johnthegreek Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Παιδια,ποια ειναι η πιο value-for-money για κανονικη χρηση...και επισης 32 ή 64 bit? Σου προτείνω την Home Premium έκδοση των Windows 7 στα 100 ευρώ. Επίσης, μόνο αν έχεις πάνω από 3Gb Ram και θέλεις να φαίνεται στο "Υπολογιστής" αγόρασε την 64bit των Windows. Πάντως, και στην 32bit έκδοση λέει για παράδειγμα: "Εγκατεστημένη μνήμη (RAM): 4,00Gb (3,00Gb είναι δυνατή η χρήση)". ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Επειδη τωρα το "φτιαχνω¨σκεφτομαι για 4gb ram και απλα ρψτησα γιατι ακουσα οτι τα 64 bit εχουν κατι προβληματα...ισχυει ή μπα? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 κανένα πρόβλημα, είναι σαφώς πιο γρήγορα και ασφαλή. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 κανένα πρόβλημα, είναι σαφώς πιο γρήγορα και ασφαλή. Δηλαδή, αξίζει κάποιος που έχει 1Gb στη Ram, να την αναβαθμίσει σε 2Gb και να περάσει την 64bit έκδοση των Windows; Τι παραπάνω έχουν και προσφέρουν ασφάλεια; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 64bit. αυτό προσφέρουν. όχι στα 2GB θα είναι ίσως πιο αργά. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Ρε παιδια τελικα αξιζουν τα 7 τον ντορο που εγινε?ειναι οντως σταθερα??κολλανε ή αργουν?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Ρε παιδια τελικα αξιζουν τα 7 τον ντορο που εγινε?ειναι οντως σταθερα??κολλανε ή αργουν?? τι να πω. τα έχουμε γράψει τόσες σελίδες. διάβασε λίγο το θέμα... μα λίγο... !!! Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Το εχω διαβασει αλλα δεν εβγαλα καποιο συμπερασμα.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 επιτέλους 8GB ram σε windows 7 32bit. όπως ακριβώς στην οικογένεια server :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Το εχω διαβασει αλλα δεν εβγαλα καποιο συμπερασμα.. χονδρικα για τον απλο χρηστη αξιζουν γιατι εχουν την ταχυτητα των xp και το ομορφο γραφικο περιβαλλον των vista. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 εχετε να προτεινετε κανεναν καλο media player για τα 7? Πιο πολυ με ενδιαφερει να εχει ενσωματωμενη playlist σαν αυτη που εχει o WMP12. Το VLC καθως και ο media player classic δε βολευουν για αναπαραγωγη πολλων τραγουδιων με λιστα. Το προβλημα ειναι οτι στην προσπαθεια να εγκαταστησω τον WMP11 για τα 7 απο ενα site Που αναφερθηκε καποιες σελιδες πριν τον κατεστρεψα και δεν ανοιγει γιατι το κολπο με τον 11 ισχυε μονο σε 32bit λειτουργικο και εχω 64.. Δοκιμασα την επιλογη που υπαρχει "ενεργοποιηση/απενεργοποιηση δυνατοτητων των windows" αλλα δεν επανερχεται. Δεν κυκλοφορει και standalone να τον ξανακανω setup. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 εχετε να προτεινετε κανεναν καλο media player για τα 7? Πιο πολυ με ενδιαφερει να εχει ενσωματωμενη playlist σαν αυτη που εχει o WMP12. Το VLC καθως και ο media player classic δε βολευουν για αναπαραγωγη πολλων τραγουδιων με λιστα. Το προβλημα ειναι οτι στην προσπαθεια να εγκαταστησω τον WMP11 για τα 7 απο ενα site Που αναφερθηκε καποιες σελιδες πριν τον κατεστρεψα και δεν ανοιγει γιατι το κολπο με τον 11 ισχυε μονο σε 32bit λειτουργικο και εχω 64.. Δοκιμασα την επιλογη που υπαρχει "ενεργοποιηση/απενεργοποιηση δυνατοτητων των windows" αλλα δεν επανερχεται. Δεν κυκλοφορει και standalone να τον ξανακανω setup. γιατί δε μένεις με τον wmp12? πραγματικά καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Γιατί δε χρησιμοποιείς τον Jet Audio 8? και πολύ καλός βιντεο Player και τέλειος audio player μιας και έχει την playlist στο πλάι και μπορείς απλά να πετάς κομμάτια μέσα οποιαδήποτε στιγμή και να έχεις τον player συνεχώς σαν toolbar στη κορηφή... Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 γιατί δε μένεις με τον wmp12? πραγματικά καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια. εγραψα οτι προεκυψε προβλημα στην προσπαθεια εγκαταστασης του 11 και δεν ανοιγει πλεον. Γιατί δε χρησιμοποιείς τον Jet Audio 8? και πολύ καλός βιντεο Player και τέλειος audio player μιας και έχει την playlist στο πλάι και μπορείς απλά να πετάς κομμάτια μέσα οποιαδήποτε στιγμή και να έχεις τον player συνεχώς σαν toolbar στη κορηφή... απο το λιγο που κοιταξα εχει τον Player και τις ρυθμισεις μαζι με την playlist σε ξεχωριστο παραθυρο. μπορει να κανω λαθος δε το εγκατεστησα. Δε θελω να γεμιζει η επιφανεια με πολλα παραθυρα να τα ψαχνω μια ωρα δηλαδη αλλου equalizer αλλου βιντεο αλλου Playlist και δυστυχως αυτο το κανουν σχεδον ολα που κοιταξα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 κάνεις λάθος, τη playlist την έχω συνεχώς στ'αριστερά στο autohide και ο player αποτελείτε απλά απο μια μπάρα που φαίνετε στη κορηφή της οθόνης. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 επιτέλους 8GB ram σε windows 7 32bit. όπως ακριβώς στην οικογένεια server :) Ουαου, φανταστικό. Το έχεις δοκιμάσει; :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 όχι και δε θέλω. έχω άδεια και για 64bit και για 32. αν έχω πάνω από 3GB ram θα βάλω 64άρια. δε μου αρέσει να πειράζω πυρήνες. απλά μπορεί αν θέλει κάποιος να το δοκιμάσει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Eκανα αλλαγη στο wallpaper μεσω regedit οπως αναφερθηκε σε προηγουμενο post και μαμηθηκε το συμπαν. Τωρα ξερει κανεις να μου πει πως θα κανω format στο netbook μου ; (toshiba nb200,windows 7 starter) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Θα βάλεις το DvD των Windwos 7 και θα κάνεις "Καθαρή Εγκατάσταση". ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Eκανα αλλαγη στο wallpaper μεσω regedit οπως αναφερθηκε σε προηγουμενο post και μαμηθηκε το συμπαν. Τωρα ξερει κανεις να μου πει πως θα κανω format στο netbook μου ; (toshiba nb200,windows 7 starter) μάλλον θα πείραξες κάτι άλλο. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 γνωριζει κανεις πως μπορουμε να μπλοκαρουμε την προσβαση στο ιντερνετ σε μια εφαρμογη/προγραμμα στα 7? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 γνωριζει κανεις πως μπορουμε να μπλοκαρουμε την προσβαση στο ιντερνετ σε μια εφαρμογη/προγραμμα στα 7? Δες αυτό ή άλλα παρόμοια προγράμματα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 μάλλον θα πείραξες κάτι άλλο. Κι ομως τα εκανα ολα βημα προς βημα. Και εκτος απ το wallpaper αλλαξαν πολλα αλλα πραγματα. Εκανα το φορματ τωρα και θα το αφησω οπως ειναι. Αςελπισω να το διορθωσει η microsoft καποια στιγμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 δεν μπορείς από το wlmg να αλλάξεις εικόνα? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Παιδιά μήπως ξέρετε κανένα καλό antivirus για windows 7 ultimate 32 bit ? Δε θέλω όμως να μου εμποδίζει το μtorrent όταν κατεβάζω. Και να είναι ελαφρύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων....... Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts