lxias_pz Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Γνωριζει καποιος πως βλεπουμε ποια εκδοση του app world εχουμε εγκατεστημενη? μπορουμε να επαναφερουμε την παλια ? 1 Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matas12 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 (edited) kalispera epeidi exo dokimasei ola ta ota link gia na katevaso to app world oxi tin update ekdosi tin apli kai kanena den douleuei , mipws exoume kapoio kainourgio link?????? eyxaristo [Τα greeklish απαγορεύονται. Επόμενα μηνύματα θα διαγραφούν χωρίς προειδοποίηση.] Edited November 18, 2010 by thief 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos_haris Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 παιδια επειδη παιζω αρκετα στοιχημα και χρειαζομαι μια καλη application για livescore, ξερει κανεις εαν υπαρχει καποια αξιοπιστη και με γρηγορη ενημερωση?εχω το storm 2!ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 (edited) kalispera epeidi exo dokimasei ola ta ota link gia na katevaso to app world oxi tin update ekdosi tin apli kai kanena den douleuei , mipws exoume kapoio kainourgio link?????? eyxaristo Εμένα το http://rapidshare.com/files/426906671/BlackBerry_App_World_2.0.0.36.zip μου το κατεβάζει κανονικά... Εσένα όχι? παιδια επειδη παιζω αρκετα στοιχημα και χρειαζομαι μια καλη application για livescore, ξερει κανεις εαν υπαρχει καποια αξιοπιστη και με γρηγορη ενημερωση?εχω το storm 2!ευχαριστω Το καλύτερο είναι το http://appworld.blackberry.com/webstore/content/10881 Από εδώ http://www2.thescore.com//scoremobile/blackberry.aspx μπορείς να παρακάμψεις το appworld και να σου στείλουν download link Edited November 18, 2010 by thief Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Να δω τι θα κάνουμε τώρα εμείς με το προεγκατεστημένο AppWorld στο 9780... Δυστυχώς δεν μπαίνει με WiFi και κλείσιμο των άλλων συνδέσεων. Ας ελπίσουμε να βρεθεί τρόπος σύντομα... 1 Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Ψάξε και εγκατέστησε κάποια παλιά έκδοση του.. Έτσι θα δουλέψει όταν κλείνεις τη σύνδεση στο δίκτυο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Μπορώ να βγαλω την έκδοση που έχει από τη "μαμά" του το Bold 9780, (2.0.1) και να βάλω κάποιοα παλαιότερη; Και πως γίνεται απλώς εγκαθιστώ την παλαιότερη έκδοση, ή πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσω την original και μετά να βάλω την καινούργια; 1 Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Παιδιά μην το ψάχνετε άδικα. Πλέον το appworld σε 6άρι os δεν παίζει ούτε από wifi, ούτε από bis όποια έκδοση και να βάλεις. Αν βάλεις την 236 θα σου δείχνει ότι κάνει εγκατάσταση αλλά δεν θα το βλέπεις πουθενά μέσα στο μενού. Δεν θα υπάρχει. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Αρα, περιμένουμε μήπως κάποια στιγμή ανοίξει επίσημα το App World και για την Ελλάδα.... 1 Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Απο σήμερα το πρωί με βάζει στο App World κανονικά χωρίς WiFi και πατέντες. Εχω κατεβάσει ήδη αρκετές εφαρμογές και έκανε update κάποιες που είχα ήδη. Επίσημα λοιπόν το App World και στην Ελλάδα? ΥΓ. Εχω Vodafone, Blackberry 9700 με OS 5 1 Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Απο σήμερα το πρωί με βάζει στο App World κανονικά χωρίς WiFi και πατέντες. Εχω κατεβάσει ήδη αρκετές εφαρμογές και έκανε update κάποιες που είχα ήδη. Επίσημα λοιπόν το App World και στην Ελλάδα? ΥΓ. Εχω Vodafone, Blackberry 9700 με OS 5 Confirm!!!! Cosmote 9780 Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Ωραία. Κάποιος moderator? Πιστεύω πρέπει να μπει στην κεντρική σελίδα, το περίμενε πολύς κόσμος το συγκεκριμένο. 1 Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Confirm!!!! Cosmote 9780 Confirm και από εμένα, πριν λίγο το δοκίμασα. Cosmote OS 6 - 9700 Αυτά είναι :) Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Ωραία. Κάποιος moderator? Πιστεύω πρέπει να μπει στην κεντρική σελίδα, το περίμενε πολύς κόσμος το συγκεκριμένο. Μήπως περιμένουν κάτι το επίσημο πρώτα? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 όντως παιδιά.:) Δουλεύει και πρόκειται για νέα έκδοση. Το κατέβασα. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 δυστυχως σημερα που δοκιμασα κολλαει στο loading αμεσως μετα το login. 2-3 γνωστοι μου που δοκιμασαν τα ιδια :mad: Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Εμένα παίζει κανονικά... Δεν κολλάει πουθενά... Μάλλον έχεις άλλο θέμα... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 (edited) κανενα θεμα. Εχει γινει δοκιμη σε torch, 9700 και 8520 (καποια σε BIS, καποια BES, καποια σε BES Express).Kαι ολα κολλανε ειτε κατα τη διαρκεια του registration μετα την αποδοχη των ορων ειτε κατα τη διαρκεια του login, για αυτους που εχουν κανει ηδη registration. Το μονο κοινο των παραπανω ειναι πως ειναι σε δικτυο vodafone. Edited January 17, 2011 by CptBill Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Εγώ (9780 cosmote) σήμερα ειδικά το έχω ξεσκίσει και δεν έχει κανένα πρόβλημα... Ίσως φταίει η βοιδαφον... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Και σε μένα κολλάει στο ίδιο στάδιο που περιγράφει ο cptbill. Vodafone και εδώ. Βλέπω κανονικά εφαρμογές κλπ, απλά δε μπορώ να κάνω log-in. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Εγώ με WIND όλα καλά, φίλος με Βόντα το ίδιο πρόβλημα με εσάς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Λοιπον μιλησα με τη Vodafone στο τμημα Blackberry Μου ειπε ενα τεχνικος εκει οτι ειναι γνωστο το θεμα και κανουν συνεχεις ελεγχους για να ειναι σιγουροι οτι θα παιζει το app world χωρις προβλημα επειδη περιμενουν μεγαλο φορτο κινησης Ειναι θεμα μερικων ημερων για να παιξει απροβληματιστα μου ειπε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Α μάλιστα. Πάλι καλά που το ξέρουν το θέμα. Οπότε απλά περιμένουμε.... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Λοιπον μιλησα με τη Vodafone στο τμημα Blackberry Μου ειπε ενα τεχνικος εκει οτι ειναι γνωστο το θεμα και κανουν συνεχεις ελεγχους για να ειναι σιγουροι οτι θα παιζει το app world χωρις προβλημα επειδη περιμενουν μεγαλο φορτο κινησης Ειναι θεμα μερικων ημερων για να παιξει απροβληματιστα μου ειπε Καλά μας έπεισαν :) Οι άλλοι δύο δηλαδή πως ήταν έτοιμοι? Ας τα αφήσουν αυτά και ας ανοίξουν το youtube να δεις τι φόρτο θα δούνε :lol::lol: Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koukas Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 WIND πάντως παίζει μια χαρά. Επιτέλους γιατί από τότε που το κλείσανε είχα πάθει μαι στέρηση. Κι εγώ το έχω σκίσει. Καμιά καλή εφαρμογή τσάμπα να κατεβάσουμε από τους φίλους με Cosmo ή WIND? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts