manwlis77 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 το Τ5355++ εχω, παρα πολυ καλο. καλη οθονη αφης και δυνατο ηχειο. το gps παει σφαιρα με το igo8. βρισκει δορυφορους σε ελαχιστο χρονο και σε κτιριο μεσα. μη φανταστεις βεβαια σε κανενα υπογειο. διπλα σε παραθυρο αν εισαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 το gps παει σφαιρα με το igo8. βρισκει δορυφορους σε ελαχιστο χρονο και σε κτιριο μεσα. μη φανταστεις βεβαια σε κανενα υπογειο. διπλα σε παραθυρο αν εισαι. Λογικό είναι αυτό και μάλιστα σημαίνει ότι έχει δυνατό GPS δέκτη. Έχει τα λογότυπα της HTC η συσκευή; Μπορείς να πας στο device information και να μου πεις ποια rom φοράει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 εχει λογοτυπα htc κανονικα δεν εχω το μαζι μου την συσκευη να σου πω την ρομ που φοραει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Πάρτε ακόμα ένα, με DUAL SIM, WM 6.5 και GPS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 που ειναι ?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Πάρτε ακόμα ένα, με DUAL SIM, WM 6.5 και GPS... Ξέχασες μάλλον το link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 http://www.e-mobilo.com/t5388++.html Μάλλον είναι το ίδιο με το πρώτο αν δεν κάνω λάθος... Δεν υπάρχει κανένα άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 δεν ειναι το ιδιο,εχουν διαφορες στα σημεια, βασικα ειναι αλλο εργοστασιο παραγωγης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 κωστα εχεις παρει κανενα στα χερια σου? καλη τιμη εχει παντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Οχι, δεν εχω δοκιμασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 αν ειναι το ιδιο λητουργικα με το Τ5355 που εχω παρει απο κινα θα ειναι φοβερο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 wm6.5 εχει ρε μανωλη, αν και το δικο σου εχει αγγλικα δεχεται ελληνικα μηνυματα κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 ναι κανονικα τα δειχνει. με το resco φραφει κιολας. βαζοντας το mobile shell εχει και ελληνικο μενου σχεδον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Υπάρχουν πολλές επιλογές για ελληνικά πληκτρολόγια σε windows mobile και με λύσεις για 160 χαρακτήρες/sms. Αυτό μην σας ανησυχεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Από συσκευή μόνο αυτή υπάρχει? GPS κανονικά λειτουργεί Destinator ή οτι άλλο θέλουμε? Ελληνικά Windows δεν παίζουν? Με τα Ελληνικά SMS δηλαδή κομπλέ το πρόβλημα που υπάρχει επειδή δεν είναι Ελληνικά τα Windows, ή επειδή τα Ελληνικά μέχρι τώρα ήταν 70 χαρακτήρων unicode??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 (edited) Εδώ βλέπω μια καλή τιμή για δίγραμμο windows mobile Dual SIM 3.2'' WM6.5 (μέσω ebay & paypal- αρκεί να μην περάσει τελωνείο) http://global.ebay.com/search?Query=Dual+SIM+3.2%27%27+WM6.5&PageNumber=1&SortBy=21 Edited April 14, 2010 by basdel λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Από συσκευή μόνο αυτή υπάρχει? GPS κανονικά λειτουργεί Destinator ή οτι άλλο θέλουμε? Ελληνικά Windows δεν παίζουν? Με τα Ελληνικά SMS δηλαδή κομπλέ το πρόβλημα που υπάρχει επειδή δεν είναι Ελληνικά τα Windows, ή επειδή τα Ελληνικά μέχρι τώρα ήταν 70 χαρακτήρων unicode??? φιλε η σκεσκευες αυτες ειναι windows mobile. οποτε οτι τρεχουν τα επωνυμα και πανακριβα κινητα τρεχει και αυτο. εγω εχω το ιδιο με μια σιμ και πεταει.