θέλεις και ακολούθησε τις οδηγίες όπως τις έχω γράψει παρακάτω.

Πώς κάνω καθαρή εγκατάσταση os στην συσκευή μου; (recommended)

Ευχαριστώ!

Ήταν nuked διότι έκανε επαναλαμβανόμενα restart. Δεν μπορούσε να συνδεθεί ο loader στο boot ROM.

Τελικά μετά από αρκετές προσπάθεις, ο οδηγός επιβίωσης δούλεψε...και ήρθαν πίσω τα 10 χρόνια που έχασα...:)

Είναι αρκετά περίεργο που σου το έκανε nuked. Ίσως υπήρχε κάποιο bug στο πρόγραμμα το οποίο διορθώθηκε, βγήκε το BBSAK 1.6.3

Μην φοβάσαι τα ΒΒ πάντα επανέρχονται! Όπως είδες και στον οδηγό, είναι θέμα timing. Πολύ χαίρομαι που τα κατάφερες.

Το κατεβάζω τώρα για το 8900. Για να δούμε... :worry:

BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne

BB PlayBook 32GB

Το κατεβάζω τώρα για το 8900. Για να δούμε... :worry:

Τι έγινε τελικά?

Τι έγινε τελικά?

Μέχρι στιγμής όλα καλά (σχεδόν). Το πρόβλημα που προσωπικά είχα με τα sms (δεν μπορούσα να στείλω) φαίνεται πως έχει λυθεί. Με data coding UCS2 αλλά δυστυχώς όσο και αν προσπάθησα να συντάξω με μικρά γράμματα και τόνους μετά την αποστολή όλα δείχνουν κεφαλαία. Με data coding 7 bit τα ελληνικά αν και δείχνουν οκ, μετά την αποστολή μεταμορφώνονται σε "κινέζικα" (και στον παραλήπτη). Επίσης εξαφανίστηκε το εικονίδιο του ΒΒΜ και ακόμα δεν έχω καταφέρει να το ξαναβάλω...

BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne

BB PlayBook 32GB

Μου κάνει εντύπωση που συμβατές έβγαλε ήδη τις 8330 και 8350 αλλά όχι την 8310. Αφού ίδιες είναι :P το GPS κάνει τη διαφορά;

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Λάθος νομίζω κάνεις δεν είναι ίδιες. έχει περισσότερη εσωτερική μνήμη. Γενικά το 5.0 θέλει 92 ΜΒ για να αισθάνετε άνετα και όχι 64.

Σωστό, έχεις δίκιο. Το 8330 έχει 96ΜΒ και το 8350 128ΜΒ αντί 64ΜΒ του 8310. Δεν είχε τύχει να κοιτάξω τη μνήμη ποτέ, νόμιζα ότι μόνο τα υπόλοιπα άλλαζαν.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Μέχρι στιγμής όλα καλά (σχεδόν). Το πρόβλημα που προσωπικά είχα με τα sms (δεν μπορούσα να στείλω) φαίνεται πως έχει λυθεί. Με data coding UCS2 αλλά δυστυχώς όσο και αν προσπάθησα να συντάξω με μικρά γράμματα και τόνους μετά την αποστολή όλα δείχνουν κεφαλαία. Με data coding 7 bit τα ελληνικά αν και δείχνουν οκ, μετά την αποστολή μεταμορφώνονται σε "κινέζικα" (και στον παραλήπτη). Επίσης εξαφανίστηκε το εικονίδιο του ΒΒΜ και ακόμα δεν έχω καταφέρει να το ξαναβάλω...

Τα sms στελνε τα σε greeklish με data coding 7bit. Έτσι θα πηγαίνουν σίγουρα σωστά στον παραλήπτη και θα μπορείς να γράφεις και 160 χαρακτήρες.

Το ΒΒΜ απεγκατέστησε το από την συσκευή σου και εγκατέστησε το ξανά και θα λειτουργεί κανονικά.

Τα sms στελνε τα σε greeklish με data coding 7bit. Έτσι θα πηγαίνουν σίγουρα σωστά στον παραλήπτη και θα μπορείς να γράφεις και 160 χαρακτήρες.

Το ΒΒΜ απεγκατέστησε το από την συσκευή σου και εγκατέστησε το ξανά και θα λειτουργεί κανονικά.

Καλημέρα... Και με UCS μπορώ να στείλω 160 χαρακτήρες και μάλιστα με ελληνικά. Έκανα ξανά εγκατάσταση το BBM και πλέον παίζει κανονικά...

BB PlayBook 32GB

Έχω περάσει την νέα έκδοση σε 8900 αλλά έχω πρόβλημα με τον Browser, ξέρει κάποιος να μου πει τι να κάνω για να δουλέψει ?
PIN: 2099FB04

Στέλνεις τα service books απο την σελίδα του παρόχου σου ή από το email setup στη συσκευή σου και κάνεις ένα battery pull.

Έχει γραφτεί και λίγο παραπάνω.

Βοηθεια!

Πήγα να περάσω την 216, όλα οκ και τώρα εδώ και αρκετή ώρα το πρόγραμμα λέει Reconnecting to JVM και δε κάνει κάτι!

Τι να κάνω???

To αφήνεις και αν δεν γίνει τίποτα τότε κλείνεις τον loader και αποσυνδέεις την συσκευή σου.

Ξανακάνεις την διαδικασία της εγκατάστασης απο την αρχή, μόνο που αν η συσκευή σου (το pin σου) δεν αναγνωρίζεται απο τον loader θα πρέπει να ακολουθήσεις την διαδικασία για τα nuked που θα βρείς στο troubleshooting.

OK, το επανέφερα, ήθελε reboot το laptop!

Κάνω τώρα downgrade σε 4.7... Με DM... Τι να πω, θέλω να βάλω την επίσημη 5...

https://www.blackberry.com/Downloads/browseSoftware.do;jsessionid=4rgjZ3jTnVYhLnSK74quGw** -->

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Edit : Akiro, apla malon tha petixa ena maintenance... :(

Πρίν κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή σε ος καλό θα ήταν να κάνεις μία επανεκκίνηση στον υπολογιστή σου και ένα battery pull στη συσκευή σου για να αποφύγεις τυχόν κολλήματα.

• The title was changed to BlackBerry OS 5.0
  • The topic was unlocked