junglist Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Εγώ βλέπω ότι ακόμα ασχολείστε με ποδόσφαιρο. Το θεωρώ μέγα λάθος εκτός αν ξέρεις κάτι σίγουρο (που αμφιβάλλω αν μπορεί να υπάρχει ποτέ 100% σίγουρο εκεί, εκτός αν είσαι παράγοντας :lol:). Καλύτερα αθλήματα όπως μπάσκετ, τέννις, βόλευ που έχουν 50%/50%. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Εγώ βλέπω ότι ακόμα ασχολείστε με ποδόσφαιρο. Το θεωρώ μέγα λάθος εκτός αν ξέρεις κάτι σίγουρο (που αμφιβάλλω αν μπορεί να υπάρχει ποτέ 100% σίγουρο εκεί, εκτός αν είσαι παράγοντας :lol:). Καλύτερα αθλήματα όπως μπάσκετ, τέννις, βόλευ που έχουν 50%/50%. Υπάρχει και στο ποδόσφαιρο το 50-50, όπως το under-over, Goal/No Goal Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Ευχαριστώ από ολους σας (επειδή δεν μπορώ να λεω έναν έναν ξεχωριστά:lol::lol:)... Θα τα τσεκάρω τα προγνωστικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Εγώ βλέπω ότι ακόμα ασχολείστε με ποδόσφαιρο. Το θεωρώ μέγα λάθος εκτός αν ξέρεις κάτι σίγουρο (που αμφιβάλλω αν μπορεί να υπάρχει ποτέ 100% σίγουρο εκεί, εκτός αν είσαι παράγοντας :lol:). Καλύτερα αθλήματα όπως μπάσκετ, τέννις, βόλευ που έχουν 50%/50%. ναι αλλα πρεπει να σου αρεσει και το αθλημα...εγω τα περισσοτερα χρηματα τα σπρωχνω στο live και εχει τυχει να καθομαι να βλεπω 5-6 ματς ταυτοχρονα...δεν εχω ιδεα απο μπασκετ τεννις κτλ και αν κατσω να δω live ματς ειναι πιθανο να με παρει ο υπνος και οπως ειπε και ο φιλος απο πανω εχει και στη μπαλα επιλογες 50-50 Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Ρίξε μια ματιά και στο: http://www.betstarsoccer.com Μυρωδιές, Λυών 1, Μάντσεστερ under, Βιγιαρεάλ nogoal, Οτελούλ, όλα κουβά. Σήμερα με έσκισε η Μάνστεστερ. Το είδε κανείς? Ήταν τόσο καλή η Μπενφίκα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Γιουνάιτεντ και Μπενφίκα έχουν πολύ καλές σχέσεις και τα μεταξύ τους ματς πολύ συχνά λήγουν ισόπαλα. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Γιουνάιτεντ και Μπενφίκα έχουν πολύ καλές σχέσεις και τα μεταξύ τους ματς πολύ συχνά λήγουν ισόπαλα. Τώρα όμως η Μάντσεστερ χρειάζεται νίκη στη Βασιλεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Γιουνάιτεντ και Μπενφίκα έχουν πολύ καλές σχέσεις και τα μεταξύ τους ματς πολύ συχνά λήγουν ισόπαλα. μπορει να ειναι οπως το λες, αλλα εξαιτιας αυτης της ισοπαλιας η γιουναιτεντ κινδυνευει να μεινει εκτος συνεχειας. φανταστειτε τι πονταρισμα θα παρει στο επομενο εκτος εδρας ματς με την βασιλεια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 για πειτε καμια ιδεα να παιξουμε σημερα που εχει και τσου-λου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 για πειτε καμια ιδεα να παιξουμε σημερα που εχει και τσου-λου!! μαρσειγ καρφωτο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 μαρσειγ καρφωτο Όχι ρε φίλε..πιστεύω ότι θα τα πάει καλά ο ολυμπιακός.. Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Όχι ρε φίλε..πιστεύω ότι θα τα πάει καλά ο ολυμπιακός.. Sent from my X8 using Tapatalk πηγαινει με πολλες απουσιες,εχει πολυ κακη προιστορια,θελει την νικη οποτε θα παιξει ανοιχτα. εγω προσωπικα θα τον φορτωσω τον ασσο.τον πιστευω πολυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 τελεια χτες..τα εποιασα ολα...και σκορ στην αρσεναλ...:) τελεια:D Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 ταμείο γιωργάκη; :p αυτα ειναι! ;) πως το βλέπεται για πάοκ την τετάρτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 πως το βλέπεται για πάοκ την τετάρτη; X2 διπλή ευκαιρία :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 ταμείο γιωργάκη; :p αυτα ειναι! ;) πως το βλέπεται για πάοκ την τετάρτη; η τοτεναμ ειναι πολυ ισχυρη και εχει κινητρο για τον αγωνα.δεν εινια αδιαφορη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 η τοτεναμ ειναι πολυ ισχυρη και εχει κινητρο για τον αγωνα.δεν εινια αδιαφορη Εμένα μου φαίνεται πως έχει μεγαλύτερο κίνητρο για τις θέσεις που βγάζουν Champions league στην Πρέμιερ, παρά για το uefa. Διαφορετικά θα είχε "καθαρίσει" ήδη την πρόκριση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Εμένα μου φαίνεται πως έχει μεγαλύτερο κίνητρο για τις θέσεις που βγάζουν Champions league στην Πρέμιερ, παρά για το uefa. Διαφορετικά θα είχε "καθαρίσει" ήδη την πρόκριση. εχει πολυ δρομο ακομα η πρεμιερ λιγκ. Το γιουροπα λιγκ τελειωνει ομως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Τώρα όμως η Μάντσεστερ χρειάζεται νίκη στη Βασιλεία... Και η ισοπαλία της κάνει.;) Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 παιδες ξερετε καμια καλη τετραδα για το σ/κ??μπας και πιασουμε και εμεις τιποτα..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 παιδες ξερετε καμια καλη τετραδα για το σ/κ??μπας και πιασουμε και εμεις τιποτα..!! δυσκολευομαστε να πιασουμε σημειο στα μονα και εσυ θελεις να πιασεις τετραδα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 δυσκολευομαστε να πιασουμε σημειο στα μονα και εσυ θελεις να πιασεις τετραδα; χαχα..συμμαθητης μου προχτες και χτες επιασε συνολικα 60 ευρω..30 και 30..αυριο θα παω να παιξω οτι παιξει..:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 χαχα..συμμαθητης μου προχτες και χτες επιασε συνολικα 60 ευρω..30 και 30..αυριο θα παω να παιξω οτι παιξει..:p:p οταν μαθεις πες μας και μας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 ταμείο γιωργάκη; :p αυτα ειναι! ;) πως το βλέπεται για πάοκ την τετάρτη; ταμειο ναι:lol::lol: εποιασα και ολυμπιακο παρολο που μου φαινοταν πολυ δυσκολο εγω παοκ θα παιξω χ αμα παιξω Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 η αρσεναλ εστειλε παρα πολυ κοσμο στον κουβα σημερα. σφαγη. οπως και το χ του παοκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts