thePRODIGY Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Αγορασα σημερα γνησιο ful set (4) προσοψεων για το 7650. €69 Tι λετε? Καλη τιμη ετσι? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Απο που φιλε μου, γιατι ψαχνω και γω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Απο που φιλε μου, γιατι ψαχνω και γω. http://www.pds.com.gr/index.asp?mod=eshop_itemcats γραψε απλα "7650" στο ευρετηριο και θα σου βγαλει οτι εχει σχεση.. αλλα ηταν το τελευταιο κομματι που ειχανε.. Παρε τους τηλεφωνο και ρωτα αν μπορουν να το ξαναφερουν. Καλλιθεα ειναι το μαγαζι. υγ: αν πηγαινα στη νοκια το €160αρι δεν το γλιτωνα με τιποτα:p Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Απο τα 4 σετ, δεν μου πουλας κανενα? :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Απο τα 4 σετ, δεν μου πουλας κανενα? :p Oxi δεν καταλαβες. Ενα full set εχω το οποιο αποτελειται απο 4 κομματια (μπρος προσοψη, πισω , καλυμα sim, καλυμα μπαταριας).:) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Mολις το παρηγγειλα και γω απο το ιδιο μαγαζι. Ελεγε μικρη διαθεσιμοτητα, οποτε υποθετω οτι θα ειχε μεινει ακομα ενα για μενα. Ειδωμεν. Τωρα εμεινε να φτιαξω μονο το 6260 μουχαχαχαχα (αρε νοκια) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Mολις το παρηγγειλα και γω απο το ιδιο μαγαζι. Ελεγε μικρη διαθεσιμοτητα, οποτε υποθετω οτι θα ειχε μεινει ακομα ενα για μενα. Ειδωμεν. Τωρα εμεινε να φτιαξω μονο το 6260 μουχαχαχαχα (αρε νοκια) Πηγαινε στη επιλογη που εχει --> "επικοινωνια" . δινει τηλεφωνο καταστηματος. Παρε τους τηλ γιατι δυσκολα θα βγαλεις ακρη διαφορετικα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 :!:ΕΠΕΙΓΟΝ !!! ΠΑΙΔΙΑ HELP!!!:!: Η οθονη του 7650 ειναι ιδια με εκεινη του 3650??? Ξερω πως και οι 2 ειναι stn-lcd 4096color 176 x 208 pixels Θελω να βαλω οθονη 3650 στο 7650. Θα λειτουργησει??? :confused: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 :!:ΕΠΕΙΓΟΝ !!! ΠΑΙΔΙΑ HELP!!!:!: Η οθονη του 7650 ειναι ιδια με εκεινη του 3650??? Ξερω πως και οι 2 ειναι stn-lcd 4096color 176 x 208 pixels Θελω να βαλω οθονη 3650 στο 7650. Θα λειτουργησει??? :confused: Φαντάζομαι πως μπορείς να το κάνεις αυτό με τη προϋπόθεση πως και οι δύο οι οθόνες έχουν τους ακροδέκτες της καλωδιοταινίας στην ίδια θέση για να μπορείς να τη συνδέσεις με τη συσκευή. Αλλά στη θέση σου θα το πήγαινα σε Nokia Shop. Ξέρω πως επειδή είναι παλιό δεν αξίζει τα λεφτά, αλλά ως πρώτη Series 60 συσκευή δεν αξίζει να τη χαλάσεις για μια οθόνη και 50€. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 παντως κι εγω θα ηθελα 1 η 2 7650 για την συλλογη μου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Λοιπον, κι αλλη ερωτηση!! Το ακουστικο του 7650 μου (ναι το χρησιμοποιω ως πρωτο και εχω δωσει στο n91 μου το ρολο του Mp3 player:happy: ) δεν ειναι πολυ δυνατο. Για να καταλαβετε τι εννοω σας λεω πως οταν ειμαι στον δρομο και εχει ψιλο φασαρια δεν ακουω τι μου λενε...:( Ειχα και αλλα 7650 παλιοτερα. Αν και εχει περασει καιρος απο το προηγουμενο 7650 μου, δεν θυμαμαι να ειχα αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα.:worry: Οποτε η ερωτηση μου ειναι η εξης. Συμβαινει να "χαλανε" τα ακουστικα?? Εχω βρει καταστημα με εξαρτηματα, και εχω βρει ακουστικο. Τι λετε? Να το αλλαξω ή μηπως δεν φταιει το ακουστικο και ειναι αλλο προβλημα (δεν "καθεται" καλα, προβλημα software κλπ κλπ) ?? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Πολύ πιθανό να έχει χαλάσει το ακουστικό. Τόσων χρονών κινητό κιόλας... Αν μπορείς να το ανοίξεις και να δεις αν κάθεται σωστά, κάνε το. Αλλιώς πήγαινε κάπου που ξέρουν να το ελέγξουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 To xrisimopoiei akoma kaneis??? