Jump to content

Συσκευή Windows Mobile με ελληνικά και dual SIM

Κοινοποίηση

Recommended Posts

το Τ5355++ εχω, παρα πολυ καλο. καλη οθονη αφης και δυνατο ηχειο.

το gps παει σφαιρα με το igo8. βρισκει δορυφορους σε ελαχιστο χρονο και σε κτιριο μεσα. μη φανταστεις βεβαια σε κανενα υπογειο. διπλα σε παραθυρο αν εισαι.

• Απαντήσεις 342
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
το gps παει σφαιρα με το igo8. βρισκει δορυφορους σε ελαχιστο χρονο και σε κτιριο μεσα. μη φανταστεις βεβαια σε κανενα υπογειο. διπλα σε παραθυρο αν εισαι.

Λογικό είναι αυτό και μάλιστα σημαίνει ότι έχει δυνατό GPS δέκτη. Έχει τα λογότυπα της HTC η συσκευή; Μπορείς να πας στο device information και να μου πεις ποια rom φοράει;

Modpic.gif

http://www.e-mobilo.com/t5388++.html

Μάλλον είναι το ίδιο με το πρώτο αν δεν κάνω λάθος...

Δεν υπάρχει κανένα άλλο?

ναι κανονικα τα δειχνει. με το resco φραφει κιολας. βαζοντας το mobile shell εχει και ελληνικο μενου σχεδον.

• Administrators
Υπάρχουν πολλές επιλογές για ελληνικά πληκτρολόγια σε windows mobile και με λύσεις για 160 χαρακτήρες/sms. Αυτό μην σας ανησυχεί.

Modpic.gif

Από συσκευή μόνο αυτή υπάρχει? GPS κανονικά λειτουργεί Destinator ή οτι άλλο θέλουμε?

Ελληνικά Windows δεν παίζουν?

Με τα Ελληνικά SMS δηλαδή κομπλέ το πρόβλημα που υπάρχει επειδή δεν είναι Ελληνικά τα Windows, ή επειδή τα Ελληνικά μέχρι τώρα ήταν 70 χαρακτήρων unicode???

Εδώ βλέπω μια καλή τιμή για δίγραμμο windows mobile Dual SIM 3.2'' WM6.5 (μέσω ebay & paypal- αρκεί να μην περάσει τελωνείο) http://global.ebay.com/search?Query=Dual+SIM+3.2%27%27+WM6.5&PageNumber=1&SortBy=21 Edited by basdel
λαθος

Από συσκευή μόνο αυτή υπάρχει? GPS κανονικά λειτουργεί Destinator ή οτι άλλο θέλουμε?

Ελληνικά Windows δεν παίζουν?

Με τα Ελληνικά SMS δηλαδή κομπλέ το πρόβλημα που υπάρχει επειδή δεν είναι Ελληνικά τα Windows, ή επειδή τα Ελληνικά μέχρι τώρα ήταν 70 χαρακτήρων unicode???

φιλε η σκεσκευες αυτες ειναι windows mobile. οποτε οτι τρεχουν τα επωνυμα και πανακριβα κινητα τρεχει και αυτο. εγω εχω το ιδιο με μια σιμ και πεταει.!!!

• Administrators
φιλε η σκεσκευες αυτες ειναι windows mobile. οποτε οτι τρεχουν τα επωνυμα και πανακριβα κινητα τρεχει και αυτο.

Δεν είναι ακριβώς έτσι μιας και κυκλοφορεί πληθώρα επιλογών από windows mobile builds τα οποία διαφέρουν μεταξύ τους και επηρεάζουν αισθητά το τελικό αποτέλεσμα.

Modpic.gif

Με 146,00 € και δωρεάν έξοδα αποστολής (& paypal)σκέφτομαι να το χτυπήσω... http://global.ebay.com/32_WM_65_Dual_Sim_Diamond_Black_2_Smart_Phone_T5388/180494361466/item

Με 146,00 € και δωρεάν έξοδα αποστολής (& paypal)σκέφτομαι να το χτυπήσω... http://global.ebay.com/32_WM_65_Dual_Sim_Diamond_Black_2_Smart_Phone_T5388/180494361466/item

Επειδή έχω μπερευτεί λίγο με το συγκεκριμένο μοντέλο, θέλω να ρωτήσω μερικά πραγματάκια μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.

1. Στον παραπάνω σύνδεσμο στο ebay, λέει οτι έχει camera 3mp, οτι μπορείς να επιλέξεις Ελληνικά, και οτι δεν έχει FM Radio.

2. Σε άλλα site, όλα αυτά αλλάζουν. Δηλαδή έχει ράδιο, έχει χειρότερη camera (ή καλύτερη), και δεν έχει Ελληνικά.

Εδώ π.χ. http://www.babikenshop.com/windows-smartphone-t5388-w-50mp-camera-gps-wifi-ms-office-p-475.html το δίνει με 5.0mp camera, με ράδιο, αλλά χωρίς Ελληνικά.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω μόνος μου μετά τα Ελληνικά WP 6.5? Ποιο είναι το καλύτερο e-shop για να το αγοράσω, έτσι ώστε να έχει 5.0mp camera, ραδιόφωνο και Ελληνικά Windows?

• Administrators
Ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω μόνος μου μετά τα Ελληνικά WP 6.5?

Δεν γνωρίζω για τα υπόλοιπα, αλλά μην περιμένεις να βρεις ελληνική rom για τη συγκεκριμένη συσκευή εάν δεν έχει ήδη ελληνικά.

Modpic.gif

Χμμ, εάν έχει Αγγλικά τι προβλήματα θα έχω εκτός από τα SMS? Δεν θα γράφει π.χ. Ελληνικά στα Office και στο Internet?

Δεν θα έχει ορθογραφικό έλεγχο στα κείμενα?

Επειδή έχω μπερευτεί λίγο με το συγκεκριμένο μοντέλο, θέλω να ρωτήσω μερικά πραγματάκια μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.

1. Στον παραπάνω σύνδεσμο στο ebay, λέει οτι έχει camera 3mp, οτι μπορείς να επιλέξεις Ελληνικά, και οτι δεν έχει FM Radio.

2. Σε άλλα site, όλα αυτά αλλάζουν. Δηλαδή έχει ράδιο, έχει χειρότερη camera (ή καλύτερη), και δεν έχει Ελληνικά.

Εδώ π.χ. http://www.babikenshop.com/windows-smartphone-t5388-w-50mp-camera-gps-wifi-ms-office-p-475.html το δίνει με 5.0mp camera, με ράδιο, αλλά χωρίς Ελληνικά.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω μόνος μου μετά τα Ελληνικά WP 6.5? Ποιο είναι το καλύτερο e-shop για να το αγοράσω, έτσι ώστε να έχει 5.0mp camera, ραδιόφωνο και Ελληνικά Windows?

Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις, και με κάμερα 5mp (κοστίζουν λίγο ακριβότερα). Το συγκεκριμένο έχει FM radio (όλα έχουν κι ας γράφουν διαφορετικά). Τα περισσότερα παίρνουν Ελληνικά windows mobile 6.5 (τα εγκαθιστούν οι κινέζοι αφου τους το ζητήσεις), πάντως νομίζω η καλύτερη λύση είναι με αγγλικά και κάποιο πρόσθετο πρόγραμμα για μηνύματα και τηλεφωνικό κατάλογο, ή μια πιο πλήρης λύση (spb mobile ). Πάντως cd με software windows mobile δεν στέλνουν, οπότε εάν χρειαστεί να επαναγκαταστήσεις τα windows πρέπει να ζητήσεις να σου στείλουν το software (στα κινητά στο λειτουργικό περιλαμβάνονται και οι "drivers" ας πούμε της συσκευής οπότε το λειτουργικό είναι μοναδικό για κάθε συσκευή-δεν μπορείς να το κατεβάσεις όπως τα windows xp π.χ.).

• Administrators
Χμμ, εάν έχει Αγγλικά τι προβλήματα θα έχω εκτός από τα SMS? Δεν θα γράφει π.χ. Ελληνικά στα Office και στο Internet?

Δεν θα έχει ορθογραφικό έλεγχο στα κείμενα?

Και για τα sms υπάρχουν third-party λύσεις που δουλεύουν απροβλημάτιστα (βλέπε FingerKeyboard).

Modpic.gif

παιδια αυτα τα κινητα ειναι φοβερα.

εχω ενα αλλα με μια σιμ και παει σφαιρα και δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο.