siciliano Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Γνωρίζετε αν ο ΟΠΑΠ σε περίπτωση που ζητηθεί ανάληψη ποσού από κερδισμένα δελτία μέσω διαδικτύου, αν τα ποσά τα στέλνει στο τραπεζικό λογαριασμό μέσω εμβάσματος ή μέσω μεταφοράς κεφαλαίου ; Και αν είναι μέσω εμβάσματος ποιος επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής του εμβάσματος ; Στις συχνές ερωτήσεις υπάρχει: E:Υπάρχει κάποια προμήθεια στις καταθέσεις ή στις αναλήψεις; Α:Όχι. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δεν χρεώνει τις καταθέσεις ή/και τις αναλήψεις. Οποιαδήποτε κόστη συναλλαγών, απορρέουν από το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που χρησιμοποιείτε για να καταθέσετε ή να αποσύρετε χρήματα από τον λογαριασμό σας. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενδέχεται να χρεώσει τις συναλλαγές σας μόνο σε περίπτωση κατάχρησης του λογαριασμού και σε κάθε περίπτωση όπως περιγράφεται στη "ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗΣ" Πάμε στις προτάσεις: 278. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ - ΡΙΝΤ...................................Χ 223. ΝΑΝΤ - ΛΟΡΙΑΝ.......................................Χ 310. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΓΚΡΕΜΙΟ............................Χ 325. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ................Χ και καλή μας τύχη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Μου εστειλε μειλ το σαιτ που αναφερετε ποιο πριν με τα ισπανικα και ζηταη 50ε με (paypal, skrill, paysafecard.και του απανταω του απατεωνεξ. παλια στο τεξας φιλε στα ισπανικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos_ Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Παίδες ανακάλυψα εδώ και κανένα δίμηνο ένα τρομερό site που δίνει μόνο ανατροπές από την Ισπανία... Ότι καλύτερο έχω βρει εδώ και χρόνια στο ίντερνετ...(και έχω ψάξει πραγματικά πολύ) :cool: Δείτε και μόνοι σας: http://www.alfegro.blogspot.com Με τέτοιο κέρδος αξίζει... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Με τέτοιο κέρδος αξίζει... :D Πρεπει να εχουνε τσιμπηση πολλα κοροιδα.:lol: Ηθελα να ηξερα ποιος την παταη με τετοια πραγματα. Να βλεπεις φωτογραφιες τους μεσα στο σαιτ με χιλιαρικα κερδος απο τα δελτια που εχουνε παιξη και να σου ζητανε και καλα 50ε με καρτα paysafe η skrill και καλα σαν συνδρομη. Μα για τι κοροιδα μας περασανε ?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Μου ήρθε μήνυμα πριν αρκετές μέρες από φόρουμ που έχει αναφερθεί αρκετές σελίδες πίσω, με έναν αγώνα Χ στην Ισπανία. Παίζω στο παιχνίδι αυτό μόνο ένα ποσό 7€. Το παιχνίδι ήρθε τελικά Χ στο....94'!!!. Την επόμενη μέρα μου έρχεται δεύτερο mail που λέει, "είδες; ήρθε το παιχιδι που σου δωσαμε", " τώρα πέσε 50€ για τα επόμενα". Ήθελα να δω πραγματικά τι θα μου έλεγε αν έληγε το παιχνίδι στο 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Μου ήρθε μήνυμα πριν αρκετές μέρες από φόρουμ που έχει αναφερθεί αρκετές σελίδες πίσω, με έναν αγώνα Χ στην Ισπανία. Παίζω στο παιχνίδι αυτό μόνο ένα ποσό 7€. Το παιχνίδι ήρθε τελικά Χ στο....94'!!!. Την επόμενη μέρα μου έρχεται δεύτερο mail που λέει, "είδες; ήρθε το παιχιδι που σου δωσαμε", " τώρα πέσε 50€ για τα επόμενα". Ήθελα να δω πραγματικά τι θα μου έλεγε αν έληγε το παιχνίδι στο 2. Καλα σου δωσανε ενα χ με αποδοση το μαξιμουμ 3,5 δεν σου εδωσε καμια φοβερη ανατροπη ημιχρονο-τελικο σε 1-2 η 2-1 με αποδοση 25 εως 30 οπως φενεται στο σαιτ τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 278. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ - ΡΙΝΤ.................................Χ 223. ΝΑΝΤ - ΛΟΡΙΑΝ.....................................Χ 310. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΓΚΡΕΜΙΟ..........................Χ 325. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ..............Χ Χάλια :O 386. ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ...........................G/G 415. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΜΑΛΑΓΑ................................................2-3 ΓΚΟΛ 431. ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ - ΑΡΟΥΚΑ...............................................UNDER , 1-0 ΣΚΟΡ 408. ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ..................Χ 423. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ - ΜΟΝΤΕΒΙΕΔΟ...........................Χ 459. ΤΣΙΚΟ - ΤΖΟΥΝΙΟΡ............................................Χ 464. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ.............................Χ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Καλα σου δωσανε ενα χ με αποδοση το μαξιμουμ 3,5 δεν σου εδωσε καμια φοβερη ανατροπη ημιχρονο-τελικο σε 1-2 η 2-1 με αποδοση 25 εως 30 οπως φενεται στο σαιτ τους. Ότι και να μου έδινε, στο τέλος πάλι τα γνωστά δύο θα έπαιρνε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 H Bayern παντως οκ αδιαφορη εδωσε και αυτην την αγωνιστικη το παιχνιδι και μαλιστα σε ανατροπη.Δεδομενου οτι ηδη εκλεισαν οι θεσεις του Τσαμπιονς λιγκ .. και οτι στην Ουρα της Βundesliga γινεται ο χαμος και θα γινει σφαγη την επομενη αγωνιστικη με 6 ομαδες να παλευουν βαθμολογικα παρακαλω οσοι παρακολουθειτε Γερμανικο πρωταθλημα προς Παρασκευη να δωσετε την γνωμη σας γιατι θα παιχτει αστρονομικο ποσο (20,-) :lol::lol: Ευχομαι και ελπιζω να σωθει η Στουτγκαρδη. 2 βδομαδες παντως δεν επαιξα στοιχημα και περιμενω το επομενο Σαββατοκυριακο!!! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Απόψε φαίνεται καλή ευκαιρία η ισοπαλία στο ματς Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα. Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν τα τούβλα γράφουν ιστορία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Απόψε φαίνεται καλή ευκαιρία η ισοπαλία στο ματς Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα. Συμφωνώ. :) Επίσης, άκουσα στο ραδιόφωνο να προτείνουν την ισοπαλία, Χετάφε - Ειμπαρ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos_ Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Παίδες ανακάλυψα εδώ και κανένα δίμηνο ένα τρομερό site που δίνει μόνο ανατροπές από την Ισπανία... Ότι καλύτερο έχω βρει εδώ και χρόνια στο ίντερνετ...(και έχω ψάξει πραγματικά πολύ) :cool: Δείτε και μόνοι σας: http://www.alfegro.blogspot.com Ευχαριστώώώώώώ!!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Ευχαριστώώώώώώ!!!!! :D http://www.insomnia.gr/topic/569669-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C/ Παιδεια μακρια απο αυτο το σαιτ. Διαβαστε τη λενε στο ινσομνια. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ:X. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Τυχαίο που είναι και στα δύο fora το ίδιο μήνυμα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Μου ήρθε μήνυμα πριν αρκετές μέρες από φόρουμ που έχει αναφερθεί αρκετές σελίδες πίσω, με έναν αγώνα Χ στην Ισπανία. Παίζω στο παιχνίδι αυτό μόνο ένα ποσό 7€. Το παιχνίδι ήρθε τελικά Χ στο....94'!!!. Την επόμενη μέρα μου έρχεται δεύτερο mail που λέει, "είδες; ήρθε το παιχιδι που σου δωσαμε", " τώρα πέσε 50€ για τα επόμενα". Ήθελα να δω πραγματικά τι θα μου έλεγε αν έληγε το παιχνίδι στο 2. Τίποτα δεν θα σου έλεγε. Κι εμένα μου είχαν στείλει ένα μήνυμα με μια πρόβλεψη η οποία δεν επαληθεύτηκε. Πάλι καλά που δεν τους άκουσα :D Λογικά κάποια στιγμή θα ξαναστείλουν. Κι όποιος τσιμπησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Τυχαίο που είναι και στα δύο fora το ίδιο μήνυμα;; Έχει ξαναέρθει το δίδυμο αυτό, τον Ιανουάριο (εδώ) Ένας (thomas27) και καλά ψάχνει και άλλος (timos_) του απαντάει. Τα μηνύματα καρμπόν και σε άλλο φόρουμ, ως dimitris_1982 και periklis_ :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Εξαιρετικη μερα σημερα ενα δελτιο στον οπαπ Χεταφε-ειμπαρ χ Σοσιεδαδ-γραναδα 2 Ελτσε-μπιλμπαο 2(τεραστια τυχη απο 2-0 2-3 στο 200) Σετουμπαλ-αρουκα 1 3 στα 4 επι 3 73. € Και σετουμπαλ 1 Μιλαν οβερ Χεταφε χ Λα κορουνια 1 στο ιντερνετ Επι 6 στην τετραδα επι 4 στην τριαδα καιεπι 1 στην δυαδα συνολικα 28€ και κερδος 315€ Θα προσπαθησω αυριο να ποσταρω τα δελτια Σουπερ Μαιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Μου ήρθε σημερα email απο το alfegro blog : Hello sir! As you already know, our blog the last 2 months is a paid service with prize 50 Euros per each tip. We'll make an exception and we'll give you the first tip (and strictly only the first tip) free of charge! Spain, Segunda Division Alcorcon - Sporting Gijon Half Time/Full Time tip: Draw/Alcorcon Best regards! 50 Ευρώ το tip :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Μου ήρθε σημερα email απο το alfegro blog : Hello sir! As you already know, our blog the last 2 months is a paid service with prize 50 Euros per each tip. We'll make an exception and we'll give you the first tip (and strictly only the first tip) free of charge! Spain, Segunda Division Alcorcon - Sporting Gijon Half Time/Full Time tip: Draw/Alcorcon Best regards! 50 Ευρώ το tip :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Και μενα αυτο ακριβως μου εστειλε. Και αμα βγει να με χ----ε.Να μαζευτουμε αρκετοι απο εδω μεσα να τον πληρωσουμε σε σφαλιαρες και ταληρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Μου ήρθε σημερα email απο το alfegro blog : Hello sir! As you already know, our blog the last 2 months is a paid service with prize 50 Euros per each tip. We'll make an exception and we'll give you the first tip (and strictly only the first tip) free of charge! Spain, Segunda Division Alcorcon - Sporting Gijon Half Time/Full Time tip: Draw/Alcorcon Best regards! 50 Ευρώ το tip :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Καλά, τι νομίζει αυτός, ότι στα φόρουμ γράφουν εκατομμυριούχοι; Ξεκίνα από 5 ευρώ και άμα έχεις επιτυχείες το ανεβάζεις μετά. 1 ευρώ θα το ρίξω πάντως, ως μονό αποδεκτό :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Απλά ελπίζει να γράφει κάνα κορόιδο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Απλά ελπίζει να γράφει κάνα κορόιδο ;) Καλα και τα βιντεακια και της φωτογραφιες αυτες με τετοια κερδισμενα ποσα πως τα φτιαχνουνε οι π.......ς:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Σκέψου το διαφορετικά. Κάθε εβδομάδα έχεις ένα στανταρακι που πληρώνει από 5 έως 30 απόδοση. Παίζεις 4 φορές το μήνα. Τις 2 φορές να σου κάθεται, έχεις γίνει πλούσιος. Δεν ασχολείσαι με μπλογκ. Τόσο απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 (edited) Στην Ελλάδα ένας μόνο μεγάλος παίχτης στοιχήματος πέρασε την τελευταία 15ετία, που έκανε τον ΟΠΑΠ να ρίχνει τις αποδόσεις του μέσα σε μια ημέρα, τι μια μέρα..μέσα σε λίγες ώρες... και άκουγε στο όνομα Θεόδωρος Παρασίδης !!! Ταχυδρόμος στο επάγγελμα και γνωστός ραδιοφωνατζής στην Θεσσαλονίκη με μοναδική του αγάπη την ομάδα της πόλης με τα 4 γράμματα. Δεν θα ξεχάσω ποτε μου το στοίχημα υπερ της Ναντ που είχε δώσει για πρωταθλήτρια Γαλλίας την περίοδο 2000-01, σε συνεννόηση με τον Χρήστο Ραγκάτση, όπως και για το ότι θα έφθανε στον τελικό του Ευρωμπάσκετ η Τουρκία το 2001. Είχε τρελαθεί ο πράκτορας στον ΟΠΑΠ όταν πήγα και έβαλα να πάει η Τουρκία στον τελικό ένα καθόλα μικρό ποσό 5ψήφιο σε ευρώ 7ψήφιο σε δρχ. Θυμάμαι την Τουρκία να περνάει με το ζόρι από τους ομίλους, να κερδίζει με 2 πόντους την Κροατία στους 8 και να φθάνει σε εκείνον τον αλησμόνητο ημιτελικό με την Γερμανία, που το θυμάμαι σαν χθες πραγματικά...κέρδισε η Τουρκία στην λήξη του παιχνιδιού την Γερμανία με 78-79 με ένα καλάθι του Τούρκογλου και εμένα να πανηγυρίζω και να φωνάζω σαν μικρό παιδί, με τους γείτονες στα μπαλκόνια να μην ξέρουν τον λόγο και μετά από λίγες μέρες να αποκτώ ένα σπίτι με τα λεφτά που κέρδισα. Ο δε πράκτορας έβλεπε τους αγώνες της Τουρκίας και όλο εμένα σκέφτονταν, ιδίως στον ημιτελικό !!! https://www.youtube.com/watch?v=NSTHpOa2p60 Δυστυχώς όμως είχε άσχημο φινάλε στην ζωή του... Edited May 19, 2015 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Δεν θα ξεχάσω ποτε μου το στοίχημα υπερ της Ναντ που είχε δώσει για πρωταθλήτρια Γαλλίας την περίοδο 2000-01, σε συνεννόηση με τον Χρήστο Ραγκάτση, όπως και για το ότι θα έφθανε στον τελικό του Ευρωμπάσκετ η Τουρκία το 2001. Παρεμπιπτόντως την ισοπαλία Χετάφε - Ειμπάρ την άκουσα από τον Ραγκάτση. Αυτός και η στοιχηματική ομάδα του metropolis έχουν πάει και στο :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts