Jump to content

Microsoft Windows 7

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δε γνωρίζω το σκεπτικό το δικό σου.

συνήθως όλοι έχουν web mail ή outlook.

αν θες να έχεις windows mail κατέβασε το windows live essentials. τα έχει όλα.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν "κατεβάσω" και εγκαταστήσω τα Windows 7 EnterPrice, θα πρέπει μετά από 90 ημέρες να τα ξαναεγκαταστήσω για να τα έχω άλλες 90 ημέρες ή μετά από τις αρχικές ημέρες χάνονται τελείως; Επίσης, μπορώ να "τρέξω" τα Windows 7 EnterPrice σε κάποιο Virtual Machine;

να σε vm. μπορείς κανονικά.

"Κατέβασα" τα Windows 7 EnterPrice (από την ιστοσελίδα της Microsoft!), αλλά έχω ένα πρόβλημα με το Virtual Pc της Microsoft.. Ενώ επιλέγω να "τρέξει" τα Windows 7 από το φάκελο στον οποίο τα έχω βάλει, μου βγάζει πρόβλημα στον boot loader.. Τι μπορώ να κάνω; :confused: Ορίστε και το βίντεο που δείχνει το σφάλμα: View My Video..

Υ.Γ: Ζητώ συγνώμη αν το συγκεκριμένο μήνυμά μου είναι off-topic και παρακαλώ τους διαχειριστές ή να το αφήσουν εδώ ή να το βγάλουν ως [Off-Topic] αλλά να το αφήσουν ανοιχτό για να δεχθώ τις απαντήσεις το μελών που ξέρουν την λύση του προβλήματος.

Ευχαριστώ..

με 128 ραμ θες να τ τρέξεις?

επιλέγουμε ως σύστημα windows vista με 512 ram το λιγότερο.

Alex = the best!

με 128 ραμ θες να τ τρέξεις?

επιλέγουμε ως σύστημα windows vista με 512 ram το λιγότερο.

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση.. Άλλαξα τη Ram σε 320 (ήθελα να την πάω πάνω από 400 αλλά με ενημέρωσε το Virtual Pc ότι δεν θα δούλευε καλά ο υπολογιστής) και τώρα "τρέχουν" κανονικά.. :D

επιμένω... ΚΑΝΕΙΣ τρέλες!

θέλουν τουλάχιστον 512 απλά για να δουλέψουν και 1GB για να τρέχουν προγράμματα.

άρα αφού έχεις και για host τα 7 θες πάνω από 2GB ραμ.

απλά πράγματα.

Alex = the best!

Έτσι όπως του το λες (Alexkass) "επιμένω... ΚΑΝΕΙΣ τρέλες!" είναι σαν να του φωνάζεις.

---

Γιατί όταν ανοίγω ελληνικούς υπότιτλους (str) με εμφανίζονται τέτοια γράμματα; ;)

ÐïôÝ äå óêÝöôçêá ðþò èá ðåèÜíù.

Πριν κάνω και άλλο format δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. ;

Τα αγγλικά εμφανίζονται.

επιμένω... ΚΑΝΕΙΣ τρέλες!

θέλουν τουλάχιστον 512 απλά για να δουλέψουν και 1GB για να τρέχουν προγράμματα.

άρα αφού έχεις και για host τα 7 θες πάνω από 2GB ραμ.

απλά πράγματα.

Δηλαδή ήθελα πάνω από 2Gb Ram για να "τρέξω" την EnterPrice Edition σε Vm; :blink: Εγώ την "έτρεξα" με 350Mb Ram και "έτρεχε" κανονικά.. Οπότε, δεν χρειαζόταν τόση πολύ Ram εκτός και αν εσύ θέλεις να "τρέχουν" σφαίρα.. ;)

Έτσι όπως του το λες (Alexkass) "επιμένω... ΚΑΝΕΙΣ τρέλες!" είναι σαν να του φωνάζεις.;)

Ο φίλος Alexkass το καλό μας θέλει γι'αυτό και φωνάζει.. :)

Γιατί όταν ανοίγω ελληνικούς υπότιτλους (str) με εμφανίζονται τέτοια γράμματα; ;)

ÐïôÝ äå óêÝöôçêá ðþò èá ðåèÜíù.

Πριν κάνω και άλλο format δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. ;

Τα αγγλικά εμφανίζονται.

κατι παιζει με την κωδικοποιηση. με ποιο προγραμμα προσπαθεις να τους δεις; εχεις περασει καποιο codec pack;

θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ.

το local πρέπει να είναι Greece/Greek στις ρυθμίσεις γλώσσας των 7. καθώς και αυτό για non-unicode χαρακτήρες.

δηλαδή σε όλα βάζουμε τα ελληνικά ως επιλογή.

Alex = the best!

