slash7 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Εύκολα πέρασε τελικά το διπλό της Γερμανίας. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Το είχε παίξει 7+ από εδώ; Είχε κανείς την έμπνευση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Εντάξει όποιος το έπαιξε πήρε μια τεράστια απόδοση. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Φίλος το έπαιξε 1-7 και πήρε χιλιάρικο..... Αν είναι δυνατόν.... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Φίλος το έπαιξε 1-7 και πήρε χιλιάρικο..... Αν είναι δυνατόν.... Σοβαρά μιλάς; Εντάξει στη θέση του δε θα ξανάπαιζα μετά απ' αυτό. Δώρο ήταν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Fun fact to cry about: του είπα εγώ παίξε 7-0 τη Γερμανία ρε, στο χαλαρό... Και λέει να το παίξω 7-1 να βγει και το γκολ γκολ που έχω; νόμιζα κάνει πλάκα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Fun fact to cry about: του είπα εγώ παίξε 7-0 τη Γερμανία ρε, στο χαλαρό... Και λέει να το παίξω 7-1 να βγει και το γκολ γκολ που έχω; νόμιζα κάνει πλάκα... Μετά απ' αυτό, πολύ απλά, δεν υπάρχουν λόγια! Καλοφάγωτα πάντως :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Σε μένα το λες; :p Ελπίζω να κεράσει έστω κάνα καφέ :p Εγώ ελπίζω σε κατάκτηση Γερμανίας για να πάρω λίγα χρήματα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ελπίζω να κεράσει έστω κάνα καφέ :p Εγώ ελπίζω σε κατάκτηση Γερμανίας για να πάρω λίγα χρήματα... Εγώ δε θα θελα Γερμανία αλλά άμα είναι να πάρεις λεφτά, άντε μακάρι να το πάρει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Μπράβο ρε παιδιά που τους τα πήρατε. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Για σήμερα τι βλέπεις; Εγώ πολύ έντονα Ολλανδία.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) Φίλος το έπαιξε 1-7 και πήρε χιλιάρικο..... Αν είναι δυνατόν.... Αστο ένας φίλος έπαιξε στους ομίλους 7 over και τα έπιασε και με 25 ευρώ πήρε 2200 ευρω:X Για σήμερα προβλέπω under σαν απόδοση. Δύσκολα ρισκάρω νίκη του ενός η του αλλού. Νευρικό παιχνίδι θα ειναι πιστεύω και αν κριθεί θα κριθεί στο γκολ. Edited July 9, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Για σήμερα τι βλέπεις; Εγώ πολύ έντονα Ολλανδία.. Μετά το χτεσινό τι να προβλέψει κανείς; Θα θελα Αργεντινή αλλά αμυντικά έχει και αυτή θέματα και μπροστά μπορεί σε μια φάση να κάνει το γκολ. Απ' την άλλη η Ολλανδία έχει δεμένο σύνολο και τον Ρόμπεν σε μεγάλη φόρμα. Πιστεύω κι εγώ με ένα μικρό προβάδισμα η Ολλανδία είναι πιο πιθανό να κερδίσει σήμερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Αν περάσει Αργεντινή, κάνω πρόβλεψη για 8-1 :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Αν περάσει Αργεντινή, κάνω πρόβλεψη για 8-1 :p Πήγαινε να το παίξεις! Ποτέ δε ξέρεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Φίλος το έπαιξε 1-7 και πήρε χιλιάρικο..... Αν είναι δυνατόν.... Να μας πει σε παρακαλω με ποιον αραπη κοιμηθηκε....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Όσο σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να τα είχα εγώ τώρα, κλαίω.... (ΚΛΑΊΩ!) Θα μου κάτσει το 8-1 ρε :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Όσο σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να τα είχα εγώ τώρα, κλαίω.... (ΚΛΑΊΩ!) Θα μου κάτσει το 8-1 ρε :p Μακάρι να σου κάτσει αν και το γκολ-γκολ το βλέπω πιο πιθανό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Να μου κάτσει; πιο πιθανό το under μη σου πω.. θα δίνει και αρκετά.. Το over χθες το έπαιξα με 2.5 απόδοση, όνειρο είδαν; :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Να μου κάτσει; πιο πιθανό το under μη σου πω.. θα δίνει και αρκετά.. Το over χθες το έπαιξα με 2.5 απόδοση, όνειρο είδαν; :p Δε νομίζω να περίμεναν πολλοί οτι θα έρθει over και μάλιστα με τέτοιο σκορ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Έλα ρε συ, Βραζιλία Γερμανία δε θα μπουν 3 γκολ; Και μάλιστα δίνει Και 2.5?? :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Έλα ρε συ, Βραζιλία Γερμανία δε θα μπουν 3 γκολ; Και μάλιστα δίνει Και 2.5?? :p Μπα, μη το λες. Πολλοί περίμεναν οτι θα είναι ένα αρκετά κλειστό παιχνίδι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Φοβάμαι μην έχουμε σούπα το βράδυ πάντως, για αυτό και το under... Αλλιώς ας έρθει 8-1 :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Φοβάμαι μην έχουμε σούπα το βράδυ πάντως, για αυτό και το under... Αλλιώς ας έρθει 8-1 :p Μπάλα είναι, ποτέ δε ξέρεις τι θα γίνει! Αλλά αν έρθει over ας σταματήσουν στα 8 για σένα :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Χαχαχαχαχα, Ευχαριστώ :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts