sotiros65 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά μπορείς να κάνεις recover το bbb στο τηλέφωνό σου (μπορείς να επιλέξεις μόνο τα μηνύματα) και μετά να κάνεις νέο backup σε ipd. δεν μπορω να οριζω καπου το ειδος αρχειου backup σε .ipd . Μονο του το βγαζει σε .bbb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Ναι, θα πρέπει να επιστρέψεις σε μια παλαιότερη έκδοση του desktop software. Τα ipd τα εγκατέλειψε όπως φαίνεται. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrospix Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Παιδιά έχει 2 μέρες που έχω πάρει το BlackBerry Curve 9360. Το παλιό μου κινητό είναι το Samsung OMNIA i900. Το πρόβλημά μου είναι με το συγχρονισμό του BlackBerry με το Outlook. Από το Samsung πέρασα τις επαφές μου στο Outlook (σύνολο 516) χωρίς κάποιο πρόβλημα αλλά κατά το συγχρονισμό του Outlook με το BlackBerry Desktop Software κατά το πέρασμα των επαφών κολλάει πάντα στην 216/516 επαφή. Το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές αλλά πάντα το ίδιο. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 τσέκαρε τη 216η επαφή για καλό κ για κακό! :O Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Παιδια καλησπερα! Εχει δοκιμασει κανεις το desktop software με windows 8 ; Τρεχει κανονικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. January 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Κανονικότατα με win 8 Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogas Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Κανονικότατα με win 8 και από εμένα ok με τα win8 μόλις πριν λίγο... Παράθεση '70s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 μια νέα αναβάθμιση βγήκε για το blackberry Link το οποίο συγχρονίζει τις συσκευές με Blackberry 10 προστέθηκε και η ενημέρωση των επαφών πλέον :) τουλάχιστον δίχνει ότι το παλεύει η Blackberry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts