moonstruck12 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Γνωρίζει κάποιος αν και πως μπορεί να γίνει downgrade σε Mac περιβάλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Μπορείς απλά να κάνεις automatic update απο τον desktop manager. Μιάς και η 5.0 δεν ειναι επίσημη ο DM θα σου αναγνωρίσει την τελευταία επίσημη του παρόχου σου και θα στην περάσει. Αν θές να διευκολύνεις την ζωή σου με τα BB και τα mac κάνε bootcamp (dual boot windows και mac os) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonstruck12 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Βοήθεια παιδιά!!! Έκανα wipe με το BBSAK για να γυρίσω από την 5 στη .250 στο 8900 και έγινε αυτό απου γράφω και στον τίτλο! Κάνω την διαδικασία που έχει στον Οδηγό Επιβίωσης για τα nukes BB και τίποτα!!! Δεν ξέρω τι να κάνω...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Δεν χρειάζεται να το επαναφέρεις με την διαδικασία για τα nuked. Η συσκευή σου δεν είναι Nuked απλά δεν έχει λειτουργικό σύστήμα (error 507). Απλά το συνδέεις, τρέχεις το loader.exe και κάνεις την εγκατάσταση κανονικά. Κατέβασε το os που θέλεις και ακολούθησε τις οδηγίες όπως τις έχω γράψει παρακάτω. Πώς κάνω καθαρή εγκατάσταση os στην συσκευή μου; (recommended) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonstruck12 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Δεν χρειάζεται να το επαναφέρεις με την διαδικασία για τα nuked. Η συσκευή σου δεν είναι Nuked απλά δεν έχει λειτουργικό σύστήμα (error 507). Απλά το συνδέεις, τρέχεις το loader.exe και κάνεις την εγκατάσταση κανονικά. Κατέβασε το os που θέλεις και ακολούθησε τις οδηγίες όπως τις έχω γράψει παρακάτω. Πώς κάνω καθαρή εγκατάσταση os στην συσκευή μου; (recommended) Ευχαριστώ! Ήταν nuked διότι έκανε επαναλαμβανόμενα restart. Δεν μπορούσε να συνδεθεί ο loader στο boot ROM. Τελικά μετά από αρκετές προσπάθεις, ο οδηγός επιβίωσης δούλεψε...και ήρθαν πίσω τα 10 χρόνια που έχασα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Είναι αρκετά περίεργο που σου το έκανε nuked. Ίσως υπήρχε κάποιο bug στο πρόγραμμα το οποίο διορθώθηκε, βγήκε το BBSAK 1.6.3 Μην φοβάσαι τα ΒΒ πάντα επανέρχονται! Όπως είδες και στον οδηγό, είναι θέμα timing. Πολύ χαίρομαι που τα κατάφερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 bold 9000 http://www.megaupload.com/?d=9BPCNUGY curve 8900 http://www.megaupload.com/?d=LGTCKGMC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npatrin Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 bold 9000 http://www.megaupload.com/?d=9BPCNUGY curve 8900 http://www.megaupload.com/?d=LGTCKGMC Το κατεβάζω τώρα για το 8900. Για να δούμε... :worry: Παράθεση BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne BB PlayBook 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Το κατεβάζω τώρα για το 8900. Για να δούμε... :worry: Τι έγινε τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 http://www.blackberryos.com/images/news/10/24/bb50.png Περισσότερα εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npatrin Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Τι έγινε τελικά? Μέχρι στιγμής όλα καλά (σχεδόν). Το πρόβλημα που προσωπικά είχα με τα sms (δεν μπορούσα να στείλω) φαίνεται πως έχει λυθεί. Με data coding UCS2 αλλά δυστυχώς όσο και αν προσπάθησα να συντάξω με μικρά γράμματα και τόνους μετά την αποστολή όλα δείχνουν κεφαλαία. Με data coding 7 bit τα ελληνικά αν και δείχνουν οκ, μετά την αποστολή μεταμορφώνονται σε "κινέζικα" (και στον παραλήπτη). Επίσης εξαφανίστηκε το εικονίδιο του ΒΒΜ και ακόμα δεν έχω καταφέρει να το ξαναβάλω... Παράθεση BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne BB PlayBook 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Μου κάνει εντύπωση που συμβατές έβγαλε ήδη τις 8330 και 8350 αλλά όχι την 8310. Αφού ίδιες είναι :P το GPS κάνει τη διαφορά; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aligator Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Λάθος νομίζω κάνεις δεν είναι ίδιες. έχει περισσότερη εσωτερική μνήμη. Γενικά το 5.0 θέλει 92 ΜΒ για να αισθάνετε άνετα και όχι 64. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Σωστό, έχεις δίκιο. Το 8330 έχει 96ΜΒ και το 8350 128ΜΒ αντί 64ΜΒ του 8310. Δεν είχε τύχει να κοιτάξω τη μνήμη ποτέ, νόμιζα ότι μόνο τα υπόλοιπα άλλαζαν. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Μέχρι στιγμής όλα καλά (σχεδόν). Το πρόβλημα που προσωπικά είχα με τα sms (δεν μπορούσα να στείλω) φαίνεται πως έχει λυθεί. Με data coding UCS2 αλλά δυστυχώς όσο και αν προσπάθησα να συντάξω με μικρά γράμματα και τόνους μετά την αποστολή όλα δείχνουν κεφαλαία. Με data coding 7 bit τα ελληνικά αν και δείχνουν οκ, μετά την αποστολή μεταμορφώνονται σε "κινέζικα" (και στον παραλήπτη). Επίσης εξαφανίστηκε το εικονίδιο του ΒΒΜ και ακόμα δεν έχω καταφέρει να το ξαναβάλω... Τα sms στελνε τα σε greeklish με data coding 7bit. Έτσι θα πηγαίνουν σίγουρα σωστά στον παραλήπτη και θα μπορείς να γράφεις και 160 χαρακτήρες. Το ΒΒΜ απεγκατέστησε το από την συσκευή σου και εγκατέστησε το ξανά και θα λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npatrin Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Τα sms στελνε τα σε greeklish με data coding 7bit. Έτσι θα πηγαίνουν σίγουρα σωστά στον παραλήπτη και θα μπορείς να γράφεις και 160 χαρακτήρες. Το ΒΒΜ απεγκατέστησε το από την συσκευή σου και εγκατέστησε το ξανά και θα λειτουργεί κανονικά. Καλημέρα... Και με UCS μπορώ να στείλω 160 χαρακτήρες και μάλιστα με ελληνικά. Έκανα ξανά εγκατάσταση το BBM και πλέον παίζει κανονικά... Παράθεση BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne BB PlayBook 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carlitos Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Έχω περάσει την νέα έκδοση σε 8900 αλλά έχω πρόβλημα με τον Browser, ξέρει κάποιος να μου πει τι να κάνω για να δουλέψει ? Παράθεση PIN: 2099FB04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Στέλνεις τα service books απο την σελίδα του παρόχου σου ή από το email setup στη συσκευή σου και κάνεις ένα battery pull. Έχει γραφτεί και λίγο παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carlitos Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 το δοκιμασα μέσα από το blackberry αλλά τίποτα καμια ιδέα ? Παράθεση PIN: 2099FB04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Δοκίμασε τότε να το κάνεις απο το site του παρόχου σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Βοηθεια! Πήγα να περάσω την 216, όλα οκ και τώρα εδώ και αρκετή ώρα το πρόγραμμα λέει Reconnecting to JVM και δε κάνει κάτι! Τι να κάνω??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 To αφήνεις και αν δεν γίνει τίποτα τότε κλείνεις τον loader και αποσυνδέεις την συσκευή σου. Ξανακάνεις την διαδικασία της εγκατάστασης απο την αρχή, μόνο που αν η συσκευή σου (το pin σου) δεν αναγνωρίζεται απο τον loader θα πρέπει να ακολουθήσεις την διαδικασία για τα nuked που θα βρείς στο troubleshooting. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 OK, το επανέφερα, ήθελε reboot το laptop! Κάνω τώρα downgrade σε 4.7... Με DM... Τι να πω, θέλω να βάλω την επίσημη 5... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 https://www.blackberry.com/Downloads/browseSoftware.do;jsessionid=4rgjZ3jTnVYhLnSK74quGw** --> Service Temporarily Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. ____________________________________________ Edit : Akiro, apla malon tha petixa ena maintenance... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Πρίν κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή σε ος καλό θα ήταν να κάνεις μία επανεκκίνηση στον υπολογιστή σου και ένα battery pull στη συσκευή σου για να αποφύγεις τυχόν κολλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts