slash7 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Συμφωνω φιλε με τον parafron. Κι εγω αρχικα bwin πηγα αλλα πλεον παιζω 365 και πηγαινω bwin για το chat. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Εγω όταν έπαιζα είχα λίγα χρήματα στην κάθε εταιρεία και ανάλογα την απόδοση έπαιζα και στην ανάλογη εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_4 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Εγω όταν έπαιζα είχα λίγα χρήματα στην κάθε εταιρεία και ανάλογα την απόδοση έπαιζα και στην ανάλογη εταιρεία. Παίζει κ αυτό που λέει ο φίλος. Ανάλογα με το τι παίζεις. Πχ η Pinnacle ενώ είναι αρκετά "παλιομοδίτικος" book έχει εξαιρετικές αποδόσεις και είναι κ σοβαρή εταιρία. Αν θές όμως μία all around θα πρότεινα κ εγώ 365 καθώς είναι σε "overall" η καλύτερη κατά τη γνώμη μου. Βέβαια αφού ξεκίνησες τώρα το ιντερνετικό στοίχημα, θα σου φαίνονται όλες οι εταιρίες ******ς μπροστά στον οπαπ:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 δες και την γουιλιαμ χιλ, λεγεται οτι εχει καλυτερες αποδοσεις απο τις αλλες. εγω ειναι στη bet και δεν εχω κανενα προβλημα με τις αποδοσεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Από sure bets ξέρει κανείς σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Οκ τελικα ολα οκ με την πληρωμη και την επιβεβαιωση τους εστειλα το διαβατηριο μου φωτο και ολα οκ. Δεν ξερω για την Β365 αλλα οκ η bwin νομιζω και παλι οτι απο τον ΟΠΑΠ χιλιες φορες καλυτερα δεν το συζητω... δεν ξερω επειδη ειδα και αλλες εταιριες γενικα οκ στο ιντερνετ η αποδοσεις δεν εχουν τοσο μεγαλη διαφορα οσο ο οπαπ. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) Οκ τελικα ολα οκ με την πληρωμη και την επιβεβαιωση τους εστειλα το διαβατηριο μου φωτο και ολα οκ. Δεν ξερω για την Β365 αλλα οκ η bwin νομιζω και παλι οτι απο τον ΟΠΑΠ χιλιες φορες καλυτερα δεν το συζητω... δεν ξερω επειδη ειδα και αλλες εταιριες γενικα οκ στο ιντερνετ η αποδοσεις δεν εχουν τοσο μεγαλη διαφορα οσο ο οπαπ. κανεις λαθος φιλε μου... ο ασσος της leyton στον οπαπ εχει 1.65 στην bwin 1.75 στην bet365 1.83 και στην betfair 1.94 ειναι τραστια η διαφορα....και η bwin το τελευταιο καιρο εχει ριξει πολυ τις αποδοσεις συν το οτι δεν εχει πολλα παιχνιδια λαιβ σε σχεση με 365 Edited March 22, 2011 by parafron4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Η betfair έχει ίσως τις καλύτερες αποδόσεις αλλά παίρνει προμήθεια στα κέρδη. Και για μένα η bet365 είναι η καλύτερη, αν και θα μπορούσε να βελτιώσει τα γραφικά στο live. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) Η betfair εχει τις καλυτερες αποδοσεις για τον λογο οτι ειναι ανταλακτηριο και οχι ακριβως μπουκμεικερ οπως ολα τα αλλα. Στην εταιρια αυτη ουσιαστικα δν παιζεις με τον μπουκ αλλα με αλλου χρηστες. Εγω παιζω σε μια σχετικα καινουργια εταιρια την Novibet και οι αποδοσεις τους πλησιαζουν κατα πολυ την betfair. Μπορει ακομα να μην προσφερει τοσα πολλα στοιχηματα οπως στην BWIN αλλα απο θεμα αποδοσης ειναι πολυ καλες και μερικες φορες και καλυτερες απο την 365 που επισης εχω ακουσει τα καλυτερα. Edited March 22, 2011 by sportguy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_4 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Από sure bets ξέρει κανείς σας; Γενικά τα sure bets είναι