Jump to content

Blackberry 8520

moment_v
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια και απο μενα, θελω να κανω δωρο σε μια φιλη η οποια ειχε το 8310 μεχρι τωρα το οποιο και παρεδωσε πνευμα το 8520. δεν μπορω να διαθεσω και πολλα γιαυτο κοιταξα αυτο. πιστευετε οτι ειναι οκ η να ανεβω λιγο χρηματικα?

• Απαντήσεις 332
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν είναι κακό για βασική σειρά, αλλά πλέον έχει παλιώσει (είναι 2 ετών). Στη θέση σου θα κοιτούσα κάτι νεότερο.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

τοτε μονο να παω σε κατι μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση και με εγγυηση! το 9700 ας πουμε...

το μονο που με χαλαει ειναι οτι ειχε ηδη παρει 2 φορες μεταχειρισμενη συσκευη και δεν της πολυαρεσει η ιδεα... αλλα ποτε με εγγυηση και ποτε σε τοσο καλη κατασταση! ισως παρω το 8520 να ξεμπερδευω...

το εχω υποψιν μου! η κοπελα δεν εχει ιδιαιτερες τεχνολογικες ανησυχιες οποτε δεν τιθεται θεμα παλαιοτητας! ενα καινουργιο τηλεφωνο θελει γιατι το παλιο τα επαιξε :) αυτο ειναι ολο! ζητησε αυτο αυτο της πηρα!

• 4 weeks later...

γειά σας παιδιά και καλή χρονιά!

τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνω κλικ στο Set Up Wifi Network, το κινητό μου παγώνει και υπακούει μόνο στο κοκκινο κουμπί που με οδηγεί στη homescreen του κινητού. ξέρετε τι παίζει και πως μπορώ να το διορθώσω?

Maybe I'll hold my breath and jump right in

είσαι θεός, αυτό μόνο χρειαζόταν! δεν είχα ποτέ προβλήματα και δεν είχα ψάξει για τίποτα κόλπα!

ευχαριστώ!!

Maybe I'll hold my breath and jump right in

• 2 weeks later...
Καλησπερα.Ενας φιλος εφερε το εν λογω κινητο απο dubai αλλα το προβλημα του εντοπιζεται στο οτι δεν μπορει να εκτελεσει καμια απο τις εφαρμογες που υπαρχουν στον κινητο,ουτε να χρησιμοποιησει το wifi κτλ.Πηγε σε ενα καταστημα γερμανος και του ειπανε οτι μονο αν κανει συνδεση θα μπορεσει να χρησιμοποιησει ολες τις δυνατοτητες του κινητου.Υπαρχει καποιος αλλος τροπος για να γινει αυτο ή τα πραγματα ειναι οντως οπως τα ελεγαν στον γερμανο?Ευχαριστω

Οπως τα ειπανε μονο με συνδεση και ενεργοποιηση bis.ακομα και να μπει στα ιντερνετ μεσω wifi πρεπει να εχει ενεργοποιημενο το bis

Οπως τα ειπανε μονο με συνδεση και ενεργοποιηση bis.ακομα και να μπει στα ιντερνετ μεσω wifi πρεπει να εχει ενεργοποιημενο το bis

Αυτο δεν ειναι απολυτα σωστο. Για να εχεις push υπηρεσιες (mail ,messenger) πρεπει να εχεις BIS. Ομως μπορεις χωρις BIS να μπεις με WIFI στο ιντερνετ και να χρησιμοποιεις 3rd party εφαρμογες οπως o opera mini για ιντερνετ και το logic mail για mail accounts

• 1 month later...
  • 1 month later...
γεια σας!και εμενα μια φιλη μου το ιδιο επαθε με το internet πρεπει να κανει συνδεση.....δεν υπαρχει αλλος τροπος....οπως π.χ τα mb που δινει η cosmote δεν μπορει να τα χρησιμοποιησει......τι γινεται΄????? blackberry 8520

• 2 weeks later...
γεια σας!και εμενα μια φιλη μου το ιδιο επαθε με το internet πρεπει να κανει συνδεση.....δεν υπαρχει αλλος τροπος....οπως π.χ τα mb που δινει η cosmote δεν μπορει να τα χρησιμοποιησει......τι γινεται΄????? blackberry 8520

ο ρινγκο πιο πριν απαντησε:)

οπερα μινι..πληρως λειτουργικο και με μικρη συμπιεση δεδομενων!!partial bis!:p

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

• 3 weeks later...

Παιδιά καλησπέρα, εαν κατεβασω το update της AT-T τι διαφορα θα εχει απο αυτο της vodafone Greece? Θα εχει ελληνικα μέσα? Στα μηνυματα Θα ειναι 160 χαρακτηρες? Και τελος θα αναγνωριζει τις σελιδες στο internet? υπαρχει περιπτωση να μου κλειδωσει την συσκευη?

Ευχαριστω!!!!!

Δεν θα έχει καμία διαφορά στην υποστήριξη ελληνικών σε σχέση με την έκδοση που έχει τώρα το τηλέφωνό σου. Να κλειδώσει τη συσκευή όχι, δεν γίνεται.

Th|eF

ρωταω γιατι τωρα δεν μπορω να μπω internet με το wifi! ενω βρισκει το δυκτιο και συνδεομαι το σημα του wifi μου μενει γκρι!!! δεν ξερω τι να κανω! εχω την τελαυταια εκδοση και σκεφτομαι μηπως την ξαναπερασω αλλα απο την AT&T!!!!! εχεις καμια ιδεα????

• 3 months later...

Καλησπερα παιδια..να ρωτησω κατι.. υπαρχει περιπτωση να μπορουμε να χρησιμοποιησουμε στο επακρο το 8520(λογικα και αλλες BB συσκευες) χωρις BIS/BES? δηλαδη push mail,κατεβασμα εφαρμογων απο το επισημο market και γενικα τα παντα με wifi ?

ειχα παλιοτερα ενα 8820 και δεν γινοτανε...

Καλησπέρα. Εξακολουθεί να μην ισχύει. Η χρήση του BIS και του BES είναι απαραίτητη.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

• 6 months later...
Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο, αλλά λειτουργούν. Έχω ξεκλειδώσει πολλά τηλέφωνα, καθώς και πολλοί άλλοι. Κοίτα και εδώ.

Th|eF

Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο, αλλά λειτουργούν. Έχω ξεκλειδώσει πολλά τηλέφωνα, καθώς και πολλοί άλλοι. Κοίτα και εδώ.

Εγώ εννοούσα τα προγράμματα που σου δίνουν κωδικούς μιας και στο google βρήκα μερικά. Όπως και να χει έδωσα το ΙΜΕΙ και το PRD του κινητού σε αυτό το φόρουμ και μου έδωσαν ΔΩΡΕΑΝ τον κωδικό ξεκλειδώματος. :D

edit: Βλέπω ότι όλοι οι ελληνικοί πάροχοι έχουν την έκδοση BlackBerry Handheld Software v5.0.0.1168 (Multilanguage) ενώ η τελευταία είναι η v5.0.0.1728. Θα έχω κάποιο πρόβλημα αν κατεβάσω την τελευταία;

Edited by sofos_k