Jump to content

internationalina

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by internationalina

  1. γεια σας εδω και 3 μηνες εχω παρει το arc s.στην αρχη ολα οκ με το wi-fi μετα αρχησε στις κλησεις να μου βγαζει(network error please check your network)kai to wifi ολο ξεσυνδεεται και ζηταει κωδικο ενω τον ειχα αποθηκευση παλι και παλι....πηγα σημερα στο καταστημα που το πηρα και μου ειπαν οτι μαλλον θελει αναβαθμιση(ουτε αυτοι δεν ηξεραν)και μετα πηγα και σε αλλο ενα και μου ειπαν οτι εχει προβλημα με το rooter...και τον ρωτησα πως διορθωνεται και μου λεει δεν διορθονεται δεν ξερω....(καλα λεω οτι να ναι)τι να κανω???αν ξερει καποιος ας μου πει......ευχαριστω!
  2. γεια σας εχω και εγω το arc s...αλλά εχω πρόβλημα με το WiFi ενώ εχω δικό μου δίκτυο στο σπίτι κάθε 2 μέρες περίπου αποσυνδεεται και μου ζητάει πάλι κωδικό....συνέχεια το κάνει......και μου βγάζει και αυτο.network error please check your network.ξέρει κάποιος να μου πει τι να κάνω.,??????ευχαριστώ.
  3. γεια σας!και εμενα μια φιλη μου το ιδιο επαθε με το internet πρεπει να κανει συνδεση.....δεν υπαρχει αλλος τροπος....οπως π.χ τα mb που δινει η cosmote δεν μπορει να τα χρησιμοποιησει......τι γινεται΄????? blackberry 8520
  4. σε ευχαριστω παρα πολυ....οκ το βρηκα!
  5. γεια σας παιδια θελω να ρωτησω κατι.χθες πηρα ενα usb για να συνδεσω το φλασακι μου στο arc αλλα δεν το αναγνωριζει ξερει καποιοσ να μου πει???τι να κανω?
  6. ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΤΟ ΑRC S ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΩ SCREEN PROTECTOR.ΟΜΩΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ....ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ ΜΕΣΑ.....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ....??ΕΧΕΙ ΠΑΝς ΑΠΟ 4 ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ. :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  7. σε ευχαριστω πολυ κατεβασα το προγραμμα και ειναι ολα οκ!!!!!!!
  8. για σας!να ρωτησω κατι ξερει κανεις αν μπορω να μεταφερω απο τη συλλογη- απο το φακελο καμερα- φωτοφραφιες σε εναν αλλο φακελο που εχω δημιουργησει εγω??
  9. οχι νταξει δεν με ζαληζει....τωρα βασικα το αλλαξα....το αλλαξα στο 40%....νταξει που θα παει θα το συνηθησω.!!!!! π.χ στισ 9 το πρωι ειχε 100% μπαταρια και χωρις bluetooh kai wifi τωρα εχει φτασει 54%.....ενω αλλες μερες η8ελε 2 φορες φορες φορτησμα.....
  10. :) σε ευχαριστω παρα πολυ....εντακσει το βρικα αυτο με τα εικονιδια.....με την φωτεινοτητα εχω ενα θεμα θελω να ειναι 100%.... αλλα ενταξει συμβιβαστηκα!!!!:p
  11. γεια σας......εχω παρει και εγω το ARC S σε ασπρο και θα ηθελα να ρωτησω αν κσερει καποιος να μου πει!!! 1)πως μπορω να μεταφερω τα εικονιδια του μενου σε αλλη θεση 2)εχω προβλημα με την μπαταρια θελει φορτησμα 2 φορεσ την ημερα τι να κανω?το εχει πα8ει κανενας αλλος απο εδω αυτο?
×
×
  • Create New...