Τα 7 εξακολουθουν να είναι με μονο 1 patch από τον Οκτώβριο

Windows 7 will not receive any updates, other than the Internet Explorer 8 patch, leaving Windows 7 with only one patch, which was released back in October.

Patch Tuesday

κατι παιζει με την κωδικοποιηση. με ποιο προγραμμα προσπαθεις να τους δεις; εχεις περασει καποιο codec pack;

Mε το σημειωματάριο.

το local πρέπει να είναι Greece/Greek στις ρυθμίσεις γλώσσας των 7. καθώς και αυτό για non-unicode χαρακτήρες.

δηλαδή σε όλα βάζουμε τα ελληνικά ως επιλογή.

Ευχαριστώ!:) Το κατάλαβα πως έπαιζε κάτι με το unicode αλλά επειδή δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν σωστό δεν το ανέφερα για να μην πετάξω τίποτα!;)

Ξέρεις πολλά από Windows.

παιδια ελπιζω να μην ειμαι οφτοπικ....λοιπον υπαρχει μικροεφαρμογη για τον καιρο

αλλα να μπορω να την παραμετροποιησω ωστε να παιρνει πληροφοριες απο το

meteo.gr ?? ζηταω πολλα μηπως?? :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Alex τα φώτα σου!

Κατεβάσαμε το ελληνικό language pack στα 7 Ultimate, το έκανε install κανονικά αλλά το interface παρέμεινε στα αγγλικά. τί κάνουμε λάθος?

Alex τα φώτα σου!

Κατεβάσαμε το ελληνικό language pack στα 7 Ultimate, το έκανε install κανονικά αλλά το interface παρέμεινε στα αγγλικά. τί κάνουμε λάθος?

Μήπως δεν έγινε κάτι καλά στην εγκατάσταση; Αποσύνδεση κάνατε; Δοκιμάστε να κάνετε restart και σε περίπτωση που δεν επανέλθει, απεγκαταστήστε το και ξαναεγκαταστήστε το..

κάναμε και restart, στο windows update δεν υπάρχει πια γιατί η εγκατάσταση έγινε με επιτυχία..

Πήγαινε Control Panel, Region and Language, Keyboard and Languages και διάλεξε Greek από την λίστα. Αφού έγινε επιτυχές εγκατάσταση εκεί θα είναι.;)

Αν δεν υπάρχει μπορείς να το βρεις στο internet και να το ξαναεγκαταστήσεις. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Αν δεν ξέρει και ο Alexkass!! :p

---

parafron4 μάλλον είσαι παράφρον! :p (πλάκα κάνω). Δεν γίνεται αυτό που ζητάς. Έτσι και αλλιώς είναι καλό και το Foreca.

Πήγαινε Control Panel, Region and Language, Keyboard and Languages και διάλεξε Greek από την λίστα. Αφού έγινε επιτυχές εγκατάσταση εκεί θα είναι.;)

Αν δεν υπάρχει μπορείς να το βρεις στο internet και να το ξαναεγκαταστήσεις. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Αν δεν ξέρει και ο Alexkass!! :p

---

parafron4 μάλλον είσαι παράφρον! :p (πλάκα κάνω). Δεν γίνεται αυτό που ζητάς. Έτσι και αλλιώς είναι καλό και το Foreca.

νομιζεις τυχαιο ειναι το parafron?? :)

απλα ελεγα μηπως κανενα τσακαλι μπορεσε και εφτιαξε κατι τετοιο....πχ οπως γινετε

στο spb weather στα ppc....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Κάνε τα βήματα που σου λέει ο φίλος Ισίδωρος..

http://windows7center.com/wp-content/uploads/2009/01/installlang.jpg

Αν υπάρχει στο "Install/uninstall languages" η ελληνική γλώσσα, απεγκατέστησέ την.. Στη συνέχεια κάνε restart και θα εμφανιστεί ξανά η ελληνική γλώσσα στο Wu.. Αποσύνδεση έκανες κανονικά όταν στο ζήτησε; :confused: Το ελληνικό γλωσσικό πακέτο για Windows 7 32bit θα το βρείς εδώ και το 64bit πακέτο θα το βρεις εδώ.. :)

παιδια ελπιζω να μην ειμαι οφτοπικ....λοιπον υπαρχει μικροεφαρμογη για τον καιρο

αλλα να μπορω να την παραμετροποιησω ωστε να παιρνει πληροφοριες απο το

meteo.gr ?? ζηταω πολλα μηπως?? :)

Ψάξε να βρεις κάποιο άλλο gadget που να παίρνει τον καιρό από το yahoo weather. Έχει πολύ καλή βάση δεδομένων για την Ελλάδα.

μπορει να μου απαντησει καποιος,ποιες θα ειναι οι διαφορες που θα δω οταν βαλω τα windows 7 ultimate ενω τωρα εχω τα (S)vista home premium???
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9