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 φιλε η σκεσκευες αυτες ειναι windows mobile. οποτε οτι τρεχουν τα επωνυμα και πανακριβα κινητα τρεχει και αυτο. Δεν είναι ακριβώς έτσι μιας και κυκλοφορεί πληθώρα επιλογών από windows mobile builds τα οποία διαφέρουν μεταξύ τους και επηρεάζουν αισθητά το τελικό αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Με 146,00 € και δωρεάν έξοδα αποστολής (& paypal)σκέφτομαι να το χτυπήσω... http://global.ebay.com/32_WM_65_Dual_Sim_Diamond_Black_2_Smart_Phone_T5388/180494361466/item Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Με 146,00 € και δωρεάν έξοδα αποστολής (& paypal)σκέφτομαι να το χτυπήσω... http://global.ebay.com/32_WM_65_Dual_Sim_Diamond_Black_2_Smart_Phone_T5388/180494361466/item Επειδή έχω μπερευτεί λίγο με το συγκεκριμένο μοντέλο, θέλω να ρωτήσω μερικά πραγματάκια μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει. 1. Στον παραπάνω σύνδεσμο στο ebay, λέει οτι έχει camera 3mp, οτι μπορείς να επιλέξεις Ελληνικά, και οτι δεν έχει FM Radio. 2. Σε άλλα site, όλα αυτά αλλάζουν. Δηλαδή έχει ράδιο, έχει χειρότερη camera (ή καλύτερη), και δεν έχει Ελληνικά. Εδώ π.χ. http://www.babikenshop.com/windows-smartphone-t5388-w-50mp-camera-gps-wifi-ms-office-p-475.html το δίνει με 5.0mp camera, με ράδιο, αλλά χωρίς Ελληνικά. Ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω μόνος μου μετά τα Ελληνικά WP 6.5? Ποιο είναι το καλύτερο e-shop για να το αγοράσω, έτσι ώστε να έχει 5.0mp camera, ραδιόφωνο και Ελληνικά Windows? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω μόνος μου μετά τα Ελληνικά WP 6.5? Δεν γνωρίζω για τα υπόλοιπα, αλλά μην περιμένεις να βρεις ελληνική rom για τη συγκεκριμένη συσκευή εάν δεν έχει ήδη ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Χμμ, εάν έχει Αγγλικά τι προβλήματα θα έχω εκτός από τα SMS? Δεν θα γράφει π.χ. Ελληνικά στα Office και στο Internet? Δεν θα έχει ορθογραφικό έλεγχο στα κείμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Επειδή έχω μπερευτεί λίγο με το συγκεκριμένο μοντέλο, θέλω να ρωτήσω μερικά πραγματάκια μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει. 1. Στον παραπάνω σύνδεσμο στο ebay, λέει οτι έχει camera 3mp, οτι μπορείς να επιλέξεις Ελληνικά, και οτι δεν έχει FM Radio. 2. Σε άλλα site, όλα αυτά αλλάζουν. Δηλαδή έχει ράδιο, έχει χειρότερη camera (ή καλύτερη), και δεν έχει Ελληνικά. Εδώ π.χ. http://www.babikenshop.com/windows-smartphone-t5388-w-50mp-camera-gps-wifi-ms-office-p-475.html το δίνει με 5.0mp camera, με ράδιο, αλλά χωρίς Ελληνικά. Ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω μόνος μου μετά τα Ελληνικά WP 6.5? Ποιο είναι το καλύτερο e-shop για να το αγοράσω, έτσι ώστε να έχει 5.0mp camera, ραδιόφωνο και Ελληνικά Windows? Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις, και με κάμερα 5mp (κοστίζουν λίγο ακριβότερα). Το συγκεκριμένο έχει FM radio (όλα έχουν κι ας γράφουν διαφορετικά). Τα περισσότερα παίρνουν Ελληνικά windows mobile 6.5 (τα εγκαθιστούν οι κινέζοι αφου τους το ζητήσεις), πάντως νομίζω η καλύτερη λύση είναι με αγγλικά και κάποιο πρόσθετο πρόγραμμα για μηνύματα και τηλεφωνικό κατάλογο, ή μια πιο πλήρης λύση (spb mobile ). Πάντως cd με software windows mobile δεν στέλνουν, οπότε εάν χρειαστεί να επαναγκαταστήσεις τα windows πρέπει να ζητήσεις να σου στείλουν το software (στα κινητά στο λειτουργικό περιλαμβάνονται και οι "drivers" ας πούμε της συσκευής οπότε το λειτουργικό είναι μοναδικό για κάθε συσκευή-δεν μπορείς να το κατεβάσεις όπως τα windows xp π.χ.). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Χμμ, εάν έχει Αγγλικά τι προβλήματα θα έχω εκτός από τα SMS? Δεν θα γράφει π.χ. Ελληνικά στα Office και στο Internet? Δεν θα έχει ορθογραφικό έλεγχο στα κείμενα? Και για τα sms υπάρχουν third-party λύσεις που δουλεύουν απροβλημάτιστα (βλέπε FingerKeyboard). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 παιδια αυτα τα κινητα ειναι φοβερα. εχω ενα αλλα με μια σιμ και παει σφαιρα και δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts