NXONTZ Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Άλλο σε κινητό που είναι μικρή η οθόνη και άλλο σε δεκαρι ταμπλετ. Στο ταμπλετ υπάρχει πολλή μεγαλύτερη πιθανότητα να πάει κάτι στραβά λόγω μεγαλύτερη επιφάνειας.. To κινητό βεβαια δεν ήταν και μικρό ήταν 5,5 :)( xiaomi note ). Δεν ξέρω βέβαια αν σε διπλάσιες΄σχεδόν ίντσες είναι και πιο δύσκολο, ίσως λόγω μεγαλύτερης επιφάνειας να ισχύει το αντίθετο......Επειδή όμως είμαι και λίγο άσχετος απλές υποθέσεις κάνω :X Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Ωραιο θεμα κ απ οτι βλεπω φαλιπωρια για τους περισοτερους μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο ενα μαγαζακι που εχει στο villge στο ρεντη που λεγεται ΘΗΚΗ μεσα στο παρκινγκ. Μου εβαλαν στο 6αρι μου ενα tempered glass της Nillkin χωρις ενα κοκκο σκονης μεσα σε 2 λεπτα! Παράθεση ||| Samsung S8+ | MSi GS63 7RD ||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Με τί κόστος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 μην ταλαιπωρειστε με τις ζελατινες μονο tempered glass το βαζεις μονος σου πανευκολα και ουτε φουσκαλες ουτε σκονες ουτε τιποτα Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 μην ταλαιπωρειστε με τις ζελατινες μονο tempered glass το βαζεις μονος σου πανευκολα και ουτε φουσκαλες ουτε σκονες ουτε τιποτα ζελατίνα τιμή 3 4 ευρώ, το γιαλι, 15 20, ζελατίνα ανύπαρκτη στο μάτι σχεδόν και στην αίσθηση, γυαλί ένα θηρίο χοντρό.. το καθένα έχει συν και τα πλυν του... εγώ το καλύτερο κάνω... γυμνό το κινιτο.. και δεν έχω πάθει ποτέ καμία γρατζουνια ( με εξαίρεση το iPhone 5 που είχα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο ενα μαγαζακι που εχει στο villge στο ρεντη που λεγεται ΘΗΚΗ μεσα στο παρκινγκ. Μου εβαλαν στο 6αρι μου ενα tempered glass της Nillkin χωρις ενα κοκκο σκονης μεσα σε 2 λεπτα!που ακριβως ειναι αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 ζελατίνα τιμή 3 4 ευρώ, το γιαλι, 15 20, ζελατίνα ανύπαρκτη στο μάτι σχεδόν και στην αίσθηση, γυαλί ένα θηρίο χοντρό.. το καθένα έχει συν και τα πλυν του... εγώ το καλύτερο κάνω... γυμνό το κινιτο.. και δεν έχω πάθει ποτέ καμία γρατζουνια ( με εξαίρεση το iPhone 5 που είχα) Αν το πάρεις από ebay έχει 4-7 ευρώ και έχεις πολύ καλύτερη προστασία και αίσθηση και ξενοιαζεις μια για πάντα. Η ζελατίνα κάθε 4-5 μήνες φθειρεται Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Αν το πάρεις από ebay έχει 4-7 ευρώ και έχεις πολύ καλύτερη προστασία και αίσθηση και ξενοιαζεις μια για πάντα. Η ζελατίνα κάθε 4-5 μήνες φθειρεται Θα συμφωνήσω, άλλη ''κλάση'' το γυαλί όπως και να το κάνουμε. Μπαίνει και αρκετά πιο εύκολα, ενα σωστό κεντράρισμα θέλει απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple7 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Μια ερωτηση παιδια. Εχω ενα samsung wave gt-s8500 και η προσοψη του απο αρκετα πεσιματα και χτυπηματα αποκτησε τα εξησ προωληματα: στραβωσε πανω στο κουμπι κλειδωματος και εχει αχρηστευτει . υπαρχει τροπος να το φτιαξω καπως? η προσοψη μπορει να αλλαχτει η οχι Φυσικα και μπορεί αν και ειναι παλιό μοντέλο. Το θέμα είναι σε συμφέρει να δώσεις λεφτά να το φτιάξεις και να μη πάρεις κάτι πιο καινούριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 http://www.thikishop.gr/index.php/online-store/accessories/tempered-glass Παράθεση ||| Samsung S8+ | MSi GS63 7RD ||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Link Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Καλημέρα σε ολους! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Ψάχνω να βρω τέτοια back glasses για iphone 4s εδω και καιρο δεν έχω καταφέρει να βρω πουθένα. Έχει κανείς καμία ιδέα που μπορώ να βρω; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 ali και ebay κοιταξες? Sent from my Le X829 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Link Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Ναι δυστυχως κανενας seller που να τα εχει πλεον. Νομιζα οτι το βρηκα στο DHGate εκανα την παραγγελια και ηταν η κλασσικη θηκη απλα σε μπλε χρωμα τελικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts