Jump to content

[Επίσημο] Nokia 7650

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dj-Haris ( 3 Μάι. 2004 , 20:00)

hi you are tthe best!to 7650 einai ontos korifi...

μπορει το κυριως κινητο μου να ειναι το 6600 αλλα ποτε δεν παρατησα και το7650 ;)αν ειχε MMC ακομα με το 7650 θα ημουνα φυσικα!!!!!

• Απαντήσεις 849
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπα εγω θα το αλλαζα ετσι και αλλιως λογω μεγεθους αλλα συνεχιζω να το αγαπαω.. :)
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Έχω τα εξής δύο προβλήματα με το 7650 μου :

1)Πολλές φορές χάνει ξαφνικά το σήμα και μετά θέλει επανεκκίνηση ή και καμιά σφαλιάρα για να επανέλθει και όχι πάντα.

2)Σχεδόν πάντα όταν με παίρνουν ή παίρνω τηλ μετά από κανά δυο λεπτά πέφτει η γραμμή.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι ανάλογο?Μια πιθανή αιτία θα μπορούσε ίσως να ναι και η μπαταρία η οποία είναι στα τελευταία της.Αν ξέρει κάποις κάτι γι αυτό παρακαλώ ας βοηθήσει γιατι δεν θέλω να το αποχωριστώ.Ευχαριστώ.

Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από R-evil-S

Έχω τα εξής δύο προβλήματα με το 7650 μου :

1)Πολλές φορές χάνει ξαφνικά το σήμα και μετά θέλει επανεκκίνηση ή και καμιά σφαλιάρα για να επανέλθει και όχι πάντα.

2)Σχεδόν πάντα όταν με παίρνουν ή παίρνω τηλ μετά από κανά δυο λεπτά πέφτει η γραμμή.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι ανάλογο?Μια πιθανή αιτία θα μπορούσε ίσως να ναι και η μπαταρία η οποία είναι στα τελευταία της.Αν ξέρει κάποις κάτι γι αυτό παρακαλώ ας βοηθήσει γιατι δεν θέλω να το αποχωριστώ.Ευχαριστώ.

Gia to 1o,to pathainw ki egw sto 3650 me cosmote,alla ftaiei h sim mou,giati kai se alla kinita mou to kanei.Twra peri mpatarias,xreiazesai kainourgia:)

Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Στην μπαταρία αποδίδεις και συ το 2ο πρόβλημα?δεν κλίνει το τηλ. ,απλά πέφτει η γραμμή.

An kai exoun xalia metrites ta s60 genika,auto ofeiletai stin mpataria,giati auto pathainw ki egw twra teleutaia.Exei meiwthei genika i anamoni.Esena?

Σαφώς, καρατάει 1,5 μέρα max.To θέμα είναι ότι το παθαίνει και όταν είναι full φορτισμένο και το χω πάθει και έχοντας το συνδεδεμένο στο φορτιστή.τι να πω...

Σαφώς, καρατάει 1,5 μέρα max.To θέμα είναι ότι το παθαίνει και όταν είναι full φορτισμένο και το χω πάθει και έχοντας το συνδεδεμένο στο φορτιστή.τι να πω...

E,tote eisai gia mpataria file mou.Poso kairo to exeis?

• 2 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lambros0 (21 Μάι. 2004 , 23:15)

hello lovers of 7650!!! tha epithymousa apantiseis se krisima erwtimata:

1. yparxei to ***** tou full screen??

2. yparxei kana skin tou full screen ektos tou win XP?

3. kanw convert apo 3gp se avi me to program 3gp to raw avi, alla se mia stigmi mou bgazei to norton eidopoihsi gia io... se ena allo forum eixa diabasei pou elegan oti den yparxei kindynos... alitheuei?? yparxei allo program??

4. twra grafw videos me to ETI Camcorder Pro 1.0. k prospathw na ta kanw convert apo eye-ear se avi me to program tis eyecon, alla den ta katafernw... kamia boitheia?? h' proteinetai allo program??

pliz help giati ginetai xamos!!! to 7650 needs help!!!! :p

1. To sLauncher θες να πεις. Ναι! Θα το βρεις εδω

2. Nαι υπαρχουν κι αλλα στο παραπανω link (νομιζω :worry: ). Οτι υπαρχουν παντως, υπαρχουν! :p

3. Δεν εχω ιδέα :whistle:

4. Το προγραμμα EyeCon ειναι μια μουφα! Και εγω προβλημα ειχα! :o

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

• 3 weeks later...

Γειασας

ενας Φιλος μου εχει το 7650 (αγωρασμενο απο Γερμανια)

και θελει την Ελληνικη την Γλωσσα.

Εχει ενα Καλοδιο,αυτο που πρεπει να ανιξεις το Κινητο.

Υπαρχει πουθενα η ελληνικη η Γλωσσα να την περασω πανω στο 7650?

Αν Ναι

Που μπορω να την βρω?

Μπορω να την περασω με αυτο το καλοδιο που εχει?

Με πιο προγραμμα μπορω να το περασω και που θα το βρω?

Υπαρχει μιπος καμια καινουργια Σοφτβεα για το 7650?

Σας Ευχαριστω!

Έλληνας

BARIEMAIIII ;)

Γειασας

ενας Φιλος μου εχει το 7650 (αγωρασμενο απο Γερμανια)

και θελει την Ελληνικη την Γλωσσα.

Εχει ενα Καλοδιο,αυτο που πρεπει να ανιξεις το Κινητο.

Υπαρχει πουθενα η ελληνικη η Γλωσσα να την περασω πανω στο 7650?

Αν Ναι

Που μπορω να την βρω?

Μπορω να την περασω με αυτο το καλοδιο που εχει?

Με πιο προγραμμα μπορω να το περασω και που θα το βρω?

Υπαρχει μιπος καμια καινουργια Σοφτβεα για το 7650?

Σας Ευχαριστω!

Βρηκα μια Σελιδα δειτε κατω

www.symbianware.com/downloads.php?pl=n7650

τερμα κατω γραφει Greek Language 1,89mb

αυτη ειναι η ελληνικη Γλωσσα???ειναι σε .sis???

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Έλληνας

BARIEMAIIII ;)

Guest lagoudakis
φιλε μου μονο σε club nokia μπορουν να στην περασουν,τωρα στην γερμανια δεν ξερω αν εχουν και την αναλογη γλωσσα :o κανε μια ερωτηση στην νοκια ;)

• 1 month later...

meta apo 2 hronia !!me to 7650 (protofanes) ime sto dilima sto pia siskevi na agoraso gia na antikatastiso ena tilefono pou mou prosfere tosa pola.Apires eframoges games ke atelioti enasholisi mazi tou,periorizontai distihos apo tin mnimi tou.To 6600 den me ehi pisi oute mou aresi to shima tou.

Onirevome ena kinito nokia san to p900 i to motorola a1000, me terastia othoni,toulahiston 64000 hromata, fako pano apo 1megapixel,radio,epektasimi mnimi ,simvates efarmoges ke games gia atelioti enasholisi!!!!

Pote tha vgali i nokia ena pragmatiko smasrtphone se axioprepes megethos ke shima????Me troi to heri mou gia to p900,ala arnoume na bo se nees logikes hrisis.Me ehi volepsi toso poli i platforma ke i logiki tis nokia pou den xero an boro na sinithiso otidipote ala.Giafto osoi ehoun paromio problem me emena as kanoun kana reply gia na klapsoume mazi!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος airdread (16 Ιούλ. 2004 , 17:39)

meta apo 2 hronia !!me to 7650 (protofanes) ime sto dilima sto pia siskevi na agoraso gia na antikatastiso ena tilefono pou mou prosfere tosa pola.Apires eframoges games ke atelioti enasholisi mazi tou,periorizontai distihos apo tin mnimi tou.To 6600 den me ehi pisi oute mou aresi to shima tou.

Το 7610 το εχεις δει ? :worry:

Υπολογισε και το 6630 που θα βγει στο τελος

του ετους ,βεβαια αν μπορεις να περιμενεις

μεχρι τοτε.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Χαίρετε. Έχω δει ότι οι φωτογραφίες από 7650 σε υπολογιστή φαίνοντε με ένα θολό περίγραμμα ενώ στο κέντρο τους είναι πολύ πιο καθαρές.Στο ίδιο το τηλέφωνο φαίνοντε καθαρές σε πολύ πιο μικρό μέγεθος.Αυτό βελτιώνεται με κάποια αναβάθμιση;Το τηλέφωνο είναι από το 2002 με έκδοση λογισμικού 3.16 . Ευχαριστώ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος airdread (16 Ιούλ. 2004 , 17:39)

meta apo 2 hronia !!me to 7650 (protofanes) ime sto dilima sto pia siskevi na agoraso gia na antikatastiso ena tilefono pou mou prosfere tosa pola.Apires eframoges games ke atelioti enasholisi mazi tou,periorizontai distihos apo tin mnimi tou.

Επιτέλους άλλαξα συσκευή!!!!Ναι είναι αλήθεια, από το 7650 πήγα στο 7610!!! Airdread, το κινητό είναι τρομερό! 1Mp κάμερα,τρομερή οθόνη,RSMMC 64MB!!!!Και φυσικά είναι Symbian....Ακόμα το σκέφτεσαι? :D

Ride fast

Ride hard

Ride home.

ZX6R

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chris8 (22 Ιούλ. 2004 , 08:39)

Χαίρετε. Έχω δει ότι οι φωτογραφίες από 7650 σε υπολογιστή φαίνοντε με ένα θολό περίγραμμα ενώ στο κέντρο τους είναι πολύ πιο καθαρές.Στο ίδιο το τηλέφωνο φαίνοντε καθαρές σε πολύ πιο μικρό μέγεθος.Αυτό βελτιώνεται με κάποια αναβάθμιση;Το τηλέφωνο είναι από το 2002 με έκδοση λογισμικού 3.16 . Ευχαριστώ

εχεις την πρωτη εκδοση!!!κανε αναβαθμιση,θα δεις διαφορα στην ταχυτητα και βελτιωση στις φωτογραφιες ;)

Και εγω δεν το εχω αλλαξει εδω και σχεδον 2 χρονια και σκεφτομαι να παρω το 6600 (το βρηκα ολοκαινουργιο 300 € απο ενα...θυμα), ή να περιμενω για το 6630!

Να κρατήσουμε αυτή τη συζήτηση γύρω από το 7650 παρακαλώ; ;)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Γεια σας,

Έστειλα και μία ερώτηση στο thread για mms της cosmote, αλλά δεν έχει απαντηθεί ακόμα. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ μπορώ να στείλω, δεν μπορώ να λάβω. Ξέρετε κάτι; Έχω πάρει στο helpdesk της cosmote, έχω ενεργοποιήσει και πάλι την υπηρεσία μήπως διορθωθεί, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες, αλλά τπτ...