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Δεν το χρησιμοποιώ, αλλά το έχω στη κατοχή μου. Θέλεις να ρωτήσεις κάτι;:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 oxi, απλα ετσι απο περιεργεια:p αυτο, και το 7110 ειναι τα αγαπημενα μου τηλεφωνα:D Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Προς moderators!! Ξερεις κανεις αν μπορω να βαλω την οθονη του 6600 στο 7650?? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Δεν γίνεται. Το γιατί είναι ευνόητο... 7650: http://mobile-parts.com.gr/images/detailed_images/image_184_112112318194831ee4b83431.jpg 6600: http://mobile-parts.com.gr/images/detailed_images/image_523_1.jpg ΥΓ: Έχεις ακόμη λειτουργικό 7650; Το δικό μου είναι μη επισκευάσιμο κατά το service της Nokia. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 ΥΓ: Έχεις ακόμη λειτουργικό 7650; Το δικό μου είναι μη επισκευάσιμο κατά το service της Nokia. Το δικο μου ,που το ειχα παρει μεταχειρισμενο εδω και ενα διαστημα, δουλευει μια χαρα:happy: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Ναι, ειναι στην πενα το δικο μου! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Και το δικο μου λειτουργει μια χαρα, αντικατεστησε προσφατα ενα motorola V3i (backup phone). Η μπαταρια εστρωσε κατευθειαν, βγαζει 2 μερες περιπου με κανονικη χρηση. Το μονο κακο ειναι η προσοψη που εχει ξεθωριασει, το joystick που εχει σκιστει το λαστιχο, και τα αριθμητικα πληκτρα που δεν κανουν καλη επαφη...:happy: Λειτουργει φυσικα μαζι με τον αντικαταστατη του 6600 :p Αυτα τα 2 κινητα ειναι το βαρυ πυροβολικο :p Παντως απο ποιοτητα κατασκευης ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ. 0 ΤΡΙΓΜΟΙ, σχεδον ανυπαρκτοι τζογοι, και slide βουτηρο. Μαλλον δεν εχουν αδικο οταν λενε οτι τα σημερινα κινητα δεν τα κατασκευαζουν οπως παλια :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Καλα.. σιγουρα.... slide ειναι το 7650 slide και το N95.... Τι σχεση εχουν ομως σε θεμα ποιοτητας του συρομενου μηχανισμου.... καμια Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Δυστηχως βλεπω πολλα κινητα της ταξης 200-300 ευρω να εχουν ελλειψη ποιοτητας... ενα ολοκαινουριο se w595 που πηρα για την αδερφη μου, εξω απο το κουτι και εχει τζογο στο slide ηδη...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Παντως ,αν και ειμαι εκτος θεματος ελαφρα, τα 2 ποιοτικοτερα κινητα που ειχα ποτε (και εχουν περασει παρα πολλα απο τα χερια μου) ειναι το SE W900 και το Nokia N91 Made in Japan το w900.... Ουτε τζογος ουτε τιποτα.... απιστευτη κατασκευη! Μια απο τα ιδια και για το Ν91.. Αν και δεν ειναι γιαπωνεζικο.. ειναι full μεταλλικη κατασκευη... μασιφ. Στιβαρο. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreenMob Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Γεια χαρά. Έχω στα χέρια μου έναν infrared αντάπτορα της Mobile Action, τον MA-620, μαζί με το cd με το λογισμικό της εταιρείας.Είναι από το 2001 και το λογισμικό που έχει είναι για τα παρακάτω μοντέλα: http://img33.imageshack.us/img33/9617/handsetmanager.gif Είναι κάποιο από αυτά κατάλληλο για να πάρω πλήρες back-up του 7650 μου; Υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλέψει ο MA-620 αντάπτορας με άλλο λογισμικό πλην της mobile action;Με το Nokia PC Suite πχ; Αν πάρω bluetooth αντάπτορα, θα μπορώ να "παίξω" με όποιο software θέλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MickWellington Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Εχώ ακόμα πλήρως λειτουργικό Nokia 7650 και το λατρεύω! Ελπίζω να μη χαλάσει ποτέ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts