mariosfx Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 γεια και απο μενα, θελω να κανω δωρο σε μια φιλη η οποια ειχε το 8310 μεχρι τωρα το οποιο και παρεδωσε πνευμα το 8520. δεν μπορω να διαθεσω και πολλα γιαυτο κοιταξα αυτο. πιστευετε οτι ειναι οκ η να ανεβω λιγο χρηματικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Δεν είναι κακό για βασική σειρά, αλλά πλέον έχει παλιώσει (είναι 2 ετών). Στη θέση σου θα κοιτούσα κάτι νεότερο. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosfx Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 τοτε μονο να παω σε κατι μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση και με εγγυηση! το 9700 ας πουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Μακράν καλύτερη επιλογή σαν συσκευή. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosfx Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 το μονο που με χαλαει ειναι οτι ειχε ηδη παρει 2 φορες μεταχειρισμενη συσκευη και δεν της πολυαρεσει η ιδεα... αλλα ποτε με εγγυηση και ποτε σε τοσο καλη κατασταση! ισως παρω το 8520 να ξεμπερδευω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 φιλε μου το 8520 ειναι αρκετα παλιο κ περιορισμενων δυνατοτητων πλεον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosfx Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 το εχω υποψιν μου! η κοπελα δεν εχει ιδιαιτερες τεχνολογικες ανησυχιες οποτε δεν τιθεται θεμα παλαιοτητας! ενα καινουργιο τηλεφωνο θελει γιατι το παλιο τα επαιξε :) αυτο ειναι ολο! ζητησε αυτο αυτο της πηρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 γειά σας παιδιά και καλή χρονιά! τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνω κλικ στο Set Up Wifi Network, το κινητό μου παγώνει και υπακούει μόνο στο κοκκινο κουμπί που με οδηγεί στη homescreen του κινητού. ξέρετε τι παίζει και πως μπορώ να το διορθώσω? Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Battery pull δοκίμασες, έτσι; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 είσαι θεός, αυτό μόνο χρειαζόταν! δεν είχα ποτέ προβλήματα και δεν είχα ψάξει για τίποτα κόλπα! ευχαριστώ!! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest40 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Καλησπερα.Ενας φιλος εφερε το εν λογω κινητο απο dubai αλλα το προβλημα του εντοπιζεται στο οτι δεν μπορει να εκτελεσει καμια απο τις εφαρμογες που υπαρχουν στον κινητο,ουτε να χρησιμοποιησει το wifi κτλ.Πηγε σε ενα καταστημα γερμανος και του ειπανε οτι μονο αν κανει συνδεση θα μπορεσει να χρησιμοποιησει ολες τις δυνατοτητες του κινητου.Υπαρχει καποιος αλλος τροπος για να γινει αυτο ή τα πραγματα ειναι οντως οπως τα ελεγαν στον γερμανο?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Οπως τα ειπανε μονο με συνδεση και ενεργοποιηση bis.ακομα και να μπει στα ιντερνετ μεσω wifi πρεπει να εχει ενεργοποιημενο το bis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Οπως τα ειπανε μονο με συνδεση και ενεργοποιηση bis.ακομα και να μπει στα ιντερνετ μεσω wifi πρεπει να εχει ενεργοποιημενο το bis Αυτο δεν ειναι απολυτα σωστο. Για να εχεις push υπηρεσιες (mail ,messenger) πρεπει να εχεις BIS. Ομως μπορεις χωρις BIS να μπεις με WIFI στο ιντερνετ και να χρησιμοποιεις 3rd party εφαρμογες οπως o opera mini για ιντερνετ και το logic mail για mail accounts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluedragon2 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Παιδιά καλησπέρα, θα πάρω ένα 8520 για καρτοκινητό. Mέσω wifi θα μπορώ να μπαίνω internet κτλ. ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Θα μπορείς να μπαίνεις στο Internet, απλά ειναι πολυ αργό κινητό !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
internationalina Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 γεια σας!και εμενα μια φιλη μου το ιδιο επαθε με το internet πρεπει να κανει συνδεση.....δεν υπαρχει αλλος τροπος....οπως π.χ τα mb που δινει η cosmote δεν μπορει να τα χρησιμοποιησει......τι γινεται΄????? blackberry 8520 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 γεια σας!και εμενα μια φιλη μου το ιδιο επαθε με το internet πρεπει να κανει συνδεση.....δεν υπαρχει αλλος τροπος....οπως π.χ τα mb που δινει η cosmote δεν μπορει να τα χρησιμοποιησει......τι γινεται΄????? blackberry 8520 ο ρινγκο πιο πριν απαντησε:) οπερα μινι..πληρως λειτουργικο και με μικρη συμπιεση δεδομενων!!partial bis!:p Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kadaifi Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Παιδιά καλησπέρα, εαν κατεβασω το update της AT-T τι διαφορα θα εχει απο αυτο της vodafone Greece? Θα εχει ελληνικα μέσα? Στα μηνυματα Θα ειναι 160 χαρακτηρες? Και τελος θα αναγνωριζει τις σελιδες στο internet? υπαρχει περιπτωση να μου κλειδωσει την συσκευη? Ευχαριστω!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Δεν θα έχει καμία διαφορά στην υποστήριξη ελληνικών σε σχέση με την έκδοση που έχει τώρα το τηλέφωνό σου. Να κλειδώσει τη συσκευή όχι, δεν γίνεται. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kadaifi Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 ρωταω γιατι τωρα δεν μπορω να μπω internet με το wifi! ενω βρισκει το δυκτιο και συνδεομαι το σημα του wifi μου μενει γκρι!!! δεν ξερω τι να κανω! εχω την τελαυταια εκδοση και σκεφτομαι μηπως την ξαναπερασω αλλα απο την AT&T!!!!! εχεις καμια ιδεα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Καλησπερα παιδια..να ρωτησω κατι.. υπαρχει περιπτωση να μπορουμε να χρησιμοποιησουμε στο επακρο το 8520(λογικα και αλλες BB συσκευες) χωρις BIS/BES? δηλαδη push mail,κατεβασμα εφαρμογων απο το επισημο market και γενικα τα παντα με wifi ? ειχα παλιοτερα ενα 8820 και δεν γινοτανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Καλησπέρα. Εξακολουθεί να μην ισχύει. Η χρήση του BIS και του BES είναι απαραίτητη. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Έχω ένα κλειδωμένο 8520 απο αμερική, ξέρετε αν τα διάφορα code generator δουλεύουν; (κι αν έχετε κάποιο συγκεκριμένο να προτείνετε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο, αλλά λειτουργούν. Έχω ξεκλειδώσει πολλά τηλέφωνα, καθώς και πολλοί άλλοι. Κοίτα και εδώ. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 (edited) Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο, αλλά λειτουργούν. Έχω ξεκλειδώσει πολλά τηλέφωνα, καθώς και πολλοί άλλοι. Κοίτα και εδώ. Εγώ εννοούσα τα προγράμματα που σου δίνουν κωδικούς μιας και στο google βρήκα μερικά. Όπως και να χει έδωσα το ΙΜΕΙ και το PRD του κινητού σε αυτό το φόρουμ και μου έδωσαν ΔΩΡΕΑΝ τον κωδικό ξεκλειδώματος. :D edit: Βλέπω ότι όλοι οι ελληνικοί πάροχοι έχουν την έκδοση BlackBerry Handheld Software v5.0.0.1168 (Multilanguage) ενώ η τελευταία είναι η v5.0.0.1728. Θα έχω κάποιο πρόβλημα αν κατεβάσω την τελευταία; Edited March 11, 2013 by sofos_k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts