Jump to content

Πάμε Στοίχημα

caveman21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρεαλ, δεν το αφηνει φετος. Στο πρωταθλημα δεν εχει κατι να κυνηγησει με τοση διαφορα, η Μπαρτσα το εχει ηδη παρει σχεδον κατ εμε, αρα θα κυνηγησει το τσου λου.

:D

Άρης

Follow me

Ρεαλ, δεν το αφηνει φετος. Στο πρωταθλημα δεν εχει κατι να κυνηγησει με τοση διαφορα, η Μπαρτσα το εχει ηδη παρει σχεδον κατ εμε, αρα θα κυνηγησει το τσου λου.

Πάντως στους ομιλους η Ρεάλ δεν φάνηκε ικανή για να κάνει το κάτι παραπάνω

Πάντως στους ομιλους η Ρεάλ δεν φάνηκε ικανή για να κάνει το κάτι παραπάνω

Δεν ειχε και πολυ τυχη παντως. Ειδικα στο παιχνιδι με την Ντορτμουντ στο Μπερναμπεου επρεπε για εμενα να κερδισει.

Μην ξεχναμε οτι ηταν και ο πιο δυσκολος ομιλος.

Πιστευω οτι φετος ειναι δικο της.

Άρης

Follow me

Δεν ειχε και πολυ τυχη παντως. Ειδικα στο παιχνιδι με την Ντορτμουντ στο Μπερναμπεου επρεπε για εμενα να κερδισει.

Μην ξεχναμε οτι ηταν και ο πιο δυσκολος ομιλος.

Πιστευω οτι φετος ειναι δικο της.

Και εγώ οπαδός της Ρεάλ είμαι αλλά φέτος βλέπω την Μπαρτσα πολύ δυνατή. Από το καλοκαίρι και μετα έχει μόνο δύο ήττες, με τη Ρεάλ στο Μπρναμπεου και από τη Σέλτικ. Μακάρι πάντως να πανε αυτές οι δύο ομάδες στον τελικό για να δούμε επιτέλους θέαμα σε έναν τελικό ch. league

Χαχαχα και σε λιγο καιρο λογιακ θα προστεθει και το 2012..

Συμφωνώ μαζί σου. Αφού έσπασε και το ρεκόρ με τα γκολ..

Για πείτε καμία πρόβλεψη για το Σ/Κ μπας και παίξουμε τίποτα!

Ο Ολυμπιακός στο Europa league τι πιστεύετε ότι θα καταφέρει;

πιστευω οτι μπορει να περασει τη Λεβαντε. Μετά, λογικα θα παιξει με Λιβερπουλ. Εαν περασει τη Λιβερπουλ, λογικα θα εχει Ιντερ (ή Φενερ). Εαν κανει και αυτην την υπερβαση, θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2013/matches/index.html

Ολα ειναι σχετικά στο ποδοσφαιρο. Περιμενω πολλες εκπληξεις, αφου παιζονται πολλα λεφτα στο ευρωπαικο στοιχημα. Απο το Μουντιαλ της Αφρικης και μετά, δεν υπαρχει καθαρο παιχνιδι (για μενα). Η παγκοσμια οικονομικη κριση επηρρεαζει πολλα ματσ.

πιστευω οτι μπορει να περασει τη Λεβαντε. Μετά, λογικα θα παιξει με Λιβερπουλ. Εαν περασει τη Λιβερπουλ, λογικα θα εχει Ιντερ (ή Φενερ). Εαν κανει και αυτην την υπερβαση, θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2013/matches/index.html

Ολα ειναι σχετικά στο ποδοσφαιρο. Περιμενω πολλες εκπληξεις, αφου παιζονται πολλα λεφτα στο ευρωπαικο στοιχημα. Απο το Μουντιαλ της Αφρικης και μετά, δεν υπαρχει καθαρο παιχνιδι (για μενα). Η παγκοσμια οικονομικη κριση επηρρεαζει πολλα ματσ.

Περίεργο. Στη Βικιπαίδεια λέει ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στους 16 αν περάσει το νικητή Ατλέτικο Μ. - Ρούμπιν Καζάν. Μάλλον στην ιστοσελίδα της uefa έχει τους αγώνες ανάκατα.

Όσο για τα στημένα ματς, εγώ πιστεύω ότι από τότε που άρχισαν τα στοιχήματα στους αγώνες άρχισαν και τα στημένα. Μία τρανταχτή περίπτωση ήταν το Μουντιάλ του 2002 που η Ν. Κορέα χωρίς να έχει ομάδα έφτασε στα ημιτελικά. Κατά τη γνώμη μου, οι διαιτητές βοηθάνε περισσότερο τις δυνατές ομάδες γιατί από εκεί παίρνουν τα "πολλά λεφτά". Η Μπαρτσελώνα πέρσι πέρασε τη Μίλαν με δύο αμφισβητούμενα πέναλτι. Πέρσι θυμάμαι και έναν αγώνα της Μίλαν με τη Λέτσε (3-0 στο ημίχρονο, 3-4 τελικό σκορ). Τέλος πάντων, το ποδόσφαιρο "χάλασε" από τη στιγμή που άρχισαν να παίζονται λεφτά.

Κατά τη γνώμη μου, στα ημιτελικά του ch.league θα φτάσουν σίγουρα Μπάρτσα και Ρεάλ. Από κεί και πέρα, τα άλλα δύο εισιτήρια θα πάρουν κατά τη γνώμη μου η Γιουβέντους που θα θέλει να επανέλθει δυναμικά μετα από πολλά χρόνια στη διοργάνωση και μία έκπληξη π.χ. Παρί, Ντόρτμουντ ή Σαχτάρ. Εσείς ποιοι νομίζετε ότι θα φτάσουν στα ημιτελικά;

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα στοιχήματα στις εταιρείες του εξωτερικού; Έχω λογαριασμό στην betoto και χθες πήγα να βάλω λίγα χρήματα και κάποιος φίλος με σταμάτησε. Υπάρχει κάποιο θέμα;

Κατά τη γνώμη μου, στα ημιτελικά του ch.league θα φτάσουν σίγουρα Μπάρτσα και Ρεάλ. Από κεί και πέρα, τα άλλα δύο εισιτήρια θα πάρουν κατά τη γνώμη μου η Γιουβέντους που θα θέλει να επανέλθει δυναμικά μετα από πολλά χρόνια στη διοργάνωση και μία έκπληξη π.χ. Παρί, Ντόρτμουντ ή Σαχτάρ. Εσείς ποιοι νομίζετε ότι θα φτάσουν στα ημιτελικά;

εγω πιστευω η Bayern θα παρει τη θεση που περισσευει. Εχω και καποιες ελπιδες για τη Man.UTD

εγω πιστευω η Bayern θα παρει τη θεση που περισσευει. Εχω και καποιες ελπιδες για τη Man.UTD

Στους 16 θα παίξει η Μάντσεστερ Γ. εναντίον Ρεάλ οπότε είναι αδύνατο να φτάσουν και οι δύο στα ημιτελικά. Όσο για τη Μπάγερν αν δεν κληρωθεί στα προημιτελικά με Ρεάλ ή Μπαρτσελώνα τότε θα είναι σχεδον σίγουρα στους 4.

Ο Ολυμπιακός στο Europa lague τι πιστεύετε ότι θα καταφέρει;

ειναι δυσκολο ματς αλλα πιστευω οτι θα τα καταφερει...τωρα αμα τυχουμε με ατλετικο πρεπει να μην εχει κεφια ο φαλκαο

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

ειναι δυσκολο ματς αλλα πιστευω οτι θα τα καταφερει...τωρα αμα τυχουμε με ατλετικο πρεπει να μην εχει κεφια ο φαλκαο

Εγώ πάντως πιστεύω ότι μπορεί η Ρούμπιν Καζάν να κάνει το θαύμα της. Άλλωστε δε νομίζω να ήταν τυχαίο το 3-0 με Ίντερ. Αν όμως παίξουμε με Ατλέτικο τα βρίσκω πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Η ιντερ ειδικα τη στιγμη που επαιξε με τη Ρουμπιν δεν ηταν καθολου μα καθολου καλη. Ακομη μη ξεχνατε οτι οταν θα παιξουνε οι 32 του Ευροπα η Ρουμπιν δεν θα εχει πρωταθλημα, αρα δεν ξερεις ποιο θα ειναι το ροστερ της(μεταγραφες) αλλα και σε τι φορμα θα τη πετυχεις. Σε αντιθεση με την Ατλεικο που παιζει σε ενα απο τα 2, κατ εμε, πιο δυσκολα πρωτθληματα. Δυσκολα να περασει την Ατλετικο η Ρουμπιν, αντε να παρει κανενα χ στην εδρα της. Με τη λογικη(τη δικια μου) οτι η Ατλετικο θα περασει την Ρουμπιν πιστευω οτι ο ΟΣΦΠ θα εχει παρα πολυ δυσκολο εργο, καθως ειναι ισπανικη ομαδα(κακιστη προιστορια οχι μονο ο ΟΣΦΠ αλλα ολες οι ελληνικες ομαδες) και ρεαλιστικα ειναι παρα πολυ δυνατη και οχι τυχαιως 2η στην Ισπανια. Ακομα εχει παρει τα 2 απο τα τρια Europa League.

Οσο για το ποιοι θα πανε στους 4 του Τσου λου θεωρω σιγουρες τις Μπαρτσα και Ρεαλ. Η Μιλαν δεν ειναι τοσο "καλη" οσο περυσι(ουτε περυσι ηταν καλη η Μιλαν σε σχεση με το ονομα της και την ιστορια της) και η Μπαρτσα θα την περασει "αερα".

Οσο για τη Ρεαλ ειπα και πιο πανω οτι αφου πρωταθλημα δεν παιζει να παρει θα παει για το Τσου Λου και η αποψη μου για την φετινη Μαν Γιου δεν ειναι η καλυτερη. Παιρνει παρα πολλα απο εναν μεγαλο παικτη(Φαν Περσι) αλλα αμα δεν ειναι σε καλη μερα, γιοκο.

Μπαγερν φαινεται σοβαρη και δυνατη αρα της δινω και την αλλη θεση. Τωρα για τις αλλες.. Μαλαγα ξεκινησε καλα πλεον εχει αρχισει και πεφτει ασχημα. Βαλενθια, οκ καλο το ονειρο. Σαλκε πηγε να κανει την υπερβαση αλλα εως εκει ηταν και οι εσωτερικες τριβες την εχουν χαλασει αρκετα. Παρι εχει τις δυνατοτηες να περασει καθως και η Γιουβε και η Πορτο(λιγοτερο σε σχεση με τις αλλες 2). Ανεμεσα τους θα παιχτει πιστευω.

Αυτααα.:p

Edited by slash7

Άρης

Follow me

Ποια είναι η γνώμη σας για τις δύο εκπλήξεις του Europa league ανζί και ντνιέπρ;

Η Ανζι εκπληξη; Οχι φιλε μου ουτε καν, εχει ριξει τοσα πολλα λεφτα που μονο εκπληξη δεν ηταν για εμενα. Η Ντιενπρ ναι εκπληξη αλλα ετσι ειναι η μπαλα. Γυριζει..

Άρης

Follow me

Η Ανζι εκπληξη; Οχι φιλε μου ουτε καν, εχει ριξει τοσα πολλα λεφτα που μονο εκπληξη δεν ηταν για εμενα. Η Ντιενπρ ναι εκπληξη αλλα ετσι ειναι η μπαλα. Γυριζει..

Και άλλες ομάδες έριξαν λεφτά αλλά δεν έφτασαν το αποτέλεσμα της ανζί.

Η Μάντσεστερ Σ. έχει πάρει τα τελευταία 3 χρόνια πολλούς παίχτες (Γ. Τουρέ, Κ. Τουρέ, Τέβεζ, Αντεμπαγιόρ, Μπαλοτέλι και πολλούς άλλους) αλλά το αποτέλεσμα ήταν 4η θέση με 2 βαθμούς στο ch. league.

Η Ρεάλ έδωσε αμέτρητα λεφτά για παίχτες όπως Κρ. Ρόναλντο, Κακά, Μπενζεμά κ.ά αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει στο επίπεδο της Μπάρτσα που παίρνει παίχτες από τις ακαδημίες της.

Αντιθέτως, η Ανζί από μία πολύ μέτρια ομάδα του ρωσικού ποδοσφαίρου που με το ζόρι έμενε στην κατηγορία, τώρα έχει φτάσει να θεωρείται μία από τις 3 πιο σίγουρες ομάδες για να πάρουν το Europa league.

Και άλλες ομάδες έριξαν λεφτά αλλά δεν έφτασαν το αποτέλεσμα της ανζί.

Η Μάντσεστερ Σ. έχει πάρει τα τελευταία 3 χρόνια πολλούς παίχτες (Γ. Τουρέ, Κ. Τουρέ, Τέβεζ, Αντεμπαγιόρ, Μπαλοτέλι και πολλούς άλλους) αλλά το αποτέλεσμα ήταν 4η θέση με 2 βαθμούς στο ch. league.

Η Ρεάλ έδωσε αμέτρητα λεφτά για παίχτες όπως Κρ. Ρόναλντο, Κακά, Μπενζεμά κ.ά αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει στο επίπεδο της Μπάρτσα που παίρνει παίχτες από τις ακαδημίες της.

Αντιθέτως, η Ανζί από μία πολύ μέτρια ομάδα του ρωσικού ποδοσφαίρου που με το ζόρι έμενε στην κατηγορία, τώρα έχει φτάσει να θεωρείται μία από τις 3 πιο σίγουρες ομάδες για να πάρουν το Europa league.

Ναι γιατι εχει κανει καλο προγραματισμο και πηρε παικτες κλειδια στις θεσεις που ηθελε. Ειναι αρκετα σκληροτραχηλη ομαδα και το πρωταθλημα της το μαρτυρα αυτο. Οι περισσοτερες ομαδες δυσκολευοντε οταν πανε κοντρα σε Ρωσικες.

Η Σιτυ οσα λεφτα και να ριξει ποτε δεν θα αποκτησει φανελα για Ευρωπη. Χωρις να εννοω οτι δεν μπορει στο μελλον να τα παει περιφημα σε μια ευρωπαικη διοργανωση απλως εως τωρα ομαδα με την εννοια της λεξης δεν ειναι.

Η Ρεαλ δεν θα μπορεσει να φτασει το επιπεδο της Μπαρτσα ευκολα. 1ον η Μπαρτσελονα ειναι η καλυτερη ομαδα αυτη τη στιγμη. 2ον εχει εναν κορμο ο οποιος ειναι ιδιος χρονια τωρα ολοι γνωριζοντε και δειχνουν σε καθε παιχνιδι το ποσο πολυ ομαδα και δεμενοι ειναι. 3ον οπως ειπες αξιοποιει παικτες που βγαζει απο τις ακαδημιες της.

Θεωρω too much η Ανζι να θεωρειται φαβορι για το Γιουροπα, προσωπικη αποψη. Οτι μπορει να προχωρησει ναι αλλα οχι και το σηκωσει.

Άρης

Follow me