Jump to content

Με καλεσε αριθμος που.... δεν υπαρχει!!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειχα μια κληση στο σταθερο μου τηλεφωνο την οποια δεν μπορουσα να απαντησω εκεινη την στιγμη..καλεσα μετα πισω και μου βγαινει η γνωστη φωνη που λεει"ο αριθμος που καλεσατε δεν υπαρχει"

πως γινεται αυτο???με καλεσε,στην οθονη του τηλεφωνου γραφει 3023103***** και οταν καλω πισω,βγαζει πως δεν υπαρχει τετοιο νουμερο!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ειχα μια κληση στο σταθερο μου τηλεφωνο την οποια δεν μπορουσα να απαντησω εκεινη την στιγμη..καλεσα μετα πισω και μου βγαινει η γνωστη φωνη που λεει"ο αριθμος που καλεσατε δεν υπαρχει"

πως γινεται αυτο???με καλεσε,στην οθονη του τηλεφωνου γραφει 3023103***** και οταν καλω πισω,βγαζει πως δεν υπαρχει τετοιο νουμερο!

Δηλαδή είναι κανονικός αριθμός Θεσσαλονίκης; 2310 και έξι ψηφία; Αν είναι έτσι, τότε μάλλον απλώς έχει προώθηση σε κάποιον ανύπαρκτο αριθμό! Στο http://www.11888.gr κοίταξες αν έχει στοιχεία;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

ναι,κανονικος αριθμος θεσσαλονικης,περιοχη χαριλαου κιολας(απο 3 ξεκινα)..

στον καταλογο δεν βγαζει καποιο αποτελεσμα..

ναι,κανονικος αριθμος θεσσαλονικης,περιοχη χαριλαου κιολας(απο 3 ξεκινα)..

στον καταλογο δεν βγαζει καποιο αποτελεσμα..

Λογικά τότε, έχει κάποια εκτροπή σε αριθμό που δεν υπάρχει! Αν το καλέσεις από κινητό βγαίνει το ίδιο μήνυμα;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

axm...απο κινητο καλει κανονικα...πως γινεται αυτο?

axm...απο κινητο καλει κανονικα...πως γινεται αυτο?

Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η γραμμή σου; Κάτι παρόμοιο συνέβει πριν λίγες μέρες στους γονείς μου. Αλλά όχι μόνο όταν καλούσαν συγκεκριμένο αριθμό. Όπου και να καλούσαν έλεγε ότι ο αριθμός δεν υπάρχει! Ρώτησαν στον ΟΤΕ και τους είπαν ότι έχει πρόβλημα η συσκευή γιατί τη γραμμή αυτοί τη βλέπαν ΟΚ. Βέβαια μετά δοκίμασαν με τρεις διαφορετικές συσκευές και γινόταν το ίδιο πράγμα! Τελικά το πρόβλημα διορθώθηκε με έναν μαγικό τρόπο μετά από δυο μέρες!!!

και σε μενα εχει τυχει να με παρει καποιος αριθμος ο οποιος δεν υπαρχει...

δεν εδωσα σημασια ομως.

δεν ξερω..και απο κινητο που καλω,δε το σηκωνει κανεις...

αντε παλι..

απο σταθερο μου βγαζει πως δεν υπαρχει ο αριθμος...απο κινητο καλει κανονικα αλλα δε το σηκωνει κανεις!

Από σταθερό ΟΤΕ το καλείς και δεν υπάρχει ή άλλης εταιρείας;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Ωραία μάλλον το 2310 αυτό έχει μεταφερθεί σε άλλο πάροχο που δεν μπορεί να δρομολογηθεί η κλήση από τελλάς. Π.χ. εαν ήταν με φορητότητα στη βίβα από τελλάς δεν θα δεχόταν κλήσεις. Δοκιμάσε να το καλέσεις από ΟΤΕ :)

Εαν δεν μπορούσες να το καλέσεις ούτε από κινητό τότε θα σήμαινε οτι ο αριθμός είναι από τηλεφωνικό κέντρο.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Εγώ είχα μια κλήση από 2112004ΧΧΧ στο κινητό και δεν πρόλαβα να απαντήσω.

Όταν καλώ αυτόν τον αριθμό από σταθερό ΟΤΕ ακούω το μήνυμα "ο αριθμός που καλείται δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή". Όταν καλώ από οποιοδήποτε κινητό, μου λέει "ανύπαρκτος αριθμός" ή " ο αριθμός δεν υπάρχει".

• 2 weeks later...
μόλις είχα 2 απανωτές κλήσεις απο το νούμενο +302117300000 . Απάντησα και στις 2 κλήσεις αλλα δεν μου απαντούσε κανείς. Το νούμερο δεν υπάρχει στο whitepages του ote. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι... :confused:

Ωραία μάλλον το 2310 αυτό έχει μεταφερθεί σε άλλο πάροχο που δεν μπορεί να δρομολογηθεί η κλήση από τελλάς. Π.χ. εαν ήταν με φορητότητα στη βίβα από τελλάς δεν θα δεχόταν κλήσεις. Δοκιμάσε να το καλέσεις από ΟΤΕ :)

Εαν δεν μπορούσες να το καλέσεις ούτε από κινητό τότε θα σήμαινε οτι ο αριθμός είναι από τηλεφωνικό κέντρο.

ο αριθμος υπαρχει και ανηκει σε ασθενη μου.

ο ανθρωπος με ξαναπηρε τηλεφωνο,αλλα καθε φορ απου παω εγω να τον καλεσω απο σταθερο,μου βγαζει πως δεν υπαρχει ο αριθμος αυτος...οποτε καλω απο κινητο δε το σηκωνει κανεις!

μαλλον εχει καποιο προβλημα η γραμμη του,ε?

ισως ο ιδιοκτητης το εχει απορρητο το τηλεφωνο απευθυνσου σε καναν ΟΤΕ
SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

μόλις είχα 2 απανωτές κλήσεις απο το νούμενο +302117300000 . Απάντησα και στις 2 κλήσεις αλλα δεν μου απαντούσε κανείς. Το νούμερο δεν υπάρχει στο whitepages του ote. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι... :confused:

To νουμερο εχει εκχωρηθει στην On telecoms. Το πιο πιθανο ειναι να ανηκει στην ιδια την εταιρια ή σε καποιο τηλεφωνικο κεντρο. :O

ο αριθμος υπαρχει και ανηκει σε ασθενη μου.

ο ανθρωπος με ξαναπηρε τηλεφωνο,αλλα καθε φορ απου παω εγω να τον καλεσω απο σταθερο,μου βγαζει πως δεν υπαρχει ο αριθμος αυτος...οποτε καλω απο κινητο δε το σηκωνει κανεις!

μαλλον εχει καποιο προβλημα η γραμμη του,ε?

Μηπως εχει κανει προσφατα φορητοτητα; ;)