akisplag_80 Δημοσιεύτηκε July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 29, 2009 Ξερεται καποιο software που εχω τη δυνατοτητα να μεταφέρω τις επαφές μου απο SONYERICSSON σε SAMSUNG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Εδώ πέρα μιλάμε για Windows Mobile συσκευές και το αντίστοιχο λογισμικό σου. Οι εν λόγω συσκευές που αναφέρεσαι "φοράνε" windows mobile; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Εδώ πέρα μιλάμε για Windows Mobile συσκευές και το αντίστοιχο λογισμικό σου. Οι εν λόγω συσκευές που αναφέρεσαι "φοράνε" windows mobile; Τρομερές συμπτώσεις: το παλαιό μου είναι Sony Ericsson W810 φυσικά χωρίς WM, το νέο μου ένα Samsung Omnia i900 και με λένε κι εμένα Άκη!!! Όχι δε θέλω να βγω off topic γιαυτό θα ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω τις επαφές μου από το παλιό στο νέο. Χρησιμοποιούσα το Phone Explorer (http://www.softpedia.com/get/Mobile-Phone-Tools/Sony-Ericsson/MyPhoneExplorer.shtml) και έχω τις επαφές μου σε XML αλλά μέχρι εκεί. Υπάρχει κάτι που διαβάζει XML και τις στέλνει στο wm κινητό; @athanaso77: πρέπει να το έχεις 'οργώσει' το forum, ε? :) πολύ καλή δουλειά πάντος! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADFGDF Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Τρομερές συμπτώσεις: το παλαιό μου είναι Sony Ericsson W810 φυσικά χωρίς WM, το νέο μου ένα Samsung Omnia i900 και με λένε κι εμένα Άκη!!! Όχι δε θέλω να βγω off topic γιαυτό θα ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω τις επαφές μου από το παλιό στο νέο. Χρησιμοποιούσα το Phone Explorer (http://www.softpedia.com/get/Mobile-Phone-Tools/Sony-Ericsson/MyPhoneExplorer.shtml) και έχω τις επαφές μου σε XML αλλά μέχρι εκεί. Υπάρχει κάτι που διαβάζει XML και τις στέλνει στο wm κινητό; Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ :( Δεν μπορώ να μεταφέρω τις επαφές μου απο SE (k750) στο νέο i900 μου... Μέσω Bluetooth αποτυγχάνει, ότι ρύθμιση και αν έχω δοκιμάσει... ...Κανείς που το πέτυχε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ :( Δεν μπορώ να μεταφέρω τις επαφές μου απο SE (k750) στο νέο i900 μου... Μέσω Bluetooth αποτυγχάνει, ότι ρύθμιση και αν έχω δοκιμάσει... ...Κανείς που το πέτυχε; Κοίτα τι έκανα εγώ: Εγκατέστησα το Outlook του Office και αφού προηγουμένος είχα βγάλει τις επαφές μου όλες από το My phone explorer σε comma separated values (csv), τις έκανα import από το Outlook και το μενού "Αρχείο"-->"Εισαγωγή κι Εξαγωγή"-->"Εισαγωγή από άλλο πρόγραμμα ή αρχείο" και επέλεξα την τελευταία επιλογή στη λίστα "Τιμές Οριοθετημένες με Κόμμα (Windows)". Στη συνέχεια έλεγξα τα σωστά πεδία και τις αντιστοιχίες τους και μεταφέρθηκαν οι επαφές μου. Εάν κάποιος έχει κάποιον άλλο πιο γρήγορο τρόπο ας τον πει, διότι ο δικός μου αν και επιτυχημένος, κάποιες επαφές τις πήρε μονοκόμματα ως "ΕΠΩΝΥΜΟ" οπότε και το "Μαρία Παπαδοπούλου" το θεωρούσε επώνυμο και κάποιες άλλες ως "ΟΝΟΜΑ", με τα ίδια αποτελέσματα. Πάντος έκατσα 30 λεπτάκια και τις διόρθωσα :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts