Jump to content

Microsoft Windows 7

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

A: Το βιντεο μιλαει για Basic οχι για Starter. Ασε που οι μισοι δεν καταφεραν να το ενεργοποιησουν.

Β. Δεκτον

Γ. Για αυτο υπαρχουν τα εξωτερικα dvd drive.

Τελος παντων δεν εχει νοημα να το συζηταμε αλλο. Για μενα προσωπικα τα Starter δεν εχουν νοημα υπαρξης.

ωραίο το "GodMode" feature:

δημιουργήστε καινούριο folder και μετονομάστε το σε

GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

ΟΛΕΣ οι επιλογές σε κατηγορίες.....

καλησπερα θα ηθελα την βοήθεια σας στο παρακατω θεμα:

τις προαλλες που μιλαγα στο μσν μου πεταξε ενα λινκ που μεσα στο λινκ ειχε μεσα το μαιλ μου αλλα επειδη δεν καταλαβα τι ειναι το ανοιξα και μετα χτυπησε το antivirius οτι ειναι worm. και μετα ξανα ενω μιλουσα το μου πεταγε την ιδια διευθυνση συνεχεια κανα 3-4 φορες τεσπα τελικα απο οτι μου ειπανε ητανε ιος που ειχε κολλησει το ατομο αυτο που μιλουσα και του το ειπα κιολας. το θεμα ειναι οτι την επομενη μερα εγω ειχα προβλημα με τον ηχο ενω εγω δεν πείραξα τιποτα μου έβγαζε ενα χ στο μεγαφωνο και οταν πηγαινα πανω ελεγε οτι ''δεν εχει εγκατασταθει καμια συσκεύη εξόδου ήχου''. παταγα πανω και εκανε επιδιορθωση και μετα επανερχοτανε ο ηχος , μετα ομως απο την 2η μερα δεν γινοτανε αυτο ελεγε οτι μαλλον υπαρχει εχει πρόβλημα το προγραμμα οδηγησης . τεσπα λεω να κανω φορματ μπας και επιλυθει, ξανα περναω τα windows 7 και παλι το ιδιο προβλημα εχει και γραφει στην αντιμετωπιση προβλημάτων οτι: '' η συσκεύη sb augidy αντιμετωπιζει προβλημα με το προγραμμα οδήγησης'', . τι να κανω ; . μπηκα στο internet και ξανα βρηκα τους drivers τους εγκαταστω και τιποτα. κατεβασα το πρόγραμμα driver robot και εκανα ελενχο και δεν μου εμφανιζει πρόβλημα με τον ηχο, .Η καρτα ήχου που εχω ειναι ή εξής sound blaster audigy . εχω ενσωματωμενη καρτα ήχου στην μητρική μου πάνω αλλα δεν δουλέυει γιατι δεν ξερω.msi ειναι αλλα δεν μπορούσα να εχω ηχο ποτε οταν ειχα πανω την καρτα ήχου. δεν ξερω τι γίνεται . καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. παίζει να εχω κολλησει αυτον τον ιο απο μσν και να μην μπορει να φύγει ?.

παιδες εχω 7 32 και θελω να βαλω 7 64.Μπορει να βοηθησει καποιος πως μπορω να κανω φορματ;και οχι upgrade;Δεν εχω την παραμικρη ιδεα.Η εστω ενα λινκ π να εξηγει τα βασικά..ευχαριστω

παιδες εχω 7 32 και θελω να βαλω 7 64.Μπορει να βοηθησει καποιος πως μπορω να κανω φορματ;και οχι upgrade;Δεν εχω την παραμικρη ιδεα.Η εστω ενα λινκ π να εξηγει τα βασικά..ευχαριστω

1)Θα βάλεις το Cd των Windows 7.

2)Θα πατήσεις το "Εγκατάσταση Τώρα" (Install Now)

3)Μόλις σε βγάλει στις επιλογές "Αναβάθμιση" και "Καθαρή Εγκατάσταση", θα επιλέξεις την "Καθαρή Εγκατάσταση"

4)Θα περιμένεις γύρω στα 30-45 λεπτά και τα Windows 7 θα έχουν εγκατασταθεί από την αρχή.

καλησπερα εχω αγορασει τα win 7 και τα εχω ενεργοποιησει στο λαπτοπ μου ομως πουλησα το λαπτοπ αφου εκανα φορματ πρωτα τωρα τα win 7 μπορω να τα πουλησω? θα ενεργοποιηθουν παλι? thanks.
myphone_2.png

καλο... :p

καλησπερα εχω αγορασει τα win 7 και τα εχω ενεργοποιησει στο λαπτοπ μου ομως πουλησα το λαπτοπ αφου εκανα φορματ πρωτα τωρα τα win 7 μπορω να τα πουλησω? θα ενεργοποιηθουν παλι? thanks.

αν είναι η retail έκδοση μπορείς.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

τι εννοεις? ειναι win 7 pro 32 eng DSP τα πηρα 125 ευρω οποτε ναι η οχι?

ουσιαστικά δε γίνεται. μιας και θέλει τηλεφωνική ενεργοποίηση και δε μπορείς να αναγκάσεις τον αγοραστή να το κάνει.

Alex = the best!

ουσιαστικά δε γίνεται. μιας και θέλει τηλεφωνική ενεργοποίηση και δε μπορείς να αναγκάσεις τον αγοραστή να το κάνει.

και αν θελω να τα βαλω σε αλλο υπολογιστη δικο μου τι κανω?

myphone_2.png

ακολουθείς τα βήματα για τηλεφωνική ενεργοποίηση. στα γράφει όταν αποτύχει το activ.

Alex = the best!

ακολουθείς τα βήματα για τηλεφωνική ενεργοποίηση. στα γράφει όταν αποτύχει το activ.

οκ thanks μη πανε και χαμενα:O

myphone_2.png

πολυ πρακτικο....:D:D

ολα σε ενα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σχετικά με αυτό, το "GodMode" είναι απλά ένα όνομα, δεν είναι απαραίτητο να το χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να βάλετε οποιοδήποτε.

Windows 7 is fastest selling OS in history. :)

Είδα σήμερα σ'ένα κατάστημα «Γερμανός» ένα Sony Vaio με Windows 7 Starter Edition κ'ένα με Windows XP Home SP2. Λέω με σιγουριά ότι για Internet Explorer, Word και άλλες γρήγορες και απλές εφαρμογές, τα Windows 7 κερδίζουν με διαφορά. ;)

Να ρωτήσω κάτι. Αν στο « Διαχείριση Συσκευών» πατήσω στην κάρτα γραφικών «Απεγκατάσταση/Κατάργηση» και κάνω επανεκκίνηση, τα Windows θα βρουν και θα «κατεβάσουν» drivers της Microsoft ή δεν θα μπορώ δω τίποτα; :confused:

δε νομίζω να μπορείς να το κάνεις αυτό. για να βάλεις τους οδηγούς της msft απλά κάνε rollback driver.

αν και σίγουρα θα υπάρχουν νεώτεροι.

Alex = the best!

Πως μπορώ να κάνω να ανοίγουν τα παράθυρα μεγιστοποιημένα;

πχ. μόλις ανοίγω ένα φάκελο να είναι μεγιστοποιημένος (αυτόματα), όχι στην μισή οθόνη και να κάνω χειροκίνητα την μεγιστοποίηση.:O

Hello guys

Δεν ξερω ανα αναφερθηκε ξανα αλλα εχει κανεις υποψη πως αλλαζουμε το wallpaper στα windows 7 starter ? με καποιο wallpaper changer ή μεσω των windows ισως...

Hello guys

Δεν ξερω ανα αναφερθηκε ξανα αλλα εχει κανεις υποψη πως αλλαζουμε το wallpaper στα windows 7 starter ? με καποιο wallpaper changer ή μεσω των windows ισως...

Οδηγός από τον tron. (post #792)

οσοι θελετε να αλλαξετε φόντο ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασια.

Step by Step:

1. Open regedit (aka registry editor; you can access it from the star menu by typing “regedit” in the search box…)

2. Go to “HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\” folder and click on it

3. On the right hand side find there are a bunch of entries. Find the key named “Wallpaper” and double click on it and put the path of the picture you want as your new wallpaper (example path is “C:\Users\Bob\Pictures\new_wallpaper.jpg”)

4. Right-click on the “Desktop” folder in regedit that you found in step 2 and click Permissions.

5. Click “Advanced”

6. Go to “Owner” tab, highlight your name in the box that says ‘Change owner to’ ( There are only two choices the other is Administrator )… once your user name is highlighted click “OK”

7. Click on “Advanced” again

8. Uncheck the button that reads “Include inheritable permissions from the object’s parent”… click “Remove” when prompted

9. Click “Add”

10. Type “Everyone” and click “OK”

11. Check Allow “Read Control” and click “OK”

12. Click “OK” again

13. Highlight “Everyone” and check to Allow “Read” and click “OK”

14. Restart Computer and enjoy new Wallpaper

αν τον κλείσεις μεγιστοποιημένο τότε ανοίγει πάλι μεγάλος.

Alex = the best!

Πολυ ωραια εκανα την αλλαγη wallpaper κανονικα,δε μου αρεσε το συγκεκριμενο παω να αλλαξω παλι απο το regedit και δεν αλλαζει. Τωρα τι κανω ;