Jump to content

Επανεκκίνηση με μπλε οθόνη

stavros11
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στον υπολογιστή μου υπάρχουν δύο χρήστες, ένας με δικαιώματα διαχειριστή που μπαίνω εγώ, και ένας με τα λίγα δικαιώματα που μπαίνει ένας ξεναγός από το πρακτορείο που συνεργαζόμαστε. Τον χειμώνα σβήνω τον άλλο χρήστη (του ξεναγού) και το πρόβλημα δεν εμφανίζετε. Τώρα το καλοκαίρι, έχω παρατηρήσει το εξής:

Όταν είναι συνδεμένος ο ξεναγός, και μετά αποσυνδέετε το PC δίχνει την οθόνη με τους χρήστες. Αν συνδεθώ εγώ από εκεί, μετά απο λίγο, βγάζει για δευτερόλεπτα μία μπλε οθόνη η οποία δίχνει κάτι περίεργα γράμματα και κάνει από μόνο του restart.

Αντίθετα αν είμαι εγώ συνδεμένος και μπει ο άλλος με την ίδια διαδικασία το PC λειτουργεί κανονικά...

Λέτε να με αντιπαθεί το PC μου ?? :p

Ο υπολογιστής έχει λειτουργικό Windows XP Home Edition

Έχει εμφανιστεί κάτι τέτοιο σε κάποιον ?? Υπάρχει κάποια λύση ??

Ευχαριστώ :)

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

Mπλε οθονη συμαινει προβλημα hardware,τωρα γιατι το κανει στον εναν χρηστη και οχι στον αλλο ειναι λιγο περιεργο.Ισως σε εσενα που εχεις τα ολα τα δικαιωματα να φωρτωνει κατι παραπανω και εκει να δημιουργειται το προβλημα.Ενημερωσε τους drivers ολων των συσκευων και ισως λυθει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

ΟΚ, θα προσπαθήσω να βρω τους drivers και θα δω τι θα γίνει. Θα έβγαζα sreenshot την μπλε οθόνη, αλλά δεν γίνετε με print screen. Θα δοκιμάσω με φωτογραφική αν το ξανακάνει για να την δεις. Πάντως είναι πολύ γνωστό error. Το έχω δει σε πολλούς υπολογιστές. Το ίδιο μου κάνει και το laptop (δες το μοντέλο στην υπογραφή μου) όταν πάω να το συνδέσω με HDMI στην τηλεόραση.

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

Ξερω πως ειναι η μπλε οθονη,γραφει πανω-πανω εναν αριθμο και ενα error και ολη η αλλη ειναι γεματη κινεζικα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν προλάβεις, σημείωσε τον αριθμό σφάλματος και ψάξε στο google.

Ναι κάπως έτσι είναι με τα κινέζικα. Κι εγώ έτσι τα λέω :lol:.

Αν προλάβεις, σημείωσε τον αριθμό σφάλματος και ψάξε στο google.

Λίγο δύσκολο αλλά θα προσπαθήσω...

Σταύρος

Εμένα αν γίνει κάτι τέτοιο τότε δεν κάνει μόνο του Restart. Όπως λέει και ο zyp3r πρέπει να είναι πρόβλημα στο Hardware. Αν προλάβεις γράψε αυτά που σου βγάζει και ψάξε στο google. Εγώ έτσι κάνω και βρίσκω πάντα την λύση! ;)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~