ζόρικη φάση. Στη αρχή όταν πρωτοξεκινήσανε λέγανε πολύ. Πλέον όμως όλες οι εταιρίες τα προσέχουν και είναι ρίσκο. Γενικώς για να ρίχνεις sure bets και να αξίζει τον κόπο, πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο κεφαλαιο, μοιρασμένο σε αρκετές εταιρίες. Όμως όπως είπα κ πρίν, οι εταιρίες τα προσέχουν αυτά. Μπορούν να κάνουν διάφορα, από το να σου παγώσουν το στοίχημα αν σε υποψιαστούν, μέχρι να σου βάλουν όριο στο ποντάρισμα, οπότε μετά δεν έχει κ πολύ μεγάλη αξία.Αυτά από "inside info" από έμπιστο άτομο που έπαιζε πολύ καιρό στοίχημα με κέρδη και τελικά τον προσλάβανε σε καλή θέση σε μεγάλο μπούκ. Και σκέψου ότι από τη στιγμή που παίζεις μεγάλα ποσά, αν σου παγώσουν ένα στοίχημα σε μία εταιρία(πχ 300 ευρώ) και τελικα έρθει το σημείο που έπαιξες σε εκείνη την εταιρία, τότε χάνεις καλά φράγκα(300 και ότι άλλο ακούμπησες στα υπόλοιπα σημεία). Γενικώς είναι μπελαλίδικη φάση. εκτός του ότι πρέπει να μετακινείς συχνά λεφτά από τον ένα μπούκ στον άλλο κ θέλει κ μεγάλο κεφαλαιο, πρέπει να προσέχεις μήπως κατά τη διάρκεια του πονταρίσματος αλλάξει η απόδοση. Εν τέλει θεωρώ προσωπικά ότι δεν αξίζει τον κόπο, ειδικά από τη στιγμή που προσωπικά δεν έχω το κεφάλαιο για να παίξω sure bet με αξιώσεις. Από την άλλη αν το πάρεις απόφαση, κυκλοφορούν εργαλεία στο νέτ που βοηθάνε αρκετά. Δηλαδή έχουν έτοιμους αγώνες sure bet με τις εταιρίες κ τις αποδόσεις τους και υπάρχουν κ ειδικά εργαλεία που σου λένε πόσο πρέπει να ποντάρεις σε κάθε σημείο για να κερδίσεις. Αυτά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 κανεις λαθος φιλε μου... ο ασσος της leyton στον οπαπ εχει 1.65 στην bwin 1.75 στην bet365 1.83 και στην betfair 1.94 ειναι τραστια η διαφορα....και η bwin το τελευταιο καιρο εχει ριξει πολυ τις αποδοσεις συν το οτι δεν εχει πολλα παιχνιδια λαιβ σε σχεση με 365 οκ καποια παιχνιδια δινει καλυτερη αποδοση η μια εταιρεια σε καποια δινει η αλλη.. .. παντως απο τον ΟΠΑΠ ειναι καλυτερες οπως και να εχει... ασε που εχω δεν παιζω ασσους εγω παιζω διαφορετικα ..Χ και ανατροπες ... απλα στο ιντερνετ μου ειναι ποιο ευκολο απο το να τρεχω στα πρακτορεια... ειδικα με σε γκαντεμηδες πρακτορες ... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 να ξερετε πως ο οπαπ ετοιμάζει πολλές αλλαγές....οπου νανε θα φτιαξει επιτελους live internet bet... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Και live internet bet να φτιαξει,αν συνεχισει να μην εχει ολους τους αγωνες μονους αποδεκτους,δεν προκειται να κανει τιποτα Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Και live internet bet να φτιαξει,αν συνεχισει να μην εχει ολους τους αγωνες μονους αποδεκτους,δεν προκειται να κανει τιποτα Το προβλημα ειναι οτι θα κοψει τις ηδη ξενες εταιριες που παιζουμε τωρα και θα τις αναγκασει να κανουν το σαιτ τους απο .com σε .gr και ταυτοχρονα να πληρωνουν φορο στο ελληνικο κρατος με ολες τις συνεπειες που μπορει να εχει κατι τετοιο...οσο για το λαιβ του οπαπ δεν θα εχει καμια σχεση με το τωρινο κουπονι....απο θεμα επιλογων τουλαχιστον.... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Το προβλημα ειναι οτι θα κοψει τις ηδη ξενες εταιριες που παιζουμε τωρα και θα τις αναγκασει να κανουν το σαιτ τους απο .com σε .gr και ταυτοχρονα να πληρωνουν φορο στο ελληνικο κρατος με ολες τις συνεπειες που μπορει να εχει κατι τετοιο...οσο για το λαιβ του οπαπ δεν θα εχει καμια σχεση με το τωρινο κουπονι....απο θεμα επιλογων τουλαχιστον.... Sent from my iPhone using Tapatalk Για δώσε περισσότερες πληροφορίες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 (edited) http://img821.imageshack.us/img821/9663/57471157.png χθεσινοσημερινο ταμειακι με 8.7 αποδοση.... τη καταλληλη στιγμη ηρθε μιας και βγηκε το ipad2 :):) soublaki τι ακριβως θελεις να μαθεις? μεχρι στιγμης αυτο που σκεφτοντε στον οπαπ ειναι να μπορεσουν να φορολογησουν τις εταιριες που παρεχουν live internet bet στην ελλαδα...bwin,betfair,bet365 κτλ.... και ενοειτε οτι ετοιμαζετε ιντερνετ μπετ και απο τον οπαπ που ενοειτε δεν θα εχει σχεση με το τωρινο κουπονι οσον αφορα το θεμα τον επιλογων στοιχηματος.... και επισης για να παιξεις ιντερνετ θα αγοραζεις προπληρωμενες καρτες μονο απο τα πρακτορεια.... Edited March 27, 2011 by parafron4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Απλά είναι αδύνατο να τις φορολογήσουν, γιατί έχουν όλες σχεδόν έδρα σε Λιχτενστάιν και σία...Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να απαγορεύσουν την πρόσβαση σε ελληνικές IP...που και πάλι υπάρχουν οι proxy... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Απλά είναι αδύνατο να τις φορολογήσουν, γιατί έχουν όλες σχεδόν έδρα σε Λιχτενστάιν και σία...Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να απαγορεύσουν την πρόσβαση σε ελληνικές IP...που και πάλι υπάρχουν οι proxy... αυτο ακριβως θα κανουν.....αν δεν γινουν ολες οι εταιριες απο .com σε .gr δεν θα μπορεις να μπεις να παιξεις....και θα υπαρξει συμφωνια και με τους providers..connx forthnet κτλ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Θα μπαίνεις μέσω proxy...Σιγά το πράγμα...Και οι πάροχοι γιατι να δεχθούν να κόψουν τη σύνδεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Θα μπαίνεις μέσω proxy...Σιγά το πράγμα...Και οι πάροχοι γιατι να δεχθούν να κόψουν τη σύνδεση; ουτε με proxy θα μπορεις...θα τα μπλοκαρουν ολα....εδω σιγα σιγα αρχιζουν οι τραπεζες και μπλοκαρουν τις συνναλαγες με στοιχηματικες εταιριες....λες να τους ρωτησουν τους providers αν δεχοντε η οχι???:rolleyes::rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 http://i53.tinypic.com/2qtdd2v.jpg Koυπονι για σημερα.Ελπιζω να το πιασω γιατι τωρα τελευταια πολυ κουβας επεσε.:down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 http://i53.tinypic.com/2qtdd2v.jpg Koυπονι για σημερα.Ελπιζω να το πιασω γιατι τωρα τελευταια πολυ κουβας επεσε.:down: Μη μου πεις;;;υπαρχει κ αλλος που παιζει ανωμαλα οπως εγω;;; :p Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Μη μου πεις;;;υπαρχει κ αλλος που παιζει ανωμαλα οπως εγω;;; :p Sent from my iPhone using Tapatalk Nαι αλλα εσυ κατι κανεις.Εγω παλι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Nαι αλλα εσυ κατι κανεις.Εγω παλι.... Ετοιμαζω blog με προγνωστικα...θα δειτε κ εσεις χαρα... :pppp parafronsbet.blogspot.com Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Ετοιμαζω blog με προγνωστικα...θα δειτε κ εσεις χαρα... :pppp parafronsbet.blogspot.com Sent from my iPhone using Tapatalk εισαι καλος εσυ:):) με σενα παμε καλα..μπραβοο:D Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts